kotsianis7 Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 Και οι 8άρες και οι 4άρες δουλεύουν φυσιολογικά.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sehlen Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 περνει και 8 giga καρτα? γιατι στο site που ειδα λεει οτι μεχρι 4 giga mporei na sikosei ειναι συγουρο διλαδη με την 8αρα καρτα οτι θα δουλεψει κανονικα? Μ2 η minisd στα 8g ? Παράθεση sehlen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 Μπορεί να πάρει ό,τι μέγεθος θες..Απλά,τη στιγμή που συντασσόταν η ιστοσελίδα του στην SE,το μέγιστο μέγεθος που υπήρχε ήταν οι 4άρες κάρτες και γι'αυτό γράφουν ότι παίρνει μέχρι 4...Εγώ έχω 8άρα Μ2 και MicroSD και λειτουργεί φυσιολογικά...Και εννοείται ότι σε λίγους μήνες που θα βγουν και 12άρες κάρτες(όπως και 16άρες),θα τις διαβάζει επίσης φυσιολογικά,χωρίς κολλήματα..Μπορεί να σηκώσει μέχρι 32άρες κάρτες,χωρίς κανενα απολύτως πρόβλημα... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis_21 Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 na rotiso kati yparxei afto to kinito xoris meny vodafone,wind.... giati apo oti katalava einai kalytera xoris afta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 na rotiso kati yparxei afto to kinito xoris meny vodafone,wind.... giati apo oti katalava einai kalytera xoris afta φυσικά και υπάρχει!!! Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefmangr Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 παιδια έχετε κάποιο πρόγραμμα για να μπαινουμε στο msn απο το κινητο? Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xarmani2 Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 kalispera se olous.eimai katoxos enos k850 3 imerwn.psaxnw na brw pws mporw na dw tin mousiki pou perasa stin karta,giati den mou tin emfanizei stin psixagogia kai oute stin mousiki.ana xerei kanenas as apantisei!!!euxaristw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sek850i Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 kalispera se olous.eimai katoxos enos k850 3 imerwn.psaxnw na brw pws mporw na dw tin mousiki pou perasa stin karta,giati den mou tin emfanizei stin psixagogia kai oute stin mousiki.ana xerei kanenas as apantisei!!!euxaristw 1)Στην ψυχαγωγια αποκλιεται να στην εμφανιζε! 2)Κοιταξες αν υπαρχει τιποτα στο :μενου/organizer/διαχειρηση αρχειων? Αν δεν υπαρχει τιποτα και εκει τοτε δεν εχεις περασει τα κοματια σωστα! Παράθεση ----------------------------------- Φιλοκαλουμεν τε γαρ μετ' ευτελειας και φιλοσοφουμεν ανευ μαλαkιαs (θουκυδιδης) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xarmani2 Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 eisai arxontas.euxaristw poli!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj_vts Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 Εχει τυχει ποτε σε κανεναν απο σας την ωρα που το κανατε αναβαθμιση κατι να παει στραβα και μετα να μην ανοιγει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ το τηλεφωνο; Ουτε ανοιγει και βγαζει και σφαλμα στην προσπαθεια για αναβαθμιση ξανα... Εχω απελπιστει! Και δεν εχω και την αποδειξη αγορας! Θα αναγκαστω να πληρωσω 30 ευρω για να το ξεκολλησουν γιατι αυτος που το αγορασα δεν την ειχε την αποδειξη! Δε μπορω να καταλαβω το κολλημα της SE με την αποδειξη! Με το ΙΜΕΙ δε μπορουν να βρουνε οτι ειναι εντος εγγυησης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_aster Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 Εχει τυχει ποτε σε κανεναν απο σας την ωρα που το κανατε αναβαθμιση κατι να παει στραβα και μετα να μην ανοιγει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ το τηλεφωνο; Ουτε ανοιγει και βγαζει και σφαλμα στην προσπαθεια για αναβαθμιση ξανα... Εχω απελπιστει! Και δεν εχω και την αποδειξη αγορας! Θα αναγκαστω να πληρωσω 30 ευρω για να το ξεκολλησουν γιατι αυτος που το αγορασα δεν την ειχε την αποδειξη! Δε μπορω να καταλαβω το κολλημα της SE με την αποδειξη! Με το ΙΜΕΙ δε μπορουν να βρουνε οτι ειναι εντος εγγυησης; filiki simvouli afou i ericsson den tha allaksei taktitki (na zitaei apodeiksi) pare auton pou sou to poulise na paei apo ekei pou to pire kai na vgalei mia kainourgia! tha tou dwseis to imei kai autoi tha to vroun sto programma. to eixa pathei egw me to kin mou (to pira apo plaisio) kai piga kai tous zitisa na mou tin ksanaekdosoun kai no problem! kali tuxi (elpizw na min to pire apo tpt ebay kai psaxnese...) filika nick Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 Παιδιά πριν από λίγο το κινητό ξαφνικά έσβησε, και τώρα όταν προσπαθώ να το ανοίξω ανάβουν μόνο τα πλήκτρα του, τίποτα άλλο δεν ανταποκρίνεται. Δοκίμασα τα πάντα: έβγαλα μπαταρία, κάρτα sim, memory card, δοκίμασα με/χωρίς κάρτα sim, δοκίμασα με/χωρίς κάρτα μνήμης. ΤΙΠΟΤΑ όμως. Έχει κανείς καμιά ιδέα??? Αύριο, μετά το σχολείο -ελπίζω να προλάβω-, θα το πάω στο Γερμανό -****το, δεν ήθελα να μπλέξω μ' ΑΥΤΟΥΣ- να δω τι θα γίνει. edit: Παρατήρησα ότι κολλάει στην αρχή της διαδικασίας έναρξης του, την ώρα που ανάβει για ελάχιστο χρονικό διάστημα το μπλε φως της κάμερας, κι αυτό γιατί μένει συνεχώς αναμμένο -μαζί με το πληκτρολόγιο- μέχρι να βγάλω την μπαταρία. Το ίδιο έπαθα και εγώ πριν λίγο. Πάω κάποια στιγμή να κοιτάξω το κινητό μου και το βλέπω με αναμένα τα πλήκτρα και το μπλε φως γύρω από την κάμερα. Βγάζω την μπαταρία το ανάβω και πάλι το ίδιο, δηλαδή μονίμως αναμένα τα πλήκτρα και το μπλε πλαίσιο της κάμερας. Επίσης να πω ότι έχω την τελευταία έκδοση λογισμικού. Ξέρεις κανείς τι συμβαίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj_vts Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 Το ίδιο έπαθα και εγώ πριν λίγο. Πάω κάποια στιγμή να κοιτάξω το κινητό μου και το βλέπω με αναμένα τα πλήκτρα και το μπλε φως γύρω από την κάμερα. Βγάζω την μπαταρία το ανάβω και πάλι το ίδιο, δηλαδή μονίμως αναμένα τα πλήκτρα και το μπλε πλαίσιο της κάμερας. Επίσης να πω ότι έχω την τελευταία έκδοση λογισμικού. Ξέρεις κανείς τι συμβαίνει; Αυτο φιλε μου το προβλημα σου νομιζω οτι λεγεται BROD δηλαδη Blue Ring Of Death οπως εχω διαβασει σε ξενα forums. Εμενα δεν αναβει κανενα φως, το κινητο εχει νεκρωσει! Αυτος που το πηρα, το πηρε απο καποιον αλλο, ο οποιος το πηρε απο καποιον ααααλλο.... Επικοινωνησα με τον "δευτερο" ιδιοκτητη αλλα μου ειπε οτι ο αγοραστης του τηλεφωνου το πηρε απο Κρητη και δεν δινει σημεια ζωης για την αποδειξη! Σημερα πηγα σε Γερμανο και Πλαισιο για να δουνε το IMEI αν υπαρχει στις λιστες τους και δεν υπαρχει. Το πολυ πολυ πληρωνω 30 ευρω και μου το φτιαχνουν οι κολλημενοι της SE. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Το πρόβλημα με το BROD συμβαίνει με τις εκδόσεις R1EA031 και R1EA037 του λογισμικού..Οπότε,να το ξέρετε όσοι έχετε αυτές τις εκδόσεις γιατί είναι πιθανόν να παρουσιαστεί σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή..Δεν είναι αναγκαίο ότι θα συμβεί,αλλά υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα..Εμένα ας πούμε το παρουσίασε μια φορά,του ξαναπέρασα το λογισμικό και απ'τις 10 Μαρτίου μέχρι τώρα δεν το ξαναπαρουσίασε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sek850i Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Το πρόβλημα με το BROD συμβαίνει με τις εκδόσεις R1EA031 και R1EA037 του λογισμικού..Οπότε,να το ξέρετε όσοι έχετε αυτές τις εκδόσεις γιατί είναι πιθανόν να παρουσιαστεί σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή..Δεν είναι αναγκαίο ότι θα συμβεί,αλλά υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα..Εμένα ας πούμε το παρουσίασε μια φορά,του ξαναπέρασα το λογισμικό και απ'τις 10 Μαρτίου μέχρι τώρα δεν το ξαναπαρουσίασε.. Ποπο τωρα με φοβισες!!!:worry:Εμενα μου λεει πως εχω την1200-4400 R1EA031 080206.Το κυνητο το εχω εδω και τρεις μηνες περιπου υπαρχει περιπτωση να μου το κανει μετα απο τοσο καιρο?Ανυσιχω ακομη επειδη τωρα τελευταια μου κανει συχνα επανεκυνησεις!:worry: Παράθεση ----------------------------------- Φιλοκαλουμεν τε γαρ μετ' ευτελειας και φιλοσοφουμεν ανευ μαλαkιαs (θουκυδιδης) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Ποπο τωρα με φοβισες!!!:worry:Εμενα μου λεει πως εχω την1200-4400 R1EA031 080206.Το κυνητο το εχω εδω και τρεις μηνες περιπου υπαρχει περιπτωση να μου το κανει μετα απο τοσο καιρο?Ανυσιχω ακομη επειδη τωρα τελευταια μου κανει συχνα επανεκυνησεις!:worry: Ποοοολυ αγχωτικο τελικα αυτο το τηλεφωνο,αν και ειναι να μη σου τυχη. Εμενα σε 2 που ειχα ευτυχως δεν ειχε τετοια κοληματα,ειχε βεβαια αλλα... Και ειναι κριμα για τη ναυαρχιδα των Cybershots:( Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Αν τους ζητήσω αντικατάσταση συσκευής υπάρχει περίπτωση να γίνει; Επίσης, το πρόβλημα το διορθώνουν επιτόπου ή πρέπει να το αφήσω εκεί; (λέω για εξουσιοδοτημένο service της sonyericsson) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masada71 Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 ξερει κανεις το link για το σαιτ του davinci?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 ξερει κανεις το link για το σαιτ του davinci?? http://www.davinciteam.eu/index.html Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masada71 Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 http://www.davinciteam.eu/index.html ευχαριστω raver...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 ευχαριστω raver...:) Παρακαλώ πολύ φίλε μου :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sek850i Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 ευχαριστω φιλε δεν ανοιγη το ραπιδ .αν βρεις κατι αλλο ανεβαστω Eαν σε ενδιαφερει ακομα το θεμα gps εδω σου εχω μερικα προγραμματα(αλλα σου υπενθυμιζω πως υπαρχει χρεωση:!:και πως δεν τα εχω δοκιμασει):http://rapidshare.com/************** Παράθεση ----------------------------------- Φιλοκαλουμεν τε γαρ μετ' ευτελειας και φιλοσοφουμεν ανευ μαλαkιαs (θουκυδιδης) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 Η έκδοση λογισμικού R3BA030 έρχεται...(για όσους θέλουν να λυθούν πολλά προβλήματα!) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis21 Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 γειά σας παιδιά . εδώ και λιγο καιρο εχω αγορασει το κ850ι και ειμαι ευχαριστημενοσ αλλα θελω να βγαλω το vodafone live πηγαινω στο davinci βρισκω το firmware που θελω αλλα στο πεδιο cda και στο lang τι πρεπει να διαλεξω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masada71 Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 Η έκδοση λογισμικού R3BA030 έρχεται...(για όσους θέλουν να λυθούν πολλά προβλήματα!) ;) για να δουμε..αν και ειμαι επιφυλακτικος...:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts