Jump to content

Sony Ericsson K850

john74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για να μην λέμε μόνο λόγια του αέρα αλλά να δίνουμε και δείγματα.

Φωτογραφία τραβηγμένη πριν από ένα λεπτό στο φως λάμπας πυρακτώσεως και με όλες τις ρυθμίσεις στο αυτόματο.

Αν εξαιρέσουμε την αντανάκλαση του φλας στην οθόνη, η φωτογραφία είναι μια χαρά. Ή εγώ την βλέπω μια χαρά.

Μιλάμε πάντα για κινητό.

http://imgcash4.imageshack.us/Himg99/scaled.php?server=99&filename=dsc00048py0.jpg&xsize=640&ysize=480

http://img99.imageshack.us/my.php?image=dsc00048py0.jpg

και οι φωτογραφίες του είναι κορυφαίες κατά το 90% σιγά ρε παιδιά τι θα περιμένατε περισσότερο από ένα κινητό

τουλαχιστον να ειναι καπως καλυτερες απο του k800i ;)

ουτε καν ιδιες δεν ειναι :mad:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Κάποιος στο esato ποστάρει φωτογραφίες απο το κ850 οι οποίες είναι κρυστάλλινες. Θα τον βρώ και θα παραθέσω link. Αυτός σίγουρα δεν έχει πρόβλημα με το κινητό, και σίγουρα αυτές είναι οι δυνατότητες του. Τώρα γιατί εμείς βγάζουμε τέτοια χάλια, δεν ξέρω

Δείτε και θαυμάστε. Το μέλος είναι ο plankgatan

http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=156144&start=1500

Τέλειες φώτο ο τύπος! Για κινητό κατά τη γνώμη μου έχει την καλύτερη φωτογραφική που κυκλοφορεί! Σε όσους δεν παίζει καλά η φωτογραφική να το επιστρέψετε σίγουρα γιατί είναι κρίμα τόσα λεφτά που έχει να μην δουλεύει καλά.

Δείτε και μια δική μου που έβγαλα στο γήπεδο με συννεφιά!

http://img153.imageshack.us/img153/3487/dsc00226ci1.jpg

τελειες ?????:blink:

κρυσταλινες?? :blink::blink::blink:

οι καλυτερες φωτο με κινητο ????:blink::blink::blink:

μαλλον θελω οφθαλμιατρο :O

εκτος την τελευταια του alexis (λογω κιτρινου φοντου:rolleyes:) οι αλλες ειναι τιγκα στον κοκο και στον ""θορυβο"":O

εγω λεω να σοβαρευτουμε λιγο παιδια και να δουμε τα πραγματα ρεαλιστικα.....

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

Τέλειες φώτο ο τύπος! Για κινητό κατά τη γνώμη μου έχει την καλύτερη φωτογραφική που κυκλοφορεί! Σε όσους δεν παίζει καλά η φωτογραφική να το επιστρέψετε σίγουρα γιατί είναι κρίμα τόσα λεφτά που έχει να μην δουλεύει καλά.

----

Οσο και να ημουνα φαν της ΣΕ, αυτη τη φορα βλεπω οτι Νοκια Ν82 εχει καταφερει καλητερη καμερα.Εχει αλλαξει αλγοριθμο επεξεργασιας της εικονας σε σχεση με το Ν95, δεν ειναι αναγγη να προσεχης τα δακτυλα κατα το shot.Exei μικροτερο χρονο εκθεσης με φλας,και οι φωτογραφιες τελικα βγαινουν με λυγοτερους κοκκους,γενικα.

Τι λετε εσεις,παιδια;

εκτος την τελευταια του alexis (λογω κιτρινου φοντου:rolleyes:) οι αλλες ειναι τιγκα στον κοκο και στον ""θορυβο"":O

Μάλλον μας δουλεύεις ή πρέπει να αλλάξεις οθόνη. Δεν υπάρχει ίχνος κόκου.

Tοσα ατομα λενε οτι το κινητο εχει προβλημα δεν νομιζω να μην ξερουνε τι τους γινετε..

Παντως δεν ψήνομαι με αυτα που ακούω να το ανοίξω να σας πω και εγω την γνωμη μου..

Nova only Edge SA For Ever.. 

Το αν θα το ανοίξεις ή όχι είναι δικό σου θέμα.

Το αν έχουν δίκαιο τα άτομα στο ότι το κινητό είναι προβληματικό είναι σχετικό.

Όσοι έχουν πρόβλημα, έχουν δίκαιο ότι είναι προβληματικό.

Και όσοι δεν έχουν πρόβλημα, έχουν επίσης δίκαιο ότι το κινητό είναι μια χαρά.

Είναι απλά τα πράγματα.

Όποιος ανοίξει τις πρώτες σελίδες του θέματος για το Κ800 θα δει τόσο κόσμο να βρίζει το μοντέλο ώστε θα είναι σίγουρος ότι πρόκειται για ότι χειρότερο έβγαλε η SE. Με αφορμή το πρόβλημα του "ξαφνικού θανάτου" έχει φάει τόνους από θάψιμο. Δεν υπήρχε σελίδα που να μην μιλάει γι αυτό. Στις τελευταίες σελίδες προτείνεται από όλους σαν ιδανική επιλογή. Μπορείτε αν θέλετε να ρίξετε μια ματιά.

Στο Κ750 πάλι, όλοι διαμαρτύρονταν για το προβληματικό τζόιστικ. Μιλάω επίσης για την πρώτη εποχή της κυκλοφορίας. Είχες την εντύπωση ότι δεν υπήρχε Κ750 με τζόιστικ που να δουλεύει. Το δικό μου Κ750 είναι 2,5 χρονών πλέον και δεν μου έχει παρουσιάσει το παραμικρό κόλλημα με το τζόιστικ. Στις τελευταίες σελίδες όλοι μιλούν για ένα θρυλικό κινητό. Ακόμα και αυτοί που το έθαψαν.

Ποιος έχει δίκαιο; Μάλλον όλοι. Αλλά από ότι φαίνεται ακούγονται μόνον αυτοί που φωνάζουν για προβλήματα.

Δείτε μερικές φωτο απο το δικο μου κ850 για να μην λένε μερικοί διάφορα..........

και το βγάζουν αχρηστο.

http://img151.imageshack.us/img151/190/dsc01007xu1.th.jpg http://img151.imageshack.us/img151/2629/dsc00976tm7.th.jpg http://img505.imageshack.us/img505/2704/dsc01105kp4.th.jpg

Δείτε μερικές φωτο απο το δικο μου κ850 για να μην λένε μερικοί διάφορα..........

και το βγάζουν αχρηστο.

http://img151.imageshack.us/img151/190/dsc01007xu1.th.jpg http://img151.imageshack.us/img151/2629/dsc00976tm7.th.jpg http://img505.imageshack.us/img505/2704/dsc01105kp4.th.jpg

Αν εσύ πιστεύεις οτι είναι καλές οι φωτογραφίες σου, παω πάσο. Για μένα δεν είναι. Αλλα αφού είσαι ευχαριστημένος εσύ, εγω τι να πώ? Μπορείς να τις συγκρίνεις δηλαδή με αυτές που παρέθεσα στο link παραπάνω? Οχι βέβαια. Και δεν είπαμε οτι έχουν όλες οι συσκευές πρόβλημα. Και αυτό το μερικοί και τα διάφορα, αστο.

----

Οσο και να ημουνα φαν της ΣΕ, αυτη τη φορα βλεπω οτι Νοκια Ν82 εχει καταφερει καλητερη καμερα.Εχει αλλαξει αλγοριθμο επεξεργασιας της εικονας σε σχεση με το Ν95, δεν ειναι αναγγη να προσεχης τα δακτυλα κατα το shot.Exei μικροτερο χρονο εκθεσης με φλας,και οι φωτογραφιες τελικα βγαινουν με λυγοτερους κοκκους,γενικα.

Τι λετε εσεις,παιδια;

Διαφωνώ κάθετα!Έχεις δει φωτό του Ν82 με φλας;Μέσα στον κόκκο είναι!ISO 800 τη στιγμή που το Κ850 έχει 200;Μην τρελαθούμε!Η διαφορά είναι αισθητή όσο δεν πάει!Τα άσπρα χρώματα στο Ν82 με χρήση φλας περιβάλλονται από διαφορες χρωματιστές κουκκίδες...

Μας δουλεύεις ρε συ;Αυτές οι φωτό είναι όχι απλά καταπληκτικές αλλά αξεπέραστες!!!Τον ζηλεύω τον τύπο!!!Αν και ούτε απ'τις δικές μου έχω παράπονο...

Την καλύτερη λήψη που μπορεί να δώσει το τηλέφωνο είναι όταν είναι μόνιμα ενεργοποιημένο το 100 ISO και όχι auto, για ευνόητους λόγους.

Ελπίζουμε όλοι να βελτιωθούν οι λήψεις σε μελλοντική αναβάθμιση ώστε να γίνουν τα χρώματα πιό καλά και με λιγότερο θόρυβο ειδικά στα περιγράμματα. Ισως με λιγότερη συμπίεση....

Δε με χαλάει αν η φωτό αντί για 1400κβ γίνει 1550κβ

Someone, Somewhere in Summer Time

Το αν θα το ανοίξεις ή όχι είναι δικό σου θέμα.

Το αν έχουν δίκαιο τα άτομα στο ότι το κινητό είναι προβληματικό είναι σχετικό.

Όσοι έχουν πρόβλημα, έχουν δίκαιο ότι είναι προβληματικό.

Και όσοι δεν έχουν πρόβλημα, έχουν επίσης δίκαιο ότι το κινητό είναι μια χαρά.

Είναι απλά τα πράγματα.

Όποιος ανοίξει τις πρώτες σελίδες του θέματος για το Κ800 θα δει τόσο κόσμο να βρίζει το μοντέλο ώστε θα είναι σίγουρος ότι πρόκειται για ότι χειρότερο έβγαλε η SE. Με αφορμή το πρόβλημα του "ξαφνικού θανάτου" έχει φάει τόνους από θάψιμο. Δεν υπήρχε σελίδα που να μην μιλάει γι αυτό. Στις τελευταίες σελίδες προτείνεται από όλους σαν ιδανική επιλογή. Μπορείτε αν θέλετε να ρίξετε μια ματιά.

Στο Κ750 πάλι, όλοι διαμαρτύρονταν για το προβληματικό τζόιστικ. Μιλάω επίσης για την πρώτη εποχή της κυκλοφορίας. Είχες την εντύπωση ότι δεν υπήρχε Κ750 με τζόιστικ που να δουλεύει. Το δικό μου Κ750 είναι 2,5 χρονών πλέον και δεν μου έχει παρουσιάσει το παραμικρό κόλλημα με το τζόιστικ. Στις τελευταίες σελίδες όλοι μιλούν για ένα θρυλικό κινητό. Ακόμα και αυτοί που το έθαψαν.

Ποιος έχει δίκαιο; Μάλλον όλοι. Αλλά από ότι φαίνεται ακούγονται μόνον αυτοί που φωνάζουν για προβλήματα.

Συμφωνώ συνήθως ακούγονται περισσότερο αυτοί που έχουν προβλήματα και λογικό είναι. Οποιοσδήποτε δεν είναι ικανοποιημένος απο τις φώτο του κινητού του σίγουρα θα παραπονεθεί και θα έχει δίκιο με τόσα λεφτά που έδωσε. Προσωπικά εάν είχα πρόβλημα με τη μηχανή του κινητού μου θα το είχα πάει πίσω ,χωρίς δεύτερη σκέψη, είτε για service είτε για αντικατάσταση, αρκεί να βρεθεί η λύση. Είναι ευθύνη της SE εάν τυχόν είναι ελαττωματική κάποια συσκευή και όχι αυτουνού που την αγοράζει οπότε οφείλει η SE να δώσει και τη λύση.

Συμφωνώ συνήθως ακούγονται περισσότερο αυτοί που έχουν προβλήματα και λογικό είναι. Οποιοσδήποτε δεν είναι ικανοποιημένος απο τις φώτο του κινητού του σίγουρα θα παραπονεθεί και θα έχει δίκιο με τόσα λεφτά που έδωσε. Προσωπικά εάν είχα πρόβλημα με τη μηχανή του κινητού μου θα το είχα πάει πίσω ,χωρίς δεύτερη σκέψη, είτε για service είτε για αντικατάσταση, αρκεί να βρεθεί η λύση. Είναι ευθύνη της SE εάν τυχόν είναι ελαττωματική κάποια συσκευή και όχι αυτουνού που την αγοράζει οπότε οφείλει η SE να δώσει και τη λύση.

:up::up::up::up::up:

Λοιπον, ερωτηση.... Εχει κανενας το Κ850 σε Μαυρο - Πρασινο???

Βγαινει εδω ετσι ρε παιδια ή μονο σε Μαυρο - Μπλε?

Είμαι Ninja ... ΤΕΛΟΣ!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ετσι είναι. Ομως αντε να αποδείξεις οτι η συσκευή δεν τραβάει φωτογραφίες όπως θα έπρεπε. Δεν είναι μια χειροπιαστή βλάβη. Θα είναι δύσκολα τα πράγματα. Σιγά μην το παραδεχθουν. Η μονη ελπίδα είναι το νέο firmware τον Ιανουάριο αν μπορεί να διορθώσει κάτι. Ηδη εγώ το πήγα και μου είπαν οτι η αναβάθμιση που του κάνω εγώ δεν είναι σωστή. Αυτοί την κάνουν καλύτερα. Αντε βγάλε άκρη

Θα κυκλοφορήσει και σε μαύρο-ασημί...Είδα στο esato πραγματική φωτό...Αν και δε μ'άρεσε ιδιαίτερα...ήταν όπως το πράσινο,απλά στα σημεία που έχει πράσινο,στην έκδοση συτή είχε ασημί

Απ'όσα διαβάζω θα περιμένω αρκετά μέχρι να το πάρω: υπάρχουν συσκευές με πρόβλημα στην κάμερα οι οποίες δεν τραβούν φωτογραφίες με την ποιότητα που θα έπρεπε... Και όπως είπε και ο φίλος παραπάνω, άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Μας δουλεύεις ρε συ;Αυτές οι φωτό είναι όχι απλά καταπληκτικές αλλά αξεπέραστες!!!Τον ζηλεύω τον τύπο!!!Αν και ούτε απ'τις δικές μου έχω παράπονο...

λες να θελω οφθαλμιατρο τελικα ε??:rolleyes::rolleyes:

εγω απλα τις θεωρω απαραδεκτες ;)

πολυς θορυβος και κοκος στην κανονικη τους διασταση...:O

εκτος κι αν ειμαι ο μονος που τις ελεγχω σε φουλ διασταση....ενω ολοι οι υπολοιποι τις βλεπετε σε μικρες .....εκει ναι ειναι καλες.

Ιδίως στην Ελλάδα,άντε ν'αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας..Στο εξωτερικό τουλάχιστον σε κάποιες χώρες κάνουν επιτόπου αντικατάσταση...

Απ'όσα διαβάζω θα περιμένω αρκετά μέχρι να το πάρω: υπάρχουν συσκευές με πρόβλημα στην κάμερα οι οποίες δεν τραβούν φωτογραφίες με την ποιότητα που θα έπρεπε... Και όπως είπε και ο φίλος παραπάνω, άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας...

φιλε μου μονο για φωτογραφια δεν κανει το κινητο οπως ειναι αυτην την στιγμη..και τι μου λενε καποια παιδια εμενα μου ακουγεται βερεσε...

τι να το κανω οταν ενος η δυο,τριων χρηστων το κινητο βγαζει καλα φωτογραφιες,ενω ολα τα υπολοιπα...η τα περισσοτερα οπως ισχυει,να ειναι χαλια...:mad:

το καιζερ μου μερα η σε πολυ καλο φωτισμο,βγαζει πιο καθαρες φωτο και με ελαχιστο θορυβο μεσα....και ειναι 3 (μισερα ) mpxls:O

φιλε μου μονο για φωτογραφια δεν κανει το κινητο οπως ειναι αυτην την στιγμη..και τι μου λενε καποια παιδια εμενα μου ακουγεται βερεσε...

τι να το κανω οταν ενος η δυο,τριων χρηστων το κινητο βγαζει καλα φωτογραφιες,ενω ολα τα υπολοιπα...η τα περισσοτερα οπως ισχυει,να ειναι χαλια...:mad:

το καιζερ μου μερα η σε πολυ καλο φωτισμο,βγαζει πιο καθαρες φωτο και με ελαχιστο θορυβο μεσα....και ειναι 3 (μισερα ) mpxls:O

Ε 'οχι. Εντάξει είπαμε οτι υπάρχει πρόβλημα, αλλα καμία σχέση με το καιζερ. Το είχα κι εγώ και ξέρω. Επίσης είναι λάθος ο τρόπος που κοιτάς τις φωτογραφίες. Και την καλύτερη φωτογραφική να πάρεις και να δείς φωτογραφίες της σε φούλ ανάλυση στην οθόνη του pc, πάλι κόκο θα βλέπεις. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τις εκτυπώσεις. Εκεί φαίνεται η φωτογραφία.

Ε 'οχι. Εντάξει είπαμε οτι υπάρχει πρόβλημα, αλλα καμία σχέση με το καιζερ. Το είχα κι εγώ και ξέρω. Επίσης είναι λάθος ο τρόπος που κοιτάς τις φωτογραφίες. Και την καλύτερη φωτογραφική να πάρεις και να δείς φωτογραφίες της σε φούλ ανάλυση στην οθόνη του pc, πάλι κόκο θα βλέπεις. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τις εκτυπώσεις. Εκεί φαίνεται η φωτογραφία.

δεν εχουν κοκο του καιζερ ομως ...

τις φωτο απο τετοια κινητα δεν τις βγαζω για εκτυπωση 13χ7 ;)

μια φωτο αυτης της αναλυσης δεν θα επρεπε να κολαγες καν, αν ηθελες να εκτυπωσεις σε Α4 μεγεθος...αλλα που να τολμησεις να το κανεις :blink: αποτυχια πληρης...

τις φωτο του κ850 ουτε καν wallpaper δεν τολμαω να τις βαλω στις 15αρες widescreen οθονες των υπολογιστων μου :(

ενω του κ800 υπηρχαν φωτο που τις εβλεπες και τις χαιροσουν :)

δεν εχουν κοκο του καιζερ ομως ...

τις φωτο απο τετοια κινητα δεν τις βγαζω για εκτυπωση 13χ7 ;)

μια φωτο αυτης της αναλυσης δεν θα επρεπε να κολαγες καν, αν ηθελες να εκτυπωσεις σε Α4 μεγεθος...αλλα που να τολμησεις να το κανεις :blink: αποτυχια πληρης...

τις φωτο του κ850 ουτε καν wallpaper δεν τολμαω να τις βαλω στις 15αρες widescreen οθονες των υπολογιστων μου :(

ενω του κ800 υπηρχαν φωτο που τις εβλεπες και τις χαιροσουν :)

Αυτό ακριβώς λέμε. Οτι υπάρχει πρόβλημα σε πολλές συσκευές

• The title was changed to Sony Ericsson K850