Jump to content

Sony Ericsson K850

john74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

kotsianis7 σιγουρα δεν εχει σχεση με την καρτα,γτ το εχω δοκιμασει και με αλλες 3 καρτες,αλλα και χωρις.Eκανε τα ιδια και μετα απο format.Το πρωι το καναμε αναβαθμιση,και τα ιδια.

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Μόλις έμαθα κάτι απο ξένο forum. Οποιος έχει πρόβλημα με τις φωτογραφίες, ας καθαρίσει με μια οδοντογλυφιδα τον αισθητήρα κάτω απο το flash. Η διαφορά σε μένα ήταν απίστευτη. Εβγαλε ένα κιλό βρώμα απο μέσα. Ηθελα να το ανταλλάξω με κάτι άλλο, αλλα τώρα με τίποτα. Ειδικά με τον cam driver του strong. Μπορώ να πώ οτι ερωτεύθηκα ξανά το k850 μου.

file h protash auth einai poly kalh, gt o ais8hthras m exei piasei kamposh skonh... exw mono mia aporia: thn odontoglyfida thn vazeis apo kei p mainei h karta mnhmhs h xreiazetai na vgaleis thn pisw proswpsh? (dn 3erw k an vgainei kiolas...)

file h protash auth einai poly kalh, gt o ais8hthras m exei piasei kamposh skonh... exw mono mia aporia: thn odontoglyfida thn vazeis apo kei p mainei h karta mnhmhs h xreiazetai na vgaleis thn pisw proswpsh? (dn 3erw k an vgainei kiolas...)
Δεν βγάζεις τίποτα. Κάτω απο το flash είναι ο αισθητήρας. Βάζεις μια οδοντογλυφίδα και το καθαρίζεις.

Δεν βγάζεις τίποτα. Κάτω απο το flash είναι ο αισθητήρας. Βάζεις μια οδοντογλυφίδα και το καθαρίζεις.

ok.. to 8ema einai POU vazeis thn odontoglyfida...?? aneigeis to portaki ths mpatarias?

ok.. to 8ema einai POU vazeis thn odontoglyfida...?? aneigeis to portaki ths mpatarias?

Κάτω απο το flash είναι ο αισθητήρας. Μια τρύπα είναι. στην πίσω οψη του κινητού. Εκει μέσα τη βάζεις

Κάτω απο το flash είναι ο αισθητήρας. Μια τρύπα είναι. στην πίσω οψη του κινητού. Εκει μέσα τη βάζεις

ok.... dn pairnw k orko alla nomizw pws o ais8hthras fwtos einai o kyklos dipla sthn trupa p anafereis k oxi h trypa!! gi auto k parapanw pare3hghsh.. thnx g to tip pantws!!

Πήρα σήμερα το Κ850 μαύρο μπλέ από την cosmote και αντιμετωπίζω ένα μεγάλο κατά την γνώμη μου πρόβλημα. Όταν τραβάω φωτογραφίες σε εσωτερικό χώρο που χρειάζεται να δουλέψει το φλας το κινητό βγάζει μία σκοτεινή (δεν φαίνεται τίποτε! πίσσα σκοτάδι!) και μία κανονική με φλας. Ειλικρινά μετάνιωσα που το πήρα και δεν έχει περάσει ούτε μια μέρα! επίσης πριν λίγο του έκανα αναβάθμιση αν και μου έβγαλε μήνυμα ότι είχε την τελευταία έκδοση λογισμικού! Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Έχει τύχει κάτι τέτοιο σε κάποιον;

Μην ανησυχείς δεν είναι πρόβλημα,απλά μη καλύπτεις με το δάκτυλο το φλας...γενικά να μη καλύπτεις όλο το πίσω μέρος του κινητού για να σαι σίγουρος..

Κοίτα και στις πρώτες σελίδες, είναι κλασσικό "πρόβλημα", που τελικά ήταν απλά παρεξήγηση... Κάνε όπως σου λέει ο one tree hill, μην καλύπτεις flash και μην καλύπτεις τον αισθητήρα (ένα μικρό κυκλάκι που έχει).

ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr

Th|eF

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας αλλά ούτε το φλας καλύπτω ούτε τον αισθητήρα! Δοκιμάζω να τραβήξω την φωτογραφία ακόμη και με το μεσαίο πλήκτρο αφής της οθόνης χωρίς να ακουμπάω καθόλου το πίσω μέρος του κινητού. Δοκίμασα ακόμη και με το χρονόμετρο ώστε να είμαι σίγουρος ότι δεν καλύπτω τίποτε στην πίσω πλευρά! Φαίνεται σαν να μην προλαβαίνει να φορτίσει το φλας (το οποίο όμως το αφήνω μέχρι να εξαφανιστεί το εικονίδιο του και πολλές φορές παραπάνω από 30 sec. Μάλλον θα το πάω στην SonyEricsson γιατί δεν βλέπω φως στο τούνελ (κυριολεκτικά και μεταφορικά!). Πάντως σας ευχαριστώ για την βοήθεια!

Γιατί δε κάνεις μια αναβάθμιση?Κ μετά ξαναδοκίμασε

Έκανα και αναβάθμιση αν και είχε την τελευταία έκδοση λογισμικού. Έχω δοκιμάσει τα πάντα. Γκαντεμιά! Το Κ800 που είχα πριν φταίει που δεν μου έβγαλε κανένα πρόβλημα για σχεδόν δύο χρόνια και νόμιζα ότι το ίδιο θα γίνει και με το Κ850. Άσε που από τις ελάχιστες φωτογραφίες που έχω καταφέρει να τραβήξω με το Κ850 με φλάς είδα ότι μάλλον το Κ800 βγάζει καλύτερες! Απαγοήτευση! :mad:

Κι όμως,οι φωτό με φλας του Κ850 έχουν πολύ λιγότερο θόρυβο απ’το Κ800 που εκεί γίνεται...πανηγύρι από κουκκίδες ;)

Και το φλας του Κ850 είναι εμφανέστατα δυνατότερο του Κ800

Όσον αφορά το φλας,προφανώς έχεις πρόβλημα υλικού.Έτυχε να πέσεις σε ελαττωματικό προφανως! :( Πήγαινέ το στο μαγαζί που το πήρες βασικά και ζήτα να σου δώσουν καινούριο.Μέχρι 1 βδομάδα μπορείς να το κάνεις νομίζω!

Φιλε πως εξηγεις το γεγονος οτι σε απολυτο σκοταδι,εβγαζα καλυτερες φωτο με το K800i και ο φιλος μου με το k850i χειροτερες?Και οι δυο ειχαμε τις ρυθμισεις για νυχτα.Την ημερα οντως ειδα διαφορα,αλλα το βραδυ το θεωρησα το κινητο του χειροτερο.

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Mα και γω έχω και τα 2 μοντέλα!Και θεωρώ το Κ850 αρκετά έως πολύ καλύτερο νύχτα-μέρα σε σχέση με το Κ800!Καταρχήν,έχει πολύ δυνατότερο φλας,ρύθμιση του ISO(το οποίο σε ΄πολλές περιπτώσεις οδηγεί πάντα σε χαμηλότερο θόρυβο)και γενικά έχει καλύτερο αισθητήρα με λιγότερο θόρυβο.Τα χρώματα είναι ελαφώς πιο άτονα,αλλά δεν αποτελεί πρόβλημα ιδιαίτερο!Εγω αυτήν την άποψη έχω!

Φίλε τσίμπα το οπωσδήποτε!
Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry:

Το αγοράζεις οπωσδήποτε χωρίς 2η σκέψη! :)

Όπου και να ψάξεις,όποια εταιρία και να κοιτάξεις,σ’αυτήν την τιμή και μ’αυτές τις δυνατότητες δεν πρόκειται να βρεις τίποτα ίδιο!

Αυτό είναι το κακό για μας που τα αγοράζουμε πρώτοι, αλλα καλό για όσου εχουν την υπομονη να είναι ένα μοντέλο πίσω. Ευκαιρία είναι βέβαια. Χτύπα το

Παιδιά αν μπορεί κάποιος ας με βοηθήσει γιατί στην sonyericsson θέλουν να με βγάλουν τρελό και μυστήριο! Τραβάω (όπως είχα πει και πιο πρίν) για παράδειγμα 5 φωτογραφίες το ίδιο ακριβώς πράγμα με τον ίδιο φωτισμό και στις 2δουλεύει το φλας και είναι οκ στις άλλες 3 είναι μαυρη η νύχτα στα βουνά! Το λέω στην sonyericsson και μου λένε ότι είναι φυσιολογικό αφου το φλας είναι στο αυτόματο και το τηλέφωνο ποτε κρίνει σωστό να το ανάψει και ποτε όχι! Με το Κ800 και τις πέντε φορές το φλας ανάβει κανονικά! Τους ρωτάω πως είναι δυνατόν μία να ανάβει και μία όχι και μου λένε ότι είναι φυσιολογικό! Μπορεί κάποιος να μου πεί αν και το δικό του Κ850 συμπεριφέρεται όπως το δικό μου!

Λοιπον θελω βοηθεια και τα φωτα σας παιδες.

Ειχα κανει Backup τα τηλεφωνα στην καρτα μνημης μου. Το κιν το εδωσα και κρατησα την μνημη... Ξερετε τωρα πως μπορω να βρω τα τηλεφωνα απο την καρτα? Δηλαδη αν μπορω να τα βρω απο την καρτα και να τα εισαγω σε Outlook ή αν μπορω μεσω PC Suite να τα φερω παλι απο την καρτα. Αυτο γιατι θελω να τα περασω και να τα συγχρονισω με ενα Νοκια.

Είμαι Ninja ... ΤΕΛΟΣ!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά αν μπορεί κάποιος ας με βοηθήσει γιατί στην sonyericsson θέλουν να με βγάλουν τρελό και μυστήριο! Τραβάω (όπως είχα πει και πιο πρίν) για παράδειγμα 5 φωτογραφίες το ίδιο ακριβώς πράγμα με τον ίδιο φωτισμό και στις 2δουλεύει το φλας και είναι οκ στις άλλες 3 είναι μαυρη η νύχτα στα βουνά! Το λέω στην sonyericsson και μου λένε ότι είναι φυσιολογικό αφου το φλας είναι στο αυτόματο και το τηλέφωνο ποτε κρίνει σωστό να το ανάψει και ποτε όχι! Με το Κ800 και τις πέντε φορές το φλας ανάβει κανονικά! Τους ρωτάω πως είναι δυνατόν μία να ανάβει και μία όχι και μου λένε ότι είναι φυσιολογικό! Μπορεί κάποιος να μου πεί αν και το δικό του Κ850 συμπεριφέρεται όπως το δικό μου!

Εμένα δεν έτυχε ποτέ να συμπεριφερθεί έτσι :confused: Πάντως,μάλλον αντικατάσταση θέλει το κινητό!Αλλά δεν ξέρω κιόλας!Αν δεν το λειτουργήσω να σου πω,δεν ξέρω αν ειναι φυσιολογικό...Γιατί δεν το πας σε άλλο service να δεις τι θα σου πουν εκεί;;Ή μάλλον,γιατί δεν το επιστρέφεις στο κατάστημα για να κάνεις αντικατάσταση συσκευής;

Μήπως έχεις βάλει σημειακή φωτομέτρηση; Αν ναι λογικό είναι να το κάνει...
Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry:

Δυστυχώς ούτε σημειακή φωτομέτρηση έχω βάλει ούτε τίποτε. Απλώς το κινητό είναι για τα μπάζα! Μην σας πρήζω άλλο θα το πάω στο service άλλη μια φορά, θα τσακωθώ και βλέπουμε! Σας ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις και την βοήθεια σας!

Λοιπον θελω βοηθεια και τα φωτα σας παιδες.

Ειχα κανει Backup τα τηλεφωνα στην καρτα μνημης μου. Το κιν το εδωσα και κρατησα την μνημη... Ξερετε τωρα πως μπορω να βρω τα τηλεφωνα απο την καρτα? Δηλαδη αν μπορω να τα βρω απο την καρτα και να τα εισαγω σε Outlook ή αν μπορω μεσω PC Suite να τα φερω παλι απο την καρτα. Αυτο γιατι θελω να τα περασω και να τα συγχρονισω με ενα Νοκια.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ή πρεπει να βρω κανα Κ850 για να το φτιαξω παλι?

Είμαι Ninja ... ΤΕΛΟΣ!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Sony Ericsson K850