u5064247 Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 Δηλαδή αυτή τη στιγμή η μόνη λύση είναι να περάσουμε το7 . Παράθεση Κώστας :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argam Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 Παιδιά από μπαταρία εσάς πως πάει; Έκλεισα το τηλέφωνο στις 1 τα μεσάνυχτα με 98% μπαταρία, τό άνοιξα στις 7 το πρωί και μου είχε κατέβει στο 86%. Τώρα στις 10.30 με είκοσι λεπτά περίπου ομιλία είναι στο 44%. WiFi, Bt, 3G, HSDPA απενεργοποιημένα. Έτσι συμπεριφέρεται και σε σας η μπαταρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 Παιδιά από μπαταρία εσάς πως πάει; Έκλεισα το τηλέφωνο στις 1 τα μεσάνυχτα με 98% μπαταρία, τό άνοιξα στις 7 το πρωί και μου είχε κατέβει στο 86%. Τώρα στις 10.30 με είκοσι λεπτά περίπου ομιλία είναι στο 44%. WiFi, Bt, 3G, HSDPA απενεργοποιημένα. Έτσι συμπεριφέρεται και σε σας η μπαταρία; Πιστεύω πως ξέρεις ότι το άναψε-σβήσε είναι ο μεγαλύτερος καταναλωτής ενέργειας... Καλύτερα άστο ανοιχτό για να δεις πόσο αντέχει.;) Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 Παιδιά από μπαταρία εσάς πως πάει; Έκλεισα το τηλέφωνο στις 1 τα μεσάνυχτα με 98% μπαταρία, τό άνοιξα στις 7 το πρωί και μου είχε κατέβει στο 86%. Τώρα στις 10.30 με είκοσι λεπτά περίπου ομιλία είναι στο 44%. WiFi, Bt, 3G, HSDPA απενεργοποιημένα. Έτσι συμπεριφέρεται και σε σας η μπαταρία; οχι,έκλεισα με 75% άνοιξα πάλι με 75% ειναι μια χαρά εγώ απο την μπαταρία ειμαι ευχαριστημένος προς το παρών να ξέρεις οτι θελει 4-5 φορτίσεις για να δείξει ολες τις δυνατότητες τις και κατι άλλο μέχρι τωρα την φορτίζω απο το καλώδιο usb μέσα απο το pc. Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 Επειδή με ενδιαφέρουν τα εν λόγω ακουστικά, θα μπορούσες μήπως να διευκρινήσεις τι εννοείς όταν λές "μονο τον windows media player ελεγχουν και οχι τον audio manager";;; :( τα ακουστικά αυτα εγω τα βρίσκω μια χαρά,υπάρχει άλλωστε και υποδοχή για να βαλεις ακουστικά της επιλογής σου τα χρησιμοποιούσα με το 3300 χωρίς πρόβλημα το ιδιο κάνω και τώρα μουσική, αλλα κυρίως ράδιο που ακούω το ελέγχει 100% με τα default προγράμματα,δηλαδη αλλάζεις μνήμες ,σταθμούς,ένταση,απαντάς κλήσεις μονο απο αυτο δεν χρειάζεται να μπεις στο μενού του ppc. για μένα ειναι ιδανικά γιατι δεν χρησιμοποιώ ποτε bluetooth,mono ενσύρματα. Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 To καλύτερο νέο της ημέρας ήταν αυτό το post :up:(μας έφυγε ένα άγχος).To δεύτερο καλύτερο είναι ότι η ΑΕΚάρα είναι και πάλι μόνη πρώτη :lol::p ρε τι πάθαμε με τους αεκτζηδες:lol: καλά δεν βλέπετε το ppc ειναι καταπράσινο ,τι το παίρνετε?:p Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 Δηλαδή αυτή τη στιγμή η μόνη λύση είναι να περάσουμε το7 . H na valeis to prwto Dest 6 to opoio paiei xwris probs ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argam Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 Παιδιά από μπαταρία εσάς πως πάει; Έκλεισα το τηλέφωνο στις 1 τα μεσάνυχτα με 98% μπαταρία, τό άνοιξα στις 7 το πρωί και μου είχε κατέβει στο 86%. Τώρα στις 10.30 με είκοσι λεπτά περίπου ομιλία είναι στο 44%. WiFi, Bt, 3G, HSDPA απενεργοποιημένα. Έτσι συμπεριφέρεται και σε σας η μπαταρία; Απεγκατέστησα το battery status, δω μήπως φταίει αυτό, αν και δεν το νομίζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrix Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 http://rapidshare.com/files/78704750/iGO.zip.html Mio Map!!! http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=205834&highlight=miomap Κορυφη! Βαλτε και τους ελληνικούς χάρτες και ειστε αρχοντες!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argam Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 ρε τι πάθαμε με τους αεκτζηδες:lol: καλά δεν βλέπετε το ppc ειναι καταπράσινο ,τι το παίρνετε?:p Εδώ κιτρίνησε η κορυφή της βαθμολογίας το polaris θα αφείναμε πράσινο;:lol: Πέρα από την πλάκα το ποδόσφαιρο που παίζουμε φέτος είναι...:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 Για να καταλάβω έχει τρέξει σε κανέναν η έκδοση 6.1 ή μόνο η 6.0;Η έκδοση 6.0 δεν παίρνει τους καινούργιους χάρτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 παιδιά σορρυ που το ρωτάω εδώ αλλά ξέρετε πώς μπορώ να βρώ φόρουμ που να σχετίζονται με πάσης φύσεως θέματα? Εννοώ αν υπάρχει ένα φόρουμ που να έχει κίνηση και να συζητούνται διάφορα θέματα από πολιτικά, επιστημονικά, παιδικά... καταλάβατε νομίζω?? Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argam Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 παιδιά σορρυ που το ρωτάω εδώ αλλά ξέρετε πώς μπορώ να βρώ φόρουμ που να σχετίζονται με πάσης φύσεως θέματα? Δεν ξέρω τι θέματα εννοείς αλλά ρίξε μια ματιά εδω: http://www.greekzter.com, αν χρειάζεσαι κάτι άλλο γράψε τι ακριβώς θες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 Ξέρει κανείς να μου πει αν πρέπει τηλέφωνο και ΒΤ ακουστικό να υποστηρίζουν το ίδιο πρωτόκολλο;Ρωτάω επειδή ένα jabra bt800 που έχω ξεκινά να ακούγεται και μετά από μερικά δευτρρόλεπτα χάνεται ο ήχος. Υποστηρίζει bt 1.2 ενώ το touch cruise bt 2.0.Παίζει ρόλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 24, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 Ξέρει κανείς να μου πει αν πρέπει τηλέφωνο και ΒΤ ακουστικό να υποστηρίζουν το ίδιο πρωτόκολλο;Ρωτάω επειδή ένα jabra bt800 που έχω ξεκινά να ακούγεται και μετά από μερικά δευτρρόλεπτα χάνεται ο ήχος. Υποστηρίζει bt 1.2 ενώ το touch cruise bt 2.0.Παίζει ρόλο; Η έκδοση του bluetooth είναι backwards compatible και δεν υπάρχει θέμα ασυμβατότητας λόγω έκδοσης. Κάτι άλλο σου δημιουργεί το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 Απεγκατέστησα το battery status, δω μήπως φταίει αυτό, αν και δεν το νομίζω Τι θελει το BS σε μηχανημα με με cpu qualcomm? Για omap δεν ειναι μονον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 Τι θελει το BS σε μηχανημα με με cpu qualcomm? Για omap δεν ειναι μονον? οχι απαραιτητα. δεν κανει μονο υπερχρονισμο. δειχνει χρηση μνημης υπολοιπο μπαταριας,κραταει χρονους ομιλιας και αλλα. και στο δικο μου tc ειναι απο τα πρωτα προγραματα που εβαλα. παρεπιπτοντως το gps πεταει. ασυγκριτα πιο γρηγορο και πιο σταθερο απο αυτο των 3300,3600 που ειχα. κλειδωνει σφαιρα σε εσωτερικους χωρους.ποσο μαλλον σε εξωτερικους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M_daVinci Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 οχι απαραιτητα. δεν κανει μονο υπερχρονισμο. δειχνει χρηση μνημης υπολοιπο μπαταριας,κραταει χρονους ομιλιας και αλλα. και στο δικο μου tc ειναι απο τα πρωτα προγραματα που εβαλα. παρεπιπτοντως το gps πεταει. ασυγκριτα πιο γρηγορο και πιο σταθερο απο αυτο των 3300,3600 που ειχα. κλειδωνει σφαιρα σε εσωτερικους χωρους.ποσο μαλλον σε εξωτερικους Επιτέλους κάποια καλά νέα! Δηλαδή δεν περιμένεις 3' να κλειδώσει και δεν σε βγαζει 5 στενά παραπέρα, ε?? Παράθεση Yπάρχουν δυο τρόποι για να πετύχεις… 1)ποτέ μη λες όλα όσα ξέρεις 2) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 Ευχαριστώ για την απάντηση.Δοκίμασα ένα LG και δουλεύει μια χαρά,το Jabra τίποτα.Θα τρελαθούμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 καλησπερα,και χρονια πολλα. θελω να ρωτησω κατι ασχετο.εχω ενα 3600 και σκεφτομαι,να παρω το 3650.αξιζει να κανω αυτη την αλλαγη? θα ηθελα οσοι το εχετε να απαντησετε σε αυτη την ερωτηση.οκ η αληθεια ειναι οτι το 3600 σκεφτομαι να το αλλαξω λογω της μνημης.αξιζει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 καλησπερα,και χρονια πολλα. θελω να ρωτησω κατι ασχετο.εχω ενα 3600 και σκεφτομαι,να παρω το 3650.αξιζει να κανω αυτη την αλλαγη? θα ηθελα οσοι το εχετε να απαντησετε σε αυτη την ερωτηση.οκ η αληθεια ειναι οτι το 3600 σκεφτομαι να το αλλαξω λογω της μνημης.αξιζει?? φιλε ειναι τελειως υποκειμενικο το αν αξιζει. ο καθενας μπορει να μιλησει για τον εαυτο του,ετσι θα κανω και γω. λοιπον για μενα αξιζει. το θεμα ειναι ποια ειναι τα κριτηρια σου στην επιλογη συσκευης. αν το βαρος παιζει ρολο ,αν το 3650 σου αρεσει περισοτερο ,αν χρειαζεσαι το ραδιο,αν νομιζεις οτι θα αξιοποιησεις τις touch ευκολιες,αν χρειαζεσαι καλυτερο δεκτη gps τοτε αξιζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 συμφωνω με τον φιλο christou δημητρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 φιλε ειναι τελειως υποκειμενικο το αν αξιζει. ο καθενας μπορει να μιλησει για τον εαυτο του,ετσι θα κανω και γω. λοιπον για μενα αξιζει. το θεμα ειναι ποια ειναι τα κριτηρια σου στην επιλογη συσκευης. αν το βαρος παιζει ρολο ,αν το 3650 σου αρεσει περισοτερο ,αν χρειαζεσαι το ραδιο,αν νομιζεις οτι θα αξιοποιησεις τις touch ευκολιες,αν χρειαζεσαι καλυτερο δεκτη gps τοτε αξιζει. καλησπερα. οσο αφορα την ομορφια,βαρος,ραδιοφωνο,δεν ειναι κρητιριο για μενα.οσο αφορα το gps με το 3600 δεν εχω καποιο προβλημα,ο πιο σημαντικος παραγοντας εχει να κανει με την μνημη της συσκευης.του 3600 ειναι λιγη.πιστευω οτι σε αυτον τον τομεα το 3650 υπερεχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 συμφωνω με τον φιλο christou δημητρη καλησπερα γιαννη και χρονια πολλα. απλα ο πιο σημαντικος παραγοντας ειναι η εσωτερικη μνημη της συσκευης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 χρονια πολλα,δεν θα εχεις προβλημα σε αυτον τον τομεα νομιζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts