JG4 Δημ. June 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2007 Υπάρχουν μερικά πράγματα που πραγματικά αδυνατώ να καταλάβω. Επειδή η δημοκρατία έτσι όπως εφαρμόζεται έχει πολλές ατέλειες, η επειδή κάποιοι κερδοσκόπησαν με το χρηματιστήριο (και οι βλάκες κερδοσκόποι - δηλαδή όλοι εμείς - έχασαν τα λεφτά τους), επειδή τέλος πάντων υπάρχουν πολλές αδικίες σε αυτή τη ζωή, δικαιούται κάποιος να πάει και να διαλύσει ένα σταθμό του τρένου? Οποιος νοιώθει ντροπή και πόνο για τις μίζες των εξοπλιστικών προγραμμάτων η για την υπόθεση των ομολογων, ας ανοίξει καινούριο θέμα και θα πάμε εκεί να κατακρίνουμε τους υπευθυνους. Γιατί τέτοιο μπέρδεμα στο μυαλό ορισμένων? Θα καταλάβαινα να βγούν κάποιοι και να πουν: Καταδικάζω όσους καταστρέφουν το ζωτικό χώρο των υπολοιπων, αλλα καταλαβαίνω ότι υπάρχουν συγκεκριμένες αιτίες πίσω από μια τέτοια συμπεριφορά. Κι εγώ μαζί τους είμαι. Υπάρχουν αιτίες πίσω από τη συμπεριφορά ακόμα και ενός serial killer. Είμαστε το αποτέλεσμα των νομων της φυσικής και του κοινωνικού περιβάλλοντος. Αυτό δε σημαίνει πως δεν υπάρχει προσωπική ευθύνη. Αυτά τα παιδιά που καταστρέφουν απλά δεν έχουν βρει κάποιο νόημα σε αυτή τη ζωή. Φταίνε για τις καταστροφές και η κοινωνική εργασία είναι ίσως η ιδανικότερη τιμωρία. Φταίει και η κοινωνία μας που δε δίνει όραμα και φιλοδοξίες σε πολλά παιδιά. Αυτός που φταίει λιγότερο σε αυτή την περίπωση είναι οι αδυναμίες του συστήματος που αυτοί επικαλούνται όταν καταστρέφουν. Αυτές οι αδυναμίες απλά δίνουν την αφορμή για να ξεσπάσει η προσωπική οργή και απογοήτευση. Παράθεση "Don’t be sad because it’s over. Smile because it happened" --------------------------------- Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mercyful_Fate Δημ. June 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2007 Αν κάποιος νιώθει ότι αδικείται συγκεκριμένα σε κάτι, υπάρχουν και τα δικαστήρια στα οποία μπορεί να προσφύγει. Αν πάλι θεωρεί ότι τα δικαστήρια δεν πρόκειται να τον δικαιώσουν, λόγω έλλειψης αξιοκρατίας, μπορεί να φύγει και να πάει σε ένα σύστημα πιο αξιοκρατικό (το εννοώ πραγματικά, δεν είναι μομφή σε κανέναν - και προσωπικά νιώθω την έλλειψη αξιοκρατίας στη χώρα αυτή αρκετά έντονα). Αν νομίζει ότι, μέσα από τις συμπεριφορές που ορίζει το δημοκρατικό σύστημα, και μια πολιτισμένη κοινωνία, μπορεί να βοηθήσει, πολύ ευχαρίστως. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να δικαιολογήσω τις βάνδαλες πράξεις, στις οποίες μάλιστα έχουμε φτάσει να αποδίδουμε πολιτικό χαρακτήρα. Κάποιοι προσπαθούν να πάνε ενάντια στην ιστορική εξέλιξη των πολιτευμάτων, η οποία εξασφαλιζει πως σε κάθε εποχή υπάρχει ένα σύστημα βελτιωμένο από τα προηγούμενα. Δε λέω ότι στο σημερινό μας καθεστώς είναι όλα ρόδινα. Ίσα ίσα, στην Ελλάδα υπάρχει μπόλικη κοινωνική αδικία και διαφθορά. Ωστόσο η μαγκιά είναι να βελτιώσεις την κατάσταση αυτή, και όχι να ψάχνεις αφορμή για εκτόνωση, πίσω από τον μανδύα μιας ψευτο-ιδεολογίας. Παράθεση CheckThisOut: http://check-this-out.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. June 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2007 Ωστόσο η μαγκιά είναι να βελτιώσεις την κατάσταση αυτή, και όχι να ψάχνεις αφορμή για εκτόνωση, πίσω από τον μανδύα μιας ψευτο-ιδεολογίας.ακριβως. τα λες πολυ σωστα και ειδικα σε αυτη την τελευταια φραση. γιαυτο μεσα μου πιστευω οτι ακομα και να εχουν ως απωτερο στοχο την αντιδραση τελικα παρεκλινουν αυτης της ιδεολογιας και βανδαλιζουν μοναχα για να εκτονωθουν. μετα απο τοσα χρονια που εχω βιωσει αυτη την κατασταση αυτο το συμπερασμα εχω βγαλει. μπορει ο στοχος τους να ειναι καλος, ο τροπος τους ομως ειναι περα για περα λαθος...:mad: ΥΓ: χρονια πολλα mercyfull Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. June 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2007 γτ δεν ζητάτε και απο αυτούς που έκλεψαν στο χρηματιστήριο και στα ομόλογα ,και στον νεο κοκ,και τα εκατομμύρια των ατασθαλειών που έγιναν όλα αυτά τα χρόνια και το δη΄μόσιο χρέος εκτοξέυτηκε σε δυσθεώρητα ύψη,στις κομπίνες που έγιναν με τις αμυντικές δαπάνες,τα δημόσια έργα που δεν έγιναν ποτέ,και και και, να τα καλύψουν οι ίδιοι?. Θα μας τρελάνεις?:blink: Τι σχέση έχουν τα ομόλογα και το Χρηματιστήριο με τον ΚΟΚ? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. June 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2007 Θα μας τρελάνεις?:blink: Τι σχέση έχουν τα ομόλογα και το Χρηματιστήριο με τον ΚΟΚ? :worry: Μάλλον θεωρεί ότι όταν πληρώνει πρόστιμο επειδή περνάει με κόκκινο τον κλέβουν.... Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. June 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2007 θεωρει οτι τα προστιμα του ΚΟΚ ειναι καθαρα εισπρακτικο μεσο κατι με το οποιο εν μερει συμφωνουσα μεχρι που αρχισα να βλεπω γυρω μου πολλα ατομα να οδηγουν πολυ πιο προσεχτικα πλεον. βεβαια με τον βανδαλισμο δεν εχει καμμια σχεση κατα τη γνωμη μου! Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. June 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2007 θεωρει οτι τα προστιμα του ΚΟΚ ειναι καθαρα εισπρακτικο μεσο κατι με το οποιο εν μερει συμφωνουσα μεχρι που αρχισα να βλεπω γυρω μου πολλα ατομα να οδηγουν πολυ πιο προσεχτικα πλεον. βεβαια με τον βανδαλισμο δεν εχει καμμια σχεση κατα τη γνωμη μου! Με τη νοοτροπία που υπάρχει στο δρόμο, αν δεν πονάει το πρόστιμο δεν γίνεται τίποτα[/offtopic] Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. June 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2007 Μάλλον θεωρεί ότι όταν πληρώνει πρόστιμο επειδή περνάει με κόκκινο τον κλέβουν.... Οποιος θεωρεί κάτι τέτοιο (και δεν αναφέρομαι στο φίλο συγκεκριμένα) μπορεί απλώς να μην περνάει με κόκκινο;; :O :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. June 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2007 μαρβιν συμφωνω... εχω δει το μετρο να πιανει..end of offtopic Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. June 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2007 Eιναι οφτοπικ αυτο που θα γραψω αλλα επειδη εχω βαρεθει να ακουω για τα προστιμα οτι τα βαζει το κρατος για εισπρακτικους λογους καλο εινα να ξερετε οτι τα προστιμα δεν πανε στο ταμειο του κρατους αλλα στο ταμειο του Δημου οπου εγινε η παραβαση. Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. June 19, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2007 Παρακαλώ τους moderators να αλλάξουν πάλι το τίτλο του θέματος στον αρχικό. Η κουβέντα δε γίνεται για τις ζημιές στο σταθμό μόνο ή σε κάποια πανεπιστημιακή σχολή. Γίνεται για κάτι μεγαλύτερο και γενικότερο. Επίσης με το νέο τίτλο ούτε το αρχικό μου ποστ βγάζει νόημα, ούτε αρκετά αλλά που έχουν κάνει αναφορά στο τίτλο…. Ευχαριστώ, Κώστας Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsK Δημ. June 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2007 Τίτλος θέματος «Οργή, θλίψη και αγανάκτιση» είναι γενικός και αόριστος και απαγορεύεται, όπως γνωρίζεις, από τους ΟΠΧ. Ο καθένας μπορεί να νοιώσει οργή, θλίψη και αγανάκτιση για οτιδήποτε... Αν θέλεις να προτείνεις κάτι διαφορετικό, τότε η πρότασή σου ευπρόσδεκτη - χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα υιοθετηθεί. Αν δεν προκύψει κάποια καλύτερη ιδέα (π.χ. «Βανδαλισμοί δημοσίων χώρων» που έπίσης μου έρχεται στο μυαλό και ίσως αλλάξει σε αυτόν), τότε παραμένει ως έχει. Επίσης υπάρχουν ήδη θέματα για τον ΚΟΚ, για την κοινωνία, για τις υπηρεσίες των δήμων, για το δημόσιο γενικότερα, για τις πορείες, και για 1.002 θέματα που έχουν προκαλέσει σε κάποιους οργή, θλίψη ή αγανάκτηση, οπότε απλά επαναλαμβανόμαστε... (αυτήν τη φορά ωστόσο σε γενικευμένο πλαίσιο)... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. June 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2007 γτ δεν ζητάτε και απο αυτούς που έκλεψαν στο χρηματιστήριο και στα ομόλογα ,και στον νεο κοκ,και τα εκατομμύρια των ατασθαλειών που έγιναν όλα αυτά τα χρόνια και το δη΄μόσιο χρέος εκτοξέυτηκε σε δυσθεώρητα ύψη,στις κομπίνες που έγιναν με τις αμυντικές δαπάνες,τα δημόσια έργα που δεν έγιναν ποτέ,και και και, να τα καλύψουν οι ίδιοι?με προσςπικά έξοδα των απατεώνων δηλαδή. με την δική σας λογική εγώ γτ να φορολογηθώ για κάτι το οποίο δεν έκανα και ίσα ίσα με βλάπτει και στον χείριστο βαθμό κιόλας? εδώ είναι η επιλεκτική εφαρμογή της δημοκρατίας που δεν κατάλαβε ο φίλτατος πιο πάνω.η δικαιοσύνη εδώ που είναι? ποιός θα τα καλύψει όλα αυτά?φυσικά εγώ,εσύ,και όλοι οι φορολοφούμενοι. δεν είδα κανέναν να θλίβεται και να ασχολείται με αυτά τα πολύ σημαντικά θέματα που αφορούν όλους,και όχι ορισμένα άτομα. εδώ η θλίψη όμως παραμερίζεται προς χάριν του κοινωνικού συνόλου και της κοινωνικής ωφέλειας.κάποιος όμως πρέπει να πληροφορήσει τους απατεώνες οτι δεν είναι έτσι ο θεσμός της δημοκρατίας. Δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό σου. Είπε κανείς να μην πληρώνουν οι πολιτικοί τις λαμογιές τους; Και ΟΚ, το να πάει και να σπάσει ένας έναν σταθμό του Μετρό, τι θα αλλάξει ακριβώς; Πιστεύεις πραγματικά ότι θα... φοβηθούν τα λαμόγια ή μήπως νομίζεις ότι ο λαός θα ξεσηκωθεί; Η πλάκα είναι ότι όσοι τάσσονται υπέρ των βανδαλισμών, νομίζουν ότι «πολεμούν το Σύστημα». Στην πράξη, το μόνο που καταφέρνουν είναι να δίνουν δουλειά στους εργολάβους που θα τα ξαναφτιάξουν, άρα στην πραγματικότητα ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ το Σύστημα και αναγκάζουν τον λαό να (ξανα)πληρώνει για τις ζημιές. Καταπληκτική αντίδραση κατά του Συστήματος, δε λέω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennisthemenace Δημ. June 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2007 Η σχολή μου εμφανισιακά εσωτερικά είναι σκέτη απογοήτευση, οχι γιατί δεν πέφτουν χρήματα για επιδιορθώσεις και αλλαγές, αλλά επειδή να μην χαρακτιρίσω αυτά τα άτομα αναλόγος και φάω ban, καταστρέφουν οτι βρούν μπροστά τους. Δεν έχουν προλάβει να βάλουν καινούργια πλακάκια στο πάτωμα και τα έχουν βάψει με μπογιές απο τα κ**οπανό που φτιάχνουν, εβαλαν ψευδοροφές και τις σπάνε,δεν έχει μείνει πυρανίχνευση όρθια, ψύκτες διαλυμένοι, πόρτες το ίδιο, καινούργιες τουαλέτες σπασμένες,λάστιχα απο πυροσβεστικές φωλιές έξω, έχουν διαλύσει το αμφιθέατρο, βρίσκουν οτι έχει πλάκα να κάνεις μονόζυγο απο τα κλιματιστικά και έχουν στίσει και αναρχικό στέκι κιόλας. Βασικά όλοι αυτοί πρέπει να διαγραφούν απο τη σχολή και να αποζημιώσουν και με το παραπάνω τις φθορές που έχουν προκαλέσει.Αφού είναι άχρηστοι και δεν μπορούν να κάνουν κάτι καλό, τουλάχιστον δεν μπορούν κρατήσουν τα χέρια τους μαζεμένα και να μην καταστρέφουν? Αναρωτιέμαι σε τι σπίτια ζούνε :mad: Και μιλάω για το Τει πειραιά :confused: Βασικά όσοι καταστρέφουν είναι άτομα άνευ περιεχομένου, ζούνε και δεν έχουν στόχο ζωής και οι περισότεροι είναι οι ίδιοι που τα σπάνε στα γήπεδα, βάζουν φωτιά στους κάδους, κοινός ανήκουν σε αγέλη άχρηστων ανθρώπων... Έχω ακούσει δηλαδή κάποιους σε σουβλατζίδικο να λένε αν το βράδυ θα κάψουν κανά κάδο να περάσει η ώρα (ηλικία: γύρο στα 25). Να κάψω και τα σπίτια τους να περάσει και η δική μου ώρα όταν δεν έχω τι να κάνω??? :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. June 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2007 Η νοοτροπία μερικών είναι: Αφού κλέβουν και οι άλλοι θα κλέψουμε κι εμείς. Μερικοί σπάνε και καίνε επειδή η κυβέρνηση δεν κυβερνά σωστά. Ίσως πιστεύουν πως έτσι κάτι θα αλλάξει. Μονο που με το μυαλό-κουκούτσι που έχουν, δεν γνωρίζουν πως τα σπασμένα στο Μετρό του Κεραμεικού και στο κάθε μετρό, τα πληρώνουμε εμείς οι φορολογούμενοι. Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paremvasi Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 υπάρχουν και ανήσυχα πρόβατα... Παράθεση Ανεξάρτητος; LOL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 εγω γιατι πρεπει να πληρωνω τις ζημιες των ανησυχων προβατων. αν ειναι ανησυχα, να ησυχασουν... Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentist_GATE7 Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 κι οι αγρότες όταν είναι ανήσυχοι πετάνε τις πατάτες ΤΟΥΣ, τη σοδειά ΤΟΥΣ, χύνουν τα γάλατά ΤΟΥΣ (ή των, anyway)...εν τω μεταξύ, αυτοί έχουν και συγκεκριμένους λόγους να είναι ανήσυχοι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 υπάρχουν και ανήσυχα πρόβατα... Ακριβως οπως το γραφεις ΠΡΟΒΑΤΑ Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 σημερα το απογευμα ειχε μια συγκεντρωση διαμαρτυριας νομιζω προς συμπαρασταση καποιου που εχει φυλακιστει για συμμετοχη σε ληστεια. το ΦΡΕΣΚΟΒΑΜΜΕΝΟ και ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ κτιριο του Πανεπιστημιου (εκει που γινονται οι ορκομωσιες του Καποδιστριακου) εχει γινει χαλια απο συνθηματα... ωραια εικονα να βλεπουν οχι μονο οι αθηναιοι, αλλα και οι τουριστες! Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfiegen Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 κανείς δεν καταλαβαίνει τι λέω? και αν και off topic ο νεος κοκ είναι όντως εξοντωτικό εισπρακτικό μέσο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] everything good in life is either illegal, immoral or fattening!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 και αν και off topic ο νεος κοκ είναι όντως εξοντωτικό εισπρακτικό μέσο.εχει κανει ομως πολυ καλη δουλεια μεχρι στιγμης.. Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts