Jump to content

Προβλήματα μετά την αλλαγή ΤΙΜ -> Wind

Melita
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα

Πηρα προχθες το nokia 5500 music edition.

Αλλαξα το καρτοκινητο νουμερο μου σε συνδεση flexy 30 (με το ιδιο νουμερο) και απο εκεινη τη στιγμη που αλλαξα καρτα (22/8/2007) δεν φευγουν τα sms απο το κινητο μου (ενω με την καρτοκινητη δεν υπηρχε προβλημα). Η ληψη των sms ομως γινεται κανονικα.

Στις ρυθμισεις για το κεντρο μηνυματων ειναι καταχωρημενος ο αριθμος +30693599000

Στο σφαλμα αναφερεται οτι υπαρχει προβλημα δικτυου.

Εχετε καμια ιδεα τι μπορει να συμβαινει?

Ευχαριστω.

Γιωργος.

ΥΓ: μπορω να παρω τηλεφωνο και να με παρουν. Μονο στα εξερχομενα sms εχω προβλημα.

Γιώργος.

• Απαντήσεις 589
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημερα

Πηρα προχθες το nokia 5500 music edition.

Αλλαξα το καρτοκινητο νουμερο μου σε συνδεση flexy 30 (με το ιδιο νουμερο) και απο εκεινη τη στιγμη που αλλαξα καρτα (22/8/2007) δεν φευγουν τα sms απο το κινητο μου (ενω με την καρτοκινητη δεν υπηρχε προβλημα). Η ληψη των sms ομως γινεται κανονικα.

Στις ρυθμισεις για το κεντρο μηνυματων ειναι καταχωρημενος ο αριθμος +30693599000

Στο σφαλμα αναφερεται οτι υπαρχει προβλημα δικτυου.

Εχετε καμια ιδεα τι μπορει να συμβαινει?

Ευχαριστω.

Γιωργος.

ΥΓ: μπορω να παρω τηλεφωνο και να με παρουν. Μονο στα εξερχομενα sms εχω προβλημα.

τελικα πηρα το 1260...

ηταν παρα πολυ απλο, μου ειπαν απλα να ξανακαταχωρησω τον αριθμο του κεντρου μηνυματων, το εκανα και δουλεψε. :cool:

Γιατι συνεβει αυτο βεβαια.. δεν καταλαβα.... αλλα αφου ειναι οκ...;)

Γιώργος.

Σήμερα και για πρώτη φορά μετά τη μετονομασία εμφανίστηκε στον ηλεκτρονικό λογαριασμό μου ενημέρωση για το Avantage, με το παρακάτω λογότυπο:

avantage.gif

ακόμα να τ' αλλάξουν;

Το ίδιο παρατηρείται και στα απομεινάρια του http://www.b-online.gr

"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..."

Νίκος Καββαδίας

Η δωρεάν αντικατάσταση κάρτας sim για τους συνδρομητές συμβολαίου ισχύει ακόμα;

nαι ισχυει

Never Give Up:!:

Join friend!

Να τολμήσω να ρωτήσω ξανά κάτι που ρώτησα και πριν από λίγο καιρό ε; Οι καινούργιες sim της WIND μπορούν να κλωνοποιηθούν; Αν ξέρει κάποιος ας απαντήσει please. Ευχαριστώ :)
Απλώς... FAZER FZ6-S '04

Να τολμήσω να ρωτήσω ξανά κάτι που ρώτησα και πριν από λίγο καιρό ε; Οι καινούργιες sim της WIND μπορούν να κλωνοποιηθούν; Αν ξέρει κάποιος ας απαντήσει please. Ευχαριστώ :)

Αν δεν είναι usim λογικα ναι..

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Της vodafone πάντως, ακόμα και εκείνες που δεν είναι 3G δεν κλωνοποιούνται. Προσωπικά δοκίμασα μία που απέξω έγραφε wind, αλλά το μενού ήταν ΤΙΜ. Και πέτυχε
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ξαναγυρνώ πάλι σε ένα θέμα που είχα θίξει πριν κανά μήνα: 2in1 κάρτες WIND(sim ή USIM) υπάρχουν σε καταστήματα????

παιδιά έχω sony ericsson K800i και δεν λέει να αλλάξει το λογότυπο απο tim σε wind. στο προηγούμενο κινητό μου νοκια άλλαξε κατευθείαν, αλλά σε αυτό σεν λέει να αλλάξει.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ Κ800 που να του λεχει αλλάξει το λογότυπο; το κουλό είναι ότι δοκιμάζω και ένα wind f2g με me wind sim αλλά πάλι tim gr λέει το Κ800:wacko:

http://www.myphone.gr/gallery/data/513/5TIM_New_3D_Logo_02.bmp

παιδιά έχω sony ericsson K800i και δεν λέει να αλλάξει το λογότυπο απο tim σε wind. στο προηγούμενο κινητό μου νοκια άλλαξε κατευθείαν, αλλά σε αυτό σεν λέει να αλλάξει.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ Κ800 που να του λεχει αλλάξει το λογότυπο; το κουλό είναι ότι δοκιμάζω και ένα wind f2g με me wind sim αλλά πάλι tim gr λέει το Κ800:wacko:

Μάλλον θα πρέπει πρώτα ν' αλλάξεις το λογότυπο στην υπογραφή σου για ν' αλλάξει και του κινητού. :p :p

"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..."

Νίκος Καββαδίας

Μάλλον θα πρέπει πρώτα ν' αλλάξεις το λογότυπο στην υπογραφή σου για ν' αλλάξει και του κινητού. :p :p

μωρ' λες;;;:p νομλιζω ότι ποιο τραγική απο τη wind είναι η se. τι να πω... κανείς με ανάλογη εμπειρία να μας διαφωτίσει;

http://www.myphone.gr/gallery/data/513/5TIM_New_3D_Logo_02.bmp

μωρ' λες;;;:p νομλιζω ότι ποιο τραγική απο τη wind είναι η se. τι να πω... κανείς με ανάλογη εμπειρία να μας διαφωτίσει;

Κοίτα, πέρα απ' την πλάκα, είχε ένας φίλος K800 και του άλλαξε από μόνο του το όνομα το ίδιο βράδυ που έγινε και η αλλαγή του ονόματος. Εμένα στο K810 δεν άλλαξε παρά μόνο μετά από την αντικατάσταση της κάρτας...

Νίκος Καββαδίας

ακουστε κουφο:Το κινητο του πατερα μου εχει vodafone αλλα εδω και 3-4 μερες γραφει wind !!πως γινεται αυτο ???

ακουστε κουφο:Το κινητο του πατερα μου εχει vodafone αλλα εδω και 3-4 μερες γραφει wind !!πως γινεται αυτο ???

Είστε σε περιοχή που λειτουργεί πιλοτικά η εθνική περιαγωγή Vodafone-Wind. Προφανώς στη περιοχή η Vodafone δεν έχει και τόσο καλό σήμα και το κινητό συνδέεται με Wind. Τίποτα το ανησυχητικό.

Είστε σε περιοχή που λειτουργεί πιλοτικά η εθνική περιαγωγή Vodafone-Wind. Προφανώς στη περιοχή η Vodafone δεν έχει και τόσο καλό σήμα και το κινητό συνδέεται με Wind. Τίποτα το ανησυχητικό.

Ο Stefa όμως βρίσκεται στην Κατερίνη (έτσι γράφει η περιοχή του). Εκεί δεν ισχύει η Εθνική Περιαγωγή :worry:

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Ο Stefa όμως βρίσκεται στην Κατερίνη (έτσι γράφει η περιοχή του). Εκεί δεν ισχύει η Εθνική Περιαγωγή :worry:

Μην είσαι και πολύ σίγουρος. Τελευταία έχουν προστεθεί αρκετές περιοχές (π.χ αναφέρθηκε από άλλα μέλη η Λευκάδα) χωρίς να έχουμε δει κάποια επίσημη ανακοίνωση από τις εταιρείες.;)

Πάνε τρεις μήνες τώρα περίπου που η TIM έγινε WIND αλλά ακόμα το τηλεφωνό μου γράφει ΤΙΜ. Ξέρω ότι ίσως να μην γίνεται να αλλάξει χωρίς να αλλάξει η SIM αλλά μια φορά όταν τοποθέτησα την κάρτα SIM σε άλλο τηλέφωνο εμφάνισε WIND.Υπάρχει τρόπος να αλλάξει το όνομα δικτύου;;;
Dance4Life

Πάνε τρεις μήνες τώρα περίπου που η TIM έγινε WIND αλλά ακόμα το τηλεφωνό μου γράφει ΤΙΜ. Ξέρω ότι ίσως να μην γίνεται να αλλάξει χωρίς να αλλάξει η SIM αλλά μια φορά όταν τοποθέτησα την κάρτα SIM σε άλλο τηλέφωνο εμφάνισε WIND.Υπάρχει τρόπος να αλλάξει το όνομα δικτύου;;;

όχι ο μόνος τρόπος είναι να αλλάξεις κάρτα sim. στα άλλα κινητά παίζει κανονικά διότι λαμβάνουν αυτόματα την πληροφορία από το δίκτυο

:X

Αν είναι συνδρομητής συμβολαίου και αλλάξει κάρτα sim με νέα κάρτα WIND, τότε είναι βέβαιο 100% ότι το λογότυπο στην οθόνη του κινητού του θα αλλάξει.

Το θέμα συζητείται εδώ και καιρό σε άλλο thread και έχει διευκρινιστεί.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Αν είναι συνδρομητής συμβολαίου και αλλάξει κάρτα sim με νέα κάρτα WIND, τότε είναι βέβαιο 100% ότι το λογότυπο στην οθόνη του κινητού του θα αλλάξει.

Το θέμα συζητείται εδώ και καιρό σε άλλο thread και έχει διευκρινιστεί.

Τι διαφορα εχει στους συνδρομητες καρτοκινητων; Γιατι προσφατα μετεφερα ενα qcard στη wind και παροτι η sim ειναι της wind το κινητο λεει tim.

Τι διαφορα εχει στους συνδρομητες καρτοκινητων; Γιατι προσφατα μετεφερα ενα qcard στη wind και παροτι η sim ειναι της wind το κινητο λεει tim.

κάνε την δοκιμή και βάλε την κάρτα σου σε κάποια άλλη συσκευή και δες αν σου αλλάζει το logo.

:X

Πώς θα μπορούσα να αλλάξω το λογότυπο, από ΤΙΜ που είναι σε Wind :worry::O ??