gc60 Δημ. August 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2007 Καλημερα Πηρα προχθες το nokia 5500 music edition. Αλλαξα το καρτοκινητο νουμερο μου σε συνδεση flexy 30 (με το ιδιο νουμερο) και απο εκεινη τη στιγμη που αλλαξα καρτα (22/8/2007) δεν φευγουν τα sms απο το κινητο μου (ενω με την καρτοκινητη δεν υπηρχε προβλημα). Η ληψη των sms ομως γινεται κανονικα. Στις ρυθμισεις για το κεντρο μηνυματων ειναι καταχωρημενος ο αριθμος +30693599000 Στο σφαλμα αναφερεται οτι υπαρχει προβλημα δικτυου. Εχετε καμια ιδεα τι μπορει να συμβαινει? Ευχαριστω. Γιωργος. ΥΓ: μπορω να παρω τηλεφωνο και να με παρουν. Μονο στα εξερχομενα sms εχω προβλημα. Παράθεση Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gc60 Δημ. August 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2007 Καλημερα Πηρα προχθες το nokia 5500 music edition. Αλλαξα το καρτοκινητο νουμερο μου σε συνδεση flexy 30 (με το ιδιο νουμερο) και απο εκεινη τη στιγμη που αλλαξα καρτα (22/8/2007) δεν φευγουν τα sms απο το κινητο μου (ενω με την καρτοκινητη δεν υπηρχε προβλημα). Η ληψη των sms ομως γινεται κανονικα. Στις ρυθμισεις για το κεντρο μηνυματων ειναι καταχωρημενος ο αριθμος +30693599000 Στο σφαλμα αναφερεται οτι υπαρχει προβλημα δικτυου. Εχετε καμια ιδεα τι μπορει να συμβαινει? Ευχαριστω. Γιωργος. ΥΓ: μπορω να παρω τηλεφωνο και να με παρουν. Μονο στα εξερχομενα sms εχω προβλημα. τελικα πηρα το 1260... ηταν παρα πολυ απλο, μου ειπαν απλα να ξανακαταχωρησω τον αριθμο του κεντρου μηνυματων, το εκανα και δουλεψε. :cool: Γιατι συνεβει αυτο βεβαια.. δεν καταλαβα.... αλλα αφου ειναι οκ...;) Παράθεση Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis87 Δημ. August 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2007 Η δωρεάν αντικατάσταση κάρτας sim για τους συνδρομητές συμβολαίου ισχύει ακόμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 Σήμερα και για πρώτη φορά μετά τη μετονομασία εμφανίστηκε στον ηλεκτρονικό λογαριασμό μου ενημέρωση για το Avantage, με το παρακάτω λογότυπο: ακόμα να τ' αλλάξουν; Το ίδιο παρατηρείται και στα απομεινάρια του http://www.b-online.gr Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2007 Η δωρεάν αντικατάσταση κάρτας sim για τους συνδρομητές συμβολαίου ισχύει ακόμα; nαι ισχυει Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. August 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2007 Να τολμήσω να ρωτήσω ξανά κάτι που ρώτησα και πριν από λίγο καιρό ε; Οι καινούργιες sim της WIND μπορούν να κλωνοποιηθούν; Αν ξέρει κάποιος ας απαντήσει please. Ευχαριστώ :) Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. August 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2007 Να τολμήσω να ρωτήσω ξανά κάτι που ρώτησα και πριν από λίγο καιρό ε; Οι καινούργιες sim της WIND μπορούν να κλωνοποιηθούν; Αν ξέρει κάποιος ας απαντήσει please. Ευχαριστώ :) Αν δεν είναι usim λογικα ναι.. Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. August 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2007 Της vodafone πάντως, ακόμα και εκείνες που δεν είναι 3G δεν κλωνοποιούνται. Προσωπικά δοκίμασα μία που απέξω έγραφε wind, αλλά το μενού ήταν ΤΙΜ. Και πέτυχε Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. August 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2007 τοτε ηταν καρτοκινητου. των συμβολαιων ειναι ολες USIM..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haforce Δημ. August 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2007 Ξαναγυρνώ πάλι σε ένα θέμα που είχα θίξει πριν κανά μήνα: 2in1 κάρτες WIND(sim ή USIM) υπάρχουν σε καταστήματα???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis Δημ. August 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2007 παιδιά έχω sony ericsson K800i και δεν λέει να αλλάξει το λογότυπο απο tim σε wind. στο προηγούμενο κινητό μου νοκια άλλαξε κατευθείαν, αλλά σε αυτό σεν λέει να αλλάξει. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ Κ800 που να του λεχει αλλάξει το λογότυπο; το κουλό είναι ότι δοκιμάζω και ένα wind f2g με me wind sim αλλά πάλι tim gr λέει το Κ800:wacko: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/513/5TIM_New_3D_Logo_02.bmp Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. August 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2007 παιδιά έχω sony ericsson K800i και δεν λέει να αλλάξει το λογότυπο απο tim σε wind. στο προηγούμενο κινητό μου νοκια άλλαξε κατευθείαν, αλλά σε αυτό σεν λέει να αλλάξει. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ Κ800 που να του λεχει αλλάξει το λογότυπο; το κουλό είναι ότι δοκιμάζω και ένα wind f2g με me wind sim αλλά πάλι tim gr λέει το Κ800:wacko: Μάλλον θα πρέπει πρώτα ν' αλλάξεις το λογότυπο στην υπογραφή σου για ν' αλλάξει και του κινητού. :p :p Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis Δημ. August 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2007 Μάλλον θα πρέπει πρώτα ν' αλλάξεις το λογότυπο στην υπογραφή σου για ν' αλλάξει και του κινητού. :p :p μωρ' λες;;;:p νομλιζω ότι ποιο τραγική απο τη wind είναι η se. τι να πω... κανείς με ανάλογη εμπειρία να μας διαφωτίσει; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/513/5TIM_New_3D_Logo_02.bmp Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. August 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2007 μωρ' λες;;;:p νομλιζω ότι ποιο τραγική απο τη wind είναι η se. τι να πω... κανείς με ανάλογη εμπειρία να μας διαφωτίσει; Κοίτα, πέρα απ' την πλάκα, είχε ένας φίλος K800 και του άλλαξε από μόνο του το όνομα το ίδιο βράδυ που έγινε και η αλλαγή του ονόματος. Εμένα στο K810 δεν άλλαξε παρά μόνο μετά από την αντικατάσταση της κάρτας... Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. September 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2007 ακουστε κουφο:Το κινητο του πατερα μου εχει vodafone αλλα εδω και 3-4 μερες γραφει wind !!πως γινεται αυτο ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. September 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2007 ακουστε κουφο:Το κινητο του πατερα μου εχει vodafone αλλα εδω και 3-4 μερες γραφει wind !!πως γινεται αυτο ??? Είστε σε περιοχή που λειτουργεί πιλοτικά η εθνική περιαγωγή Vodafone-Wind. Προφανώς στη περιοχή η Vodafone δεν έχει και τόσο καλό σήμα και το κινητό συνδέεται με Wind. Τίποτα το ανησυχητικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. September 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2007 Είστε σε περιοχή που λειτουργεί πιλοτικά η εθνική περιαγωγή Vodafone-Wind. Προφανώς στη περιοχή η Vodafone δεν έχει και τόσο καλό σήμα και το κινητό συνδέεται με Wind. Τίποτα το ανησυχητικό. Ο Stefa όμως βρίσκεται στην Κατερίνη (έτσι γράφει η περιοχή του). Εκεί δεν ισχύει η Εθνική Περιαγωγή :worry: Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. September 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2007 Ο Stefa όμως βρίσκεται στην Κατερίνη (έτσι γράφει η περιοχή του). Εκεί δεν ισχύει η Εθνική Περιαγωγή :worry: Μην είσαι και πολύ σίγουρος. Τελευταία έχουν προστεθεί αρκετές περιοχές (π.χ αναφέρθηκε από άλλα μέλη η Λευκάδα) χωρίς να έχουμε δει κάποια επίσημη ανακοίνωση από τις εταιρείες.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kitharas Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 Πάνε τρεις μήνες τώρα περίπου που η TIM έγινε WIND αλλά ακόμα το τηλεφωνό μου γράφει ΤΙΜ. Ξέρω ότι ίσως να μην γίνεται να αλλάξει χωρίς να αλλάξει η SIM αλλά μια φορά όταν τοποθέτησα την κάρτα SIM σε άλλο τηλέφωνο εμφάνισε WIND.Υπάρχει τρόπος να αλλάξει το όνομα δικτύου;;; Παράθεση Dance4Life Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalimeraellada Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 Πάνε τρεις μήνες τώρα περίπου που η TIM έγινε WIND αλλά ακόμα το τηλεφωνό μου γράφει ΤΙΜ. Ξέρω ότι ίσως να μην γίνεται να αλλάξει χωρίς να αλλάξει η SIM αλλά μια φορά όταν τοποθέτησα την κάρτα SIM σε άλλο τηλέφωνο εμφάνισε WIND.Υπάρχει τρόπος να αλλάξει το όνομα δικτύου;;; όχι ο μόνος τρόπος είναι να αλλάξεις κάρτα sim. στα άλλα κινητά παίζει κανονικά διότι λαμβάνουν αυτόματα την πληροφορία από το δίκτυο Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 Και SIM να αλλαξεις δεν ειναι σιγουρο οτι θα γραφει WIND. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 Αν είναι συνδρομητής συμβολαίου και αλλάξει κάρτα sim με νέα κάρτα WIND, τότε είναι βέβαιο 100% ότι το λογότυπο στην οθόνη του κινητού του θα αλλάξει. Το θέμα συζητείται εδώ και καιρό σε άλλο thread και έχει διευκρινιστεί. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 Αν είναι συνδρομητής συμβολαίου και αλλάξει κάρτα sim με νέα κάρτα WIND, τότε είναι βέβαιο 100% ότι το λογότυπο στην οθόνη του κινητού του θα αλλάξει. Το θέμα συζητείται εδώ και καιρό σε άλλο thread και έχει διευκρινιστεί. Τι διαφορα εχει στους συνδρομητες καρτοκινητων; Γιατι προσφατα μετεφερα ενα qcard στη wind και παροτι η sim ειναι της wind το κινητο λεει tim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalimeraellada Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 Τι διαφορα εχει στους συνδρομητες καρτοκινητων; Γιατι προσφατα μετεφερα ενα qcard στη wind και παροτι η sim ειναι της wind το κινητο λεει tim. κάνε την δοκιμή και βάλε την κάρτα σου σε κάποια άλλη συσκευή και δες αν σου αλλάζει το logo. Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 Πώς θα μπορούσα να αλλάξω το λογότυπο, από ΤΙΜ που είναι σε Wind :worry::O ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts