zirobabis Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 πέρασα την αναβάθμιση R1EA031 αλλά εφαρμογές και παιχνίδια java δεν εγκαθιστά... μου βγάζει ''η ενέργεια απέτυχε'' Παράθεση www.slotgames.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theodwroz Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Διευκρίνισε αν γίνεται το πρώτο σκέλος της ερώτησης Θόδωρε! :) Εννοείς αν γίνεται να το αναβαθμίσουμε μέσω της Υπηρεσίας Αναβάθμισης εύκολα; Εννοώ αν γίνεται εύκολα απο το syte της se από την υποστίριξη. Δλδ, απλά πάμε υποστίριξη, επιλέγουμε κινητό, αναβάθμηση και μετα που κατεβάζεις το αρχείο, ακολουθείς τις οδηγίες και όλα οκ? Ρωτάω γτ βλέπω τόσα παιδιά να έχουν πρόβλημα με την αναβάθμηση. Ας απαντήσει οποιοσδήποτε, δεν απευθύνομαι μόνο στον kotsianis7. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Lars Magnus Ericsson An Empire was born... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefmangr Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Παιδια εκανα την αναβαθμιση αλλα οι photos το βραδυ ειναι πολυ φωτεινες! κατα τα αλλα μου φαινεται πιο γρηγορο απο πριν. Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 βγηκαν τα αρχεια για customize sto http://www.4shared.com Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Φίλε masada βαλε μια από αυτές τις φωτό που λες... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Εννοώ αν γίνεται εύκολα απο το syte της se από την υποστίριξη. Δλδ, απλά πάμε υποστίριξη, επιλέγουμε κινητό, αναβάθμηση και μετα που κατεβάζεις το αρχείο, ακολουθείς τις οδηγίες και όλα οκ? Ρωτάω γτ βλέπω τόσα παιδιά να έχουν πρόβλημα με την αναβάθμηση. Ας απαντήσει οποιοσδήποτε, δεν απευθύνομαι μόνο στον kotsianis7. Aυτό ακριβώς κάνεις.Με το που κατεβάζεις το πρόγραμμα και το εγκαθιστάς,το τρέχεις και ακολουθείς τις οδηγίες! παντως εμενα ακομα και μετα την αναβαθμιση βγαζει ακομα χειροτερες φωτο με το φλας απο πριν!!ολολευκες σε σημειο να μην καταλαβαινεις τι τραβηξες!!:mad: Έχει να κάνει με την ένταση του φλας!Είναι προφανώς πολύ δυνατό για κοντινή φωτογράφηση!Πάντως,το καλό είναι ότι σε μακρινές φωτό είναι αρκετά ισχυρό οπότε αυτό είναι καλό! :) πέρασα την αναβάθμιση R1EA031 αλλά εφαρμογές και παιχνίδια java δεν εγκαθιστά... μου βγάζει ''η ενέργεια απέτυχε'' Χρειάζεται φλασάρισμα του λογισμικού απ'την αρχή(που συνεπάγεται χάσιμο όλων των δεδομένων αν δεν κρατήσεις backup) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theodwroz Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Ξαναλές λίγο που θα πάω να δω μετά πιά έκδοση έχω αν είναι εύκολο? έχω σκάσει! Τώρα τελειώνει! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Lars Magnus Ericsson An Empire was born... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Ξαναλές λίγο που θα πάω να δω μετά πιά έκδοση έχω αν είναι εύκολο? έχω σκάσει! Τώρα τελειώνει! ρυθμισεις-update service-εκδοση λογισμικου Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theodwroz Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Εντάξει όλα καλά την τελευταία έχω και λειτουργεί μια χαρά. Όντως πολύ πιο γρήγορος ο player. Δεν μου έκανε επανεκίνηση όταν το άνοιξα, πειράζει? Ώρα να περάσω πράμα στην ολοκαίνουρια micro sd 8gb από το eshop που πήρα απόψε 60 ευρά :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Lars Magnus Ericsson An Empire was born... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 @theodwroz, τυχερέ!Όταν πήρα Μ2 απ'το e-shop στα 8 gb,τη είχε 90 ευρώ!Και τώρα δηλαδή,τόσο την έχει!Αλλά τότε είχε μόνο Μ2,όχι micro-SD! :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theodwroz Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Ναι ναι και τον ανταπτοράκο έχει, μιά χαρά. Πειράζει που δεν μ έκανε επανεκίνηση? Τώρα την φορτώνω... 4GB με pink floyd... Όλη η δισκογραφία... Χώρια την ταινία που ήδη έχω συμπιέσει... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Lars Magnus Ericsson An Empire was born... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitoum Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 παντως εμενα ακομα και μετα την αναβαθμιση βγαζει ακομα χειροτερες φωτο με το φλας απο πριν!!ολολευκες σε σημειο να μην καταλαβαινεις τι τραβηξες!!:mad: Εγώ πάντως ΔΕΝ είδα καμμια διαφορά στις φωτογραφίες μετά την τελευταία αναβάθμιση. Στο βίντεο όμως το framerate τώρα είναι πάντοτε συνέχεια πραγματικά 29 - 30 fps και όχι 14-15 fps που συνήθως ήταν πριν. Για φωτο με φλας βάλε ISO 100 , οχι AUTO και θα πρέπει να βγουν οι φωτο πιο σκοτεινές. Και κάτι άλλο : Είδα ότι αν βάλουμε τον διακόπτη camera-video-playback στη θέση playback και κατόπιν πιέσουμε το πλήκτρο ενεργοποίησης της κάμερας τότε έχουμε playback στην οθόνη, χωρίς να ανοίγει το πορτάκι του φακού.Έτσι ήταν και πριν την αναβάθμιση ; Δεν το είχα δοκιμάσει τότε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philipBRAZIL Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 Παιδιά, που βρισκουμε την αναβάθμιση και έπειτα πως την περνάμε στο κινητό μας; Ευχαριστώ. Παράθεση BRAZILEIROS - Hellas Video-Sakis :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 Μέσω του seus που το κατεβάζεις από την σελίδα της se .τρέχεις το πρόγραμμα κ λέει λεπτομερώς τι κανείς... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerios Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 Παιδιά, που βρισκουμε την αναβάθμιση και έπειτα πως την περνάμε στο κινητό μας; Ευχαριστώ. Μπές εδώ http://www.sonyericsson.com/cws/support/products/updateservice/k850i?cc=gr&lc=el και ακολούθησε τις οδηγίες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RivalGT Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ! Πριν κάνουμε αναβαθμιση μπορούμε να βγάλουμε την καρτα μνήμης, έτσι δεν είναι? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ►http://www.totobay.com◄ Ολοκαίνουρια κινητά από Κίνα. Τιμές?.. Απλά δείτε!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k73917391 Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 nai!den yparxei provlima Παράθεση ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FOR EVER!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RivalGT Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 Ευχαριστώ ήσουν γρήγορος! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ►http://www.totobay.com◄ Ολοκαίνουρια κινητά από Κίνα. Τιμές?.. Απλά δείτε!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RivalGT Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 Ή θα χρησιμοποιήσεις τον DaVinci client ή θα το πας στο σέρβις!Όποια διαδικασία και να ακολυθήσεις κράτα αντίγραφα απ’τα πάντα γιατί το λογισμικό περνιέται εκ νεόυ και κατά συνέπεια διαγράφονται τα πάντα! Τι είναι ο DaVinci client ? Πάντως με αναβάσμιση δεν έγινε τίποτα!(Java):(:mad::confused::dash: Χρειάζεται φλασάρισμα του λογισμικού απ'την αρχή(που συνεπάγεται χάσιμο όλων των δεδομένων αν δεν κρατήσεις backup) Ενοείς to master reset??:confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ►http://www.totobay.com◄ Ολοκαίνουρια κινητά από Κίνα. Τιμές?.. Απλά δείτε!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morcheeba Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 Εγώ έχω την R1CA037 και μεσω του προγραμματος μου λέει οτι δεν εχω καποια αναβαθμιση:Τι γινεται ρε παιδια γιατί αυτό; Και το κινητο το έχω παρει από cosmote please καμια ιδέα γιατι συμβαίνει αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirobabis Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 Χρειάζεται φλασάρισμα του λογισμικού απ'την αρχή(που συνεπάγεται χάσιμο όλων των δεδομένων αν δεν κρατήσεις backup) Το φλασάρισμα του λογισμικού απ'την αρχή γίνετε με DaVinci? κανα λινκ σε rapidshare.....? Παράθεση www.slotgames.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 Εγώ έχω την R1CA037 και μεσω του προγραμματος μου λέει οτι δεν εχω καποια αναβαθμιση:Τι γινεται ρε παιδια γιατί αυτό; Και το κινητο το έχω παρει από cosmote please καμια ιδέα γιατι συμβαίνει αυτό; Το ιδιο κι εμένα φίλε:( Δεν ξερω γιατι συμβαινει αυτό:mad: Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 παιδια στεναχωρεθηκα παρα πολυ σημερα, πηγα να παρω με την επιδοτηση απο βονταφον ενα Κ850 και δεν υπηρχε σε 2 καταστηματα που ρωτησα, μου ειπαν πως ειναι σε ελληψη και κανεις δεν ξερει ποτε και αν θα ξαναφερουν..:( μηπως κατα τυχη ξερει καποιος αν υπαρχει πουθενα σε καποιο βοντα? πηγα και να το παραγγειλω αλλα μου ειπαν πως εψαξαν στο πισι και δεν βγαζει ημερομηνια ποτε θα παραλαβουν αλλα..... Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 Το φλασάρισμα του λογισμικού απ'την αρχή γίνετε με DaVinci? κανα λινκ σε rapidshare.....? δεν ειναι λογισμικο free..;) πληρωνεις κατι τις :) just google it ;) "" DaVinci team" http://www.google.gr/search?hl=el&q=DaVinci+team&btnG=%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7&meta= Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 παιδια στεναχωρεθηκα παρα πολυ σημερα, πηγα να παρω με την επιδοτηση απο βονταφον ενα Κ850 και δεν υπηρχε σε 2 καταστηματα που ρωτησα, μου ειπαν πως ειναι σε ελληψη και κανεις δεν ξερει ποτε και αν θα ξαναφερουν..:( μηπως κατα τυχη ξερει καποιος αν υπαρχει πουθενα σε καποιο βοντα? πηγα και να το παραγγειλω αλλα μου ειπαν πως εψαξαν στο πισι και δεν βγαζει ημερομηνια ποτε θα παραλαβουν αλλα..... Αθηνα εισαι?πειραια? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts