Jump to content

Sony Ericsson K850

john74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Kalhmera

Tha hthela na pw tin gnomi mou gia to K850i meta apo 4 meres litourgias

New se sxesi me to K8OOI

1) Megaliteri O8oni 2.2 intson, Ypsilis fwtinotitas se fwtino peribalon! Epidi exei estitira fwtismou k auksomioni to fws tis o8onis,me idiko kristalo gia na mhn xarasi

2) Camera 5mpixel,apo tis dokimes pou ekana me tis sostes ri8miseis bgenoun ka8ares h photografies,to idio k se peribalon xamilou fwtismou xari sto Flash pou exei! Aspro led fwtismou

3) Prosetasan pleon to klasiko diakoptaki pou exoun oles i psifiakes (photo/video/player) kai on/off

4) Prostesan litourgies iso (100,200,400) Pou an kai den eimai sigouros exei na kaneis me to gegonos to posi wra 8a paramini anixto to klistro!

5) Video analisiseis 32*240 30fps

6) 3 koumpakia afhs pou einai poly euxrista!

7) Neo mediaPlayer ,an kserete autos pou exeis k to PSP

8) Hxio poly dinato pou bgazei pio leptomeri ixo,ka8os k dinatotita as to poume pio mpasi mousiki! 8a Dite otan akousete

9) Taxitasiometro,pou h leitourgia einai gia tin peristrofi ton photografion pou blepete ston mediaplayer ka8os k ton video

10) Flash menu.. pleon alazete thema sto kinhto sas? alazoun ta eikonidia! Den kikloforoun tetia 8emata akoma...! elpizoume sintoma na exoume

11) Aferesan to klasiko moxlo.. kai prostesan ena plesio opou xrisimopioite gia tis litourgies pou ekane o moxlos

12) diaforetika koumpakia..pio mikra alla gia emena pio euxrista! sto k800 patousa ena k mazi allo ena :P

13) H Prosopsi tou einai idia me to psp

14) Video gia minima ypodoxeis,otan to anigete!

Problimata pou exw paratirisi kai elipsis:

1) Exoun kaei polles photografies! ti enow.! eno douleuei to flash h photo telika bgenei pliros skotini!Apla den sixronizete to klistro me to flash

2) To video den exei poso poly kali piotita!

3) Gia merikous o estitiras fwtismou 8a einai enoxlitikos

4) H efarmges k ta paixnidia emfanizoun ena mhnima "oti katalamabanoun poly mnimi" k episeis to kinhto kanei reset

5) Den efanizei pia tin wra otan to kinhto einai standby..prepei na patiseis ta plikra tis edasis

6) 8a eprepe na trabouse video 640*480 kai as htan 15fps

7) ta plastika tous prabane tis daxtilies

8) stis bradines photo den pisteuw oti apodidi sosta xromata

Ola ta problimata pisteuw oti 8a dior8o8oun me kapio firmware

Συγγνώμη αν προσβληθείς, αλλά αν μπορείς καλό θα ήταν να έγραφες στο ελληνικό αλφάβητο κι επίσης να έκανες λιγότερα ορθογραφικά λάθη.

Το video που τραβαει ειναι 15 frames και ΟΧΙ 30 .. μπορειτε να τι τσεκαρετε αυτο και στον media player και στο quicktime ..

Σύμφωνα με την SE και την αίσθηση της ομαλής αναπαραγωγής που διακρίνω στο κινητό είναι 30 καρέ ανα δευτερόλεπτο;)

βρε παιδια τι ειναι αυτα που ακουω .. δηλαδη εσυ πιστευεις την sony ericsson και οχι ενα προγραμμα που μετραει τα frames ??? μην ακουω τετοια .. ελεος .. ειπαμε να υποστηριζουμε κατι αλλα οχι και ετσι ..

βρε παιδια τι ειναι αυτα που ακουω .. δηλαδη εσυ πιστευεις την sony ericsson και οχι ενα προγραμμα που μετραει τα frames ??? μην ακουω τετοια .. ελεος .. ειπαμε να υποστηριζουμε κατι αλλα οχι και ετσι ..

Δεν έχω ανάγκη να υποστηρίξω το Κ850:lol::lol:,αλλά τα επίσημα στοιχεία της SE αυτό λένε και απ΄την άλλη αυτά τα προγράμματα δεν τα παίρνω και σοβαρά: θυμάμαι το 6280 που τράβαγε στα 15 fps αλλά κάποιο πρόγραμμα έλεγε 25 fps στις ιδιότητες του βίντεο:confused::wacko:.

Πάντως και 15 fps νάναι πολύ καλύτερο μου φαίνεται στο κινητό από το βίντεο του 6280(ας ήταν και VGA) και αυτό μου αρκεί.

Δηλαδη, θεωρεις οτι η SE μπορει να λεει ψεμματα με τοσο ανταγωνισμο γυρω της και τοσους reviwers, που θα την ξεφτιλισουν με το πρωτο στραβοπατημα;

Κι εσυ λες το ταδε προγραμμα. Που δεν το ξερει ουτε η μανα του!

Θοδωρος.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Δεν ξέρει κανείς τα συγκεκριμένα προγράμματα; Μην λέμε και ότι θέλουμε.

Εγώ διατηρώ τις επιφυλάξεις μου πάντως. Έχει γίνει αρκετή συζήτηση για το συγκεκριμένο θέμα. Προσωπικά η ποιότητα του βίντεο που τραβάει μου φαίνεται ικανοποιητική. Το μάτι σίγουρα δεν μπορεί να μετρησει τα frames.

Συγγνώμη αν προσβληθείς, αλλά αν μπορείς καλό θα ήταν να έγραφες στο ελληνικό αλφάβητο κι επίσης να έκανες λιγότερα ορθογραφικά λάθη.

An h8ela na dikso an kserw ellinika h oxi den 8a to ekana edw mesa! giauto grafw me greeklish k opos nane! h ousia metraei oxi h eikona! twra esy oti katalabeneis! oso gia fps sta video pou taraxtikane oloi.. to kinhto travaei mexri k 30fps analoga tin fwtinotita tou peribalontos! :) kanena kinito den trabei sta8ero video! gia na traviksi 30fps me xamilo fotismo xriazete ena probolea na ta kanei ola mera!

Αν πέσει τόσο γρήγορα στα 400 θα γίνει σε λίγο μια πολύ καλή επιλογή για πολλούς. Μακάρι.

Υπάρχει βέβαια και κόσμος που έβριζε την εταιρία επειδή ήταν ακριβό το Κ850 και τώρα την βρίζει επειδή έριξε την τιμή. :lol:

δεν ειναι αυτο,απλως ο συγκεκριμενος γνωστος και μη εξαιρεταιος προσπαθει να σπειρει ζιζανια παλι!!αγνοηστε τον!!:mad:μιλαω για τον ddr κλπ..εμφανιζεται μια στις τοσο,πεταει την μ...... του κι οπου κατσει!!

Το ματι μπορει να μην ειναι σε θεση να μετρησει frames αλλα τα προγραμματα που ηδη αναφερα ειναι (αληθεια το windows media player το ακους για πρωτη φορα ??????????????????) ε αυτο μου αρεσε πολυ !! Η ιδια ακριβως ιστορια ειχε επαναληφθει και με το Κ800(που τυγχανω κατοχος του) δηλαδη ενω ειχαν αναφερει στα specs για 15 fps εντουτοις κατεγραφε στα 10 (οσο ακριβως και το κ750). Βεβαια εχει ηδη κυκλοφορησει μια hacked εκδοση του λογισμικου της καμερας (του κ800) που του επιτρεπει την καταγραφει στα 15 fps αλλα το επισημο λογισμικο της sony καταγραφει παντα στα 10 fps.

Tι θελω να πω ΜΠΟΡΕΙ σαν hardware το Κ850 να εχει την δυνατοτητα για recording στα 30 fps ΑΛΛΑ με το ΥΠΑΡΧΟΝ λογισμικο γραφει στα 15 fps ,τοσο απλα !!

Tι θελω να πω ΜΠΟΡΕΙ σαν hardware το Κ850 να εχει την δυνατοτητα για recording στα 30 fps ΑΛΛΑ με το ΥΠΑΡΧΟΝ λογισμικο γραφει στα 15 fps ,τοσο απλα !!

Προφανώς κάτι τέτοιο συμβαίνει.

Προφανώς κάτι τέτοιο συμβαίνει.

Re paidia ma eiste sobari? otan trexete to video exete aniksi to frame rate na dite? prota apola paizi.. egw exw bradino video.. to frame rate kimenete anamesa se 10 fps mexri k 29 fps! eleos pia stamatiste! oso gia to k800i k pali kanete la8os.. emana ola mou ta video htan 15 tin hmera k to brady 10 fps !!!

μια χαρά το τηλέφωνο.

η αναπαραγωγή τραγουδιών είναι πολύ καλύτερη από ότι στο κ800i.

Οι φωτογραφίες ανώτερες αν και παρατήρησα ότι δεν μπορώ να επιλέξω να αποτυπώνετε στη φώτο η ένδειξη ημερομηνίας/'ωρας.

Επίσης με ενοχλεί στο stand by που δεν εμφανίζεται η ώρα παρά μόνο με τα πλήκτρα έντασης...

Και τα πλήκτρα αφής θα τα προτειμούσα να λείπουν αλλά είναι θέμα συνήθειας και μ΄νο.

Σε σύγκριση με το k800i είναι πολύ πιο γρήγορο

Άμα κολλήσει να το σουτάρω???

Kawasaki Street Warriors

Aμεσως η ξεφτιλα...

Μολις εχασε 80€ της αξιας του σε 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!:lol::lol::lol: (απο 500 σε 420€)

http://www.eml.gr/default.asp?pid=17&la=1&ct=63&itm=13486

Στα 499 το βλέπω εγώ ακόμα.

Νόκια και πάλι Νόκια...

εγω θα ελεγα φιλε μου να το ξανασκεφτεις αυτο :)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Νόκια και πάλι Νόκια...

Ναι αλλα δεν μας λες και τι κινητο εχεις?? :blink: Μην πετας μονο σποντες..:whistle:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νόκια και πάλι Νόκια...

Συμφωνω απολυτα NOKIA4EVER! Εγω εχω αλλαξει γυρω στα 15 κινητα τα τελευταια 3-4 χρονια που σχεδον ολα ητανε Nokia. Τωρα εχω το Κ850i αλλα πριν αυτο ειχα το Nokia N73. ΟΚ, η καμερα δεν συγκρινεται με του Κ850, αλλα το λογισμικο των νοκια κ ειδικα των Series 60 ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ με το βλακωδες λογισμικο των Ericsson, κ αυτο για μενα τουλαχιστον εχει μεγαλυτερη σημασια απο το να τραβας καλυτερες φωτογραφιες!

Συμφωνω απολυτα NOKIA4EVER! Εγω εχω αλλαξει γυρω στα 15 κινητα τα τελευταια 3-4 χρονια που σχεδον ολα ητανε Nokia. Τωρα εχω το Κ850i αλλα πριν αυτο ειχα το Nokia N73. ΟΚ, η καμερα δεν συγκρινεται με του Κ850, αλλα το λογισμικο των νοκια κ ειδικα των Series 60 ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ με το βλακωδες λογισμικο των Ericsson, κ αυτο για μενα τουλαχιστον εχει μεγαλυτερη σημασια απο το να τραβας καλυτερες φωτογραφιες!

μην λεμε οτι θελουμε,δεν συγκρηνεται ενα smartphone με ενα απλο κινητο.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Το K850i ΤΡΑΒΑΕΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕΧΡΙ 30 FPS.

Έχω τραβήξει αρκετά για να το λέω με σιγουριά.

ΠΡΟΣΟΧΗ. Το βράδυ ενδέχεται να πέσει το frame rate, αυτό δεν είναι bug, πάντα η νυχτερινή λήψη είναι πιο δύσκολη λόγο χαμηλού φωτισμού και μπορεί να φτάσει και τα 15 fps... και το W900 τα ίδια έκανε.

Τι μπορεί να βρει κανείς για να θάψει ένα κινητό :lol:

Δείτε και ένα βίντεο που μόλις τράβηξα. Φωτισμός: μέτριος προς χαμηλός

K850i video sample

Το K850i ΤΡΑΒΑΕΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕΧΡΙ 30 FPS.

Έχω τραβήξει αρκετά για να το λέω με σιγουριά.

ΠΡΟΣΟΧΗ. Το βράδυ ενδέχεται να πέσει το frame rate, αυτό δεν είναι bug, πάντα η νυχτερινή λήψη είναι πιο δύσκολη λόγο χαμηλού φωτισμού και μπορεί να φτάσει και τα 15 fps... και το W900 τα ίδια έκανε.

Τι μπορεί να βρει κανείς για να θάψει ένα κινητό :lol:

K850i video sample

πέστα ρε εσύ που μας έχουν ζαλίσει εδώ πέρα! Αμάν πια! Εγώ σκαφτόμουν να στείλω email στην sonyericsson μήπως το προωθήσουν στο τμήμα με τα λογισμικά και στο επόμενο firmware ανεβάσουν την ανάλυση και ας ρίξουν το fps!! Καμιά φορά δεν ξέρεις τι γίνετε! Παλιά είχα μια motherboard της qdi.. αυτή ,με την πανάκριβη τότε κάρτα γραφικών μου radeon 9500pro μόλις ανήγε το παιχνίδι με direc-x κολλούσε το μηχάνημα! Στην τελική κατέληξα ότι ήταν η motherboard, ασυμβατότητα αλλά στο προσπέκτους μέσα είχε την καλύτερη λύση τότε για να εκμεταλλευτείς την motherboard και ανάφερε την 9700 pro και 9500 pro! Έστειλα εμαιλ στην qdi και σε 4 μέρες είχα bios fix όσο απίστευτο και ας ήταν…! Καμία φορά γίνονται και θαύματα!!!!!!!! Εσείς τι λέτε? Δεν στέλνουμε 5-6

K850i video sample

Αυτο το βιντεο δηλαδη εσυ το θεωρεις αξιο των 500 ευρω που κανει το τηλεφωνο? Ρε παιδια ημαρτον. Ας δουμε την πραγματικοτητα. Η SE εχει μεινει πισω στο θεμα της εγγραφης βιντεο. Ας το παραδεχτουμε. Το βιντεο που τραβαει τωρα το Κ850 το προσφερουν αλλες εταιρειες εδω και 1-2 χρονια. Δεν θα το συγκρινω με αλλης μαρκας κινητο αλλα με το W900. Δηλαδη μετα απο 2 χρονια κυκλοφοριας του W900 η SE μας προσφερει μια απο τα ιδια στο θεμα του βιντεο. Αν αυτο εσεις το θεωρειτε ικανοποιητικο τοτε παω πασο...

• The title was changed to Sony Ericsson K850