ταξιδιωτης22 Δημ. August 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 Αντεγραψε τους αριθμους στην SIM.Μετα βγαλε την SIM κ βαλ'την στο 8800.Και απο εκει, κανε ξανα αντιγραφη απο την SIM στο τηλεφωνο. εξυπνο αν και το χα σκεφτει,χρονοβορο ομως,κατι αλλο με pc suite?σε αυτο παντως παραδεχομαι περισσοτερο τα nokia,τα pc suites τους ειναι πολυ καλα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. August 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 εξυπνο αν και το χα σκεφτει,χρονοβορο ομως,κατι αλλο με pc suite?σε αυτο παντως παραδεχομαι περισσοτερο τα nokia,τα pc suites τους ειναι πολυ καλα. Αντέγραψε τις επαφές από το SonyEricsson στις επαφές του υπολογιστή μέσω του MyPhoneExplorer και ύστερα περνά τες από τον υπολογιστή στο Arte μέσω του Nokia PC Suite. Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 Αντέγραψε τις επαφές από το SonyEricsson στις επαφές του υπολογιστή μέσω του MyPhoneExplorer και ύστερα περνά τες από τον υπολογιστή στο Arte μέσω του Nokia PC Suite. θα το δοκιμασω;) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue_moon_ Δημ. August 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2008 εχω το κινητό δύο μήνες ακριβώς και μπορώ να πω, πως δεν ειμαι ευχαριστημένη με την ποιότητα κατασκευής του και είναι το μόνο που δεν περίμενα. το έχω 2 μήνες όπως είπα και χωρίς να ανοιγοκλείνω το slide ιδιαίτερα ακριβώς γιαυτο το λόγο - να μη βρεθω σε αυτη τη κατάσταση δηλαδή να κουνιέται σε σημείο που να ψιλοφοβάμαι οτι κάποια στιγμη θα μου μείνει στο χερι. και πέρα από αυτό κουνιέται και το καπάκι της μπαταρίας του κινητου και ενω το έχω στη θεση που κλειδώνει παρολαυτα κρατιέται στο φτερο περιπου.. τι να πω.. εχω απογοητευει απο τα ericsson... απο τα νοκια... :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis69 Δημ. August 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2008 εχω το κινητό δύο μήνες ακριβώς και μπορώ να πω, πως δεν ειμαι ευχαριστημένη με την ποιότητα κατασκευής του και είναι το μόνο που δεν περίμενα. το έχω 2 μήνες όπως είπα και χωρίς να ανοιγοκλείνω το slide ιδιαίτερα ακριβώς γιαυτο το λόγο - να μη βρεθω σε αυτη τη κατάσταση δηλαδή να κουνιέται σε σημείο που να ψιλοφοβάμαι οτι κάποια στιγμη θα μου μείνει στο χερι. και πέρα από αυτό κουνιέται και το καπάκι της μπαταρίας του κινητου και ενω το έχω στη θεση που κλειδώνει παρολαυτα κρατιέται στο φτερο περιπου.. τι να πω.. εχω απογοητευει απο τα ericsson... απο τα νοκια... :mad: Το slide το εχουμε ξαναπει πως στους περισσοτερους εμφανισε ενα ελαφρυ "τριξιμο" και μονο οταν το τηλ ειναι ανοιχτο στην δεξια πλευρα. Επισης κ σε εμενα το καπακι της μπαταριας δεν εναι τρομερα σταθερο, αλλα δεν μπορω να πω πως θα το χασω κ στο δρομο... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue_moon_ Δημ. August 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2008 Το slide το εχουμε ξαναπει πως στους περισσοτερους εμφανισε ενα ελαφρυ "τριξιμο" και μονο οταν το τηλ ειναι ανοιχτο στην δεξια πλευρα. Επισης κ σε εμενα το καπακι της μπαταριας δεν εναι τρομερα σταθερο, αλλα δεν μπορω να πω πως θα το χασω κ στο δρομο... δεν ξέρω πόσο καιρό έχεις το κινητό εσύ, αλλά εγω το έχω 2 μήνες μόνο. και αν απο τους 2 πρώτους μήνες φοβάμαι μήπως μου διαλυθεί, στους 4 τι θα κανω?:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis69 Δημ. August 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2008 δεν ξέρω πόσο καιρό έχεις το κινητό εσύ, αλλά εγω το έχω 2 μήνες μόνο. και αν απο τους 2 πρώτους μήνες φοβάμαι μήπως μου διαλυθεί, στους 4 τι θα κανω?:mad: Εγω το εχω 3,5 μηνες.Το προβλημα στο "τριξιμο" του slide, εμφανιστηκε μετα απο 2-3 εβδομαδες αλλα απο τοτε δεν προχωρησε περισσοτερο.Αλλα κ να "ανοιξει" περισσοτερο...σιγα....ποσο εχει ενας μηχανισμος Sliding?!!Το στελνουμε -με το καταλληλο κομιστρο- στο service της SONY κ ολα καλα.... Τωρα αν εσυ πιστευεις πως εχεις "μεγαλο" προβλημα,η εγγυηση σε καλυπτει!Πηγαινε το για επισκευη!!:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2008 Αντέγραψε τις επαφές από το SonyEricsson στις επαφές του υπολογιστή μέσω του MyPhoneExplorer και ύστερα περνά τες από τον υπολογιστή στο Arte μέσω του Nokia PC Suite.εκανα δουλεια σε ευχαριστω πολυ. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billgeo13 Δημ. August 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2008 ρε μαγκες ολοι λετε να κανουμε unbrαnded τα vodafone w910 αλλα κανενας δεν εξιγει πως το κανουμε αυτο.ενας φιλος ρωτησε 3-4 φορες και δεν πηρε απαντηση.βοηθηστε και εμας τους αδαεις.ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeTaLiKa Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 τολη πως θα γραψω ">*<<*<*" για κρυφο menu ???????help!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis69 Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 τολη πως θα γραψω ">*<<*<*" για κρυφο menu ???????help!!!! Σε κατασταση αναμονης.....απλα πληκτρολογησε το!δηλαδη πατησε "δεξια,αστερι,αριστερα,αριστερα,αστερι,αριστερα,αστερι" Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo_angel Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 το w910i δεν εχει φλασ για φωτογραφιεσ? γιατι εψαξα και δεν ρηκα τιποτα. το w910i δεν εχει φλασ για φωτογραφιεσ? γιατι εψαξα και δεν ρηκα τιποτα. και κατι ακομα. τι ειναι το flash menu? τι ειναι το flash menu και πωσ χρησιμευει? επισησ θελω να ρωτησω αν τομ 910 εχει φλασ γιατι δεν το προσεξα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 το w910i δεν εχει φλασ για φωτογραφιεσ? γιατι εψαξα και δεν ρηκα τιποτα. και κατι ακομα. τι ειναι το flash menu? τι ειναι το flash menu και πωσ χρησιμευει? επισησ θελω να ρωτησω αν τομ 910 εχει φλασ γιατι δεν το προσεξα.. Δεν εχει flash για τις φωτογραφιες.επισης αμα η συσκευη ειναι vodafone live ουτε flash menu εχεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosgal Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Καλησπέρα. Υπάρχει κανείς που να έχει τη Vodafone Branded συσκευή και να μπορεί να μοιραστεί μαζί μας αυτό το ωραίο theme (mosaic νομίζω το λένε) που έχει απο default η συσκευή πάνω, ένα πορτοκαλομαύρο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση HTC Touch: Back to stock!! ROM 1.11.405.1B => hxxp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=345778 {επαναφέρει το Touch στην εγγύηση, μετά από τα παιχνιδίσματα σας με διάφορες cooked ROMs, μάλλον...} hxxp://www.pamepotaki.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garbofan Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Παιδιά καλησπέρα... πήρα χθς το κινητό και μπορώ να πω πως προς το παρόν είμαι αρκετά ευχαριστημένη. το μόνο πρόβλημα που έχω είναι πως δεν ακούγομαι καλά στους άλλους. ξέρει κανεις αν μπορώ να κάνω κάτι? Παράθεση kaitigarmpi fan club join k eseis to fan club tis kaitoulas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsarida Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Να ρωτήσω κάτι? Ποιο είναι ποιο καλό κινητό? το sony ericsson w910 η το g900??? Παράθεση ΒΑΣΙΑ :oops: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zachar_ias Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Να ρωτήσω κάτι? Ποιο είναι ποιο καλό κινητό? το sony ericsson w910 η το g900??? Καλυτερα να μπεις στους διαξιφισμους και να ανοιξεις ενα θεμα να σου πουν ατομα που εχουν τα κινητα γιατι το πιθανοτερο εδω θα βρεις κατοχους w910ι μονο....... ΥΓ Εγω εχω το w910 κ εχω πιασει κ το g900 κ μπορω να πω οτι το g900 ηταν καλυτερο για καμποσους τομεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue_moon_ Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Εγω το εχω 3,5 μηνες.Το προβλημα στο "τριξιμο" του slide, εμφανιστηκε μετα απο 2-3 εβδομαδες αλλα απο τοτε δεν προχωρησε περισσοτερο.Αλλα κ να "ανοιξει" περισσοτερο...σιγα....ποσο εχει ενας μηχανισμος Sliding?!!Το στελνουμε -με το καταλληλο κομιστρο- στο service της SONY κ ολα καλα.... Τωρα αν εσυ πιστευεις πως εχεις "μεγαλο" προβλημα,η εγγυηση σε καλυπτει!Πηγαινε το για επισκευη!!:D αυτό που με ανησυχεί περισσότερο είναι το θέμα με το καπάκι που δεν ειναι σταθερό. μου δημιουργεί μια ανασφάλεια. δεν ξέρω τέτοια ποιοτητα στο καπάκι χειροτερη και απο της nokia δεν την περιμενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razr_46 Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 Εγω παντως παιδια μετα απο δυο βδομαδες χρησης ειμαι πολυ ευχαριστημενος με το κινητο..Ισως και επειδη δεν ειχα αλλα SE -πλην κ700 προ 3ετιας- Παντως απ'τα ακουστικα η ποιοτητα του ηχου ειναι παρα πολυ καλη και αποδιδει με αρκετη ακριβεια πριμα και μπασα και εχει αρκετα καλο ευρος, δεν περιμενα κατι καλυτερο πριν το αγορασω. Επισης με βολευουν πολυ και τα ακουστικα της SE γιατι απομονωνουν τους εξωτερικους ηχους. Στα τραγικα αστικα της θεσσαλονικης ακουγα πεντακαθαρα με την ενταση στα 4,5-5/8. Το ηχειο ποιοτικα ειναι χαλια οντως αφου παραμορφωνει με το παραμικρο σε τερμα ενταση αλλα απλα με ενοιαζε να ακουγεται αρκετα δυνατα για να μην χανω κλησεις και οσο για τοσο με καλυψε απολυτα. Κατα τ'αλλα δεν με δυσαρεστησε κατι ιδιαιτερα (για την αθλια καμερα το ηξερα οταν το αγοραζα). Τρωει κατι κολληματακια αλλα ακομα δεν του χω κανει αναβαθμιση. Και τωρα λιγο ασχετο αλλα ξερετε κανενα προγραμματακι για να αλλαζεις tags και να προσθετεις artwork στα mp3's? Και καποιο για να μετατρεπεις βιντεο και ταινιες για την αναλυση και το υποστηριζομενο φορμα του κινητου μας?? Παράθεση www.brightsideofficial.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 Μήπως έχεις.....βιονικό αυτί?!!!! Δέ διάβασες παραπάνω ότι όλοι έχουμε πρόβλημα με την ένταση του ακουστικού κατα τη συνομιλία? Απ τα χειρότερα τηλέφωνα στο θέμα ακουστικού! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razr_46 Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 Ναι αυτο οντως ξεχασα να το αναφερω...Το ηχειο κατα τη συνομιλια ειναι τραγικα χαμηλο σε ενταση. Εγω πλεον σε περιβαλλον με σχετικη φασαρια πολλες φορες συνδεω τα ακουστικα που συνηθως κουβαλαω μαζι μου, για να μιλησω Παράθεση www.brightsideofficial.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
copypastexD Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 Γεια σας παιδιά. Λέω τελικά να αγοράσω αυτό. Τι λέτε η μουσική είναι καλή (με ακουστικα)?:!: Υπάρχουν προβλήματα που εμφανίζει αυτό το κινητό? Αν ναι ποια είναι αυτά? Επίσης έχει κάποια φλασ θεμσ προεγκατεστημένα. Το κινητό δλδ μπορεί να δεχτει άλλα φλασ θεμσ χωρις να κάνω κάτι εγώ? Σας παρακαλώ φωτίστε με με την γνώση σας. Ώμος γρήγορα γτ σε 5 ημέρες θα το αγοράσω:happy: Υ.Γ. Αν το κινητό είναι βόνταφον λάιβ λύπουν κάποιες από τις λειτουργίες του? Μήπως οι εφαρμογές εμφανίζοντε διαφορετιά? (π.χ. το μεντια πλαιερ σε άλλο χρώμα από το προκαθορισμένο της ΣΕ) Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis69 Δημ. August 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2008 Γεια σας παιδιά. Λέω τελικά να αγοράσω αυτό. Τι λέτε η μουσική είναι καλή (με ακουστικα)?:!: Υπάρχουν προβλήματα που εμφανίζει αυτό το κινητό? Αν ναι ποια είναι αυτά? Επίσης έχει κάποια φλασ θεμσ προεγκατεστημένα. Το κινητό δλδ μπορεί να δεχτει άλλα φλασ θεμσ χωρις να κάνω κάτι εγώ? Σας παρακαλώ φωτίστε με με την γνώση σας. Ώμος γρήγορα γτ σε 5 ημέρες θα το αγοράσω:happy: Υ.Γ. Αν το κινητό είναι βόνταφον λάιβ λύπουν κάποιες από τις λειτουργίες του? Μήπως οι εφαρμογές εμφανίζοντε διαφορετιά? (π.χ. το μεντια πλαιερ σε άλλο χρώμα από το προκαθορισμένο της ΣΕ) Ευχαριστώ 1.Δεν ειναι κ πολυ ποιοτηκη η μουσικη απο τα ακουστικα. Βασικα δεν εχει πολυ μπασο. 2.Το μονο προβλημα ειναι καποια κολληματα στο μενου.(εμενα λυθηκαν με αναβαθμιση). Επισης εχει χαμηλο ακουστικο.(θα δυσκολευεσαι να μιλησεις σε μερος με πολυ κοσμο κ φασαρια).Κ εχει κ αδυναμο εξωτερικο ηχειο.(βασικα τσιριζει) 3.Μπορει να δεχτει flash themes αν δεν ειναι η συσκευη vodafone live η Wind. Σε vodafone live κινητο,αλλαζουν τα εικονιδια του μενου,το πανω δεξια κουμπι ειναι συντομευση για το vodafone live,εχεις ενα επιπλεον θεμα(αλλα δεν εχεις ενα της SONY -το eclipse νομιζω,)Κ επιπλεον νομιζω δεν εχεις καποια παιχνιδια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. August 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2008 Οι συσκευές από την Wind δέχονται flash themes? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsarida Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 Καλυτερα να μπεις στους διαξιφισμους και να ανοιξεις ενα θεμα να σου πουν ατομα που εχουν τα κινητα γιατι το πιθανοτερο εδω θα βρεις κατοχους w910ι μονο....... ΥΓ Εγω εχω το w910 κ εχω πιασει κ το g900 κ μπορω να πω οτι το g900 ηταν καλυτερο για καμποσους τομεις... σε ευχαριστω παρα πολυ!!! Παράθεση ΒΑΣΙΑ :oops: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts