Stefanos200 Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 Και εγώ επιβεβαιώνω ότι ισχύει ακόμα το απεριόριστο.. Δε με έχει χρεώσει όσες φορές και αν εχω περάσει το όριο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 Mε ψησατε, παω να δοκιμασω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 Όσο η Wind δεν εφαρμόζει στην πράξη το όριο των 40mb στα καρτοκινητά, εξακολουθεί να είναι η πιο συμφέρουσα επιλογή και στο mobile internet, αφού με 4€ το μήνα σερφάρεις απεριόριστα. Δηλαδή αυτό το θεωρείς ενέργεια σοβαρής και αξιόπιστης εταιρίας;; :blink: Και όταν σε χρεώσει μια και καλή τι θα κάνεις;Ναι,ξέρω,θ'αλλάξεις αριθμό,αλλά δεν είναι λογική αυτή!Μιλάμε για πλήρη αναξιοπιστία!Ούτε θα μπορείς να παραπονεθείς ότι σε χρέωσε και να αιτηθείς επιστροφη χρημάτων,καθώς θα σου πουν ότι η επισημη θέση της εταιρίας είναι ότι υπάρχει όριο!Τι ωραία συμπεριφορά στον καταναλωτή αυτή.. :rolleyes: Άλλωστε,μην τρελαθούμε,επίτηδες ακόμη δεν άρχισε να χρεώνει!Όπως και επιτηδες άφησε την "τρύπα" ανοιχτή τόσα χρόνια!Είδαν προφανώς όμως ότι θα χάσουν πολλά καρτοκινητά με την εφαρμογη της επιβολής ορίου,οπότε σου λέει:κάτσε να το κρατήσουμε για λίγο καιρό ακόμη ανεπίσημα όπως είναι και όταν το θυμηθούμε θ'αρχίσουμε να το χρεώνουμε!Θέατρο του παραλόγου το ονομάζω αυτό προσωπικά και επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά η απελπισία της εταιρίας να κρατήσει συνδρομητές έστω και με τέτοια φθηνά κόλπα!Τελικά,δεν της φταίει η κάλυψη-όπως έλεγαν κάποιοι παλιότερα-ούτε οι τιμές της!Η αναξιοπιστία της τα φταίει όλα και ειναι 3η(και σε προτιμήσεις,και σε συνδρομητές,και σε κερδοφορία..) Και εκτός όλων των υπολοίπων,τα διάφορα ports γιατί τα μπλοκάρει;Με ποια λογικη;; :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 Δηλαδή αυτό το θεωρείς ενέργεια σοβαρής και αξιόπιστης εταιρίας;; :blink: Και όταν σε χρεώσει μια και καλή τι θα κάνεις;Ναι,ξέρω,θ'αλλάξεις αριθμό,αλλά δεν είναι λογική αυτή! Αυτο που λες ειναι απο δυσκολο εως αδυνατο να γινει. Απλα καθε φορα που ενεργοποιειτε τη συνδρομη να κοιτατε μετα τα 40ΜΒ αν θα σας χρεωσει. Αν οχι, τοτε εχετε απεριοριστο για τον μηνα. Μετα απο τον επομενο μηνα κανετε παλι το ιδιο.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1417 Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 Αυτο που λες ειναι απο δυσκολο εως αδυνατο να γινει. Απλα καθε φορα που ενεργοποιειτε τη συνδρομη να κοιτατε μετα τα 40ΜΒ αν θα σας χρεωσει. Αν οχι, τοτε εχετε απεριοριστο για τον μηνα. Μετα απο τον επομενο μηνα κανετε παλι το ιδιο.. Συμφωνώ με το φίλο Κώστα όταν περνάς τα 40mb αποσυνδέεσαι και τσεκάρεις. Αν το κανείς συχνά αυτό απ'την στιγμή που περνάς το υποτιθέμενο όριο, αν τυχόν αρχίσει ποτέ να χρεώνει θα το καταλάβεις έγκυρα και θα είναι μικρή η ζημία. Όντως δεν είναι αξιόπιστο αυτό που κάνει η Wind που άλλα ανακοινώνει και άλλα κάνει στην πράξη αλλά όσο έχουμε ακόμα αυτήν την επιλογή για απεριόριστο γιατί να μην το εκμεταλευόμαστε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 Σαφώς και να το εκμεταλλευτείτε-Aν και με τεράστιους περιορισμούς,αλλιώς το δίκτυό τους θα κατέρεε όπως φαίνεται-αλλά δεν μπορείς να εμπιστευτείς πλέον αυτην την εταιρία για κάτι σοβαρό...Άλλα λέει κι άλλα κάνει κι αυτό δείχνει ότι υποτιμά τη νοημοσύνη των συνδρομητών της-κάτι τελείως ανεπίτρεπτο..Δηλαδή ο συνδρομητής τι είναι;Μπαλάκι στις αποφάσεις της εταιρίας;Απ'τη μια το κόβουμε επίσημα,απ'την άλλη το κρατάμε ανεπίσημα να μη μας φύγουν τα free 2 go και ψαχνόμαστε πάλι να μαζέψουμε πελάτες και όταν μας καπνίσει το χρεώνουμε και οι συνδρομητές μετά κλαιν τα λεφτά τους;;Τέλος πάντων,δεν αξίζει να το αναφέρουμε πλέον το θέμα με το...απεριόριστο...Το μόνο που εύχομαι είναι να μην την πατήσει κανείς σας µ'αυτην την...."εταιρία"(?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSIT Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 Για ρωτα και εμενα που ειχα f2g και βρεθηκα με μειον 75 ευρω. Τι περιμεναν οτι θα εβαzα καρτες αξιας 75 ευρω για να κρατησω τον αριθμο μου? Εχει ξανατυχει σε κανεναν απο οποιαδηποτε χρηση (ιντερνετ, ομιλια) να βρεθει με τετοιο υπολοιπο? ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 Αααα..Δε φταίει η Wind γι'αυτό,σε παρακαλώ!Έπρεπε απλά να παρακολουθείς συνεχώς το υπόλοιπο όταν ξεπέρασες το όριο των 40..Άλλωστε,μην ξεχνάμε και την πολύ χαμηλή χρέωση..Μόλις 1 mb να ξεπεράσεις το όριο,μείον 12 ευρώ!Συνεπώς,ναι,αυτός είναι ένας τρόπος για να ελέγχεις αποτελεσματικά το αν άρχισε να χρεώνει μετά τα 40!!Εγώ πάντως θα το χαρώ πολύ να φεσώσουν όλοι οι χρήστες καρτοκινητών την εταιρία με αυτην την απαράδεκτη συμπεριφορά της και στη συνέχεια να πάρουν και τον αριθμό τους με φορητότητα απ'το δίκτυό της..Θά'χει τρελό γέλιο αυτό!Εκτός κι Aν δε δίνουν το ΟΚ για φορητότητα σε καρτοκινητά αρνητικού υπολοίπου χρήσης! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nonta Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 Άλλωστε,μην τρελαθούμε,επίτηδες ακόμη δεν άρχισε να χρεώνει!Όπως και επιτηδες άφησε την "τρύπα" ανοιχτή τόσα χρόνια!Είδαν προφανώς όμως ότι θα χάσουν πολλά καρτοκινητά με την εφαρμογη της επιβολής ορίου,οπότε σου λέει:κάτσε να το κρατήσουμε για λίγο καιρό ακόμη ανεπίσημα όπως είναι και όταν το θυμηθούμε θ'αρχίσουμε να το χρεώνουμε!Θέατρο του παραλόγου το ονομάζω αυτό προσωπικά και επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά η απελπισία της εταιρίας να κρατήσει συνδρομητές έστω και με τέτοια φθηνά κόλπα!;; :wacko: Συμφωνώ ΑΠΌΛΥΤΑ μαζί σου. Μην ξεχνάμε πότε κατήργησε άτυπα το όριο των 40mb, αμέσως μόλις η cu έβγαλε προσφορά 30mb δωρεάν κάθε μηνα όλο το χρόνο. Επίσης μην ξεχνάμε ότι για απεριόριστο mobile internet υπάρχει και το i-mode, που δεν ανακαλεί 'κάθε μήνα τις προσφορές του προηγούμενου'. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSIT Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 αν μπορουσα θα εκανα και εγω φορητοτητα αλλα δυστηχως και 1 ευρω να εχεις αρνητικο υπολοιπο δεν στην κανουν. Οντως καθε ημερα ελεγχα το υπολοιπο μου γιατι ημουν υποψιασμενος με αυτα που εχω διαβασει εδω, και ξαφνικα βρεθηκα με αυτο το υπολοιπο. Δηλαδη δεν ειχα σταδιακη αυξηση (ασε και με ενα αυρω μειον λογικα δεν θα μπορουσα να κανω χρηση). Παρασκευη υπολοιπο συν 31 ευρω και Σαββατο μειον 72! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos200 Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 αν μπορουσα θα εκανα και εγω φορητοτητα αλλα δυστηχως και 1 ευρω να εχεις αρνητικο υπολοιπο δεν στην κανουν. Οντως καθε ημερα ελεγχα το υπολοιπο μου γιατι ημουν υποψιασμενος με αυτα που εχω διαβασει εδω, και ξαφνικα βρεθηκα με αυτο το υπολοιπο. Δηλαδη δεν ειχα σταδιακη αυξηση (ασε και με ενα αυρω μειον λογικα δεν θα μπορουσα να κανω χρηση). Παρασκευη υπολοιπο συν 31 ευρω και Σαββατο μειον 72! Σίγουρα δεν είχες συνδεθεί με το προφίλ gint ή δεν είχε λήξει η συνδρομή σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSIT Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 Οχι φιλε Stefanos χρησιμοποιυσα το wind plus με gwap παρα πολυ καιρο. Μεχρι τον Δεκεμβρη δεν με ειχε χρεωσει μετα τα 40mb οσπου την επαθα ξαφνικα και αναπαντεχα μεσα σε μια μερα. Δεν εκανα καμια αλλαγη στο προφιλ η να αλλαξω ρυθμισεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smyrali Δημ. April 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2009 καλησπέρα, είμαι κάτοχος windows mobile συσκευης και αναρωτιεμαι αν βάλω αντί για gwap gwint αν λειτουργεί το live messenger.... εννοείται ότι έχω ενεργοποιήσει τον non stop plus .... θα με χρεώνει διαφορετικά με αυτήν την επιλογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos200 Δημ. April 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2009 καλησπέρα, είμαι κάτοχος windows mobile συσκευης και αναρωτιεμαι αν βάλω αντί για gwap gwint αν λειτουργεί το live messenger.... εννοείται ότι έχω ενεργοποιήσει τον non stop plus .... θα με χρεώνει διαφορετικά με αυτήν την επιλογή; Το wind plus nonstop δεν ισχύει για το gint.. Θα χρεώνεσαι κανονικά αν βάλεις αυτό το προφίλ.. Και μάλιστα νομίζω ότι είναι γύρω στα 12 ευρώ το κάθε ΜΒ.. Αρκετά τσίμπημενα θα έλεγα κ σε καμία περίπτωση δεν αξίζει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smyrali Δημ. April 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2009 Το wind plus nonstop δεν ισχύει για το gint.. Θα χρεώνεσαι κανονικά αν βάλεις αυτό το προφίλ.. Και μάλιστα νομίζω ότι είναι γύρω στα 12 ευρώ το κάθε ΜΒ.. Αρκετά τσίμπημενα θα έλεγα κ σε καμία περίπτωση δεν αξίζει.. οκ ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. April 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2009 Παιδιά,έχω το iphone και θέλω να βάλω wind για να βαλω το plus non stop...μπορω?βασικά το θέλω για χρήση με ιστοσελίδες από το safari... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2009 Παιδιά,έχω το iphone και θέλω να βάλω wind για να βαλω το plus non stop...μπορω?βασικά το θέλω για χρήση με ιστοσελίδες από το safari... Kαλύτερα βαλε ADSM πρόγραμμα ή κανε σύνδεση σε κάποιο πρόγραμμα Wind-i,γιατί με τον safari τα 40 mb θα στα φάει αμέσως!Aν και τα προγράμματα ADSM είναι ακριβά σε σχέση με το non-stop! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. April 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2009 Τα προγράμματα ADSM με συμφέρουν πολύ,αλλά το κακό είναι ότι λήγουν το περισσότερο σε 7 μέρες...Και δεν ειμαι ο Ωνάσης να δίνω 15 ευρώ κάθε βδομάδα ΜΟΝΟ για το ίντερνετ...Κ σύνδεση δε μου κάνουν οι γονείς :p Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. April 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2009 Εμένα πάντως όσο παραμένει απεριόριστο,καθόλου δεν με χαλάει! Και όλη μέρα surfάρω,και το gps το χρησιμοποιώ,και τα τραγουδάκια μου τα κατεβάζω... Μια χαρά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 Κάτι μου λέει πως από σήμερα θα αρχίσουν να ισχυούν τα 40ΜΒ (για νέες ενεργοποιήσεις πάντα). Έγιναν πολλές αλλαγές στο WIND PLUS και αναφέρει παντού τις χρεώσεις πλοήγησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 Κάτι μου λέει πως από σήμερα θα αρχίσουν να ισχυούν τα 40ΜΒ (για νέες ενεργοποιήσεις πάντα). Έγιναν πολλές αλλαγές στο WIND PLUS και αναφέρει παντού τις χρεώσεις πλοήγησης. Ας ελπίσω να μην συμβεί τίποτα τέτοιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 Κάτι μου λέει πως από σήμερα θα αρχίσουν να ισχυούν τα 40ΜΒ (για νέες ενεργοποιήσεις πάντα). Έγιναν πολλές αλλαγές στο WIND PLUS και αναφέρει παντού τις χρεώσεις πλοήγησης. Ας ελπίσω να μην συμβεί κάτι τέτοιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 Εγω παντως το εχω συνδεσει και με pc και δεν με χρεωνει καθολου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos200 Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 Κάτι μου λέει πως από σήμερα θα αρχίσουν να ισχυούν τα 40ΜΒ (για νέες ενεργοποιήσεις πάντα). Έγιναν πολλές αλλαγές στο WIND PLUS και αναφέρει παντού τις χρεώσεις πλοήγησης. Ας ελπίσουμε πως όχι.. Ακριβώς σήμερα ανανέωσα τη συνδρομή μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1417 Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 Ας ελπίσουμε πως όχι.. Ακριβώς σήμερα ανανέωσα τη συνδρομή μου! Κι εγώ σημέρα την ανανέωσα κ μέχρι στιγμής δεν με έχει χρεώσει ποτέ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts