Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Cruise P3650 (Polaris)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Γειά χαρά σε όλους!

Μια ερώτηση: Θα μπορέσω να χρησιμοποιήσω το cruise με twin card?

Ουσιαστικά,υπάρχει η δυνατότητα να έχω την κάρτα SIM μέσα στο cruise και τη λειτουργία του τηλεφώνου απενεργοποιημένη;

Ευχαριστώ...

1. Γιατί να μην δε μπορεις αφου εξαρτατε καθαρα απο τον παροχεα κιν τηλεφωνίας.

2. Ναι μπορεις.

Κατι ασχετο που μου ηρθε τωρα, το ΟΧΙΟS το έχει τεσταρει κανεις?

Το είχα στο 3300 κ ηταν χρήσιμο.

Τελικά το να βάλω το cruise σε κατάσταση flight mode (για να απενεργοποιήσω την κάρτα SIM και να μπορέσω να θέσω σε λειτουργία μια δεύτερη σε ένα δεύτερο κινητό τηλέφωνο) ίσως δεν είναι και η καλύτερη λύση γιατί:

1)H SIM θα είναι ακόμα σε λειτουργία και δεν θα δουλεύει η δεύτερη.

2)Θα είναι μερικές επιλογές απενεργοποιημένες (π.χ. bluetooth,GPS)

Το είχα στο 3300 κ ηταν χρήσιμο.

Δεν σου χρειαζεται, δεν θα ξεμεινεις ποτε απο ram.

s100-Artemis-Cruise-Diamond

HTC-Touch-Diamond.jpg.bc5fa35baa0b6f97517a6b8f6b247b68.jpg

Υπάρχει το αντίστοιχο της Lingvosoft το οποίο κάνει μια χαρά τη δουλειά του και θα το βρεις στο ipmart-forum.com.

:w00t: Χρησιμότατο !!!:thanks:

• Administrators

Δεν δουλεύει σωστά στο Cruise. Θα σου συνιστούσα το FreeUp RAM του SKTools για αυτή τη δουλειά.

Modpic.gif

Τελικά το να βάλω το cruise σε κατάσταση flight mode (για να απενεργοποιήσω την κάρτα SIM και να μπορέσω να θέσω σε λειτουργία μια δεύτερη σε ένα δεύτερο κινητό τηλέφωνο) ίσως δεν είναι και η καλύτερη λύση γιατί:

1)H SIM θα είναι ακόμα σε λειτουργία και δεν θα δουλεύει η δεύτερη.

2)Θα είναι μερικές επιλογές απενεργοποιημένες (π.χ. bluetooth,GPS)

Έχει να προτείνει κάποια λύση κανείς?

Ευχαριστώ...

• Administrators

Εάν ενεργοποιήσεις το Flight Mode, κλείνουν όντως όλες οι συνδέσεις.

Εάν δεν δώσεις PIN μετά από soft reset και δεν ενεργοποιηθεί το τηλέφωνο... δεν κάνει αυτό που θες;

Επίσης από τον CommManager δεν μπορείς να απενεργοποιήσεις το τηλέφωνο μόνο; (Να μην πειράξεις το flight mode)

Modpic.gif

Καλημέρα

Ξέρει κανείς ποιο πρόγραμμα δουλεύει σωστά , όταν έρχεται μία κλίση από συγκεκριμένο αριθμό το τηλέφωνο να δείχνει ότι είναι απενεργοποιημένο ?

Κώστας :cool:

Καλημέρα

Ξέρει κανείς ποιο πρόγραμμα δουλεύει σωστά , όταν έρχεται μία κλίση από συγκεκριμένο αριθμό το τηλέφωνο να δείχνει ότι είναι απενεργοποιημένο ?

Εγώ χρησιμοποιώ το Call Firewall. Σου δίνει την δυνατότητα να βάλεις Black list. Απ' το λίγο που το έχω δουλέψει κάνει καλά την δουλειά του......

Καλημέρα

δοκίμασε και το Magic Call. Κορυφαίο.

Γεια σας παιδες!Λοιπον εχω το εξης προβλημα...Εχω κανει ενα φακελο στην καρτα μνημης πχ photos και μεσα σε αυτον υποφακελους...Οταν παω να δω τις φωτογραφιες ομως απο το photo viewer της htc μου εμφανιζονται ολες οι φωτος του τηλεφωνου..Πως γινετε να μην εμφανιζονται ολες..αλλα να βλεπω αυτες που θελω μπαινοντας στον αντιστοιχο φακελο....???:O

ρε παιδια εχω αγοραση το HTC Touch Cruise πρι κανενα μηνα.Εχω παρατηρηση οτι λοιπουν μερικα προγραμματα οπως το window update τα μισα keyboard οπως το touchpal το destinator 7 δεν δουλευη με τιποτα τα εχω δοκιμαση ολα .το imei δεν μπορω να το περασω στην ace hellas.το πηρα απο τον germano ακι ειναι στα ελληνικα.δεν ξερω τι θα κανω για να το διορθωσω

• Administrators
Θα έλεγα πάρτο σιγά σιγά! Θέλει αρκετό διάβασμα, κάνε αναζήτηση στο forum και όπου δεν καλυφθείς εδώ είμαστε. Είναι γνωστός αυτός ο πανικός της πρώτης WM συσκευής! :rolleyes:

Modpic.gif

δοκίμασε και το Magic Call. Κορυφαίο.

Καλημέρα μπορείς να μού το στήλης εδώ k.bakrisioris@gmail.com

Κώστας :cool:

Αγαπητοί συνάδελφοι καλημέρα,

προσπάθησα να εγκαταστήσω το Magicall 1.1 το οποίο και βρήκα στο ipmart-forum, χωρίς επιτυχία όμως. Εβγαλε μύνημα οτι δεν εγκαθίσταται σε προσωρινό folder και στο τέλος "πέταξε" και μύνημα λάθους "Ex02" ή κατι τέτοιο, δεν θύμαμαι ακριβώς. Έκανα soft reset αρκετές φορές μήπως είχε κρατήσει κάποιο σκουπίδι απ' την εγκατάσταση, αλλά μάταια, το ίδιο μύνημα λαθους "Ex02". Καμιά ιδέα????

υ.γ. το pda δουλεύει κανονικά. Το μύνημα λάθους το βγάζει μόνο κατα την εκκίνηση.

Λευτέρης

iPhone 3GS 32gb back in black

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black