Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Cruise P3650 (Polaris)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εσυ με παρακίνησες και άρχισα να το ψάχνω με το touchsettings και η νεα έκδοση παιζει ,αλλα θελει δουλειά με τις εικόνες

έφτιαξα ομως ενα καλό για μενα αποτέλεσμα στο cube και συνεχίζω....για καλύτερα.

http://img100.imageshack.us/img100/4972/screennewcubecp9.jpg

Ontws poly kalo! Alla ayto me tis eikones re g........ poly spasimo einai. Kai egw asxolhthhka ligo, alla thelei xrono kai psaksimo.

Kai egw otan kanw kapou kapou hard reset, biazomai na to sthsw. Den exw ypomonh na kathhsw na kanw kai to cube apo thn arxh.

Κωστας - Κατερινη

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Kanena plugin oste na exoume stin today screen giortes ke genethlia ton atomon pou iparxoun sta contacts?

Ψαξε λιγο για το eortologio

Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula...

Tάκης

Ping!, Messi.im> tak1s

to HTC Touch Cruise exei iperi8res? rwtaw giati brika ena programa gia ppc pou kanei tilekontrol k kin meso iperi8ron ektos k an iparxei antistixo programa pou na douleuei me bluetooth? kserei kaneis tpt?
http://ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΜΟΥ!!

to HTC Touch Cruise exei iperi8res? rwtaw giati brika ena programa gia ppc pou kanei tilekontrol k kin meso iperi8ron ektos k an iparxei antistixo programa pou na douleuei me bluetooth? kserei kaneis tpt?

Οχι δεν εχει.

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

oute exei iperi8res etsi?

To "Όχι, δεν έχει" πήγαινε στις υπέρυθρες!!

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

και αλλη μια ερωτηση... εχω την Ελληνικη εκδοση γυρισμενη στα αγγλικα... ενω επιλεγω το keyboard GR πληκτρολογιο αυτο γυρναει παλι στο (20) πωσ γινετε να γυρισει μονιμα εκει???

http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=5734

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Οκ ευχαριστω... Καθισαμε με εναν φιλο εχθες και με το sktools ξυλωσαμε τα αλλα πληκτρολογια που ειχε μεσα και τωρα και να θελει εχει default αυτα που θελω εγω.... :lol::lol::lol:

Και αλλη μια ερωτηση για να μην χαλαρωνουμε....:D

Ειχα παλια ενα προγραμματακι το οποιο μου εβγαζε ενα μικρο εικονιδιο στην μπαρα χαμηλα και μπορουσες απο εκει να κανεις ευκολα (soft reset)... Γνωριζει καποιος που μπορω να το ξαναβρω??? :rolleyes:

Το igo8 στο cruiseraki μας :) παει πολυ καλα :)

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

Έχει τύχει και σε εμένα.:D Μόλις ξαναρυθμίσεις την ώρα και σβήσει/ανάψει πάλι η οθόνη διορθώνεται. Κάπου έχει επιλογή στο igo για συγχρονισμό ώρας με ώρα δορυφόρου ή κάτι τέτοιο.

To igo χρησιμοποιει την ωρά που παίρνει από τους δορυφόρους (GPS) για να ενημερώσει το ρολοι της συσκευής. Σας προτείνω να αφήσετε αυτήν την επιλογή ενεργοποιημένη. Ετσι θα έχετε πάντα ακριβέστατη ώρα στην συσκευή σας.

Εαν τώρα σας ενημέρωνει λάθος κατα μία ώρα τοτε σημαίνει ότι έχετε λάθος time zone στις ρυθμίσεις σας. Αλλάξτε την time zone. Το GPS χρησιμοποιεί πάντα ώρα UTC και σε αυτην προσθέτει ή αφαιρεί την διορθωση της περιοχής που του έχετε βάλει.

Δεν είναι ανάγκη να πείτε ότι μένετε Αθήνα... για να κάνει το +2 UTC... μπορείται να επλέξετε +3... Ετσι λύνεται το πρόβλημα.

Φίλε οριτζιναλίστα :p πολύ ωραίο το skin που έχεις βάλει στην today screen, που μπορώ να το βρώ;

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be RUNNING AROUND IN DARKENED ROOMS, MUNCHING MAGIC PILLS and listening to REPETITIVE ELECTRONIC MUSIC." Kristian Wilson, Nintendo, Inc, 1989

Eπαιζε και πριν μια χαρά απλά μετά τις 31 Ιανουαρίου οπότε και τελειώνει η άδεια του ως demo χρειάζεται το ''γνωστό'' exe για να τρέξει.:O

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Πως γινεται να αωοιγει το Start οταν παταμε παρατεταμενα το πρασινο κουμπι

καλό αυτό! αν υπάρχει θα ήθελα να το μάθω κ εγώ

Guest lagoudakis
Και αλλη μια ερωτηση για να μην χαλαρωνουμε....:D

Ειχα παλια ενα προγραμματακι το οποιο μου εβγαζε ενα μικρο εικονιδιο στην μπαρα χαμηλα και μπορουσες απο εκει να κανεις ευκολα (soft reset)... Γνωριζει καποιος που μπορω να το ξαναβρω??? :rolleyes:

δεν μπορω μονο να βρω απο που γυριζει η γλωσσα στα αγγλικα,http://www.ppcsoft.narod.ru/psshutxp.htm

Ξαφνικά και χωρίς να έχει μεσολαβήσει καμία αλλαγή στο Cruise μου έπαψε να δουλεύει το Destinator 7. Κολλάει στο startup screen (αφού γεμίσει το progress bar) και μετά που δείχνει το Today Screen χωρίς την επάνω μπάρα όπου φαίνεται το Destinator 7. Any help?

• Administrators
Ξαφνικά και χωρίς να έχει μεσολαβήσει καμία αλλαγή στο Cruise μου έπαψε να δουλεύει το Destinator 7. Κολλάει στο startup screen (αφού γεμίσει το progress bar) και μετά που δείχνει το Today Screen χωρίς την επάνω μπάρα όπου φαίνεται το Destinator 7. Any help?

Mipws peirakses ta pliktrologia Touch Keyboard & Keypad? Ean ta exeis kanei disable, na ta epanafereis. Mporei na sou fainetai asxeto... alla exei symbei kai afto.

Modpic.gif

Mipws peirakses ta pliktrologia Touch Keyboard & Keypad? Ean ta exeis kanei disable, na ta epanafereis. Mporei na sou fainetai asxeto... alla exei symbei kai afto.

Το διάβασα και αυτό στα γνωστά forum και το δοκίμασα μήπως είχε γίνει καμία αλλαγή κατά λάθος αλλά τζίφος. Τι όνειρο να είδε το έρμο...

Hard Reset: Ε όχι και το πρώτο, με προσβάλλεις ;) Χρειάστηκε hard reset για να καταφέρω (άγνωστο γιατί) να κάνω update με το QuickGPS και να εγκαταστήσω το Wind Plus Non Stop.

Πάρε ένα backup τα SMS σου, και σβήσε ότι SMS+MMS έχεις και ξαναδοκίαμσε.

Ρίξε κι εδώ μια ματιά:http://www.htc.com.gr/forum/showthread.php?t=6883

Knowledge isn't free. You have to pay attention.