kotsianis7 Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 Μια χαρά σε βρίσκω! Και εγώ δεν το αλλάζω προς το παρόν! Είναι φοβερό! Πόσο μάλλον όταν βγει το software για τα flash themes!;) Μα ήδη υποστηρίζει flash themes! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 Η κοπέλα εννοεί να βάζουμε δικά μας Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatsup Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 Η κοπέλα εννοεί να βάζουμε δικά μας Ναι για δικά μας flash themes εννοώ!!!! Με τα έτοιμα flash themes δεν έχω ασχοληθεί....αλλά από πού τα κατεβάζουμε;;; Ευχαριστώ! Παράθεση ...Life goes on...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 ένα από τα καλύτερα είναι το everchanging...αλλά...ούτε δωρεάν φλασάρισμα... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatsup Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 αν είναι να πληρώνω και για τα flash:(...καλύτερα να περιμένω λίγο ακόμα!!!:lol: Παράθεση ...Life goes on...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 Βασικα,υπάρχει η δυνατότητα να επεξεργαστούμε το ήδη υπάρχον θέμα του Κ850 και να αλλάξουμε για παράδειγμα τό φόντο του media player και κάποιων ακόμη χαρακτηριστικών!Θα ποστάρω ένα λινκ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatsup Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 Αν υπάρχει κάτι τέτοιο...γράψε το link να ρίξω μια ματιά! Ευχαριστώ! Παράθεση ...Life goes on...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yanniliki Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 υπαρχει κανενα site που να κανει συγκριτικα με τις cam διαφορων κινητων αλλα με φωτο που να εχουν τραβηξει διαφοροι σαν εμας πχ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimis86 Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 και εγω το εχω το κινητο και να πω την αληθεια δεν με εντυπωσιασε... πολλα κολληματα και γενικα ασταθες... Παράθεση :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morcheeba Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 Καλο ειναι δν λεω αλλα μου εχει βγαλει πολλα προβληματα απο τοτε που κολλησε για πρωτη φορα. Μια με τα αφης μια ξανακολλησε μια δν αναβε, ολα βεβαια στην εγγυηση. Η συσκευη που εχω τωρα ειναι καινουρια. Τοσα χρονια ειμαι οπαδος της ericsson t39-s700-w900-k850 ποιο θα ειναι το επομενο?? Και εμένα ανάβουν τα πλήκτρα αλλά όχι η οθόνη μετά από 6 μήνες λειτουργίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strong Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 Οπου ναναι ερχεται! http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=173628 Παράθεση Ένας φτωχός και μόνος cowboy! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sehlen Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 ΕΛΕΟΣ ΑΠΛΑ ΕΛΕΟΣ το κινητο συνεχεια σε θηκη με την καλυτερη μεταχυρηση που μπορει να εχει μονο γαντια που δεν φορουσα. και χαλασε το κουμπι που βγαζεις φωτογραφιες ελεος δεν το πιστευω. θα παρω τηλ να μαθω αν ειναι μεσα στην εγγυηση. μπας και ... τεσπα. να ρωτησω κ κατι. οταν εχεις περασμενες φωτογραφιες απο ψηφιακη μηχανη στο κινητο και ανοιγεις τον φακελο για να της δεις.επειδη ειναι σε μεγαλη αναλυση αργει να την ανοιξει .συμβανει και στα δικα σας κινητα η μονο στο δικο μου και θελει αναβαθμηση. thanks αναγκαστικα θα το παω στην δωδεκανησου για σερβις .βεβαια εχω ακουσει τα χειροτερα αλλα κ τι να κανεις.ειναι στην εγγυηση.τεσπα και ο 8εος βοη8ος. Παράθεση sehlen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MSP Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 ΕΛΕΟΣ ΑΠΛΑ ΕΛΕΟΣ το κινητο συνεχεια σε θηκη με την καλυτερη μεταχυρηση που μπορει να εχει μονο γαντια που δεν φορουσα. και χαλασε το κουμπι που βγαζεις φωτογραφιες ελεος δεν το πιστευω. θα παρω τηλ να μαθω αν ειναι μεσα στην εγγυηση. μπας και ... τεσπα. να ρωτησω κ κατι. οταν εχεις περασμενες φωτογραφιες απο ψηφιακη μηχανη στο κινητο και ανοιγεις τον φακελο για να της δεις.επειδη ειναι σε μεγαλη αναλυση αργει να την ανοιξει .συμβανει και στα δικα σας κινητα η μονο στο δικο μου και θελει αναβαθμηση. thanks αναγκαστικα θα το παω στην δωδεκανησου για σερβις .βεβαια εχω ακουσει τα χειροτερα αλλα κ τι να κανεις.ειναι στην εγγυηση.τεσπα και ο 8εος βοη8ος. Περαστικά φίλε και κουράγιο...καλώς ήρθες στο club μας...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatsup Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Οπου ναναι ερχεται! http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=173628 Ωραίααααα!!!! Παράθεση ...Life goes on...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yanniliki Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Ωραίααααα!!!! θα μου εξηγησει και εμενα καποιο καλο παιδι τι ειναι αυτο που περιμενουμε με τοση αγωνια?:):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatsup Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 θα μου εξηγησει και εμενα καποιο καλο παιδι τι ειναι αυτο που περιμενουμε με τοση αγωνια?:):):) περιμένουμε το πρόγραμμα με το οποίο θα φτιάχνουμε flash themes! (πχ να φτιάχνουμε ένα θέμα αλλά θα έχουμε τη δυνατότητα να αλλάξουμε τα εικονίδια στα μενού κλπ);) Παράθεση ...Life goes on...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masada71 Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 εγω θα προσθετα και αλλαγη στην καμερα,και στους ηχους και γενικα οτι βαζει το μυαλο σας!!ολικη ανανεωση και αλλαγη!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yanniliki Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 περιμένουμε το πρόγραμμα με το οποίο θα φτιάχνουμε flash themes! (πχ να φτιάχνουμε ένα θέμα αλλά θα έχουμε τη δυνατότητα να αλλάξουμε τα εικονίδια στα μενού κλπ);) αχα!! αντε ωραια:) πλακα θα εχει:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtop85 Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Παιδια υπαρχει τροπος να διαγραφει ο κωδικος τηλεφωνου? Μολις μου το βουτηξαν:(. Πρεπει να παει σε SE center η με ενα απλο φλασαρισμα γινεται? Υπαρχει περιπτωση να βρεθει μεσω IMEI? A! Μην ξεχασω, καρκινο σε οποιον το πηρε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2008 Παιδια υπαρχει τροπος να διαγραφει ο κωδικος τηλεφωνου? Μολις μου το βουτηξαν:(. Πρεπει να παει σε SE center η με ενα απλο φλασαρισμα γινεται? Υπαρχει περιπτωση να βρεθει μεσω IMEI? A! Μην ξεχασω, καρκινο σε οποιον το πηρε!!! Με απλο φλασαρισμα γινετε.να βρεθει μεσω ΙΜΕΙ??? :wacko: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilis_77 Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ..ΠΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΡΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ?ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΑ ΕΞΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ...R1DA038 prg12004394_VODAFONE_SO R1DAO38 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndStuff Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Τωρα παιζει η εκδοση R1FΑ035... Παράθεση ~i'm just a crazy mother****er, livin' it up, not givin' a ****~:mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilis_77 Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΤΙΣ VODAFONE ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΕΟ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfa Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Με απλο φλασαρισμα γινετε.να βρεθει μεσω ΙΜΕΙ??? :wacko: Μπορεί να βρε8εί μέσω ΙΜΕΙ αλλά shit ψηλά και αγνάντευε.Αν ξέρεις το ΙΜΕΙ πήγαινε στον πάροχο να το κλειδώσει μια για πάντα,κοινώς να γίνει άχρηστο. @basilis_77 Αυτό το βγάζει επειδή δεν υπάρχει νεότερη έκδοση,κοινώς με την vodafone 8α μείνεις αρκετό καιρό (μη σου πω για πάντα) με αυτό το firmware. Παράθεση http://i252.photobucket.com/albums/hh40/than0s/mobile/walkman.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΤΙΣ VODAFONE ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΕΟ. Φίλε Βασίλη, θα σε παρακαλούσα να μην γράφεις συνεχόμενα με κεφαλαίους χαρακτήρες, καθώς κάτι τέτοιο απαγορεύεται σύμφωνα με τους όρους χρήσης. Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts