tgg2008tgg Δημ. August 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 Το ιδιο πραγμα ειναι φιλε μου. Δεν εχεις ψωνισει ποτε σου απο ηλεκτρονικο καταστημα; Αν οχι, τοτε παω πασο. οντως δεν εχω ξαναψωνισει ,γι αυτο το ψαχνω σε παραδοσιακο καταστημα Πολύ δύσκολα να βρεθεί αυτό το τηλέφωνο παιδιά τωρα μου περασε ιδεα να παω να ρωτησω σε ενα νοκια σοπ . ισως το φερνουν με παραγγελια , δεν ξερω . εχει παρει κανεις παλιο - παλιοτερο μοντελο μ αυτο τον τροπο ? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbsnick Δημ. September 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 Λοιπον.Απο το τηλεφωνο εξαφανιστηκε το calculator.Μη ρωτησετε πως.Μη γελατε(!).Γνωριζει καποιος να με βοηθησει πως θα κανω hard reset στο τηλεφωνο?η εντολη *#7370# δεν δουλευει σε αυτο το τηλεφωνο. (v3.25). Γενικα, καθε βοηθεια ευπροσδεκτη... Παράθεση Pixel 4a (5g) < Nexus 4 < HTC HD2 AmeriCanAndroid AOSP HD2 GB234 CM71 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. September 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2008 Γιατι στην αποσυρση και στο ''φτυσιμο'' αυτο το καταπληκτικο τηλεφωνακι ρε παιδια..? Εδω η Νοκια κυκλοφορει ακομα αλλα κι αλλα, παλιοτερα απ'αυτο, κι οχι με τοσες δυνατοτητες και με τετοιο sar... Πουλιεται πουθενα ακομα? Το πηρε κανεις τελευταια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. September 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2008 Γιατι στην αποσυρση και στο ''φτυσιμο'' αυτο το καταπληκτικο τηλεφωνακι ρε παιδια..? Εδω η Νοκια κυκλοφορει ακομα αλλα κι αλλα, παλιοτερα απ'αυτο, κι οχι με τοσες δυνατοτητες και με τετοιο sar... Πουλιεται πουθενα ακομα? Το πηρε κανεις τελευταια? Ελα ντε και εγω δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τό εκαναν?Απεναντίας το 6131 ακόμη τπ προσφέρουν...Περίεργα πράγματα Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swift Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 ξέρει κανείς που πωλείται ακόμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 ξέρει κανείς που πωλείται ακόμα? Υπαρχει εδω: http://www.kinitomania.com/component/page,shop.product_details/flypage,shop.flypage/product_id,162/option,com_virtuemart/index.php?&page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=162option=com_virtuemart&vmcchk=1 ψαξε και στο skroutz.gr ομως, θα το βρεις και σ' αλλα καταστηματα. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathMan Δημ. April 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2009 εμενα ρε παιδια δε μου δουλευει το ραδιο! με εχει ανεξει βεβαια 1,5 χρονο το κακομοιρο αλλα και παλι ολα τα αλλα πανε καλα! καποια στιγμη χαλασε το ραδιο. πηγαινα στο μενου παταγα να μπω στο ραδιο και εγραφε "radio on" kai kateutheian "raio off" den empaine kan stous stathmous! prin apo liges meres evala tin teleutaia ekdosi logismikou mipws kai ginei tipota.... twra loipon mpainei kanonika sto radio alla de akougete tipota apo ixo! akoma kai akoustika allaksa mipws exei xalasei i dithen keraia alla tipota!! kamia idea kaneis??!!! to radio mou exei leipsei pragmatika! Παράθεση Yparxoun 10 eidi anthrwpwn panw sti gi...autoi pou katalavainoun to diadiko sistima kai....autoi pou den to katalavainoun....:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 Epeidi ta kinita den eine mono MP cameras & design..... http://www.sarvalues.com/eu-lowest-sar.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. June 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2009 Epeidi ta kinita den eine mono MP cameras & design..... http://www.sarvalues.com/eu-lowest-sar.html Αν είχανε τα κινητά της λίστας που παρέθεσες WIFI GPS κλπ να είσαι σίγουρος ότι το sar τους θα ήταν πάνω από 1, γιατί η μέτρηση γίνεται με όλες τις λειτουργίες του τηλεφώνου ταυτόχρονα. Δηλ ένα κινητό με sar 1,10 το οποίο έχει και άλλες λειτουργίες (3g,wifi κλπ) αν το δουλεύεις μόνο σαν τηλέφωνο η τιμή του μποιρεί να κατέβει και στο 0,4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duckino Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Ξεθαβω το θεματακι γιατι θελω να δωσω το κινητακι στον πατερα αφου πρωτα κανω αναβαθμιση στο firmware.Το κινητο ειναι μια χαρα εκτος απο μερικα κοληματα που τρωει που ομως νομιζω θα ξεπεραστουν με το νεο firmware. Κατεβασα , με το Nokia Firmware Downloader , το 5.20 μαζι με κατι αλλα αρχεια μικροτερα και απο δω και περα δεν ξερω τι ακριβως κανω με αυτα;Καμια ιδεα;Χρειαζομαι καποιο αλλο προγραμμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanossalonika Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Καλησπέρα! Έχω ένα 6267 το οποίο όταν το ανοίγω μετά από λίγα δευτερόλεπτα βγάζει μια μαύρη οθόνη και μετά με πετάει στην αρχική οθόνη. το κάνει αυτό 2-3 φορές και στη συνέχεια κλείνει τελείως. Έχει κανείς σας καμία ιδέα τι μπορεί να είναι? Να φταίει το λογισμικό του και να θέλει αναβάθμιση η να έχει πρόβλημα ή πλακέτα? Παράθεση Ελληνική συλλογή παλαιών κινητών τηλεφώνων - Η συλλογή μου Nokia 6.1 Plus | LG G3 | Canos EOS 4000D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts