mariel19 Δημ. May 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2008 καταφερα μεσω free wireless που ειναι παντου στη Ροδο, να μπω επιτελους! πολυ καλο!σε εκτακτες περιπτωσεις ειναι ο,τι πρεπει! Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thess600 Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 Γεια σε όλους έχω μερικές απορίες θέλω να βάλω skype στο w960 μπορώ? Επίσης θέλω να μάθω αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα gps για Ελλάδα ώστε με ένα Bluetooth gps να κάνω δουλειά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than_007 Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 Γεια σε όλους έχω μερικές απορίες θέλω να βάλω skype στο w960 μπορώ? Επίσης θέλω να μάθω αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα gps για Ελλάδα ώστε με ένα Bluetooth gps να κάνω δουλειά καλος ορισες για skype βαλε το fring για gps το garmin http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=194202 και το tom-tom http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=156585 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redribo Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 paidia kalimera, thelo na kano 2 erotiseis ean kserei kapios na mou apantisei 1)to opera mini 4.1 to ekana eggatstasi sto w960 ola doulevoun mia xara,afto pou den katalaveno einai otan px vlepo to sport24.gr to deixnei olo se stin othoni ka opou theleis kaneis megenthinsi alla ta kb tou site einai poli ligotera apo afta pou fortonei to programa web tou w960 otan fortonei to site,einai ontos etsi i alla xreonei kai alla deixnei ??????? 2)to vodafonei live doulevei sto w960 i oxi?? den mporo na to do me tipota ,vazo http://live.vodafone.com alla den katevazei tipota thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ourakot5 Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 re pedia..kseri kanis pos mporo n do tv st w960??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_giannis Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 re pedia..kseri kanis pos mporo n do tv st w960??? +1!! Κι εγω θελω να μαθω αν γινεται.. :shifty: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c.a.D.J. Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 χαιρεται αντιμετωπιζω παλι ενα προβληματακι (εως προβληματαρα) με το κιν .. οταν παω στα βιντεο κ ανοιγω τους φακελους τα βιντεο δεν ειναι πουθενα (σαν να μην εχω βιντεο στους φακελους) , οταν δε παω στη διαχειριση αρχειων μ δειχνει κανονικα τα βιντεο μ αλλα οταν τα ανοιγει τα ανοιγει με κορε πλαιερ και οχι με το default προγραμμα του κιν, παρολα αυτα μ πεταει κ σφαλμα στο κορε...τελος οταν παω κ ανοιγω πρωτα το κορε κ μετα επιλεγω ενα αρχειο να ανοιξω (βιντεο) το παιζει κανονικα....καμια ιδεα γιατι θα τρελαθω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ourakot5 Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 +1!! Κι εγω θελω να μαθω αν γινεται.. :shifty: re file....exo perasi ametrites ores mprosta apo to pc gia na bro mia lisi...ala tipota:S Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zambotool Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 Καλησπερα παιδια, θα ηθελα να κανω 2 ερωτησεις 1)Υπαρχει η δυνατοτητα χειροκινητης ρυθμισης του Equalizer??? 2)Υπαρχει καποιο αξεσουαρ(π.χ bluetooth headset,ακουστικα κτλ...) που να αυξανει την ενταση του ηχου απο τα ακουστικα??? Η ενταση του ηχου ειναι απο τα πιο σημαντικα για μενα κ δυστυχως ειναι το μοναδικο που με ξενερωνει στο κατα τα αλλα υπεροχο κινητο μας! Σας ευχαριστω προκαταβολικα για τυχον απαντησεις....take care all Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ourakot5 Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 Καλησπερα παιδια, θα ηθελα να κανω 2 ερωτησεις 1)Υπαρχει η δυνατοτητα χειροκινητης ρυθμισης του Equalizer??? 2)Υπαρχει καποιο αξεσουαρ(π.χ bluetooth headset,ακουστικα κτλ...) που να αυξανει την ενταση του ηχου απο τα ακουστικα??? Η ενταση του ηχου ειναι απο τα πιο σημαντικα για μενα κ δυστυχως ειναι το μοναδικο που με ξενερωνει στο κατα τα αλλα υπεροχο κινητο μας! Σας ευχαριστω προκαταβολικα για τυχον απαντησεις....take care all distixos den iparxi xirokiniti ri8misi.....k pali distixos dn iparxi oute akoustiko pou na dinamoni tin entasi....apo oti ksero Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ourakot5 Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 μπορει να θελει ειδικη εκδοση του pc suite για τα βιστα,,,μπες στη σονυ ερικσον και δες αν υπαρχει ειδικη εκδοση για vista και κατεβασε τη. exoume.....ego prosopika...mpeno mia xara stin 8ara Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_giannis Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 Α, ουτε το W960 εχει χειροκινητη ρυθμιση για το equalizer?! Και ειδικα το κινητο σας θα επρεπε ακομα περισοοτερο να εχει αυτη τη δυνατοτητα, σαν Walkman συσκευη που θεωρειται.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salpigktis Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 χαιρεται αντιμετωπιζω παλι ενα προβληματακι (εως προβληματαρα) με το κιν .. οταν παω στα βιντεο κ ανοιγω τους φακελους τα βιντεο δεν ειναι πουθενα (σαν να μην εχω βιντεο στους φακελους) , οταν δε παω στη διαχειριση αρχειων μ δειχνει κανονικα τα βιντεο μ αλλα οταν τα ανοιγει τα ανοιγει με κορε πλαιερ και οχι με το default προγραμμα του κιν, παρολα αυτα μ πεταει κ σφαλμα στο κορε...τελος οταν παω κ ανοιγω πρωτα το κορε κ μετα επιλεγω ενα αρχειο να ανοιξω (βιντεο) το παιζει κανονικα....καμια ιδεα γιατι θα τρελαθω ? Το conflict το προκαλεί το Core Player φίλε μου. Πέτα το έξω γιατί σε λίγο δεν θα βλέπεις και ούτε θα διαβάζεις και τις φωτογραφίες. Το έχω αναφέρει στο τμήμα εξυπηρέτησης του προγράμματος και έμειναν ροφοί!! Δεν ξέρουν λένε τι φταίει και μου επέστρεψαν τα λεφτά του προγράμματος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 Το conflict το προκαλεί το Core Player φίλε μου. Πέτα το έξω γιατί σε λίγο δεν θα βλέπεις και ούτε θα διαβάζεις και τις φωτογραφίες. Το έχω αναφέρει στο τμήμα εξυπηρέτησης του προγράμματος και έμειναν ροφοί!! Δεν ξέρουν λένε τι φταίει και μου επέστρεψαν τα λεφτά του προγράμματος! Υπαρχει αλλο προγραμα εκτος απο το coreplayer για streaming radio?αλλα οχι με προκαθορισμενους σταθμους αλλα να βαλω το url εγω... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than_007 Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 Το conflict το προκαλεί το Core Player φίλε μου. Πέτα το έξω γιατί σε λίγο δεν θα βλέπεις και ούτε θα διαβάζεις και τις φωτογραφίες. Το έχω αναφέρει στο τμήμα εξυπηρέτησης του προγράμματος και έμειναν ροφοί!! Δεν ξέρουν λένε τι φταίει και μου επέστρεψαν τα λεφτά του προγράμματος! οσο αφορα το core-player βαλτε την εκδοση 1.20 δεν κανει τετοια κοληματα η προηγουμενη εκδοση ειχε προβληματα με τα βιντεο και τις εικονες μαυτη δεν εχω κανενα προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c.a.D.J. Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 lol σοβαρα τωρα ??omg οκ το πεταω τωρα το κορε.. ευχαριστω κιολας για την απαντηση ... αληθεια π θα βρω την 1,20 ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than_007 Δημ. May 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 lol σοβαρα τωρα ??omg οκ το πεταω τωρα το κορε.. ευχαριστω κιολας για την απαντηση ... αληθεια π θα βρω την 1,20 ?? στο γνωστο ipmart-forum ειναι ερωτησεις αυτες:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zambotool Δημ. May 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 Ακομα μια ερωτηση παιδια Υπαρχει καποια βελτιωση στην ενταση του ηχου απο τα ακουστικα μετα την αναβαθμιση??? Παντως ειναι πραγματικα κριμα για αυτο το υπεροχο κινητο να εχει αυτη την Α-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Κ-Τ-Η ενταση απο τα ακουστικα....τι να πω???ας ελπισουμε πως θα διορθωθει με καποιο τροπο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 Ακομα μια ερωτηση παιδια Υπαρχει καποια βελτιωση στην ενταση του ηχου απο τα ακουστικα μετα την αναβαθμιση??? Παντως ειναι πραγματικα κριμα για αυτο το υπεροχο κινητο να εχει αυτη την Α-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Κ-Τ-Η ενταση απο τα ακουστικα....τι να πω???ας ελπισουμε πως θα διορθωθει με καποιο τροπο... αλλαξε ακουστικα και θα δεις αισθητη διαφορα :music: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SPRING Δημ. May 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 Γεια σας... έχω το κινητό αυτό απ το Δεκεμβρη, αλλά ομολογώ ότι έκανα λάθος αγορά... Μπορεί να είναι σούπερ κινητό, αλλά δεν είναι για όλους...το προηγούμενο μου ήταν το κ800 και ήθελα να έχω κάποιο καλύτερο... ξέρω ότι είναι, αλλά δεν μπορώ να το αξιοποιήσω...δεν γνωρίζω κάν όλες τις δυνατότητες που έχει... κολάει, δεν μπορώ να κινηθώ μέσα στο μενού του με την ταχύτητα και αμεσότητα που είχα ως τώρα. Μάλλον θα το πουλήσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zambotool Δημ. May 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 MΞΒ ENNOEIΞ?ΞΒI Ξ*ΞΒ©ΞΒ£ ΞΒN ΞΒ§ΞβHΞΒ£IMOΞ*OIΞΒ© Ξ?ΞΒ ΞΒΞ*ΞΒΞβΞΒΞΒEKΞ?ΞΒ ΞΒKOΞ?ΞΒ£Ξ?IKΞΒ Ξ*OΞ? EΞβΞΒ§ONΞ?ΞΒI ME Ξ?HN ΞΒ£Ξ?ΞΒ£KEΞ?ΞΒΞΒ£IΞΒ ΞΒΞΒΞΒΞΒ Ξ?IΞΒ£ KΞΒΞΒΞΒ£ΞΒ£IKEΞΒ£ SONΞ? ΞΒ¨EIΞβEΞΒ£ Ξ*OΞ? MOΞ? EΞ*EΞβNΞΒN Ξ?ΞΒ ΞΒΞ?Ξ?IΞΒ ME Ξ?O W900!!ΞΒ£OΞβΞ? ΞΒIΞΒ Ξ?ΞΒ KEΞΒ¦ΞΒΞΒΞΒIΞΒ ΞΒ ΞΒΞΒΞΒ Ξ*OΞΒ£Ξ?ΞΒΞβΞΒ© ΞΒΞ*O Ξ?O KINHΞ?O! :lol::lol::lol: τα καταφερα παλι!χιλια σορυ για το απιστευτης ευκρινειας μηνυμα μου...τεσπα φιλε Raver δεν χρησιμοποιω τα ακουστικα που παρεχονται στη συσκευασια αλλα τις κλασσικες sony ψειρες(με τις οποιεs παρεπιπτοντως εσπαγα το τυμπανο μου οταν ειχα το w900...:lol:)! μηπως μπορει καποιος να μου απαντησει αν υπαρχει ενισχυση της εντασης μετα την αναβαθμιση??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ourakot5 Δημ. May 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 :lol::lol::lol: τα καταφερα παλι!χιλια σορυ για το απιστευτης ευκρινειας μηνυμα μου...τεσπα φιλε Raver δεν χρησιμοποιω τα ακουστικα που παρεχονται στη συσκευασια αλλα τις κλασσικες sony ψειρες(με τις οποιεs παρεπιπτοντως εσπαγα το τυμπανο μου οταν ειχα το w900...:lol:)! μηπως μπορει καποιος να μου απαντησει αν υπαρχει ενισχυση της εντασης μετα την αναβαθμιση??? ego file ekana akana anaba8misi...ala distixos i entasi parameni i idia..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 :lol::lol::lol: τα καταφερα παλι!χιλια σορυ για το απιστευτης ευκρινειας μηνυμα μου...τεσπα φιλε Raver δεν χρησιμοποιω τα ακουστικα που παρεχονται στη συσκευασια αλλα τις κλασσικες sony ψειρες(με τις οποιεs παρεπιπτοντως εσπαγα το τυμπανο μου οταν ειχα το w900...:lol:)! μηπως μπορει καποιος να μου απαντησει αν υπαρχει ενισχυση της εντασης μετα την αναβαθμιση??? Ε τοτε..δεν υπαρχει καλυτερη λυση.η ενταση του κινητου αυτου ειναι ποιοτικη αλλα οχι δυνατη.:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ramnoz Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 Καλημέρα σε όλους σας. Κάνω σύνδεση WLAN και ενώ συνδέομαι, όταν μπαίνω στο web δεν ανοίγει καμία τοποθεσία και μου λέει "αδύνατος ο εντοπισμός του απομακρυσμένου διακομιστή". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koufiokefalos Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 Καλημέρα σε όλους σας. Κάνω σύνδεση WLAN και ενώ συνδέομαι, όταν μπαίνω στο web δεν ανοίγει καμία τοποθεσία και μου λέει "αδύνατος ο εντοπισμός του απομακρυσμένου διακομιστή". Εχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα σε κάποια δίκτυα που εντοπίζω συνδέομαι και σε κάποια μου βγάζει το ίδιο μύνημα με εσένα :worry: Το γιατί δεν το έχω εντοπίσει ακόμα... Παράθεση Ένα πράγμα φοβάμαι ότι μια μέρα θα φύγετε όλοι και θα μείνετε μόνοι σας:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts