Aifel_tower Δημ. August 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2009 θα το θελα πολυ να έχει ελληνικο περιβάλλον ,όσο για το πληκτρολόγιο...εννοείται!:p Διάβασα κάπου για ελληνικές cooked rom αλλά ότι εμφανίζουν κάποια προβληματάκια.Αν έχει κάποιος να προτείνει κάτι,δοκιμασμένο που να δουλεύει σωστά...Και έναν οδηγό δεν βρήκα πουθενά.Rom,radio το ίδιο δεν είναι?οι rom κάνουν όλες για τα όλα τα wm τηλέφωνα? edit:Τελικά διαπίστωσα ότι έχει cooked rom anime 2.0 και δουλεύει σταθερά.Είναι στα Αγγλικά,wm6,1. Δοκίμασα αυτό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=191483 το οποίο δεν δούλεψε καν, και με το Paragon Leng που το βρήκα κάπου,κάνει το εξής:Εξελληνίζει σε μεγάλο ποσοστό το περιβάλλον,αλλά δεν μου δουλεύουν τα δύο βασικότερα! Οι επαφές που τις πατάω και δεν ανοίγουν από την έναρξη,ενώ υπάρχουν κανονικά μέσα στο τηλέφωνο,και αυτό το βλέπω από το touch n flow που λέει people,και το τηλέφωνο το οποίο το ενεργοποιώ μόνο πηγαίνοντας μέσα από το μενου στις κλήσεις και προσπαθώντας να παρώ τηλέφωνο,το αναγκάζω να μου ζητήσει pin.Υπάρχει λοιπόν δυνατότητα να ξαναπεράσω από πάνω κανένα cab για τις επαφές μόνο και για το τηλέφωνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 15, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2009 Δεν υπάρχει κανένας λόγος να εξελληνίσεις το μενού μιας και ελληνικό πληκτρολόγιο μπορείς να έχεις με το πολύ καλό FingerKeyboard 2.1 και ελληνικά στις επαφές με το RandomAccess. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aifel_tower Δημ. August 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2009 Δεν υπάρχει κανένας λόγος να εξελληνίσεις το μενού μιας και ελληνικό πληκτρολόγιο μπορείς να έχεις με το πολύ καλό FingerKeyboard 2.1 και ελληνικά στις επαφές με το RandomAccess. Tο fingerkeyboard το έχω βάλει ήδη.Μέσα από τον explorer μπήκα και μετονόμασα τα αρχεία και τώρα στο today τα εμφανίζει ελληνικά.Ήθελα να έχω ελληνικό περιβάλλον γιατι απλά μου αρέσει περισσότερο.Τελικά όσο και αν έψαξα δεν βρήκα άκρη.Δεν πειράζει όμως.Πολύ ωραίο τηλέφωνο και χωρίς κολλήματα.Το μόνο που δεν μου αρέσει είναι που όταν χτυπάει τηλέφωνο,όταν με καλούν δεν ακούγεται δυνατά.Μπορώ να κάνω κάτι για αυτό?Υπάρχει κανένα κολπάκι?Έβαλα δικό μου mp3 αλλά και πάλι δεν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. August 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2009 Tο fingerkeyboard το έχω βάλει ήδη.Μέσα από τον explorer μπήκα και μετονόμασα τα αρχεία και τώρα στο today τα εμφανίζει ελληνικά.Ήθελα να έχω ελληνικό περιβάλλον γιατι απλά μου αρέσει περισσότερο.Τελικά όσο και αν έψαξα δεν βρήκα άκρη.Δεν πειράζει όμως.Πολύ ωραίο τηλέφωνο και χωρίς κολλήματα.Το μόνο που δεν μου αρέσει είναι που όταν χτυπάει τηλέφωνο,όταν με καλούν δεν ακούγεται δυνατά.Μπορώ να κάνω κάτι για αυτό?Υπάρχει κανένα κολπάκι?Έβαλα δικό μου mp3 αλλά και πάλι δεν... Αν και δεν είμαι fan των ελληνικών εκδόσεων, δεν έχει πάρει το μάτι μου κάποια ελληνική version στις περιπλανήσεις μου σε διάφορα fora...παράξενο αλλά ίσως δεν ασχολήθηκε κάποιος με αυτό. Μου αρκεί ένα ελληνικό πληκτρολόγιο για τα SMS (το Finger Keyboard είναι ιδανικό) καθώς και ένας τρόπος να βρίσκω εύκολα τις επαφές μου στα ελληνικά (το Random Access που προαναφέρθηκε κάνει πολύ καλή δουλειά) Σχετικά με τους ήχους κλήσεις, γενικά οι πολυφωνικοί δεν ακούγονται πολύ, ανεξαρτήτως συσκευής (τουλάχιστον σε όσες είχα εγώ). Μόνη λύση η ενεργοποίηση της δόνησης και η χρήση μονοφωνικών ήχων κλήσης... Αν κάποιος βρει άλλη εναλλακτική, πολύ ευχαρίστως να την ακούσω! Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aifel_tower Δημ. August 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2009 Αν και δεν είμαι fan των ελληνικών εκδόσεων, δεν έχει πάρει το μάτι μου κάποια ελληνική version στις περιπλανήσεις μου σε διάφορα fora...παράξενο αλλά ίσως δεν ασχολήθηκε κάποιος με αυτό. Μου αρκεί ένα ελληνικό πληκτρολόγιο για τα SMS (το Finger Keyboard είναι ιδανικό) καθώς και ένας τρόπος να βρίσκω εύκολα τις επαφές μου στα ελληνικά (το Random Access που προαναφέρθηκε κάνει πολύ καλή δουλειά)! To random access για κ'αποιον λόγο που δεν μπορώ να καταλάβω δεν το δέχεται.Για να είμαι ακριβής κάνω εγκατάσταση,κανονικά,reset,τίποτα.Στην προσθαφαίρεση υπάρχει.Το έσβησα ,το ξαναπέρασα,τίποτα...Δεν μπορώ να καταλάβω...και μου έχει κόψει τα χέρια!Καμμιά σκέψη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. August 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2009 To random access για κ'αποιον λόγο που δεν μπορώ να καταλάβω δεν το δέχεται.Για να είμαι ακριβής κάνω εγκατάσταση,κανονικά,reset,τίποτα.Στην προσθαφαίρεση υπάρχει.Το έσβησα ,το ξαναπέρασα,τίποτα...Δεν μπορώ να καταλάβω...και μου έχει κόψει τα χέρια!Καμμιά σκέψη; Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω...ίσως πρόκειται για ασυμβατότητα με άλλο εγκατεστημένο πρόγραμμα ή με τη συγκεκριμένη ROM. Ποιά ROM έχει η συσκευή σου? Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aifel_tower Δημ. August 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2009 Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω...ίσως πρόκειται για ασυμβατότητα με άλλο εγκατεστημένο πρόγραμμα ή με τη συγκεκριμένη ROM. Ποιά ROM έχει η συσκευή σου? Κατεβασα το αρχειο που ειναι για qvga.Mαλιστα εγγραφε touch cruise διπλα.Κατα την εγκατασταη οχι ομως την πρωτη φορα,μου εγραψε οτι το λογισμικο ισως να μην ειναι συμβατο με την συσκευη.δεν μπορω να καταλαβω...Η ρομ ειναι πλεον η official απο το site της htc.Ολα τα παραπανω εγιιναν με την official rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 16, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2009 Η ρομ ειναι πλεον η official απο το site της htc.Ολα τα παραπανω εγιιναν με την official rom. Αυτό είναι και το πρόβλημα. Το πρόγραμμα αυτό είναι φτιαγμένο (στην qvga έκδοση του) για αγγλικές συσκευές που έχουν ήδη του randomaccess αλλά αγγλικό. Οι ελληνικές χρησιμοποιούν την εφαρμογή της ace hellas και γιαυτό υπάρχει αυτή η ασυμβατότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aifel_tower Δημ. August 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2009 Αυτό είναι και το πρόβλημα. Το πρόγραμμα αυτό είναι φτιαγμένο (στην qvga έκδοση του) για αγγλικές συσκευές που έχουν ήδη του randomaccess αλλά αγγλικό. Οι ελληνικές χρησιμοποιούν την εφαρμογή της ace hellas και γιαυτό υπάρχει αυτή η ασυμβατότητα. Ή σας τα μπέρδεψα λίγο εγώ ή δεν καταλάβατε καλά.Έβαλα την ρομ αγγλική από το επίσημο site της htc.Για μια δυό μέρες δούλεψε κανονικά και ξαφνικά χάθηκε.Χωρίς να αλλάξω κάτι.Θα δοκιμάσω να τα ξαναπεράσω όλα.Ρομ και προγράμματα,και βλέπουμε...Το μ.ονο που με ψυλλιάζει είναι μήπως φταίει το Pocket cm που είχα βάλει κάποια στιγμή... edit: Ε μα!Λέω και εγώ...Παιδεύομαι τόσες μέρες...Ήταν τσεκαρισμένο το show alphabetical index....Toy ebgala to check και λειτουργεί άψογα.Sorry παιδιά και ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexopus6 Δημ. August 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2009 παιδια καλησπρέρα, αντιμετωπίζω ενα περίεργιο πρόβλημα με την καμερα του htc cruise και θα ήθελα τα φωτα σας. http://img32.imageshack.us/i/dsc03842g.jpg/ http://img32.imageshack.us/i/dsc03841a.jpg/ Δεν φαίνονται καθόλου γράμματα στις επιλογές!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. August 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2009 Κανένα Soft Reset έκανες? Αν όχι δοκίμασε Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexopus6 Δημ. August 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2009 Ναι έκανα soft reset αλλά τίποτα πάλι το ίδιο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. August 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2009 Μήπως έβαλες τελευταία κανένα πρόγραμμα και σου προκάλεσε την ζημιά? Με hard Reset θα λυθεί σίγουρα (κράτα ένα BackUp πρώτα για επαφές κτλ) Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexopus6 Δημ. August 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2009 με hard reset τι προγράμματα χάνω?? Το κινητό είναι απο αγγλία xda O2 με περασμένα wm 6.1 pro ελληνικα και spb mobile shell 3.0. Σε περίπτωση Hard reset να υποθεσω οτι θα ξαναγυρίσει σε windows αγγλικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkarafo Δημ. August 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2009 Με hard reset, χάνεις τα πάντα. Γυρίζει το κινητό στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις, δηλαδή με κανένα δικό σου πρόγραμμα εγκατεστημένο παρά μόνο με αυτά τα λίγα που είχε αρχικά αρχικά. Σαν να κάνεις δηλαδή format. Επομένως πολύ πιθανό να ξανα γυρίσει στα windows αγγλικά αλλά δεν μπορώ να το πω με σιγουριά μιας και δεν ξέρω στην αρχή αρχή αν ήταν αγγλικά και αν του περάσαν από πάνω τα ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. August 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2009 Εξαρτάται αν έβαλες ROM ελληνική δεν θα φύγει. Απλά θα σου το επαναφέρει όπως ήταν την μέρα που έβαλες την ελληνική ROM. Για Backup μπορείς να χρησιμοποιήσεις το SPB Backup Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexopus6 Δημ. August 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2009 υπάρχει περίπτωση το πρόβλημα στην κάμερα να εμφανίζεται λόγω ασυμβατότητας ελληνικών χαρακτήτων??? σε κανένα άλλο πρόγραμμα δεν έχω το ίδιο φαινόμενο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexopus6 Δημ. August 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2009 τελικα έκανα hard reset αλλά το πρόβλημα παραμένει!!! καμια βοήθεια??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. August 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2009 Καλύτερα να ρωτήσεις τον δημιουργό της ROM ;) ;) Δεν γίνεται μετά από Hard Reset να έχει πρόβλημα Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamos Δημ. August 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2009 μηπως ξερεις κανεις που μπορω να βρω την θηκη που ειχε το κινητο μαζι οταν το αγορασαμε?κανενα site που να μπορω να την αγορασω?ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aifel_tower Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 Καλησπέρα παιδιά,να ρωτήσω κάτι...Αυτό το beam που γράφει το τηλέφωνο μου,τί είναι?Στα προγράμματα...Υπέρυθρες ή κάτι άλλο;Κ ποια η χρήση του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aifel_tower Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 Λογικά θα εννοείς την αποστολή με bluetooth bluetooth ειναι κατι αλλο.εχει αλλες επιλογες για bluetooth.To ίδιο είναι;Και αν ναι,ποια η χρησιμότητα του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamos Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 μηπως ξερεις κανεις που μπορω να βρω την θηκη που ειχε το κινητο μαζι οταν το αγορασαμε?κανενα site που να μπορω να την αγορασω?no one??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 bluetooth ειναι κατι αλλο.εχει αλλες επιλογες για bluetooth.To ίδιο είναι;Και αν ναι,ποια η χρησιμότητα του; Το Beam είναι για αποστολή αρχείων μέσω bluetooth. Αν δεις καλά θα δεις ότι δεν έχει Send via Bluetooth άρα πρέπει να κάνεις Beam File ;) Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aifel_tower Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 Το Beam είναι για αποστολή αρχείων μέσω bluetooth. Αν δεις καλά θα δεις ότι δεν έχει Send via Bluetooth άρα πρέπει να κάνεις Beam File ;) ευχαριστω πολύ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts