ALEX74 Δημ. January 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2008 Πώς τιμολογεί η Wind το Ε51 της Nokia για παράδειγμα 302 ευρώ με το Πλαίσιο και το Media Markt να το δίνουν 299 και μιλάει για δέσμευση τιμής; Δεν είναι τα 3 ευρώ, αλλά δεν μπορώ να δεχτώ άλλα να μας λένε και άλλα να κάνουν. πάρε το από το πλαίσιο δεν σε υποχρεώνει κανένας να το πάρεις από την wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas1980 Δημ. January 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2008 πάρε το από το πλαίσιο δεν σε υποχρεώνει κανένας να το πάρεις από την wind Όπως έγραψα ξανά, δεν είναι το θέμα τα 3 ευρώ. Έτσι κι αλλιώς, από τη Wind θα το πάρω και φυσικά πολύ φθηνότερα. Απλά θα ήθελα η εταιρία που εμπιστεύομαι εδώ και 9 χρόνια, να κάνει πράξη τα λεγόμενά της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 Έληξε την περασμένη Δευτέρα αυτή η προσφορά. Τώρα εκτός από τα δύο motorola υπάρχει και αυτή που είπα παραπάνω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2206363#post2206363 Ευχαριστώ:) αλλά δε με ενδιαφέρει με νέα σύνδεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarandos Δημ. February 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2008 Η "δέσμευση τιμής" είναι τελείως μούφα... Ιδίως αν πάρεις τη συσκευή και δεις μετά τις τιμές των άλλων :( Παράθεση Do not go gentle into that good night... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbasltd Δημ. February 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2008 Η "δέσμευση τιμής" είναι τελείως μούφα... Ιδίως αν πάρεις τη συσκευή και δεις μετά τις τιμές των άλλων :( Η δέσμευση τιμής δεν είναι¨"μούφα". Είναι πραγματικότητα και προβλέπεται και επιστροφή χρημάτων σε όποιον βρεί καλύτερη τιμή έστω και 2 μέρες μετά απο την αγορά. Προϋπόθεση είναι να αποδείξει εγγράφως τον ισχυρισμό του, δηλαδή να παρουσιάσει εγγράφως την προσφορά κάποιού ανταγωνιστή. Η εμπειρία μου μέχρι τώρα έχει δείξει ότι δεν έχει υπάρξει χαμηλότερη τιμή σε τίποτα. Και να κάποιος ανταγωνιστής έβγαλε κάποια στιγμή χαμηλότερη τιμή σε κάτι, η Wind απάντησε αυθημερόν προσφέροντας την ίδια τιμή. Και πάλι αν κάποιος έχει τέτοιο θέμα μπορεί να μου στείλει mail για να τον κατευθύνω τι νά κάνει για να να του επιστραφεί η διαφορά των χρημάτων. Παράθεση Δεν φοβάμαι αυτούς που οδηγούν γρήγορα, φοβάμαι αυτούς που σκέφτονται αργά. Φέρντιναρντ Πόρσε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakou Δημ. February 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2008 Η δέσμευση τιμής δεν είναι¨"μούφα". Είναι πραγματικότητα και προβλέπεται και επιστροφή χρημάτων σε όποιον βρεί καλύτερη τιμή έστω και 2 μέρες μετά απο την αγορά. Προϋπόθεση είναι να αποδείξει εγγράφως τον ισχυρισμό του, δηλαδή να παρουσιάσει εγγράφως την προσφορά κάποιού ανταγωνιστή. Η εμπειρία μου μέχρι τώρα έχει δείξει ότι δεν έχει υπάρξει χαμηλότερη τιμή σε τίποτα. Και να κάποιος ανταγωνιστής έβγαλε κάποια στιγμή χαμηλότερη τιμή σε κάτι, η Wind απάντησε αυθημερόν προσφέροντας την ίδια τιμή. Και πάλι αν κάποιος έχει τέτοιο θέμα μπορεί να μου στείλει mail για να τον κατευθύνω τι νά κάνει για να να του επιστραφεί η διαφορά των χρημάτων. Δεν έχεις δίκιο. Ας πούμε στην προκειμένη περίπτωση εγώ, πήγα σε wind center την Παρασκευή για να ΞΑΝΑκάνω αίτηση για ebill(αλλουνού παπά ευαγγέλιο αυτό...) και με την ευκαιρία ρώτησα και για την επιδότηση μου. Μου είπαν ότι είχε βγει και ψιλοκοίταξα για κινητά. Ας πούμε μια τιμή που θυμάμαι χαρακτηριστικά, ήτανε του Nokia E65, το οποίο το έδιναν 333 ευρώ μετρητοίς, σε σύγκριση με το eshop που το δίνει 305 ευρώ. Τώρα εσύ θα μου πεις ότι στα "ψιλά" γράμματα της προσφοράς αναφέρει πως η δέσμευσης τιμής δεν ισχύει για τα ηλεκτρονικά καταστήματα. Εγώ με τη σειρά μου θα σου απαντήσω πως το eshop πλέον έχει 50+ eshop points, και σε κάποια από αυτά υπάρχει και άμεση διαθεσιμότητα προϊόντων. Επίσης μπορώ να πάρω και συσκευή με σύνδεση. Ρώτησα ενημερωτικά πόσο βγαίνει το συγκεκριμένο κινητό με την επιδότηση μου και μου είπε 172 ευρώ, ενώ στο ίδιο πρόγραμμα(flexy 55) από το eshop μου βγαίνει 157. Και ρωτώ εγώ τώρα. Εξακολουθείς εσύ να πιστεύεις στην υποτιθέμενη δέσμευση τιμής? Και μη μου πεις τώρα ότι μπορώ να ζητήσω την διαφορά πίσω, γιατί το ρώτησα και μου είπανε πως το eshop θεωρείτε ηλεκτρονικό κατάστημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. February 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2008 Δεν έχεις δίκιο. Ας πούμε στην προκειμένη περίπτωση εγώ, πήγα σε wind center την Παρασκευή για να ΞΑΝΑκάνω αίτηση για ebill(αλλουνού παπά ευαγγέλιο αυτό...) και με την ευκαιρία ρώτησα και για την επιδότηση μου. Μου είπαν ότι είχε βγει και ψιλοκοίταξα για κινητά. Ας πούμε μια τιμή που θυμάμαι χαρακτηριστικά, ήτανε του Nokia E65, το οποίο το έδιναν 333 ευρώ μετρητοίς, σε σύγκριση με το eshop που το δίνει 305 ευρώ. Τώρα εσύ θα μου πεις ότι στα "ψιλά" γράμματα της προσφοράς αναφέρει πως η δέσμευσης τιμής δεν ισχύει για τα ηλεκτρονικά καταστήματα. Εγώ με τη σειρά μου θα σου απαντήσω πως το eshop πλέον έχει 50+ eshop points, και σε κάποια από αυτά υπάρχει και άμεση διαθεσιμότητα προϊόντων. Επίσης μπορώ να πάρω και συσκευή με σύνδεση. Ρώτησα ενημερωτικά πόσο βγαίνει το συγκεκριμένο κινητό με την επιδότηση μου και μου είπε 172 ευρώ, ενώ στο ίδιο πρόγραμμα(flexy 55) από το eshop μου βγαίνει 157. Και ρωτώ εγώ τώρα. Εξακολουθείς εσύ να πιστεύεις στην υποτιθέμενη δέσμευση τιμής? Και μη μου πεις τώρα ότι μπορώ να ζητήσω την διαφορά πίσω, γιατί το ρώτησα και μου είπανε πως το eshop θεωρείτε ηλεκτρονικό κατάστημα... Νταβατζιλίκι το λέω εγώ... Μ' αυτήν την έννοια όποιος πουλάει από το site του διάφορα πράγματα θα θεωρείται ηλεκτρονικό κατάστημα, οπότε αέρας η δέσμευση τιμής... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekMu Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 Παιδια γνωριζει κανεις αν ξανα βγηκε η προσφορα με 50% εκτπωση ? Ειδα λογοτυπο εξο απο μαγαζι που λεει 50% σε επιλεγμενες συσκευες. Γνωριζουμε ποιες ειναι αυτες και αν ειναι για Συνδεση η Σκετη Συσκευη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v_zalmas Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 sony w880 & w910 motorola z6 & v8 nokia 6500 & 6267 ola 3g ektos apo to z6 75% miwsh xaraktiristika to w910 sto flexy 20 sta 70 euro peripou :) poli perisotera Παράθεση http://www.wind.com.gr/images/wint_images/logo_1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 sony w880 & w910 motorola z6 & v8 nokia 6500 & 6267 ola 3g ektos apo to z6 75% miwsh xaraktiristika to w910 sto flexy 20 sta 70 euro peripou :) poli perisotera Το W880; Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 sony w880 & w910 motorola z6 & v8 nokia 6500 & 6267 ola 3g ektos apo to z6 75% miwsh xaraktiristika to w910 sto flexy 20 sta 70 euro peripou :) poli perisotera i prosfora isxuei mono gia nees sundeseis h kai me hdh uparxouses? sunduazetai me epidothsh? Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 i prosfora isxuei mono gia nees sundeseis h kai me hdh uparxouses? sunduazetai me epidothsh? Ισχύει μόνο για νέες συνδέσεις. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTG Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 Μήπως μπορεί κάποιος να βάλει πόσο βγαίνει η κάθε συσκευή στο flexy 20; Παράθεση Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 Ισχύει μόνο για νέες συνδέσεις. Ούτε καν για μετατροπή καρτοκινητού σε συμβόλαιο; Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. February 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 Ούτε καν για μετατροπή καρτοκινητού σε συμβόλαιο; Νέα σύνδεση θεωρείται αυτό, οπότε ισχύει. Δεν ισχύει για ανανεώσεις συμβολαίων και αγοράς σκέτης συσκευής. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. February 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 Νέα σύνδεση θεωρείται αυτό, οπότε ισχύει. Δεν ισχύει για ανανεώσεις συμβολαίων και αγοράς σκέτης συσκευής. Ωραία, επομένως αν πάω να κάνω το καρτοκινητό μου σε συμβόλαιο, και πω να πάρω το W880, πόσο θα πληρώσω; Επίσης, το αν αποφασίσω να το μετατρέψω σε συμβόλαιο, με παράλληλη ένταξή του στο οικογενειακό πακέτο των γονιών μου, αλλάζει κάτι στο ποσό της επιδότησης που θα λάβω; Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v_zalmas Δημ. February 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 me ena grigoro ipologismo giro sta 40 euro :) @simiosh...diathesimo einai mono to mavro (me portokali) Παράθεση http://www.wind.com.gr/images/wint_images/logo_1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickos643 Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 To 50% στις συσκευές SE w880 & w910, Motorola z6 & v8, nokia 6500 & 6267 (με νέο συμβόλαιο) ισχύει ακόμα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katcos Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 Πήρα το Σάββατο ένα ΝΟΚΙΑ 6500c και μου είπαν ότι ισχύει μέχρι 29/2 (α, και 75% είναι η επιδότηση , οχι 50 ;) ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 Πήρα το Σάββατο ένα ΝΟΚΙΑ 6500c και μου είπαν ότι ισχύει μέχρι 29/2 (α, και 75% είναι η επιδότηση , οχι 50 ;) ) Σήμερα ανακοινώθηκε αλλαγή ημερομηνίας. Ισχύει μέχρι 23/02. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. February 20, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 Καλά η μετατροπή χρεώσεων σε Frog/Q δεν επηρεάζει τη Δέσμευση τιμής; Άντε μπας και δούμε καμιά -πιο- άσπρη μέρα... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 Σήμερα ανακοινώθηκε αλλαγή ημερομηνίας. Ισχύει μέχρι 23/02. Πλάκα κάνεις, ναι; Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 Πλάκα κάνεις, ναι; Όχι! Δεν είναι πρωταπριλιά :p σήμερα πήγε η ανακοίνωση στα καταστήματα. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 Όχι! Δεν είναι πρωταπριλιά :p σήμερα πήγε η ανακοίνωση στα καταστήματα. Τώρα χρειάζομαι ενημέρωση λοιπόν. Έλεγα να μετατρέψω ένα καρτοκινητό που έχω σε Flexy20 για να πάρω την προσφορά, και παράλληλα να το εντάξω στο οικογενειακό πρόγραμμα των γονιών μου. Η μητέρα μου όμως (είναι στο όνομά της) θα έρθει Αθήνα γύρω στις 25 του μήνα; Τι να κάνω; α. Αν πάω αύριο να μετατρέψω το καρτοκινητό σε Flexy20, θα μπορώ μετά από 4-5 μέρες να το εντάξω χωρίς κάποια χρέωση στο οικογενειακό; β. Αν στείλω τη μητέρα μου στη Wind κάτω στην Πύλο για να κάνει από εκεί την αίτηση μετατροπής του καρτοκινητού σε συμβόλαιο και ένταξής του στο οικογενειακό, θα μπορεί να το κάνει χωρίς εμένα παρόντα; Το καρτοκινητό είναι στο όνομά μου βλέπεις, και φοβάμαι ότι θα πρέπει να είμαι και εγώ εκεί. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 Τώρα χρειάζομαι ενημέρωση λοιπόν. Έλεγα να μετατρέψω ένα καρτοκινητό που έχω σε Flexy20 για να πάρω την προσφορά, και παράλληλα να το εντάξω στο οικογενειακό πρόγραμμα των γονιών μου. Η μητέρα μου όμως (είναι στο όνομά της) θα έρθει Αθήνα γύρω στις 25 του μήνα; Τι να κάνω; α. Αν πάω αύριο να μετατρέψω το καρτοκινητό σε Flexy20, θα μπορώ μετά από 4-5 μέρες να το εντάξω χωρίς κάποια χρέωση στο οικογενειακό; β. Αν στείλω τη μητέρα μου στη Wind κάτω στην Πύλο για να κάνει από εκεί την αίτηση μετατροπής του καρτοκινητού σε συμβόλαιο και ένταξής του στο οικογενειακό, θα μπορεί να το κάνει χωρίς εμένα παρόντα; Το καρτοκινητό είναι στο όνομά μου βλέπεις, και φοβάμαι ότι θα πρέπει να είμαι και εγώ εκεί. Θα πας σε ένα κατάστημα και θα τους εξηγήσεις την περίπτωση. Θα καταχωρηθεί η αίτηση για να προλάβεις την προσφορά και το πιο πιθανό είναι να σου παραδώσουν νέα σιμ και συσκευή όταν πάει η μητέρα σου να υπογράψει. Αφού όμως θα έχει περαστεί η αίτηση δεν θα χάσεις το 75% ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts