Jump to content

Wind Plus

billakosss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το streaming απ' ότι θυμάμαι δεν έχει χρέωση. Μέσω αυτού λειτουργεί το mobile tv το οποίο σε χρεώνει κατά την αγορά του καναλιού που επιλέγεις μέσα από το plus και μετά δεν έχει χρέωση. Αυτό ίσχυε παλιότερα τουλάχιστον. Αν έχεις καρτοκινητό, κάνε μια δοκιμή με λίγα kb για να το τσεκάρεις ;)

μου βγαζει το αρχειο μεσων δεν βρεθηκε :wacko:

μηπως θελει 3G ?

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

μου βγαζει το αρχειο μεσων δεν βρεθηκε :wacko:

μηπως θελει 3G ?

Δεν ξέρω :O δεν το έχω δοκιμάσει καθόλου. Αν γνωρίζει κάποιος άλλος...

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Δεν έχει σχέση αν είναι 3G ή όχι. Απλά με το 3G έχεις καλύτερη ταχύτητα και ποιότητα. Αυτό που λες ίσως να γίνετε επειδή το αρχείο που πήγες να ανοίξεις ήταν μεγάλο (πάνω απο 1mb). Για να δοκιμάσεις αν λειτουργεί το streaming μπες στην σελίδα wind plus, οπου υπάρχει κάτι σαν το m.youtube. Όσα βιντεάκια υπάρχουν εκεί παίζουν κανονικά.

Για τα βιντεάκια υποθέτω οτι χρειάζεται φλας και μάλιστα πολλα διαδικτυακά κανάλια λειτουργούν με αυτό τον τρόπο οπότε θέλει αρκετό ψάξιμο παιδιά..

Αυτό που λες είναι άλλο.. και βασικά δεν νομίζω πως το flash player είναι για video όπως επίσης δεν έχω ακούσει τίποτα για flash player σε κινητό, δηλαδή να υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μπορείς να το κάνεις εγκατάσταση σε browser κινητού.. Για streaming video υπάρχουν ειδικές σελίδες που πλέον όλα τα καινούρια κινητά το υποστηρίζουν.

Αυτο το portal της wind που μας βαζει στην αρχη, οταν πρωτο-συνδεομαστε με wind plus, δεν εχει καμια επιλογη για να βλεπουμε μεσω wind, ελληνικα καναλια ως streaming? Εννοειτε με το στανταρντ κοστος, με τα 3,5ε το μηνα εννοω.

πως, απο που, βλεπεις ert sat μεσω wind plus?

Kai βέβαια. Πας στο tv mobile μέσω του wind plus, μετά επιλέγεις να δεις ζωντανά τα κανάλια και εκεί θα δεις το εικονίδιο της ΕΡΤ SAT.

Ακομη δεν μπορω να συνδεθω.

Προσπαθει να συνδεθει σε 3g, και επι πολυ ωρα μενει στην προσπαθεια χωρις να καταφερνει τιποτε.

Κανενας αλλος?

Ούτε εδώ πρόβλημα! Αθήνα, με κινητό Samsung SGH-i620 συνδέομαι κανονικά.

τελικα ειναι σε ποιον θα πεσεις στο helpdesk!

Τηλεφωνησα ξανα, κι επεσα σε μια πολυ ενημερωμενη κοπελα, και με βοηθησε!

Μου ειπε οτι μαλλον το προβλημα ειναι οτι το κινητο πιανει 3g! Δεν ηξερα οτι ειναι κακο να συντονιζεται σε 3g το κινητο. Το εμαθα κι αυτο!

Απενεργοποιησα τη διπλη λειτουργια, το εβαλα μονο σε gsm και ναι, επιτελους συνδεθηκε.

Τι να πω...

Βεβαια, γιατι να μην λειτουργει σε 3g? Νομιζα παλιοτερα σερφαρα και με 3g. Εσεις με τι σερφαρετε?

Τελωσπαντων...ημιμετρα...

Αν ειναι τωρα λυση να απενεργοποιω το 3g, οταν ειμαι σε περιοχη που πιανει 3g!

Anyway...

Ειπα να βρω που βλεπει κανεις ert sat, αλλα απο το μενου tv&video του wind plus, ειδα στο help οτι γραφει πως η υπηρεσια ειναι χρεωσιμη.

Υπαρχει αλλου λινκ?

Αλλιως θα γραψω χειροκινητα αυτο που ποσταρε παραπανω ο dolce7.

Αλλα τελικα, ειναι χρεωσιμο να δεις ή οχι? Και μονος τροπος ειναι να γραφεις το παραπανω url? Γιατι στο portal λεει για χρεωση?

Dolce, εγραψα χειροκινητα τη διευθυνση στον realplayer και ακομη μου λεει οτι θελει να δηλωθει διακομιστης(ειναι ηδη δηλωμενο-wind plus). Τι να κανω?

Μηπως τα νοκια δεν παιζουν αρχεια καταληξης .sdp?

Στο WIND Plus υπάρχει η δυνατότητα αγορά ς των υπηρεσιών Supersport Mobile. Προσφέρονται τα γκολ και στιγμιότυπα του πρωταλήματος σε μορφή download και streaming. Όποιος ενδιαφέρεται υπάρχουν αναλυτικές πληροφορίες στο site http://www.supersport.gr/mobile ή μπορεί να στείλει μύνημα στο 4265 τη λέξη goal για να πάει στο menu επιλογής. Θα χρειαστεί να έχετε ενεργοποιήσει τις ρυθμίσεις WAP για να συνδεθείτε.

Eas75

Βεβαια, γιατι να μην λειτουργει σε 3g? Νομιζα παλιοτερα σερφαρα και με 3g. Εσεις με τι σερφαρετε?

Πολύ κουλό μου ακούγεται αυτό!

Γιατί να μη μπορείς να σερφάρεις με 3G εφόσον αυτό που κάνει το 3G είναι να παρέχει μεγαλύτερες ταχύτητες αποστολής/λήψης δεδομένων;

Εγώ με 3G σερφάρω. Νομίζω πως κάτι πολύ περίεργο συμβαίνει στη γραμμή σου! :confused:

Ρε παιδιά τι γίνετε με την υπηρεσία? Σήμερα το πρωί παρατήρησα χρέωση 5 ευρώ περίπου (την κάρτα sim την χρησιμοποιώ μόνο για το wind plus non stop, οπότε αποκλείεται να έγινε χρέωση απο κάτι άλλο). Χρησιμοποιώ την υπηρεσία εδώ και μήνες και ποτέ δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Η συνδρομή μου ισχύει μέχρι σήμερα το βράδυ και επειδή είδα χρέωση είπα μήπως δεν υπολόγισα σωστά τις 30 μέρες.. και έστειλα μήνυμα για ενεργοποίηση και μου ήρθε μήνυμα οτι είναι ήδη ενεργοποιημένο. Πήρα τηλ στο τμήμα εξυπηρέτησης και δεν έβγαλα άκρη.. Η κοπελιά που το σήκωσε με ρώτησε αν μπήκα σε άλλη σελίδα εκτός της wind και της είπα οτι μπαίνω σε διάφορες σελίδες εδώ και μήνες και σήμερα πρώτη φορά έγινε χρέωση. Και μου είπε πως η συνδρομή ισχύει για να μπαίνεις μόνο στο wind plus!!! Την ρώτησα αν έχει αλλάξει η υπηρεσία και δεν ήξερε να μου απαντήσει.. ότι να 'ναι μου έλεγε και τελικά άκρη δεν έβγαλα... και στο τέλος μου είπε να περιμένω μέχρι αύριο να το ενεργοποιήσω πάλι μήπως λυθεί το πρόβλημα!!!! ΕΛΕΟΣ!!!

Έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος αντίστοιχο πρόβλημα?

Αν όντως το έχουν κάνει να είναι μόνο για την σελίδα wind plus την βγάζω την κάρτα sim και την πετάω όπως είναι..

Ρε παιδιά τι γίνετε με την υπηρεσία? Σήμερα το πρωί παρατήρησα χρέωση 5 ευρώ περίπου (την κάρτα sim την χρησιμοποιώ μόνο για το wind plus non stop, οπότε αποκλείεται να έγινε χρέωση απο κάτι άλλο). Χρησιμοποιώ την υπηρεσία εδώ και μήνες και ποτέ δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Η συνδρομή μου ισχύει μέχρι σήμερα το βράδυ και επειδή είδα χρέωση είπα μήπως δεν υπολόγισα σωστά τις 30 μέρες.. και έστειλα μήνυμα για ενεργοποίηση και μου ήρθε μήνυμα οτι είναι ήδη ενεργοποιημένο. Πήρα τηλ στο τμήμα εξυπηρέτησης και δεν έβγαλα άκρη.. Η κοπελιά που το σήκωσε με ρώτησε αν μπήκα σε άλλη σελίδα εκτός της wind και της είπα οτι μπαίνω σε διάφορες σελίδες εδώ και μήνες και σήμερα πρώτη φορά έγινε χρέωση. Και μου είπε πως η συνδρομή ισχύει για να μπαίνεις μόνο στο wind plus!!! Την ρώτησα αν έχει αλλάξει η υπηρεσία και δεν ήξερε να μου απαντήσει.. ότι να 'ναι μου έλεγε και τελικά άκρη δεν έβγαλα... και στο τέλος μου είπε να περιμένω μέχρι αύριο να το ενεργοποιήσω πάλι μήπως λυθεί το πρόβλημα!!!! ΕΛΕΟΣ!!!

Έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος αντίστοιχο πρόβλημα?

Αν όντως το έχουν κάνει να είναι μόνο για την σελίδα wind plus την βγάζω την κάρτα sim και την πετάω όπως είναι..

Αυτό συμβαίνει σε όλους... Μετά τις 12 ξαναστείλε το μύνημα και θα ενεργοποιηθεί.Η συνδρομή είναι για δωρεάν πλοήγηση σε όλες τις σελίδες. Μην τους εμπιστεύεσε και τόσο(την εξ. πελατών εννοώ). :)

παιδια να ρωτησω? μπαινω μεσω wap στο mycosmos.gr και δε συνδεεται. με τον browser του κινητου δε μου ανοιγει καν τη σελιδα ενω με τον οπερα ανοιγει βαζω username & passworld παταω συνδεση και δε συνδεεται. με wlan απο τον οπερα εμπαινα κανονικα. τωρα γιατι δε μπαινει? μπορω να αλλαξω τις ρυθμισεις για να του επιτρεπω να μπαινει? ειναι ενας καλος τροπος να στελνω τσαμπα μηνυματα απο το κινητο και θα ξενερωσω ασχημα αν δε το φτιαξω. επισης εχετε να μου προτεινετε προγραμματα που να δουλευουν με wap. μονο ονομαστικα αν θελετε.ευχαριστω..

παιδια να ρωτησω? μπαινω μεσω wap στο mycosmos.gr και δε συνδεεται. με τον browser του κινητου δε μου ανοιγει καν τη σελιδα ενω με τον οπερα ανοιγει βαζω username & passworld παταω συνδεση και δε συνδεεται. με wlan απο τον οπερα εμπαινα κανονικα. τωρα γιατι δε μπαινει? μπορω να αλλαξω τις ρυθμισεις για να του επιτρεπω να μπαινει? ειναι ενας καλος τροπος να στελνω τσαμπα μηνυματα απο το κινητο και θα ξενερωσω ασχημα αν δε το φτιαξω. επισης εχετε να μου προτεινετε προγραμματα που να δουλευουν με wap. μονο ονομαστικα αν θελετε.ευχαριστω..

ena apo mena korufaio http://www.vyke.com...

ena apo mena korufaio http://www.vyke.com...

και τι ακριβως κανει αυτο? ειναι δωρεαν ε? αν μπορει καποιος ας μου απαντησει και στα υπολοιπα που ρωταω..

Αυτό συμβαίνει σε όλους... Μετά τις 12 ξαναστείλε το μύνημα και θα ενεργοποιηθεί.Η συνδρομή είναι για δωρεάν πλοήγηση σε όλες τις σελίδες. Μην τους εμπιστεύεσε και τόσο(την εξ. πελατών εννοώ). :)

Τί εννοείς "αυτό συμβαίνει σε όλους"? Την υπηρεσία την ενεργοποιώ εδώ και μήνες.... και πρώτη φορά έχει γίνει χρέωση πριν ακόμα λήξει η συνδρομή. Ισχύει μέχρι και την 30η μέρα εως τις 12 το βράδυ. Εμένα η συνδρομή μου σίγουρα δεν είχε λήξει και τυχαία πήρα να ακούσω μονάδες οπου τελικά μου είχε φάει γύρω στα 8 ευρώ, διαφορετικά τώρα θα είχε πάει πολύ μείον η κάρτα μου.... Όσο για το τμήμα εξυπηρέτησης πολλές φορές δεν ξέρουν τι τους γίνετε. Ξαναπήρα τηλ κατα τις 10 το βράδυ αλλά και πάλι δεν έβγαλα άκρη.. μου έλεγε πόσο είναι η χρέωση ανα kb ενώ της είπα οτι μπαίνω με non stop.. και μου είπε οτι για τις χρεώσεις θα το κοιτάξουν.

Τελικά τώρα ανανέωσα την συνδρομή και δεν παρατήρησα κάποια χρέωση μέχρι στιγμής. Ελπίζω να μου προσθέσουν το ποσό που μου "έφαγαν".. αν και δεν το νομίζω....