Jump to content

Προβλήματα μετά την αλλαγή ΤΙΜ -> Wind

Melita
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 589
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καμία λύση για Κ750 δεν υπάρχει;

Ναι... να περιμένουμε να έρθει η σειρά μας για να μας σταλεί η ΟΤΑ. Πάντως είναι 100% βέβαιο ότι τα Κ750 (και όλα της συγκεκριμένης "γενίας") λειτουργούν κανονικά με την ΟΤΑ και γράφουν WIND GR. Αν διαβάσεις αρκετά ποστ πιο πάνω με την sim της αδερφής μου γράφει κανονικά WIND GR ενώ με τη δικιά μου ακόμα TIM GR. Δεν ξέρω μόνο αν έχουν κάποιο σχετικό κλείδωμα οι sims TIM (η αδερφή μου έχει telestet sim) για το όνομα τους όπως με τις frog που και σε αναμονή και σε αναζήτηση σου δείχνει "frog" και όχι cosmote......... Και στη λίστα του κινητού (software) δεν υπάρχει φυσικά "frog" :blink: ... αν συμβαίνει το ίδιο φοβάμαι οτι ακόμα κι αν στην επόμενη αναβάθμιση του Κ750 (έχω την τελευταία που κυκλοφορεί τώρα) αλλάξουν (λογικά..) το όνομα δικτύου WIND ότι θα δείχνει ακόμα TIM γιατί η sim θα επιμένει :lol: με το δικό της όνομα όπως και οι frog...:worry: Πάντως καλού κακού κατα ανα 2-3 μέρες βάζε την sim και σε άλλα κινητά, γιατί σε αυτόν τον κόσμο τίποτα δεν είναι σίγουρο και όπως φαίνεται :ninja: :cool:

:)

13/06/2007

Μετά από αρκετές μέρες, το SE M600i μου δείχνει ακόμα ΤΙΜgr και με ρωτάει για ενημέρωση της ώρας κάθε δίωρο.

Όταν μάλιστα φτάσει στην ώρα να σετάρεις την χώρα σε ρωτάει για κάθε αραβική χώρα, φυσικά!

Το Ν80 πάλι, Κύριος!!!!

Κάνω κάτι λάθος;

GoGoBear - Hephaestus - OrangeKick

οχι αυτοι εχουν μπλεχτει εγω που εχω mo'mad και δεν εχω καμια υποχρεωση να τα τραβαω αυτα καθε φορα που ανοιγω το κινητο μου ζηταει ενημερωση ωρας. τωρα για τα αραβικα πρωτη φορα το ακουω αυτο...

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Στο παλιό μου 6101 κανονικότατα "WIND GR"

αλλά στο Nokia 7373 και στο Qtek 8500 πεισματικά στο TIM GR.

Άρα η ΟΤΑ αλλαγή έχει γίνει στο νούμερό μου,

απλά τα τηλέφωνά μου δεν την υποστηρίζουν. Κρίμα!

Στο παλιό μου 6101 κανονικότατα "WIND GR"

αλλά στο Nokia 7373 και στο Qtek 8500 πεισματικά στο TIM GR.

Άρα η ΟΤΑ αλλαγή έχει γίνει στο νούμερό μου,

απλά τα τηλέφωνά μου δεν την υποστηρίζουν. Κρίμα!

Στο 7373 και δεν σου βγάζει wind ??? Μου φαίνεται πολύ κουλό! Καινούριο κινητό και δεν εμφανίζει wind ? και nokia κιόλας? πολύ κουλό! το κινητό σου..σίγουρα το υποστηρίζει..η κάρτα sim μάλλον φταίει.

Στο 7373 και δεν σου βγάζει wind ??? Μου φαίνεται πολύ κουλό! Καινούριο κινητό και δεν εμφανίζει wind ? και nokia κιόλας? πολύ κουλό! το κινητό σου..σίγουρα το υποστηρίζει..η κάρτα sim μάλλον φταίει.

Ναι, αλλά αν φταίει η SIM τότε γιατί στο 6101 εμφανίζει το λογότυπο της Wind;!

Πάει να πάρει ο άνεμος τα μυαλά μου φαίνεται!!!

Πάντως έχεις δίκιο ότι οι SIM της Wind χωράνε πολύ λίγα μηνύματα,

και για του λόγου το αληθές:

http://i126.photobucket.com/albums/p91/Pero_me_mata/sshot000.jpg

:lol: :lol:

Εγω προσωπικα το πηρα αποφαση.Αν ειναι να αλλαξει το λογοτυπο ας αλλαξει.Ουτως η αλλως μια εταιρεια σιγουρα δεν κρινεται απο αυτο.Αλλα απο αλλες υπηρεσιες τις οποιες περιμενουμε ως καρτοκινητα εδω και πολυ καιρο.Καταλαβαινετε,δεν θελω να επεκταθω ηδη υπαρχει αναλογο θεμα.Αυτα......

Ναι, αλλά αν φταίει η SIM τότε γιατί στο 6101 εμφανίζει το λογότυπο της Wind;!

Πάει να πάρει ο άνεμος τα μυαλά μου φαίνεται!!!

Πάντως έχεις δίκιο ότι οι SIM της Wind χωράνε πολύ λίγα μηνύματα,

και για του λόγου το αληθές:

http://i126.photobucket.com/albums/p91/Pero_me_mata/sshot000.jpg

:lol: :lol:

Όχι δεν είναι κάρτες της wind είναι της tim , ας ευχηθούμε οτι οι καινούριες δεν θα έχουν τέτοιο πρόβλημα.

Απιστευτο!!!Σε ενα s700 με Q-Card,προσπαθουσα ανοιγοντας και κλεινοντας το κινητο να το κανω να γραψει wind,και τελικα αφου απενεργοποιησα την αυτοματη ενημερωση ωρας,τοτε εμφανισε το WIND GR!Εν τω μεταξυ,τοσο καιρο μου το εμφανιζε οταν την ειχα ενεργοποιημενη!!!Περιεργα πραγματα...
[sIGPIC][/sIGPIC]

Πάντως στο SE W810i που έχω με κάρτα Τελεστέτ έγραψε Wind GR αμέσως μετά το μήνυμα για την αλλαγή του ονόματος. Αντίθετα στο W300 που έχω με κάρτα ΤΙΜ 2in1 ακόμα γράφει ΤΙΜ. Μάλλον συμβαίνει αυτό που είπαν πολλοί πιο πάνω, οτι φταίνει οι SIM τηςTIM, οι οποίες δεν επιτρέπουν την αλλαγή της ένδειξης παρόχου.

My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra

Εγώ προχτές γύρισα το καρτοκινητό μου σε συμβόλαιο. Πριν είχα Sonyericsson k750i και δεν είχε γίνει αλλαγή ονόματος. Ακόμα και στο συμβόλαιο με Nokia N70, παραμένει να γράφει ΤΙΜ GR, αλλά την αυτόματη ενημέρωση ημερ/νίας & ώρας δεν την ενεργοποιώ, επειδή γενικά κάνει ό,τι θέλει μετά με την ώρα! Μία πάει μπροστά, μία επανέρχεται.

Η μάνα μου και η αδερφή μου με Nokia και οι 2 και απενεργοποιημένη την ενημέρωση ημερ/νίας & ώρας, βλέπουν Wind GR στην οθόνη τους.

Ό,τι να'ναι!;)

1) Εγκαθιστουμε το ακολουθο αρχειο

_http://www.tuttomotorola.eu/Programmi/Motorola_P2k_Driver_Installation_x32_2.7.6_.rar

......................

Η παραπανω διαδικασια για την αλλαγη του ονοματος δικτυου δεν ισχυει για τα

V3x και E770.

Ευχαριστώ πολύ τον φίλο mythos_bt για την παραπάνω διαδικασία. Την εφάρμοσα στο Motorola V3r της κόρης μου με απόλυτη επιτυχία!

Ευχαριστώ και πάλι. :)

Νέα αγάπη (Android OS): OnePlus Nord 12GB/256GB :luck:

Παλιές αγάπες (Android OS): OnePlus 6T 8GB/128GB, OnePlus 5T 6GB/64GB, Vernee MIX 2 6GB/64GB, Doogee MIX 6GB/64GB, Asus Zenfone 2 4GB/64GB

Πάντως στο SE W810i που έχω με κάρτα Τελεστέτ έγραψε Wind GR αμέσως μετά το μήνυμα για την αλλαγή του ονόματος. Αντίθετα στο W300 που έχω με κάρτα ΤΙΜ 2in1 ακόμα γράφει ΤΙΜ. Μάλλον συμβαίνει αυτό που είπαν πολλοί πιο πάνω, οτι φταίνει οι SIM τηςTIM, οι οποίες δεν επιτρέπουν την αλλαγή της ένδειξης παρόχου.

Εμένα πάλι μουλάρι! Το μήνυμα το πήρα αλλά δεν είδα αλλαγές. Το καλό είναι ότι δεν έχω προβλήματα με την ώρα όπως διαβάζω. Αν κρίνω πάντως από την αλλαγή από Telestet σε ΤΙΜ μάλλον από τους τελευταίους θα είμαι που θα δω το Wind στην οθόνη μου (μικρό το κακό).

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Σε μενα και στο N71 και στο N76 πεισματικα και σταθερα... TIM GR ....
[85]IPHONE(6)3G-3GS-4-5-5s-6plus[NOKIA(42)1100 6110 6150 6210 6310i 3210 3310 3330 8210 8310 8810 8850 7650 3510 3100 5100 5140 3200 6610 6600 7200 2650 7260 6101 6230 6670 3230 6111 N71 5300 6290 6300 N76 1650 5220 6303i c2-03 202 206 301 515 225] [ERICSSON z200 v800 w800i T280i 337 388 768 788 t20 t20s t28][sHARP G400 G30i G25 G703 GX29 GX770] [PANASONIC (3)] [sAMSUNG 5522 7722 8262 9060][XIAOMI RN2-3-4-5A-5 MIMAX1-2-3 MI MIX][POCO F2-X3]

εγω σημερα εκανα αλλαγη σιμ με τις 64κ που παλι ειναι ΤΙΜ...και το κινητο μου γραφει παλι τιμ.

αντε να δω ποτε θα δω σιμ wind..

Never Give Up:!:

Join friend!

Oι νέες κάρτες SIM της Wind θα κυκλοφορήσουν μέσα στον Ιούλιο & η αλλαγή του ονόματος από TIM σε Wind θα γίνει επίσης σε όλους τους συνδρομητές σταδιακά μέσα στις επόμενες 4 εβδομάδες! Σε όσους δεν γίνει, δυστυχώς το πρόβλημα θα προέρχεται από τη συσκευή τους ή από την ίδια την sim που δεν θα δέχεται την αλλαγή ονόματος, άρα εκεί όποιος επιθυμεί να βλέπει WIND GR παρά TIM GR στο κινητό του, θα πρέπει να προβεί σε αλλαγή κάρτας SIM της Wind!

Δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα αν θα κυκλοφορήσουν σε 32k ή usim, αλλά δεν υφίσταται λόγος αλλαγής κάρτας sim για να έχεις πρόσβαση σε υπηρεσίες 3G, καθότι και με sim 32k μπορείς να χρησιμοποιείς κανονικά το κινητό σου σε 3G δύκτιο! Πέρα από αυτό είναι καλύτερο να έχεις 32k παρά usim, καθότι οι usim και γενικά οι κάρτες 64k και πάνω καταναλώνουν μεγαλύτερη ενέργεια ώστε να τις διαβάζει η συσκευή, άρα και περισσότερη μπαταρία (πολλές φορές πολύ περισσότερη, κάτι που έχει να κάνει με την συσκευή και τον τρόπο που διαβάζει τις sim)!

Ακόμα ένα πρόβλημα σε αναβαθμισμένες και καλά κάρτες, είναι η καθυστέρηση της ίδιας της συσκευής κατά την έναρξη, καθότι αργεί να διαβάσει τη κάρτα και να "σέρνεται" σχετικά στο Menu το κινητό, κάτι που παρατηρήθηκε σε Nokia N70 Music edition & σε άλλες συσκευές Nokia που έχουν υπερφορτωθεί από εφαρμογές!

Ένα υπερφορτωμένο κινητό από εφαρμογές με 64k και άνω κάρτα sim, είναι ό,τι χειρότερο μπορείτε να συνδιάσετε για να σπάσετε τα νεύρα σας!

Oι νέες κάρτες SIM της Wind θα κυκλοφορήσουν μέσα στον Ιούλιο & η αλλαγή του ονόματος από TIM σε Wind θα γίνει επίσης σε όλους τους συνδρομητές σταδιακά μέσα στις επόμενες 4 εβδομάδες! Σε όσους δεν γίνει, δυστυχώς το πρόβλημα θα προέρχεται από τη συσκευή τους ή από την ίδια την sim που δεν θα δέχεται την αλλαγή ονόματος, άρα εκεί όποιος επιθυμεί να βλέπει WIND GR παρά TIM GR στο κινητό του, θα πρέπει να προβεί σε αλλαγή κάρτας SIM της Wind!

Δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα αν θα κυκλοφορήσουν σε 32k ή usim, αλλά δεν υφίσταται λόγος αλλαγής κάρτας sim για να έχεις πρόσβαση σε υπηρεσίες 3G, καθότι και με sim 32k μπορείς να χρησιμοποιείς κανονικά το κινητό σου σε 3G δύκτιο! Πέρα από αυτό είναι καλύτερο να έχεις 32k παρά usim, καθότι οι usim και γενικά οι κάρτες 64k και πάνω καταναλώνουν μεγαλύτερη ενέργεια ώστε να τις διαβάζει η συσκευή, άρα και περισσότερη μπαταρία (πολλές φορές πολύ περισσότερη, κάτι που έχει να κάνει με την συσκευή και τον τρόπο που διαβάζει τις sim)!

Ακόμα ένα πρόβλημα σε αναβαθμισμένες και καλά κάρτες, είναι η καθυστέρηση της ίδιας της συσκευής κατά την έναρξη, καθότι αργεί να διαβάσει τη κάρτα και να "σέρνεται" σχετικά στο Menu το κινητό, κάτι που παρατηρήθηκε σε Nokia N70 Music edition & σε άλλες συσκευές Nokia που έχουν υπερφορτωθεί από εφαρμογές!

Ένα υπερφορτωμένο κινητό από εφαρμογές με 64k και άνω κάρτα sim, είναι ό,τι χειρότερο μπορείτε να συνδιάσετε για να σπάσετε τα νεύρα σας!

thanks για τις info...;) επιτέλους έγινε κάποια ενημέρωση!

Με 64άρα sim σε Κ750, αργεί να bootαρει το κινητό, κάνει δηλ. αρκετό χρόνο στην αναζήτηση δικτύου, αλλά δεν αργεί στο μενού, όσο πολλές εφαρμογές και αν έχω μέσα, οπότε μικρό το πρόβλημα!

Και νομίζω ότι θα είναι πολλές και οι συσκευές και οι sim, κρίνοντας από όσα κινητά φίλων με ΤΙΜ ή μάλλον WIND έχω δει και από τα ανγραφόμενα εδώ κατά το διάστημα από την ημερομηνία αλλαγής του ονόματος μέχρι σήμερα, ήτοι 8-9 ημέρες!

Πέρα από αυτό είναι καλύτερο να έχεις 32k παρά usim, καθότι οι usim και γενικά οι κάρτες 64k και πάνω καταναλώνουν μεγαλύτερη ενέργεια ώστε να τις διαβάζει η συσκευή, άρα και περισσότερη μπαταρία (πολλές φορές πολύ περισσότερη, κάτι που έχει να κάνει με την συσκευή και τον τρόπο που διαβάζει τις sim)!

...α μαλιστα.....:) :)

...το ειχα παρατηρησει και εγω αυτο με μια καρτα 128κ και ενα παλιο siemens S35, και δεν μπορουσα να εξηγησω γιατι ετρωγε τοσο γρηγορα την μπαταρια....:wacko:

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ (ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΙΣ SIM) KAI ΣΥΝΕΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ!!!!!ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΗΝ WIND ΤΗΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ WIND ΚΑΙ ΟΧΙ TIM ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΣ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ κτλ...ΑΣΕ ΠΟΥ Η ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ,ΔΗΛ.ΗΔΗ ΕΚΑΝΕ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ SIM KAI ΤΗΣ ΣΥΓΧΥΣΗΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ..!

ΑΚΟΜΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞ.ΠΕΛΑΤΩΝ ΣΤΟ MAIL ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ SIM ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ SITE THS WIND.ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ.....

ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ (ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΙΣ SIM) KAI ΣΥΝΕΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ!!!!!ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΗΝ WIND ΤΗΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ WIND ΚΑΙ ΟΧΙ TIM ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΣ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ κτλ...ΑΣΕ ΠΟΥ Η ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ,ΔΗΛ.ΗΔΗ ΕΚΑΝΕ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ SIM KAI ΤΗΣ ΣΥΓΧΥΣΗΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ..!

ΑΚΟΜΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞ.ΠΕΛΑΤΩΝ ΣΤΟ MAIL ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ SIM ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ SITE THS WIND.ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ.....

έκανα δωρεάν αντικατάσταση η vodafone σε παλιές κάρτες??? απο πότε?

έκανα δωρεάν αντικατάσταση η vodafone σε παλιές κάρτες??? απο πότε?

Ναι νομίζω οτι όταν έγινε vodafone απο panafon άλλαξε σε μια μερίδα ατόμων τις sim... Τώρα σε ποιους αλλάχτηκε και γιατί δε το ξέρω. Αλλά το είχα ακούσει μέσω παρέας τότε αυτό. Ίσως να υπήρχαν παλίοτερες panafon sims που δεν έπαιρναν οτα και είχαν κλειδωμένο το όνομα (όπως προφανώς οι τωρινές ΤΙΜ sims :mad: ... κάτι βέβαια αντιφατικό γιατί οι παλιότερες telestet λειτούργησαν μια χαρά ως WIND GR :wacko: ) και ανέλαβε το χρέος η vodafone να τις αλλάξει. Άλλωστε μην ξεχνάτε οτι μια sim στην ίδια την εταιρία δε κοστίζει 20ευρώ που την πληρώνουμε εμείς, αλλά καμια 18-19 φορές πιο κάτω η τιμή...................................... άρα δε θα ήταν και ΤΟΣΟ μεγάλο το κόστος ακόμα αν τις άλλαζαν σε όλους. Θα έπερνε και ένα μπράβο η εταιρία, θα ανέβαινε και στην εκτίμηση και μαζί θα ανέβαιναν και οι πωλήσεις. :cool:

:)