pencilhero Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 τη συσκευή έχεις αν επιτρέπεται? το sony ericsson s312 :( απο οτι φενεται βγαλαν το streaming που ειχε ο πρωκατοχος s302 αλλα να μου πεις εδω θεματα δεν παιρνει :rolleyes: lol ericsson χωρις θεματα ΥΓ. ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ WIND PLUS ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΑΝ ΜΥΝΗΜΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΦΑΓΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΟΥ ΑΦΗΣΕ -2.32 ΛΕΠΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 το sony ericsson s312 :( απο οτι φενεται βγαλαν το streaming που ειχε ο πρωκατοχος s302 αλλα να μου πεις εδω θεματα δεν παιρνει :rolleyes: lol ericsson χωρις θεματα ΥΓ. ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ WIND PLUS ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΑΝ ΜΥΝΗΜΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΦΑΓΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΟΥ ΑΦΗΣΕ -2.32 ΛΕΠΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! στελνει μηνυμα αλλα την επομενη μερα απο αυτην που τελειωσε.γυρω στις 10 το πρωι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pencilhero Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 στελνει μηνυμα αλλα την επομενη μερα απο αυτην που τελειωσε.γυρω στις 10 το πρωι. μου παν στην εξηπηρετηση πελατων πως θα μου βγαλουν τα -2.32 λεπτα αυριο το πρωι και θα μου τα πανε 0 τωρα οσο αναφορα τα αλλα λεφτα που εχασα φεξε μου και γλυστρισε... ναι οντως μολις μου ρθε το μηνημα λολ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Όσοι από εσάς λέτε ότι δεν σας χρεώνει μετά τα 40ΜΒ, έχετε κάρτα ή σύνδεση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 μου παν στην εξηπηρετηση πελατων πως θα μου βγαλουν τα -2.32 λεπτα αυριο το πρωι και θα μου τα πανε 0 τωρα οσο αναφορα τα αλλα λεφτα που εχασα φεξε μου και γλυστρισε... ναι οντως μολις μου ρθε το μηνημα λολ. και που σου επιστρεφουν τα 2.32 παλι καλα ειναι.ευχαριστω να πεις Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pencilhero Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 και που σου επιστρεφουν τα 2.32 παλι καλα ειναι.ευχαριστω να πεις κοιτα να δεις με την vodafone μου το ΄λεγε με την μια οτι τελειωσε επισης η Vodafone ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΗΜΗ ******Α ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η WIND ΜΕ ΤΑ -ΜΕΙΩΝ ΕΥΡΩ Ασχετο ημουν χρηστης φανατικος του web and email 30 :D της vodafone παλια Όσοι από εσάς λέτε ότι δεν σας χρεώνει μετά τα 40ΜΒ, έχετε κάρτα ή σύνδεση; καρτοκινητο στο συμβολαιο θα σε χρεωση κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 ο καθένας μπορεί να στείλει μνμ στην wind και να πει ότι έχει -τόσα€ για να τα πάνε 0€ ή μόνο όταν γίνεται καταλάθος? και που στέλνει σμσ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pencilhero Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 ο καθένας μπορεί να στείλει μνμ στην wind και να πει ότι έχει -τόσα€ για να τα πάνε 0€ ή μόνο όταν γίνεται καταλάθος? και που στέλνει σμσ? περνεις στο 1260 αν και εφοσο εχεις μειον δεν μπορεις να παρεις και παιρνεις λοιπον απο το """"σταθερο σου 693 560 1260 """" και τους λες . Απο οτι καταλαβα τα 4 ευρω που μου φαγαν δεν θα μου τα δωσουν πισω αλλα οπως μου ειπαν τα -μειων θα μου τα αφαιρεσουν ολα και καλα διοτι οφειλεται σε σφαλμα του συστηματος. δλδ γενικως απο τι καταλαβα το φαινομενο το -ευρω οφειλεται σε σφαλμα του συστηνατος και στα δινουν πισω. Παντως εγω που ημουν 6 μηνες vodafone δεν μου εχει παει ποτε -μειον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Όσοι από εσάς λέτε ότι δεν σας χρεώνει μετά τα 40ΜΒ, έχετε κάρτα ή σύνδεση; Καρτοκινητό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 ποσα καρτοκινητα εχω πεταξει επειδη ειχαν μειον 20 ευρω λογω wind plus.αν το ηξερκ θα επαιρνα τηλ να μου επιστρεψουν τα ευρω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pencilhero Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 αργησε λιγο αλλα μου ηρθε ενα μηνυμα που ελεγε το υπολοιπο που ζητησατε προσθεθηκε στο λογαριασμο σας :D καλω το 1260 και ναι εχω 0 ευρω. Ζητω η εξυπηρετηση πελατων :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. August 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2009 το πρόβλημα μου είναι το εξής: ενώ από τον browser του κινητού μου μπαίνω κανονικά στο ίντερνετ σε οποιαδήποτε σελίδα μέσω του wind plus. με το opera mini δεν μπορώ να μπω.ενώ παλιά έμπαινα τώρα δεν μπαίνει και έχω βάλει και έχω επιλέξει και το ίδιο προφίλ με το ίντερνετ του browser. Γενικά δεν μπαίνει ίντερνετ ούτε από το google maps κάνει σύνδεση ούτε με άλλα προγράμματα που ζητάνε σύνδεση στο ίντερνετ. Καμιά λύση??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pencilhero Δημ. August 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2009 το πρόβλημα μου είναι το εξής: ενώ από τον browser του κινητού μου μπαίνω κανονικά στο ίντερνετ σε οποιαδήποτε σελίδα μέσω του wind plus. με το opera mini δεν μπορώ να μπω.ενώ παλιά έμπαινα τώρα δεν μπαίνει και έχω βάλει και έχω επιλέξει και το ίδιο προφίλ με το ίντερνετ του browser. Γενικά δεν μπαίνει ίντερνετ ούτε από το google maps κάνει σύνδεση ούτε με άλλα προγράμματα που ζητάνε σύνδεση στο ίντερνετ. Καμιά λύση??? εχεις δωσει δικαιωματα στην εφαρμωγη για να μπαινει στο ιντερνετ? προσπαθει το κινητο να κανει κληση στο ιντερνετ εννωω βλεπεισ πουθενα κανα εικονιδιο? πχ. στα σονυ εμφανιζεται μια γη πανω οταν προσπαθει να μπει στο ιντερνετ. Επισης δοκιμασε α γραπσεις χειροποιτα τα σεττινγκς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. August 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2009 το πρόβλημα μου είναι το εξής: ενώ από τον browser του κινητού μου μπαίνω κανονικά στο ίντερνετ σε οποιαδήποτε σελίδα μέσω του wind plus. με το opera mini δεν μπορώ να μπω.ενώ παλιά έμπαινα τώρα δεν μπαίνει και έχω βάλει και έχω επιλέξει και το ίδιο προφίλ με το ίντερνετ του browser. Γενικά δεν μπαίνει ίντερνετ ούτε από το google maps κάνει σύνδεση ούτε με άλλα προγράμματα που ζητάνε σύνδεση στο ίντερνετ. Καμιά λύση??? Και εγώ έχω προσπαθήσει, με διάφορα κινητά, να μπω στο internet μέσω του Opera Mini αλλά μετά το "Σύνδεση" βγάζει σφάλμα και λέει να ελέγξω τις ρυθμίσεις του internet ή να καλέσω την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας.Το ίδιο συμβαίνει και με την εφαρμογή "Google Mail".:blink::wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MotoTechnic Δημ. August 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2009 Άρχισε και το gint να είναι δωρεάν; Μπήκα 2, 3 φορές και δεν με χρέωσε Παράθεση Uturn.gr ~ Αναστροφή στον τρόπο που σκέφτεσαι την οδήγηση... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. August 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2009 Άρχισε και το gint να είναι δωρεάν; Μπήκα 2, 3 φορές και δεν με χρέωσε Για κοίτα το υπόλοιπο σου αυτή την στιγμή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pencilhero Δημ. August 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2009 Και εγώ έχω προσπαθήσει, με διάφορα κινητά, να μπω στο internet μέσω του Opera Mini αλλά μετά το "Σύνδεση" βγάζει σφάλμα και λέει να ελέγξω τις ρυθμίσεις του internet ή να καλέσω την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας.Το ίδιο συμβαίνει και με την εφαρμογή "Google Mail".:blink::wacko: καλα ρε παιδια πως το καταφερνεται αυτο :lol: λολ εμενα μια χαρα δουλευει και εχω βαλει και ολας χειροποιητες ρυθμησεις που τις κοιταζα απο νοκια συσκευση για το τζαβα ενω εχω σονυ ερικσον λολ ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ΠΡΟΚΣΥ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΟΠΕΡΑ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MotoTechnic Δημ. August 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2009 Για κοίτα το υπόλοιπο σου αυτή την στιγμή... Είδα τον λογαριασμό μου και δεν είδα κάποια χρέωση παρότι μπήκα από gint. Τους τελευταίους δύο μήνες δε με έχει χρεώσει και έχω κατεβάσει αρκετά κάθε μήνα (18 MB). Μήπως επειδή δεν έχω ξεπεράσει τα 40 MB; Γενικά, πάντως με τις χρεώσεις είναι λίγο παράξενα τα πράγματα... Παράθεση Uturn.gr ~ Αναστροφή στον τρόπο που σκέφτεσαι την οδήγηση... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinouli Δημ. August 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2009 Και γω προχτές μπήκα για λίγο στο δίκτυο και με χρέωσε -15€ εννοώ είχα ενεργοποιήσει το plus... Πήρα τηλ βέβαια κα ιθα μου τα πιστώσουν τα λεφτά είπαν... Πώς κάνεις πλοήγηση μέσω της Wind και δεν χρεώνεσαι? Βέβαια μου είπαν ότι υπάρχει και αυτό... http://www.wind.com.gr/pages.fds?pageID=1443&langID=1 Το έχει χρησιμοποιήσει κανείς? Παράθεση "Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosr78 Δημ. August 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2009 Βέβαια μου είπαν ότι υπάρχει και αυτό... http://www.wind.com.gr/pages.fds?pageID=1443&langID=1 Το έχει χρησιμοποιήσει κανείς? Πάρα πολλοί. Δες στο αντίστοιχο νήμα "Wind ADSM" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. August 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2009 Push μύνημα που έλαβα από την wind: 'ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ WIND PLUS NON STOP ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΜΟΝΕ ΜΕ 3.99 Ευρώ/ΜΗΝΑ ΚΑΙ 40ΜΒ MOBILE INTERNET (ΧΡΕΩΣΗ ΜΕΤΑ ΤΑ 40ΜΒ: 0,0119Ευρώ/ΚΒ). ΓΙΑ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΑΠΟ 13/8 ΚΑΙ ΜΕΤΑ, Η ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ. ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΕΙΛΕΤΕ PLUS ΣΤΟ 19349, ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΛΕΣΤΕ 1260. Καλύτερα να προσέχουμε πλεον μετά τα 40ΜΒ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos13 Δημ. August 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2009 Push μύνημα που έλαβα από την wind: 'ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ WIND PLUS NON STOP ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΜΟΝΕ ΜΕ 3.99 Ευρώ/ΜΗΝΑ ΚΑΙ 40ΜΒ MOBILE INTERNET (ΧΡΕΩΣΗ ΜΕΤΑ ΤΑ 40ΜΒ: 0,0119Ευρώ/ΚΒ). ΓΙΑ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΑΠΟ 13/8 ΚΑΙ ΜΕΤΑ, Η ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ. ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΕΙΛΕΤΕ PLUS ΣΤΟ 19349, ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΛΕΣΤΕ 1260. Καλύτερα να προσέχουμε πλεον μετά τα 40ΜΒ. Ναι, αλλά μήπως άλλαξε κάτι? Γιατί όπως διαβάζω στο μήνυμα που μας έστειλαν αναφέρεται σε ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ σερφάρισμα & 40ΜΒ για ίντερνετ... Μήπως το άλλαξαν & μέσω gwap είναι πλέον απεριόριστο, ενώ μέσω gint για δωρεάν χρήση 40ΜΒ; Ή νομίζω ότι διαβάζω αυτό που θα ήθελα να διαβάσω;! Παράθεση Δεν είμαι εδώ για κανέναν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosr78 Δημ. August 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2009 Μπα δεν πρέπει να άλλαξε κάτι και αυτό προκύπτει από την χρέωση μετά τον δωρεάν όγκο. Το gwap χρεώνει 0,0119€/ΚΒ ενώ το gint 0.007€/ΚΒ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pencilhero Δημ. August 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2009 Push μύνημα που έλαβα από την wind: 'ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ WIND PLUS NON STOP ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΜΟΝΕ ΜΕ 3.99 Ευρώ/ΜΗΝΑ ΚΑΙ 40ΜΒ MOBILE INTERNET (ΧΡΕΩΣΗ ΜΕΤΑ ΤΑ 40ΜΒ: 0,0119Ευρώ/ΚΒ). ΓΙΑ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΑΠΟ 13/8 ΚΑΙ ΜΕΤΑ, Η ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ. ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΕΙΛΕΤΕ PLUS ΣΤΟ 19349, ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΛΕΣΤΕ 1260. Καλύτερα να προσέχουμε πλεον μετά τα 40ΜΒ. καποιος μας καρφωσε πως δεν χρεωμασταν πτου :cry: :cry: :shifty: Ποιο πειραματοζωο θα περασει τα 40 :shifty:¨:shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. August 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2009 Εγώ που το ενεργοποίησα στις 8 του μηνός χρειάζεται να στείλω ξανά μόλις λήξει ή θα ανανεωθεί αυτόματα? Γιατί στο μήνυμα έλεγε από 13/8. Μπέρδεμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts