Jump to content

Sony Ericsson K850

john74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πήγαινε στις γενικές ρυθμίσεις κ μετά υπηρ αναβάθμισης κ πες μας έκδοση λογισμικού.

mou leei 1200-4400 R1CA037071012 DEN KSERW AN EBGALES AKRI??? :blink:

Είναι βλακώδες αυτό όντως,αλλά το έκαναν με το σκεπτικό ότι προσδίδει μεγαλύτερη αίσθηση πραγματικής κάμερας...Αν και να δείτε που στον αντικαταστάτη του δε θα το διατηρήσουν! :D

΄'Αλλωστε,ακόμη και οι Cyber-shot κάμερες πλέον πορτάκι έχουν! ;)

mou leei 1200-4400 R1CA037071012 DEN KSERW AN EBGALES AKRI??? :blink:

Είναι η πιο πρόσφατη έκδοση λογισμικού αυτήν τη στιγμή!Λίγες μέρες υπομονή να βγει μια καινουρια....(που θα έπρεπε ήδη να έχει βγει,αλλά τέλος πάντων :mad: :mad: :mad: :mad: )

OSO GIA TO AN TO PIRA APO GERMANO... NAI DYSTYXWS... DEN IKSERA I KAKOMOIRA.... TO 3 K850 POU PIANW STA XERIA MOU PO TON GERMANO... DEN THA TO ANTEKSW NA MOU PATHEI KATI KAI AUTO. TELIKA KSEREI KENEIS AN T5HA MPOROUSA NA ALLAKSW ETAIRIA.... SE PERIPTWSI POU EXW PALI PROBLHMA..

Είναι η πιο πρόσφατη έκδοση λογισμικού αυτήν τη στιγμή!Λίγες μέρες υπομονή να βγει μια καινουρια....(που θα έπρεπε ήδη να έχει βγει,αλλά τέλος πάντων :mad: :mad: :mad: :mad: )

TI ENNOEIS OTI EINAI PALIO TO LOGISMIKO? PES TO MOU KAI AUTO...

TI ENNOEIS OTI EINAI PALIO TO LOGISMIKO? PES TO MOU KAI AUTO...

:offtopic:Μην γραφεις με κεφαλαια και επισης αν μπορεις οχι με greeklish

[sIGPIC][/sIGPIC]

συγνωμη απλα ειμαι στη δουλεια... τελικα εσεις που το κατεχετε το σπορ τι ειναι το λογισμικο μου παλιο???

Βασικα μην αγχώνεσαι.έχεις την τελευταία έκδοση λογισμικού απλά κ αυτή έχει κάποια προβλήματα κ περιμένουμε την επόμενη που ακούγεται ότι έρχετε από μέρα σε μέρα να την περάσουμε ώστε να λυθούν κ αυτα.
[sIGPIC][/sIGPIC]

αν για αλλα μια φορα εχω προβλημα θα παθω εγκεφαλικο!!!!! τζαμπα η χαρα που ειχα οταν το αγορασα....

ξερουμε μηπως τι θα διορθωνει σε σχεση με την R1CA037 η καινουρια αναβαθμιση που αναμενουμε ολοι????
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FOR EVER!!!!!!!!

Όλες τις ασυμβατότητες με τις Bluetooth συσκευές(και υπάρχουν αρκετ'ες ασυμβατότητες και προβληματα :mad: ),αφαιρεί γενικά απ'την πλατφόρμα DB3150 οποιαδήποτε εφέ υπάρχουν στον media player(δεν ξέρω περαιτέρω λεπτομέρειες,απλά αυτό λέει η εταιρία-μπορεί αυτή η αλλαγή να μη ισχύσει για τα ήδη υπάρχοντα μοντέλα,όπως K850,W910,K630 κλπ,αν και έτσι λένε οι ιθύνοντες),εισάγει νέες μεθόδους κλειδώματος DRM για όποιους τις χρησιμοποιούν-δηλαδή για κανέναν :p ,υποστηρίζονται πλέον αρχεία Real Player 9 & 10-που δεν υποστηριζόντουσαν μέχρι στιγμής,παρά μονο Real Player 8,αυξάνεται η ταχύτητα του τηλεφώνου γενικότερα,βελτιώνεται η ποιότητα της κάμερας,βελτιώνεται η Java και κάποιες ακόμη μικρο-λεπτομέρειες..Ακόμη γίνεται το testing,ώστε να είναι bug-free το τηλέφωνο-επιτέλους!! ;)

Άσχετα απ'το γεγονός της αναβάθμισης,είναι απαράδεκτο να περιμένουν οι αγοραστές να διορθωθούν κάποια βασικά προβλήματα 4 ολόκληρους μήνες!Δεν είναι σωστή μεταχείρηση πελατών αυτη και θα κοστίσει στην εταιρία καθώς κάποιοι που αγόρασαν το τηλέφωνο και είναι δυσαρεστημένοι δε νομίζω να τα σκάσουν κατευθείαν να πάρουν το επόμενο μοντέλο,παρά μόνο αν και όταν βεβαιωθούν ότι δεν έχει προβλήματα λογισμικού...Δεν τους φταίει κανείς όμως,αν πάθουν κάτι τέτοιο,καλώς να το πάθουν! :mad: Δεν είναι κακό να την "τρως" καμιά φορά,καθότι-θέλω να πιστεύω-βελτιώνεσαι... :rolleyes:

@k73917391,

συμφωνώ απόλυτα με την υπογραφή σου!!

ευχαριστω πολυ φιλε και για την κατατοπιστικη απαντηση σου αλλα και για το σχολιο για την υπογραφη μου!!!!
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FOR EVER!!!!!!!!

Καλησπέρα,

Αγόρασα το Κ850 απο τον γερμανό,ωραίο τηλέφωνο με πλήθος εφαρμογών.

Όντως το flash δεν συνχρονίζει σωστά με το κλείστρο με αποτέλεσμα να βγάζει απόλυτο σκοτάδι μερικές φορές.

Αυτό που ήθελα να ρωτήσο είναι αν μπορώ να βάλω GPS στο κινητό αυτό καθώς έχει ένα menu με GPS λειτουργίες.

Ευχαριστώ

OoOοΟ παοκαρα,εχω τρέλα,μεσ'το μυαλόοοοο,όπου και να παίζεις πάντα θα σ'ακολουθώ,για σένα θα πεθάνω και για σένα μόνο ζώ,οΟοΟο...

Καλησπέρα,

Αγόρασα το Κ850 απο τον γερμανό,ωραίο τηλέφωνο με πλήθος εφαρμογών.

Όντως το flash δεν συνχρονίζει σωστά με το κλείστρο με αποτέλεσμα να βγάζει απόλυτο σκοτάδι μερικές φορές.

Αυτό που ήθελα να ρωτήσο είναι αν μπορώ να βάλω GPS στο κινητό αυτό καθώς έχει ένα menu με GPS λειτουργίες.

Ευχαριστώ

μπορεις να βαλεις την εφαρμογη google mobile maps που ειναι σε java μορφη μιας κ μονο java εφαρμογες δεχεται,αλλα θα πληρωσεις μια περιουσια για να κατεβασεις χαρτες..δυστυχως προς το παρον μονο αυτη η λυση υπαρχει...

μπορεις να βαλεις την εφαρμογη google mobile maps που ειναι σε java μορφη μιας κ μονο java εφαρμογες δεχεται,αλλα θα πληρωσεις μια περιουσια για να κατεβασεις χαρτες..δυστυχως προς το παρον μονο αυτη η λυση υπαρχει...

Ευχαριστώ για την απάντηση,άμα δέχετε μόνο java το μενού με το GPS γιατί το έχει ?

OoOοΟ παοκαρα,εχω τρέλα,μεσ'το μυαλόοοοο,όπου και να παίζεις πάντα θα σ'ακολουθώ,για σένα θα πεθάνω και για σένα μόνο ζώ,οΟοΟο...

Τελικα το συγκεκριμενο μοντελο εχει βγει ψυλοπροβληματικο .Το δικο μου μετα απο δεκα ημερες απο την αγορα του μου εμφανισε προβλημα με το joistick (ενω παταγα \/ η < εβγαινε απο το μενου).Τωρα περιμενω με αγωνια την επιστροφη του απο το service:worry:!!!!!!!!!
----------------------------------- Φιλοκαλουμεν τε γαρ μετ' ευτελειας και φιλοσοφουμεν ανευ μαλαkιαs (θουκυδιδης)

Ευχαριστώ για την απάντηση,άμα δέχετε μόνο java το μενού με το GPS γιατί το έχει ?

Που εχει μενου με GPS to κ850? :blink::blink::blink:

patsialos-ioanni,

Τι ακριβως πετυχαινει η xs2.2 σε συσκευη vodafone live;

θα ζητησω απο το service της ericsson να μου περασει αυτη την εκδοση;

ευχαριστω

klitos

kotsiani

θελω να ρωτησω για αναβαθμιση του δικου K850i vodafone live

οι πληροφοριες λογισμικου ειναι οι:

R1CA029

prg12004394_VODAFONE_SO R1CA029

EROM: 1200-4341

SEMCBOOT R6A008

Εκδοση λογισμικου ITP 1200-2896 R1D113

Προσαρμογη: 1201-8218 R8A

1200-5441 R1CA029

VFE-LIVE-B

Καρτα μνημης 1203-3941

Εκδοση περιεχομενου: pa13

Καρτα μνημης R1A

Εκδοση λογισμικου java jp-8.0

ΠΟΣΟ ΠΑΛΑΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΕΧΩ;

ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟ SITE ΤΗΣ ERICSSON ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ (update service2.7.12.4)

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ -Η- ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ;

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

klitos

Παρακαλώ;

Ποιο μενού είναι αυτό;

patsialos-ioanni,

Τι ακριβως πετυχαινει η xs2.2 σε συσκευη vodafone live;

θα ζητησω απο το service της ericsson να μου περασει αυτη την εκδοση;

ευχαριστω

klitos

η xs2.2 ειναι εφαρμογη η οποια ξεκλειδωνει τα περισσοτερα κινητα της εταιρειας απο κλειδωματα οπως vodafone-live,tim plus. αυτο δεν στο περνανε στο σερβις το κανεις και μονος . μπορει καποιος να δωσει το αρχειο γιατι εγω αυτη την στιγμη δεν το εχω και σε λιγες μερες καποιος καλος ανθρωπος(scottas,walkman) χε χε χε θα ανεβασει τ αρχεια....:lol::D

:)

PES MOY OTI DEN TO PIRES APO GERMANO... NA XEREIS OTI AN DEN EXOYN PERASEI 10 ERGASIMES SOY KANOYN ANTIKATASTASI SISKEYIS EPITOPOY, ETSI DEN XRIAZETE NA PERIMENEIS. TO KAKO ME OLI AYTI TIN YPOTHESI EINAI OTI KAI TO ALLO POY THA PAREIS YPARXEI ENA 40TIS EKATO NA SOY BGALEI TO IDIO... OPOTE XEREIS, ME TO POY TO PAREIS KANE TOSTAYRO SOY KAI O THEOS BOITHOS!

15εργασιμες... το 40% δεν ισχυει φυσικα...υπερβαλλεις...αλλιως αν υπηρχε τοση φθορα δεν θα το πουλαγε....

η xs2.2 ειναι εφαρμογη η οποια ξεκλειδωνει τα περισσοτερα κινητα της εταιρειας απο κλειδωματα οπως vodafone-live,tim plus. αυτο δεν στο περνανε στο σερβις το κανεις και μονος . μπορει καποιος να δωσει το αρχειο γιατι εγω αυτη την στιγμη δεν το εχω και σε λιγες μερες καποιος καλος ανθρωπος(scottas,walkman) χε χε χε θα ανεβασει τ αρχεια....:lol::D

pantaxou paron:lol::lol::p:happy:

Na ste sigouroi molis vgei otidipote gia free db3150 loaders 8a to anevasw egw:)

Afilokerdos opws panta:)

Filika

Scottas:D

Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB

pantaxou paron:lol::lol::p:happy:

Na ste sigouroi molis vgei otidipote gia free db3150 loaders 8a to anevasw egw:)

Afilokerdos opws panta:)

Filika

Scottas:D

μα το ξεραμε αυτο...χε χε

εγω φιλε την πατησα το εχω δυο μηνες και εκανα την πρωτη αναβαθμιση του λογισμικου που περναγε το λογισμικο της οραντζ και αυτο φοραει ακομη. βεβαια δεν εχω ελληνικα και δεν δουλευει το 3g αλλα δεν εχω κανενα αλλο [ροβλημα....

ξερεις περιμενω αρχεια να το κανω μονος μου δεν δινω το κινητακι μου στο σερβις....

μα το ξεραμε αυτο...χε χε

εγω φιλε την πατησα το εχω δυο μηνες και εκανα την πρωτη αναβαθμιση του λογισμικου που περναγε το λογισμικο της οραντζ και αυτο φοραει ακομη. βεβαια δεν εχω ελληνικα και δεν δουλευει το 3g αλλα δεν εχω κανενα αλλο [ροβλημα....

ξερεις περιμενω αρχεια να το κανω μονος μου δεν δινω το κινητακι μου στο σερβις....

pws einai dunaton na perastike to orange firmware omws???Auto mou kanei entupwsi:!:

Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB

• The title was changed to Sony Ericsson K850