Tna Δημ. December 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2007 Sorry gia tous agglikous xaraktires alla kathomai se ena pc xoris ellinika fonts To expansys.com.gr pige tin timi 569,95 kai diatirei tin imerominia afixis stis 20/12. Aplos na rotiso kati giati den exo katalavei Se auta ta lefta to expansys dinei mono tin siskeui xoris to carkit tous fortistes ktl ktl ktl? Mipos kserei kanenas eida auto kai me evale se ipopsies Τιμή μόνο για την συσκευή: €569.95 (476.55 χωρίς Φ.Π.Α.) By the way to HTC.COM.GR LEEI DIATHESIMO APO 10/1/2008 Δες για σίγουρα αλλά νομίζω πως δεν παίρνεις κάτι άλλο πέραν του βασικού πακέτου (ακουστικά , φορτιστή , cd) Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. December 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2007 το expansys.com σημερα εβαλε ημερομηνια 18/1/2008 ενώ το επίσημο site 10/1/2008. Μάλλον πάει για το νέο έτος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. December 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2007 απο οτι φαινεται ο Αι Βασιλης θα την βγαλει φτηνα φετος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. December 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2007 το expansys.com σημερα εβαλε ημερομηνια 18/1/2008 ενώ το επίσημο site 10/1/2008. Μάλλον πάει για το νέο έτος! ε,οχι πως και πως μετρουσα τις μερες. θα ελεγε για δωρο Χριστουγεννων.:O ελπιζω να μην το αναβαλουνε κι'αλλο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. December 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2007 Χμμμμ,μεγαλο πληγμα για την εταιρεια.Πολλοί ειναι αυτοι που θα βαρεθουν και θα αρπαξουν κατι αλλο για δωρο χριστουγεννων. Οι πιστοι βεβαια θα περιμενουν πως και πως να ερθει το μηχανημα! Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. December 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2007 λιγα λογια που τα λενε ολα ομως! ειναι πολυ απλο οντως και κακως καποιες φορες ερχομαστε σε αντιπαραθεση ποια ειναι καλη συσκευη και ποια οχι.. ο φιλος christoy ομως αναφερει την ουσια ;) η επιλογη συσκευης γινεται με βαση του τι χρειαζομαστε πραγματικα στην καθημερινοτητα μας..τωρα αν καποιες φορες θελουμε και κατι παραπανω η παλιο παρεα εδω μεσα μας βαζει στην μπριζα να ζηταμε και να ζηταμε...:) οχι οτι δεν μας αρεσει φυσικα ε?? :D ας καθησουμε να κοιταξουμε τα pda μας και να σκεφτουμε λιγο ομως, μονοι μας, ποια απο ολα αυτα τα χαρακτηριστικα που μας διαθετουν οι συγχρονες συσκευες, ειναι αυτα που πραγματικα χρησιμοποιουμε και οντως μας βοηθουν στην ουσια ? πιο πολυ παιχνιδι το εχουμε καταντησει το κινητο παρα εργαλειο.... και στο κατω κατω εμεις το πληρωνουμε και θελουμε αυτο που πληρωσαμε να το βλεπουμε και να μας φτιαχνει..γουστα ειναι αυτα ρε αδερφε ;) ο καθενας με το δικο του ... και οφειλουμε να το σαβαστουμε :) Κάπως έτσι είναι. Ο καθένας το παίρνει για τους λόγους του... πχ για μένα ένα ppc μπορεί να κάνει τη δουλεία μου πιο εύκολη γιατί ταξιδεύω συχνά αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι απαραίτητο και δεν πρόκειται να προσπαθήσω κάποιον για το αντίθετο. Μια χαρα την κάνω τη δουλεία μου με το κινητο που έχω και τον φορητό μου. Περισσότερο το θέλω για παιχνίδι. 'Αλλοι προτιμούν να σπρώχνουν τα λεφτά σου σε αναβαθμίσεις αυτοκινήτων, άλλοι σε ακριβά ρουχα, άλλοι στο γήπεδο, άλλοι στα μπουζούκια κλπ εγώ είμαι λάτρης της υψηλής τεχνολογίας και εκεί θα δώσω κάτι παραπάνω όταν μου περισσεύουν φυσικά... Ο καθένας με την τρέλα του :wacko: Α! και με εκνευρίζουν απίστευτα αυτοί που μου λένε πχ "καλά έδωσες 500€ για αυτό το πράγμα; τι το χρειάζεσαι; ένα τηλέφωνο είναι"... και μετά απο λίγο πάνε στο περίπτερο για να πάρουν το 10ο πακέτο τσιγάρα αυτή την εβδομάδα -Γιώργος ΥΓ. Αφήστε που με τα λεφτά που θα γλυτώσω λογω skype στο εξωτερικό που έχει παντού WLAN μια μικρή απόσβεσή θα την κάνω ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. December 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2007 Κάπως έτσι είναι. Ο καθένας το παίρνει για τους λόγους του... πχ για μένα ένα ppc μπορεί να κάνει τη δουλεία μου πιο εύκολη γιατί ταξιδεύω συχνά αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι απαραίτητο. Μια χαρα την κάνω τη δουλεία μου με το κινητο που έχω και τον φορητό μου. Περισσότερο το θέλω για παιχνίδι. 'Αλλοι προτιμούν να σπρώχνουν τα λεφτά σου σε αναβαθμίσεις αυτοκινήτων, άλλοι σε ακριβά ρουχα, άλλοι στο γήπεδο κλπ εγώ είμαι λάτρης της υψηλής τεχνολογίας και εκεί θα δώσω κάτι παραπάνω όταν μου περισσεύουν φυσικά... Ο καθένας με την τρέλα του :wacko: +1 Με καλυψες με το παραπανω.Θα το χρησιμοποιησω σαν εργαλειο αλλα οχι πως μου ειναι απαραιτητο Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. December 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2007 σιγουρα παιζει τον ρολο της και η λοξα που εχουμε με τα gadgets. αν ηταν μονο βοηθηματα για την δουλεια μας θα κοιταγαμε πιο πολυ προς palm μερια,πχ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. December 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2007 Βασικα τα γκατζετς ειναι μερος της ζωης μας παιδεια.Αυτο ειναι βεβαιο....οποτε μη το βλεπετε μονο επαγγελματικα. Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panpap Δημ. December 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2007 το expansys.com σημερα εβαλε ημερομηνια 18/1/2008 ενώ το επίσημο site 10/1/2008. Μάλλον πάει για το νέο έτος! Απ'όσο είδα μόνο το αγγλικό expansys έχει ημερομηνία 18/01. Τα άλλα (γερμανικό, ισπανικό, ελληνικό) λένε ακόμη 20/12. Αργούν να το ενημερώσουν ή θα καθυστερήσει μόνο αγγλία; Παράθεση Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be RUNNING AROUND IN DARKENED ROOMS, MUNCHING MAGIC PILLS and listening to REPETITIVE ELECTRONIC MUSIC." Kristian Wilson, Nintendo, Inc, 1989 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. December 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2007 Απ'όσο είδα μόνο το αγγλικό expansys έχει ημερομηνία 18/01. Τα άλλα (γερμανικό, ισπανικό, ελληνικό) λένε ακόμη 20/12. Αργούν να το ενημερώσουν ή θα καθυστερήσει μόνο αγγλία; Θα δυσκολεύονται στους εγγλέζικους φορτιστές χαχα:lol: Θα δείξει αν και το λογικό είναι να ισχύσει για όλα αφου ισχύει για την μαμα expansys Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. December 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2007 Εμενα παντως στο emai που μου εστειλαν πριν λιγο μου ειπαν 17/1/2008 κλαψ κλαψ υπομονη.... Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. December 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2007 εμ... ειδα λιγο το topic αλλα ειναι πολλεσ σελιδες.... θελω ν παρω καινουργιο κινητο κ σκεφτομαι αυτη τη φορα να ναι pda... αν πεισω τους γονεις μου υα παρω το tytn2. αν οχι, τοτε να στραφψ προς το cruise? αυτο π θελω απο τη συσκευη, ειναι ν χει msn, internet, ν παιρνει διαφορες εφαρμογες κ προγραμματακια κ να χει κ καλη μπαταρια... το κρουιζ θα με βολεψει??? Υ.Γ: εχει φωτογραφικη?? Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spydoc Δημ. December 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2007 Αν θελεις μονο αυτα παρε ενα αλλο pda που να μην εχει gps να σου ερθει και πιο φθηνα. Φωτογραφικη εχει 3megapixels.Και δευτερη καμερα για videoκλησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. December 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2007 (see what I mean? - όποιος κατάλαβε κατάλαβε) Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoros7 Δημ. December 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2007 (see what I mean? - όποιος κατάλαβε κατάλαβε) Αν αφαιρέσεις τις μερκετινίστικες touch αηδίες, αυτές οι συσκευές σε σχέση με αυτό που θα θελες εσύ δεν έχουν καμία διαφορά στο λειτουργικό. Παραπάνω εξόδους-εισόδους θα θελες ουσιαστικά για να μιλήσεις για το κάτι παραπάνω. Τα υπόλοιπα δεν αλλάζουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. December 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2007 Αν αφαιρέσεις τις μερκετινίστικες touch αηδίες, αυτές οι συσκευές σε σχέση με αυτό που θα θελες εσύ δεν έχουν καμία διαφορά στο λειτουργικό. Παραπάνω εξόδους-εισόδους θα θελες ουσιαστικά για να μιλήσεις για το κάτι παραπάνω. Τα υπόλοιπα δεν αλλάζουν. ??? Μια εξελιγμένη touch οθόνη και ένα όμορφο user interface είναι οι αηδίες που λες; Ενδιαφέρον... Τότε δε θα ήθελα να ακούσω τον χαρακτηρισμό του iPhone :X:lol:. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. December 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2007 εμ... ειδα λιγο το topic αλλα ειναι πολλεσ σελιδες.... θελω ν παρω καινουργιο κινητο κ σκεφτομαι αυτη τη φορα να ναι pda... αν πεισω τους γονεις μου υα παρω το tytn2. αν οχι, τοτε να στραφψ προς το cruise? αυτο π θελω απο τη συσκευη, ειναι ν χει msn, internet, ν παιρνει διαφορες εφαρμογες κ προγραμματακια κ να χει κ καλη μπαταρια... το κρουιζ θα με βολεψει??? Υ.Γ: εχει φωτογραφικη?? Τι να το κάνεις το tytn II. Το cruise και πολύ είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoros7 Δημ. December 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2007 ??? Μια εξελιγμένη touch οθόνη και ένα όμορφο user interface είναι οι αηδίες που λες; Ενδιαφέρον... Τότε δε θα ήθελα να ακούσω τον χαρακτηρισμό του iPhone :X:lol:. Για κάποιον που ζητάει μια συσκευή-τούμπανο με επαγγελματικό προσανατολισμό, η... "μη xeΣw" εξελιγμενη οθόνη των touch ppc της htc δεν αρκεί. Το αντίθετο, θα λεγα. Εντελώς άχρηστα θα του φαίνονται τα πάνω-κάτω, ζουμ ιν-ζουμ αουτ με το δάχτυλο στις φωτογραφίες που με software λύσεις μπαίνουν και στα λιγότερο "εξελιγμένα" ppc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. December 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2007 Για κάποιον που ζητάει μια συσκευή-τούμπανο με επαγγελματικό προσανατολισμό, η... "μη xeΣw" εξελιγμενη οθόνη των touch ppc της htc δεν αρκεί. Το αντίθετο, θα λεγα. Εντελώς άχρηστα θα του φαίνονται τα πάνω-κάτω, ζουμ ιν-ζουμ αουτ με το δάχτυλο στις φωτογραφίες που με software λύσεις μπαίνουν και στα λιγότερο "εξελιγμένα" ppc. Για επαγγελματικό προσανατολισμο κάπως έτσι είναι έχεις δίκιο. Βέβαια για όποιον γνωρίζει απο μικροηλεκτρονικά το να χωρέσεις όλα τα προσόντα του cruise και του Χ800 σε αυτές τις μικρές διαστάσεις και με καλή κατανάλωση (θα το δούμε αυτό) είναι πολύ μεγαλύτερη πρόκληση απο του να του βάλεις μια έξοδο παραπάνω ή ενα πληκτρολόγιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. December 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2007 :cool: FULL Review: Smape.com http://img405.imageshack.us/img405/2050/htctouchcruise011ln2.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. December 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2007 :cool: FULL Review: Smape.com δεν διαβάζεις βλέπω πιο πισω... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2123539#post2123539 Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. December 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2007 δεν διαβάζεις βλέπω πιο πισω... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2123539#post2123539 Συγνώμη φίλε μου αλλά έτσι όπως ήταν γραμμένο δεν το πρόσεξα :O.. (πρόσεξα την φωτό που είχες στο παραπάνω ποστ αλλά δεν είχες κάποιο link εκεί) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. December 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2007 to portokali dipla apo to gps panw apo thn kamera ti sto kalo einai? Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. December 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2007 :cool: FULL Review: Smape.com Με πόρωσες τώρα! Στα συγκριτικά φαίνεται οτι ο επεξεργαστής κάνει μεγάλη διαφορά απο το απλό touch. Και εμφανισιακά μου αρέσει η διχρωμία. Φέρτε το γρήγορα το τιμημένο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts