Innersense Δημ. June 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 Αφού οι εκδόσεις 0.72RC1 & 0.82 του TCPMP κράσαραν πριν καν ξεκινήσει το πρόγραμμα, κατέληξα στην mod έκδοση 0.72RC1 για Cruise από εδώ. Καλά φίλε με τρέλανες... εγω χρησιμοποιώ τον Core γενικά, αλλά με αυτά που διάβασα μου πέσαν τα μάτια έξω... Ελπίζω με το καλό να είναι οκ το Cruise μου και να ξεκινήσω το σκάλισμα! στην περίπτωση του φίλου σου το πρόβλημα ήταν λειτουργικό ενώ στη δική σου αισθητικό. Θα μου επιτρέψεις να διαφωνίσω κάθετα. θεωρώ ότι καμένο Pixel είναι βαρβάτο hardware πρόβλημα και πρέπει να καλύπτεται σετο σύνολο της hardware εγγύησης μιας ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑΣ συσκευής. Όταν αγοράζεις μια καινούργια συσκευή δεν παίζεις ΛΟΤΟ κάνωντας το σταυρό σου. Πρέπει να είσαι σίγουρος ότι τους τα ακουμπάς επειδή θα σε καλύψουν. Υ.Γ: Μήπως αναφέρεσαι στο Touch Cruise 09 (το καινούριο) και είμαστε τόση ώρα off-topic εδώ? Δεν μπορεί να δίνει η Cosmote ακόμα το Polaris! Οχι, αναφέρομαι στο P3650 το οποίο αγόρασα απο e-shop της Cosmote, το 09 δεν μπορώ να πω ότι με έχει εντυπωσιάσει, αμα είναι πάμε για Diamond 2 (εξίσου off-topic comment). Πραγματικά ελπίζω να βρεις άκρη! Σε ευχαριστώ πολύ Για την ιστορία να σας πω ότι πήγα σήμερα στο πλησιέστερο Cosmote Shop και μου είπαν ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο 1! (ένα!) ακόμα Touch Cruise στο δίκτιο τους το οποίο είναι κρατημένο, ίσως για πελάτη και να επικοινωνήσω μαζί τους ξανά την Τριτη. Θεωρητικά δηλαδή δείχνουν να υποστιρίζουν την άμεση αντικατάσταση, πρακτικά ίσως να μην γίνει ποτέ... Προς θεού, δε θέλω να είμαι αρνητικός, απλά πάντα κάτι συμβαίνει... Παράθεση Current: Samsung Galaxy S20 Ultra 5G SM-G988B/DS The rest is history: Samsung Galaxy S9+ G965F/DS | Samsung Galaxy Note 3 N9005 | Samsung Galaxy S I9000 | HTC P3650 Touch Cruise | HTC V1240 [Qtek 8310] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. June 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 Πραγματικά εύχομαι να είναι άμεση η αντικατάσταση της συσκευής σου για να μπορέσεις να τη χαρείς πραγματικά! :happy: Όσο για το TCPMP, ίσως να φταίει το γεγονός ότι φοράω τη ROM m-amine 2.0 (cooked), οπότε μπορεί να υπάρχει κάποια ασυμβατότητα με τη συγκεκριμένη ROM. Με τον Core Player που είναι προεγκατεστημένος στη συσκευή δεν κατάφερα να παίξω τους υπότιτλους. Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες λύσεις, απλά δοκιμάζω και περιμένω να ακούσω και άλλες δοκιμές από τους υπόλοιπους χρήστες. Γενικά είμαι πολύ εχαριστημένος τόσο από τη συσκευή όσο και από τη συγκεκριμένη ROM! :) Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Innersense Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 Ρε παιδιά που μπορούμε να βρούμε τι ταχύτητες ανάγνωσης έχει το microsd drive του κινητού; Είμαι στο κλασικό ψάξιμο αν θα πάρω 16GB Class2 η 8GB Class6 και δεν ξέρω τι να κάνω... Ψάχνω όλο το net για specs αλλα τζίφος, μόνο για τις κάρτες βρήκα και αυτά απο forums, οι κατασκευαστές το παίζουν τρελίτσα... Παράθεση Current: Samsung Galaxy S20 Ultra 5G SM-G988B/DS The rest is history: Samsung Galaxy S9+ G965F/DS | Samsung Galaxy Note 3 N9005 | Samsung Galaxy S I9000 | HTC P3650 Touch Cruise | HTC V1240 [Qtek 8310] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 8, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 Όσο μεγαλύτερο το class τόσο το καλύτερο γιατί τόσο πιο γρήγορη είναι η κάρτα. Ανάμεσα σε class2 και class6 η διαφορά είναι μεγάλη και συνιστώ το δεύτερο φυσικά. Εκτός και αν θες να περιμένεις λίγο παραπάνω μέχρι να βγουν 16GB class6 με το ανάλογο κόστος φυσικά. * Class 2: 2 MB/s - 13x * Class 4: 4 MB/s - 26x * Class 6: 6 MB/s - 40x (http://en.wikipedia.org/wiki/Secure_Digital_card#SDHC) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 Το θέμα είναι κατά πόσο μπορούν οι συσκευές μας να εκμεταλλευτούν αυτές τις ταχύτητες...φοβάμαι ότι υπάρχει ένα bottleneck άγνωστο σε εμάς, που οφείλεται στο δίαυλο μεταφοράς δεδομένων του Cruise, πέρα από το οποίο δεν υπάρχει καμία διαφορά στην ταχύτητα της κάρτας, όσο γρήγορη κι αν είναι αυτή. :confused: Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Innersense Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 Το θέμα είναι κατά πόσο μπορούν οι συσκευές μας να εκμεταλλευτούν αυτές τις ταχύτητες...φοβάμαι ότι υπάρχει ένα bottleneck άγνωστο σε εμάς, που οφείλεται στο δίαυλο μεταφοράς δεδομένων του Cruise, πέρα από το οποίο δεν υπάρχει καμία διαφορά στην ταχύτητα της κάρτας, όσο γρήγορη κι αν είναι αυτή. :confused: αυτό ακριβώς εννοώ... παντού γράφουν ότι υποστηρίζονται για ανάγνωση, το θέμα είναι ότι δεν υπάρχουν πουθενά bench για το μέχρι τι ταχύτητες πιάνουν πραγματικά... αισθάνομαι λίγο χαζός να μην ξέρω αν Class6 που θα πάρω πχ αξιοποιείται πραγματικά όταν βρήσκεται μέσα στο κινητό... Παράθεση Current: Samsung Galaxy S20 Ultra 5G SM-G988B/DS The rest is history: Samsung Galaxy S9+ G965F/DS | Samsung Galaxy Note 3 N9005 | Samsung Galaxy S I9000 | HTC P3650 Touch Cruise | HTC V1240 [Qtek 8310] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 Βγαίνω λίγο off-topic... έστειλα το Touch Cruise μου για service μέσω Πλαισίου στις 29/5 και μέχρι σήμερα δεν με έχουν πάρει τηλέφωνο να μου πουν τι έχει και αν επισκευάζεται, είναι φυσιολογική καθυστέρηση η να πάρω ένα τηλέφωνο, παίζει επειδή είναι στην εγγύηση να το επισκευάσουν χωρις να με ενημερώσουν και να το στείλουν πάλι πίσω στο Πλαίσιο; Ευχαριστώ:) Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 8, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 'Έπρεπε να το στείλεις στην ACE Hellas κατευθείαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Innersense Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 Παιδιά για να καταλάβω η M-Amine 2.0 FINAL είναι που προτείνετε ως καλύτερη; Έχει 3d drivers αλλά το Manilla2D και όχι 3D? Γιατί ακριβώς αυτό; Απ ότι έχω καταλάβει υπάρχουν προβλήματα στο να τρέξει το TouchFlo3D αν και κάποια video με beta στο youtube ανοίγουν τρελά την όρεξη... για greek keyboard μετά για sms και αναζήτηση στα contacts τι παίζει; περιμένω την Πέμπτη να μου φέρουν ένα ακόμα κομάτι που υπάρχει στο δίκτυο της Cosmote να το τσεκάρω και να το ανταλάξω με αυτό που έχω τώρα με το καμένο Pixel... Παράθεση Current: Samsung Galaxy S20 Ultra 5G SM-G988B/DS The rest is history: Samsung Galaxy S9+ G965F/DS | Samsung Galaxy Note 3 N9005 | Samsung Galaxy S I9000 | HTC P3650 Touch Cruise | HTC V1240 [Qtek 8310] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 Παιδιά για να καταλάβω η M-Amine 2.0 FINAL είναι που προτείνετε ως καλύτερη; Έχει 3d drivers αλλά το Manilla2D και όχι 3D? Γιατί ακριβώς αυτό; Απ ότι έχω καταλάβει υπάρχουν προβλήματα στο να τρέξει το TouchFlo3D αν και κάποια video με beta στο youtube ανοίγουν τρελά την όρεξη... Από μια αναζήτηση που έκανα στο web αλλά και στο xda forum, πρέπει να είναι μια από τις πιο σταθερές και λειτουργικές ROM. Εγώ την έχω εδώ και ένα μήνα (τη full έκδοση - υπάρχει και lite) και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Όσο για 3D drivers, ήταν μια από τις πρώτες ROM που τους ενσωμάτωσε, γι'αυτό από ότι κατάλαβα η ROM ξεκινά από τα 85ΜΒ free. Εγώ έχω βάλει επιπλέον κάποιους άλλους που βρήκα στο xda και τα 3D tests πήγαιναν σφαίρα, αλλά στην πράξη δε νομίζω ότι χρειάζονται...σκοπεύω μάλιστα να τους ξηλώσω, αφού δεν με ενδιαφέρει το TouchFlo3D. Όσο για τα video του youtube δε νομίζω ότι έχουν σχέση οι 3D drivers, μάλλον 2D χρειάζονται, οι οποίοι είναι μια πονεμένη ιστορία (project σε εξέλιξη εδώ και χρόνια). για greek keyboard μετά για sms και αναζήτηση στα contacts τι παίζει; Σχετικά με το πληκτρολόγιο έχω περάσει το finger keyboard, το οποίο είναι δωρεάν και απίστευτα λειτουργικό. Επιπλέον υποστηρίζει sms 160 χαρακτήρων στα Ελληνικά. Για την αναζήτηση των ελληνικών επαφών δεν έχω βρει λύση ακόμα. περιμένω την Πέμπτη να μου φέρουν ένα ακόμα κομάτι που υπάρχει στο δίκτυο της Cosmote να το τσεκάρω και να το ανταλάξω με αυτό που έχω τώρα με το καμένο Pixel... Αναμένω να μάθω τα νεότερα στην εξέλιξη αυτής της ιστορίας! Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 13, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2009 Σχετικά με το πληκτρολόγιο έχω περάσει το finger keyboard, το οποίο είναι δωρεάν και απίστευτα λειτουργικό. Επιπλέον υποστηρίζει sms 160 χαρακτήρων στα Ελληνικά. Για την αναζήτηση των ελληνικών επαφών δεν έχω βρει λύση ακόμα. Όσον αφορά το πληκτρολόγιο υπάρχει και σε εμάς εδώ το σχετικό thread... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=242312 και όσον αφορά την αναζήτηση των επαφών στα ελληνικά υπάρχει επίσης εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=229809 (Για τη συγκεκριμένη συσκευή χρησιμοποιούμε τις εκδόσεις για qvga) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Innersense Δημ. June 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2009 Ευχαριστώ πολύ για τις υποδείξεις, έχει να πέσει πολύ διάβασμα... Εγκατέστησα IGO 8 και Destinator 8 και μου φαίνονται λίγο βαριά (αν και δεν τα έχω δοκιμάσει στο δρόμο), παίζει τίποτα; Το περιβάλλον του IGO είναι πραγματικά πολύ όμορφο, στο Destinator μου φαίνονται μεγάλα τα γράμματα στο menu-interface του, γνωρίζει κανεις αν και πως μπορούν να μικρήνουν; Απο την Cosmote ακόμα περιμένω να μου φέρουν το ένα κομάτι ακόμα που υπάρχει... Απαράδεκτοι είναι, απο αναβολή σε αναβολή το πάνε... edit: το RandomAccess δουλεύει καλούτσικα (χάνει λίγο σε μερικά γράμματα), εύγε στον XavierGr! thanks athanaso77!! Παράθεση Current: Samsung Galaxy S20 Ultra 5G SM-G988B/DS The rest is history: Samsung Galaxy S9+ G965F/DS | Samsung Galaxy Note 3 N9005 | Samsung Galaxy S I9000 | HTC P3650 Touch Cruise | HTC V1240 [Qtek 8310] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 13, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2009 edit: το RandomAccess δουλεύει καλούτσικα (χάνει λίγο σε μερικά γράμματα), εύγε στον XavierGr! thanks athanaso77!! Τι πρόβλημα έχεις ακριβώς; Ανέφερε το στο σχετικό thread για να το δούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Innersense Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 Νταξ... μου πείρε 4 μέρες να το διαβάσω το thread… Πολλές επαναλήψεις σε ερωταπαντήσεις, γύρω στο Σεπτέμβριο Οκτώβριο του 08 απέκτησε ενδιαφέρον που ξεκίνησαν να βγαίνουν οι καλές ROM με manila και 3D drivers… Δυστυχώς από ότι είδα τρομακτικές αλλαγές δεν υπάρχουν στο πεδίο των ROM και αυτή τη στιγμή το δίλημμα μου είναι αν θα ξεκινήσω από udK Syrius R8 BETA2 την οποία δεν είδα να σχολιάζει κανένας παρά μόνο μέχρι την R3 ή την M-Amine 2.0 FINAL για την οποία βλέπω πολλούς fan αλλά νομίζω ότι είναι λίγο outdated. Για τους 3D drivers και για όσους λένε ότι είναι μόνο για ταινιούλες, να θυμίσω το σχετικό βίντεο στο youtube με την σύγκριση τρέχοντας το demo του TomTom, απορώ πως λέτε ότι δεν χρειάζονται... Για πληκτρολόγιο έχω μείνει αρκετά ευχαριστημένος με το Finger keyboard, παρόλα αυτά είδα ότι μέχρι πρότινος υπήρχε μια προτίμηση στο Pocket CM keyboard η οποία δεν ξέρω αν έχει λόγους ύπαρξης ακόμα μιας και δεν πρόλαβα να το δοκιμάσω. Τι πρόβλημα έχεις ακριβώς; Ανέφερε το στο σχετικό thread για να το δούμε. Το προβληματάκι που παρουσιάζει είναι ότι σε κάποια γράμματα προς το τέλος της αλφαβήτου η γκρι σκιά στην σκίαση κατά την επιλογή δεν πέφτει ακριβώς πίσω απο το γράμμα κατά την επιλογή του αλλά σταδιακά έχει κάποια απόκληση προς τα πάνω. Θεωρώ πάντως ότι θα ήταν ντροπή μου να κάνω report τέτοια σχολαστική λεπτομέρεια για ένα τόσο χρήσιμο εργαλείο! Παράθεση Current: Samsung Galaxy S20 Ultra 5G SM-G988B/DS The rest is history: Samsung Galaxy S9+ G965F/DS | Samsung Galaxy Note 3 N9005 | Samsung Galaxy S I9000 | HTC P3650 Touch Cruise | HTC V1240 [Qtek 8310] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 Εγώ μετά από αρκετές ημέρες χρήσης του Cruise με εγκατεστημένη την m-amine 2.0 ROM είμαι πολύ ευχαριστημένος και δεν έχω συναντήσει κανένα bug. Δύσκολα θα την αλλάξω λοιπόν, αλλά είναι 1-2 πραγματάκια που με εκνευρίζουν λιγάκι: 1. Η RAM ξεκινά από τα 84,71ΜΒ (και όχι 128ΜΒ) και αφαιρούνται περίπου 40ΜΒ, οπότε μένω με περίπου 40ΜΒ ελεύθερα για χρήση. 2. Έχει προεγκατεστημένα μερικά προγράμματα τα οποία είτε δεν χρησιμοποιώ (πχ Core Player, Total Commander κλπ), είτε είναι παλιές εκδόσεις (Google Maps κλπ). Θα προτιμούσα να μπορώ να επιλέξω εγώ ποια προγράμματα θα έχω εγκατεστημένα. Επειδή όμως η ROM είναι σταθερότατη και γρήγορη όπως είπα, δεν πρόκειται να κάνω πειράματα εύκολα... Σχετικά με τους 3D drivers, δεν ξέρω ακριβώς από ποιες εφαρμογές αξιοποιούνται (το παράδειγμα με το πρόγραμμα πλοήγησης ήταν εντυπωσιακό πάντως). Προς το παρόν τους έβγαλα, ίσως τους ξαναπεράσω αργότερα, και δοκιμάζω κάποιους 2D drivers μήπως δω διαφορά. Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Innersense Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 μα η M-Amine έχει full και light έτσι δεν είναι; Γιατί δε δοκίμασες τη light; Πάντως λογικό είναι αν είναι 5th December 2008 το τελευταίο update, κάποια προγράμματα να είναι outdated... Τον udK βλέπω να την έχει ανανεώσει 28th April 2009 την Syrius R8. Υποκειμενικό είναι βέβαια αλλά... περι ορέξεως... Core Player rules για μένα, με εκπλήσεις με αυτό που λες (ότι δεν τον χρησιμοποιείς), αλλά όπως προείπα και εγώ δεν έχω ψάξει τόσο τον TCPMP (άλωστε μιλάμε για εμπορική και open source/freeware έκδοση του ίδιου προγράμματος). Απ ότι είδα και μέσα σε αυτό το thread κάποιοι έγραφαν ότι οι νεότερες εκδόσεις του Core αξιοποιούν το chipset του Qualcomm άσχετα με το αν η rom έχει η όχι 2D/3D drivers, πράγμα το οποίο όμως δεν έχω επαληθεύσει απο κάπου τεκμηριωμένα και μέχρι να συμβεί αυτό το θεωρώ ως ράδιο αρβύλα... Παράθεση Current: Samsung Galaxy S20 Ultra 5G SM-G988B/DS The rest is history: Samsung Galaxy S9+ G965F/DS | Samsung Galaxy Note 3 N9005 | Samsung Galaxy S I9000 | HTC P3650 Touch Cruise | HTC V1240 [Qtek 8310] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 μα η M-Amine έχει full και light έτσι δεν είναι; Γιατί δε δοκίμασες τη light; Πάντως λογικό είναι αν είναι 5th December 2008 το τελευταίο update, κάποια προγράμματα να είναι outdated... Τον udK βλέπω να την έχει ανανεώσει 28th April 2009 την Syrius R8. Υποκειμενικό είναι βέβαια αλλά... περι ορέξεως... Την full την είχε περασμένη αυτός που μου πούλησε τη συσκευή, οπότε την κράτησα για λίγο, μου άρεσε και αποφάσισα να την κρατήσω. Έκανα λοιπόν ένα hard reset και τα έστησα από την αρχή όλα. Μετά είδα ότι υπάρχει και light έκδοση αλλά πλέον τα είχα περάσει όλα και δεν είχα διάθεση να τα ξαναπεράσω από την αρχή. Η light όμως μαζί με κάποια από τις udK και 3lit3 VII είναι υποψήφιες όταν βρω το κουράγιο να δοκιμάσω κάτι άλλο. Core Player rules για μένα, με εκπλήσεις με αυτό που λες (ότι δεν τον χρησιμοποιείς), αλλά όπως προείπα και εγώ δεν έχω ψάξει τόσο τον TCPMP (άλωστε μιλάμε για εμπορική και open source/freeware έκδοση του ίδιου προγράμματος). Γενικά είμαι υπέρ της χρήσης freeware/open source λογισμικού, οπότε προτιμώ τον TCPMP έναντι του Core Player, αφού τη δουλειά μου την κάνω μια χαρά. Επιπλέον, το plugin για τους υπότιτλους δεν έπαιζε στην έκδοση του Core που είναι ήδη περασμένη, οπότε ένας λόγος παραπάνω. Και κάτι επιπλέον: Έχω όλα μου τα contacts περασμένα ως Windows Live contacts. Υπάρχει κάποιος να εμφανίζεται υπενθύμιση των γενεθλίων αυτόματα στο Calendar? Η χρήση 3rd party apps αποκλείεται λόγω χρήσης του Manilla 2D. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι κάτι τόσο απλό δεν γίνεται!!! Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Innersense Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 Λοιπόν έχουμε και λέμε... Σε ολόκληρο το δίκτυο της Cosmote δεν υπάρχει πλέον άλλο P3650 Touch Cruise πράγμα το οποίο σημαίνει ότι δεν μπορούν να μου αντικαταστήσουν τη συσκευή με ίδια καινούργια, παρά μόνο με άλλο μοντέλο, ή αν ήμουνα συνδρομητής της Cosmote με λογαριασμό (που δεν είμαι) να μου πίστωναν το ποσό. Η φάση είναι ότι το σκέφτομαι για αλλαγή (δεν υπάρχει απολύτως τίποτα καλύτερο σε WM στα ίδια και μέχρι +150 Euro) από τα οποία έδωσα οπότε και λέω να το κρατήσω γιατί δεν κρατιέμαι να αρχίσω να περνάω rom… Είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι η ACE δεν κάνει αντικατάσταση για DOA (1 καμένο pixel) παρά μόνο επισκευή έτσι; Αν ισχύει αυτό προτιμάω να μην μπλέξω καν μαζί τους προς το παρόν, παρά μόνο αν προκύψει κάποιο άλλο πρόβλημα... Παράθεση Current: Samsung Galaxy S20 Ultra 5G SM-G988B/DS The rest is history: Samsung Galaxy S9+ G965F/DS | Samsung Galaxy Note 3 N9005 | Samsung Galaxy S I9000 | HTC P3650 Touch Cruise | HTC V1240 [Qtek 8310] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 ακριβως,δεν κανει αντικατασταση για ενα πιξελ,100% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsampinio Δημ. June 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2009 θα μπορουσε καποιος να μου πει που θα βρω πληροφοριες για το htc touch cruise (09). ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Innersense Δημ. June 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2009 θα μπορουσε καποιος να μου πει που θα βρω πληροφοριες για το htc touch cruise (09). ευχαριστω εδώ: HTC Iolite (HTC Touch Cruise 09) Παράθεση Current: Samsung Galaxy S20 Ultra 5G SM-G988B/DS The rest is history: Samsung Galaxy S9+ G965F/DS | Samsung Galaxy Note 3 N9005 | Samsung Galaxy S I9000 | HTC P3650 Touch