multiPetros Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 Ναι, πολύ απλά πας να στείλεις μήνυμα και μόλις σου βγάλει τη λίστα με τα πρόσφατα νούμερα πατάς το «C» στο νούμερο που θέλεις να φύγει απ' αυτήν. Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jacobs76 Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 Αφού άλλαξα την σπασμένη μου οθόνη στον Γερμανό (50€), παρατήρησα οτι στην ένδειξη μπαταρίας όταν εξαντλείται δεν αλλάζει χρώμα όπως παλιά (κίτρινο και τελικά κόκκινο) αλλά μένει πράσινη ακόμα και για 10% πχ. Οταν μου άλλαξαν την οθόνη μου κανανε και αναβάθμιση (?) τώρα έχω την R1FA035, δεν ξερω ομως ποιάν είχα πριν. Πως διορθώνεται αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 Αφού άλλαξα την σπασμένη μου οθόνη στον Γερμανό (50€), παρατήρησα οτι στην ένδειξη μπαταρίας όταν εξαντλείται δεν αλλάζει χρώμα όπως παλιά (κίτρινο και τελικά κόκκινο) αλλά μένει πράσινη ακόμα και για 10% πχ. Οταν μου άλλαξαν την οθόνη μου κανανε και αναβάθμιση (?) τώρα έχω την R1FA035, δεν ξερω ομως ποιάν είχα πριν. Πως διορθώνεται αυτο? Πάρ'το στο Γερμανό να σου ξανακάνουν αναβάθμιση.Μάλλον κάτι δεν έγινε καλά στην πρώτη αναβάθμιση.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Offroader Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 Μπα ετσι κάνει και μένα... και στην R1F037 το ίδιο κουσούρι έχει. Δοκίμασε μια αναβάθμιση αλλά δε νομίζω να γίνει τιποτα. BTW Και σε εσας οι μπαταρίες είναι κινέζικές; Για ρίχτε μια ματία στη φωτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clyde2 Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 Ενας φιλος μου εδωσε ενα Sony Ericsson W910i που δεν χρησιμοποιει πια και μου ειπε οτι χρειαζεται μονο φορτηστη.Πηγα και αγορασα εναν, και εβαλα το τηλεφωνο να φορτησει για αρκετες ωρες. Οταν πηγα να το ανοιξω ομως, δεν αναβε!:( Τι μπορει να φταιει? Υπαρχει περιπτωση να τα εχει παιξει η μπαταρια αφου το τηλεφωνο δεν δουλεψε για πολυ καιρο? Αν ναι, που θα βρω να παρω μια μπαταρια σε καλη τιμη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 Ενας φιλος μου εδωσε ενα Sony Ericsson W910i που δεν χρησιμοποιει πια και μου ειπε οτι χρειαζεται μονο φορτηστη.Πηγα και αγορασα εναν, και εβαλα το τηλεφωνο να φορτησει για αρκετες ωρες. Οταν πηγα να το ανοιξω ομως, δεν αναβε!:( Τι μπορει να φταιει? Υπαρχει περιπτωση να τα εχει παιξει η μπαταρια αφου το τηλεφωνο δεν δουλεψε για πολυ καιρο? Αν ναι, που θα βρω να παρω μια μπαταρια σε καλη τιμη? οταν εβαλες τον φορτιστη..αναψε το κινητο??? αν οχι,τοτε θελεις μπαταρια. παρε μια ιμιτασιον με 15 ευρο.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jacobs76 Δημ. July 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2009 Μπα ετσι κάνει και μένα... και στην R1F037 το ίδιο κουσούρι έχει. Δοκίμασε μια αναβάθμιση αλλά δε νομίζω να γίνει τιποτα. BTW Και σε εσας οι μπαταρίες είναι κινέζικές; Για ρίχτε μια ματία στη φωτο! Ιδια μπαταρία made in China, όπως made in China είναι και το κινητο! όλα εκεί γινονται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. July 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 Παιδια εχει η κορη μου ενα W910 και εσβησε απο μπαταρια...Βαζει να το φορτισει αλλα τιποτα...Δοκιμασε και με αλλο φορτιστη παλι τα ιδια...Εβγαλε και ξαναβαλε την μπαταρια χωρις αποτελεσμα... Παρεδωσε πνευμα και θελει να παει στο service ? Εχει ακομα εγγυηση 13 μηνες. Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 Παιδια εχει η κορη μου ενα W910 και εσβησε απο μπαταρια...Βαζει να το φορτισει αλλα τιποτα...Δοκιμασε και με αλλο φορτιστη παλι τα ιδια...Εβγαλε και ξαναβαλε την μπαταρια χωρις αποτελεσμα... Παρεδωσε πνευμα και θελει να παει στο service ? Εχει ακομα εγγυηση 13 μηνες. Ευχαριστω. δεν ξερω αν η εγγυηση καλυπτει την μπαταρια..και μετα απο τοσο χρονικο διαστημα. πηγαινε'το σε ενα Service point και μακαρι να στην αλλαξουν. αλλιως παρε μια αλλη..:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. July 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 δεν ξερω αν η εγγυηση καλυπτει την μπαταρια..και μετα απο τοσο χρονικο διαστημα. πηγαινε'το σε ενα Service point και μακαρι να στην αλλαξουν. αλλιως παρε μια αλλη..:) Ευχαριστω.Αν φταιει η μπαταρια ομως.... Δεν ανοιγει ουτε αν το βαλουμε στο ρευμα. Αν εφταιγε η μπαταρια δεν επρεπε να ανοιξει ? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 Ευχαριστω.Αν φταιει η μπαταρια ομως.... Δεν ανοιγει ουτε αν το βαλουμε στο ρευμα. Αν εφταιγε η μπαταρια δεν επρεπε να ανοιξει ? Ισως πεθανε τελειως η μπαταρια.το εχω παθει παλιοτερα κι εγω,και νομισα οτι χαλασε το κινητο :confused: αποτελεσμα να παω το κινητο σε εναν δικο μου ηλεκτρονικο..και με ενα μηχανημα "ξυπνησε" την μπαταρια..(δουλεψε το κινητο) αλλα και παλι ειχε :food: τα ψωμια της..και πηγα και αγορασα μπαταρια μη-αυθεντικη και εχουν περασει 5 χρονια και δουλευει μια χαρα..:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. July 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 Ισως πεθανε τελειως η μπαταρια.το εχω παθει παλιοτερα κι εγω,και νομισα οτι χαλασε το κινητο :confused: αποτελεσμα να παω το κινητο σε εναν δικο μου ηλεκτρονικο..και με ενα μηχανημα "ξυπνησε" την μπαταρια..(δουλεψε το κινητο) αλλα και παλι ειχε :food: τα ψωμια της..και πηγα και αγορασα μπαταρια μη-αυθεντικη και εχουν περασει 5 χρονια και δουλευει μια χαρα..:D Ευχαριστω.Θα δειξει...Θα το στειλω στο Αιθριο στο Μαρουσι την Δευτερα να το δουν. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 Ευχαριστω.Θα δειξει...Θα το στειλω στο Αιθριο στο Μαρουσι την Δευτερα να το δουν. επισης :blink: αν το κινητο εχει υγρασια. αυτο φαινεται και στην μπαταρια και στο κινητο(μερικα κινητα δεν εχουν αυτο το αυτοκολητακι).εχει ενα αυτοκολλητακι που απο ασπρο γινετε ροζ και κοκκινο στην χειροτερη περιπτωση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. July 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 επισης :blink: αν το κινητο εχει υγρασια. αυτο φαινεται και στην μπαταρια και στο κινητο(μερικα κινητα δεν εχουν αυτο το αυτοκολητακι).εχει ενα αυτοκολλητακι που απο ασπρο γινετε ροζ και κοκκινο στην χειροτερη περιπτωση. Ενα σαν ασημι αυτοκολητακι εχει στην επανω πλευρα η μπαταρια. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 Ενα σαν ασημι αυτοκολητακι εχει στην επανω πλευρα η μπαταρια. Αυτο που λεω εγω ειναι στα πλαγια πλευρα,συνηθως στο σημειο που εχεις τις επαφες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clyde2 Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 Υπαρχει τροπος να συνδεσω το κινητο στο Ιντερνετ μεσω υπολογηστη και να κατεβασω μουσικη η' εικονες με αυτον τον τροπο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 Υπαρχει τροπος να συνδεσω το κινητο στο Ιντερνετ μεσω υπολογηστη και να κατεβασω μουσικη η' εικονες με αυτον τον τροπο? Ενας τροπος ειναι με adsm wind προπληρωμενου χρονου αλλα στοιχιζει...Ειναι για περιστασιακη χρηση. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clyde2 Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 Οχι, δεν εννουσα αυτο. Εννουσα αν υπαρχει τροπος να συνδεθω μεσω USB του υπολογηστη και του Sony Ericsson PC Suite η' κατι παρομοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crond Δημ. July 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2009 διαβασα καπου στην 50+ σελιδα οτι βγαινει το wind menu και μπενει το κανονικο της se. επιδη ειναι πολλες οι σελιδες και ψυλοβαρεθηκα καπιο λινκ με οδιγιες? παιρνει updates μετα? Παράθεση το πουλάω το σπίτι: http://gr.grepolis.com/invite-321828-gr10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alchimistis Δημ. July 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2009 Το κινητό δεν ανοίγει με τίποτα, το έπλυνα μπας και φύγει το αλάτι και το στέγνωσα με πιστολάκι (όλα αυτά χωρίς την μπαταρία την είχα βγάλει). Ερώτηση πρώτη υπάρχει περίπτωση να λειτουργείσει; και η δεύτερη και πιο σημαντική υπάρχει περίπτωση να σώσω τα τηλέφωνα που έχει μέσα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vision72 Δημ. July 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2009 αφού έχεις υπολογιστή θα έπρεπε να τα είχες κάνει backup εκεί. Αν δεν το έκανες... Για το τηλέφωνο άστο 2-3 μέρες μόνο του μπας και πάρει μπρος. Έχει τύχει σε γνωστό μου να πέσει μέσα στην τουαλέτα!! και δούλεψε αργότερα... Παράθεση Leeco Cool1 4/64 Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. July 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2009 Ισως αν φυγει η υγρασια δουλεψει αλλα ειναι λιγο δυσκολο. Αν δεν εχεις τις επαφες στο pc η σε καποια αλλη sim δυσκολο το βλεπω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crond Δημ. July 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2009 παρε ενα σπρει λαδιου για επαφες w4 νομιζω ειναι η μαρκα τα πουλανε σε ολα τα ηλεκτρονικα μηχανηματα και ψεκασε τις επαφες μεσα στεγνωσετο με το πιστολακι αν βρεις τροπο να το ανοιξεις να ψεκασεις και μεσα ακομα καλητερα. αν δεν ηταν πολυ φορτησμενο ισως το γλυτωσεις (το ρευμα τραβαει το νερο) Παράθεση το πουλάω το σπίτι: http://gr.grepolis.com/invite-321828-gr10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2009 διαβασα καπου στην 50+ σελιδα οτι βγαινει το wind menu και μπενει το κανονικο της se. επιδη ειναι πολλες οι σελιδες και ψυλοβαρεθηκα καπιο λινκ με οδιγιες? παιρνει updates μετα? Παιρνει κανονικα updates και για να το βγαλεις θα το στειλεις εδώ :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crond Δημ. July 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2009 για πιο λογο να το στηλω? δεν μπορω μονος μου? Παράθεση το πουλάω το σπίτι: http://gr.grepolis.com/invite-321828-gr10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts