Jump to content

Προβλήματα μετά την αλλαγή ΤΙΜ -> Wind

Melita
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κι εμένα που έχω F2G με ενημέρωσαν πως 17 του μηνός θα μπορέσω να αλλάξω κάρτα. Η usim τί διαφορά έχει απ' την απλή sim; Γιατί είμαι λίγο άσχετος με αυτά.

• Απαντήσεις 589
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Πλέον πολλά καταστήματα έχουν και wind sim για καρτοκινητά αλλά γι' αυτά δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για δωρεάν αντικατάσταση.

Απάντηση της εταιρείας σε επιστολή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που τους έστειλα προχθές.

Αγαπητέ συνδρομητή,

Από τις 19/07/07 μπορείτε να επισκεφθείτε οποιοδήποτε κατάστημα WIND και να προμηθευτείτε μια νέα κάρτα sim WIND δωρεάν, όπου θα αποκαταστήσει οποιαδήποτε «δυσλειτουργία» παρουσιάστηκε με την αλλαγή της επωνυμίας της εταιρίας μας.

Οι αντιπρόσωποι μας θα σας καθοδηγήσουν ανάλογα.

Με εκτίμηση,

ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΠΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

χμμμ....δηλαδη ολες οι νεες sim πλεον θα ειναι usim;; ....και εμεις που δεν θελουμε usim....σε περιπτωση που μεταφερουμε καποιο νουμερο με φορητοτητα, θα εχουμε δυνατοτητα επιλογης μεταξυ sim και usim;;;;

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Αν είναι εύκολο, ας εξηγήσει κάποιος σε έναν τεχνολογικά αναλφάβητο τι είναι η usim. :O

θα αποκαταστήσει οποιαδήποτε «δυσλειτουργία» παρουσιάστηκε με την αλλαγή της επωνυμίας της εταιρίας μας.

Οι οποίες όμως θα δημιουργήσουν άλλα προβλήματα! Δεν είναι συμβατές με το usb modem (data card)... :mad:

Αν είναι εύκολο, ας εξηγήσει κάποιος σε έναν τεχνολογικά αναλφάβητο τι είναι η usim. :O

Οι 3G κάρτες. Για μεγάλο χρονικό διάστημα στην wind (TIM) αλλά και στην cosmote δεν μπορούσες να έχεις π.χ. πρόσβαση στο 3G δίκτυο με απλή σιμ παρά μόνο με usim.

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Οι οποίες όμως θα δημιουργήσουν άλλα προβλήματα! Δεν είναι συμβατές με το usb modem (data card)... :mad:

Θα είναι USIM ή απλές SIM? :confused:

Θα είναι USIM ή απλές SIM? :confused:

usim είναι οι νέες wind sim cards

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Απάντηση της εταιρείας σε επιστολή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που τους έστειλα προχθές.

Αγαπητέ συνδρομητή,

Από τις 19/07/07 μπορείτε να επισκεφθείτε οποιοδήποτε κατάστημα WIND και να προμηθευτείτε μια νέα κάρτα sim WIND δωρεάν, όπου θα αποκαταστήσει οποιαδήποτε «δυσλειτουργία» παρουσιάστηκε με την αλλαγή της επωνυμίας της εταιρίας μας.

Οι αντιπρόσωποι μας θα σας καθοδηγήσουν ανάλογα.

Με εκτίμηση,

ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΠΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

εσένα τι δυσλειτουργία σου παρουσίασε?

Και συμπληρώνετε: "έμαθα ότι είναι δωρεάν η αντικατάσταση"! Αν διαφωνήσουν τους λέτε να κοιτάξουν πιο προσεκτικά την ενημέρωση της 13ης Ιουλίου ;)

Και θα καταλάβουν τι έιναι αυτή η ενημέρωση? Δηλαδή εγώ απλά θα πώ ώς λόγο οτι θέλω usim? (γιατι αμα τους πω δεν άλλαξε το όνομα νομίζω θα με πάρουν για τα μπάζα ε? ) Ενημέρωσε με πέτρος να πάω έτοιμος! ΛΟΛ

ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

Γεια σας...ο ΒΛΑΚΑΣ είναι εδώ! τι ήθελα και διάβασα αυτά που γράψατε???? ε???? Καταρχάς...η δωρεάν αντικατάσταση αναφέρεται ΜΟΝΟ σε κάρτες usim οι οποίες δίνονται ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ!

Για τους καρτοκινητούς ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ και μάλιστα...το λογότυπο παραμένει το ίδιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Έμεινα βλάκας και το κοίταζα...και ξαναμπαίνω στο μαγαζί και μου λέει το όνομα αλλάζει μόνο με τις usim και οτί θα μου αλλάξει το λογότυπο σταδιακά...δεν το συνέχισα γιατι θα την πλάκωνα)και πλήρωσα και το λογότυπο παραμένει το ίδιο ...πολλαπλά εγκεφαλικά....

λοιπόν τι έχετε να πείτε? και το άλλο...στην κάρτα sim Που υποτίθεται ότι είναι καινούρια...είναι περασμένο το παλιό κέντρο μηνυμάτων....τέλειο???

TA NEYRA MOY!!!

Αφού και εμένα που έχω καρτοκινητή μου έστηλαν μήνυμα πως η αντικατάσταση είναι δωρεάν. Πήγα και σε κατάστημα ΤΙΜ να το επιβεβαιώσω και είπαν πως ναι και ότι είναι 100% σίγουρο πως μετά την αντικατάσταση θα γράφει WIND GR αρκεί να πάω μετά τις 19 Ιουλίου. Μήπως έτυχες σε περίπτωση;

Wirelessly posted (nokia6670/2.0 (6.0522.0) symbianos/7.0s series60/2.1 profile/midp-2.0 configuration/cldc-1.0)

Mia stigmh, gia na katalavw dld, antikatastash sim TIM me usim WIND gia tous xrhstes kartokinhths einai efikth enanti kapoiou posou?

Wirelessly posted (nokia6670/2.0 (6.0522.0) symbianos/7.0s series60/2.1 profile/midp-2.0 configuration/cldc-1.0)

Mia stigmh, gia na katalavw dld, antikatastash sim TIM me usim WIND gia tous xrhstes kartokinhths einai efikth enanti kapoiou posou?

όχι usim MONO σε συνδρομητές με συμβόλαιο!

επίσης η κάρτα στο μενου της γράφει tim sharing Κτλ δηλαδή στις υπηρεσίες που έχει ενσωματωμένες...το simaki εσωτερικά είναι ΤΙΜ το μόνο που αλλάξαν είναι το εξωτερικό της κάρτας..ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΡΕ ΣΕΙΣ!

Εγω δεν καταλαβαινω την εμμονη σας με το λογοτυπο. Και uganda telecom να γραφει, τη δουλεια του τη κανει. Το δικτυο δεν κοιτα το λογοτυπο, το imsi κοιτα.

Δηλαδη αν γραφει Wind, θα εχει δυνατοτερο σημα, θα ειναι φθηνοτερο ή θα εχει αλλες υπηρεσιες?

Εγώ σήμερα πήγα και έκανα αντικατάσταση της USIM της TIM με USIM της WIND σε κατάστημα WIND της Πάτρας και ή αντικατάσταση έγινε δωρεάν!!!!

Για να καταλάβω λίγο και να ρωτήσω...

Δωρεάν αντικατάσταση απλής (όχι usim) κάρτας sim TELESTET (προϊστορικής δλδ) με καινούρια usim WIND γίνεται???

Είμαι συνδρομητής συμβολαίου (ενημερωτικά) και εδώ και λίγο καιρό τα'χει παίξει η sim μου,οπότε ούτως ή άλλως σκεφτόμουν να πάω κάποια στιγμή για αντικατάσταση, αλλά αν ισχύει το παραπάνω που ερωτώ να μου την κάνουν δωρεάν...για να ξέρω τι να πω! :PPP

Και θα καταλάβουν τι έιναι αυτή η ενημέρωση? Δηλαδή εγώ απλά θα πώ ώς λόγο οτι θέλω usim? (γιατι αμα τους πω δεν άλλαξε το όνομα νομίζω θα με πάρουν για τα μπάζα ε? ) Ενημέρωσε με πέτρος να πάω έτοιμος! ΛΟΛ

Η ενημέρωση πήγε σε ΟΛΑ τα wind stores (δεν υπάρχει δικαιολογία ότι δεν το γνωρίζουν δηλαδή) και έλεγε για δωρεάν αντικατάσταση σε όποιον τη ζητήσει αλλά και σε όσους κάνουν αναβάθμιση συσκευής οι οποίοι μπορεί να μην τη ζητήσουν. Για τα καρτοκινητά δεν υπήρξε στα καταστήματα ακόμη ενημέρωση (όπως έγραψα και μερικά ποστ πριν αλλά μόνο για τα συμβόλαια). Εσύ θα πεις απλά ότι θέλεις WIND sim, δεν χρειάζεται να αναφέρεις γιατί θέλεις να κάνεις αλλαγή. Η WIND 64K usim έχει τυπωμένο το λογότυπο wind. Επίσης και οι sim καροκιητών πλέον έχουν το λογότυπο wind επάνω αλλά δεν είναι usim, είναι απλές sim 32K.

Εγώ πήρα χθες δωρεάν τη νέα USIM!

Πρέπει από χθες να έχουν έρθει σε όλα τα καταστήματα! Ο φάκελος γράφει 64K USIM.

ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ WIND?

ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΤΙ. ΤΩΡΑ ΓΡΑΦΕΙ WIND GR?

Για αυτούς που έχουν κάρτα 2IN1(συμβόλαιο-καρτοκινητό)? Υπάρχουν κάρτες WIND USIM 2in1?

Για αυτούς που έχουν κάρτα 2IN1(συμβόλαιο-καρτοκινητό)? Υπάρχουν κάρτες WIND USIM 2in1?

Οι 2in1 και οι Twin είναι ακόμη ΤΙΜ :p

εσένα τι δυσλειτουργία σου παρουσίασε?

Απλά από περιέργεια (μου αρέσει το GR Telestet που γράφει και όσο λειτουργεί η κάρτα δε θα την αλλάξω :O ) και μετά από όσα διάβασα εδώ μέσα για τη μη εμφάνιση του ονόματος του "νέου" δικτύου και ότι η αλλαγή της κάρτας γίνεται επί πληρωμή. Τους έστειλα μια επιστολή που τους έγραφα ότι έχω αυτό το πρόβλημα (εμφάνιση παλαιού ονόματος δικτύου) και τι μπορώ να κάνω.

όχι usim MONO σε συνδρομητές με συμβόλαιο!

επίσης η κάρτα στο μενου της γράφει tim sharing Κτλ δηλαδή στις υπηρεσίες που έχει ενσωματωμένες...το simaki εσωτερικά είναι ΤΙΜ το μόνο που αλλάξαν είναι το εξωτερικό της κάρτας..ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΡΕ ΣΕΙΣ!

Να σημειώσω ότι στις νέες 64K USIM που δίνουν δωρεάν στους συνδρομητές με συβόλαιο ως αντικατάσταση, γράφει τα πάντα σε wind (wind sharing, υπηρεσίες wind κτλ.)

Προφανώς εσύ αναφέρεσαι στην κάρτα που δίνουν στους καρτοκινητούς!

Αυτή η κάρτα πράγματι γράφει πάνω WIND και μέσα έχει SAT που λέει "ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΙΜ"; Αν ναι, πρόκεται για μεγάλη προχειρότητα!

Ναι γράφει υπηρεσίες ΤΙΜ! Άστα να πάνε...τους έστειλα Mail δεν θα το αφήσω έτσι!

takeovernet έχουμε κόλλημα με το τι γράφει το κινητό μας..το έχουμε πει 1000δες φορές το πρόβλημα σου εσένα ποιο είναι?

petrosthegreat usim Μόνο σε συμβόλαια.

Και να υποθέσω όταν λέμε συμβόλαια βάζουμε μέσα και εταιρικά ε; :rolleyes:

Σε εταιρικό, πρέπει να πας στον αντιπρόσωπό σου, BBest ή σε οποιοδήποτε κατάστημα;

Ν

petrosthegreat usim Μόνο σε συμβόλαια.

Το είπα και γω εδώ:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1972539#post1972539

άλλωστε η ΤΙΜ/wind δεν είχε ποτέ usim cards για καρτοκινητό!

Και να υποθέσω όταν λέμε συμβόλαια βάζουμε μέσα και εταιρικά ε; :rolleyes:

Σε εταιρικό, πρέπει να πας στον αντιπρόσωπό σου, BBest ή σε οποιοδήποτε κατάστημα;

Σε οποιοδήποτε κατάστημα ο νόμιμος εκπρόσωπος με ταυτότητα και σφραγίδα.