Cruise | HTC V1240 [Qtek 8310] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kougeo Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 Καλημέρα παιδιά. Θα ήθελα την γνώμη σας για ένα δίλημμα μου και συγνώμη εάν είναι λίγο offtopic. Εδώ και 2 εβδομάδες έχω καταλήξει να αγοράσω το e52 της Nokia και απλά το περιμένω να έρθει. Στη διάρκεια αυτής της αναμονής είχα μια πρόταση να αγοράσω μεταχειρισμένο το HTC Cruise με 150 ευρώ αλλά από πολύ καλό χέρι, με ένα χρόνο ακόμα εγγύηση, screen protector από την πρώτη μέρα αγοράς κτλ. Αυτό που με προβληματίζει περισσότερο είναι το μέγεθος του και η διάρκεια της μπαταρίας του σε σχέση πάντα με το e52. Καμιά γνώμη ρε παιδιά; Σας ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RoHta Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 Καλημέρα παιδιά. Θα ήθελα την γνώμη σας για ένα δίλημμα μου και συγνώμη εάν είναι λίγο offtopic. Εδώ και 2 εβδομάδες έχω καταλήξει να αγοράσω το e52 της Nokia και απλά το περιμένω να έρθει. Στη διάρκεια αυτής της αναμονής είχα μια πρόταση να αγοράσω μεταχειρισμένο το HTC Cruise με 150 ευρώ αλλά από πολύ καλό χέρι, με ένα χρόνο ακόμα εγγύηση, screen protector από την πρώτη μέρα αγοράς κτλ. Αυτό που με προβληματίζει περισσότερο είναι το μέγεθος του και η διάρκεια της μπαταρίας του σε σχέση πάντα με το e52. Καμιά γνώμη ρε παιδιά; Σας ευχαριστώ! Δεν έχω ιδέα τι είναι καν το e52, πάντως μπορώ να σου πω ότι το cruise το οποίο έχω 1,5 χρόνο το θεωρώ από τις πιο επιτυχημένες αγορές μου. Δεν το έχω αλλάξει ακόμα, παρά τον τρελλό ανταγωνισμό, διότι είναι από τις περιπτώσεις που τα κάνει όλα καλά και δε θέλω να το χάσω αυτό, μέχρι τι στιγμή τουλάχιστον που θα βγει κάτι που θα κάνει πραγματικά τι διαφορά. π.χ. το UI του iphone. Mπαταρία, ταχύτητα, μέγεθος, αξιοπιστία, τηλέφωνο, GPS, custom ROMs, κατασκευή, όλα μια χαρά. Για 150 ευρώ νομίζω πολύ καλή αγορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 Εγώ απο την άλλη , έχοντας στα χέρια μου 4 μέχρι σήμερα συσκευές HTC (ανα χρόνο την καθε μία) πιστεύω ότι αν μπορούσα θα το πέταγα απο το παράθυρο :kill:. Είναι η χειρότερη συσκευή που είχα ποτέ . Τόσα προβλήματα δεν είχαν αθροιστικά όλες οι άλλες συσκευές μου:wacko:. Επίσης είμαι ένα βήμα μακρυα απο το να μήν πάρω με την ανανέωση που έχω HTC. Αν είχε έρθει το 8910 θα το είχα ηδη πάρει. Και μην φανταστεί κανείς ότι δεν έχω προσπαθήσει .... Απειρες ώρες σεταρίσματος και επανασεταρίσματος . 7-8 Format με κάθε νέα έκδοση λογισμικού. κλπ. Αλλα Τιποτα.:down:Μαυρο απο εμένα στο 3650. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONSTANTIN_KARAB Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 Παιδια μια ερωτηση!Ψαχνω βαση στηριξης αυτοκινητου για το htc cruise ενος φιλου μου,και θα την ηθελα να ''πιανει'' στους αεραγωγους του αυτοκινητου και οχι στο τζαμι.Εχετε να προτεινετε τιποτα???? Παράθεση Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts