Jump to content

Vector Master 380 (PNA)


 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει

Α) adaptor φόρτισης για το σπίτι μιας και από πίσω λέει input:5V, 2A και που μπορώ να τον βρώ; (στην Αθήνα) και

Β) αν υπάρχει κάτι για το vector ώστε να μην πατάς συνεχώς με το δάκτυλο στην οθόνη.

Ευχαριστώ

 

 

Υπάρχουν πλαστικές γραφίδες κατάλληλες για οθόνες αφής. Τις πουλάνε σε κατστήματα τύπου Πλαισιο και Cearrefour. Ισως και σε άλλα σχετικά κατστήματα.

Για φορτιστή σπιτιού ρώτα dis και careffoure. Αν τον έχουν περισσότερο από 10 ευρώ, πήγαινε πάρε έναν μετασχηματιστεί που να βγάζει έξοδο τύπου αναπτήρα αυτοκινήτου, κάνει 6-9 ευρώ και φόρτιζέτο σπίτι. Πρόσεξε οι προδιαγραφές του να είναι 12v|2Α.

Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι).

Κινέζικη παροιμία

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καταρχήν ευχαριστώ όλα τα μέλη που έχουν συνησφέρει στο να μπορέσει να γίνει η παρακάτω διαδικάσια την οποία ανακεφαλαιώνω.

 

Αρχικά βγάζεις την κάρτα SD από το GPS και :

 

• ενεργοποιείς την προστασία εγγραφής κατεβάζοντας το λευκό διακόπτη που έχει στο πλάι με ένα SD card reader

• στη συνέχεια με ένα SD card reader αντιγράφεις όλα τα περιεχόμενα σε ένα φάκελο στο PC σου πχ C:\Vector Backup

o Σημείωση: Για να αντιγράψεις όλα τα περιεχόμενα της κάρτας θα πρέπει να τα βλέπεις πρώτα, οπότε ανοίγεις το

My Computer από το menu επιλέγεις Tools και στη συνέχεια Folder Options, στο πλαίσιο διαλόγου που ανοίγει

επιλέγεις την δεύτερη καρτέλα View και από τις επιλογές που υπάρχουν στη λίστα στην κατηγορία Hidden Files and Folders

επιλέγεις το Show hidden files and folders και στη συνέχεια ξετσεκάρεις το Hide extensions for known file types. Τώρα είναι

εμφανή όλα τα αρχεία στην κάρτα.

 

• Αφού αντιγράψεις όλα τα αρχεία στο PC σου στη συνέχεια αναιρείς από το SD card reader την γνήσια κάρτα και τοποθετείς μια νέα

άδεια χωρίς προστασία εγγραφής (εγώ χρησιμοποίησα μια SD card με χωρητικότητα 512 ΜΒ) και από το PC σου αντιγράφεις τα περιεχόμενα

του backup φακέλου C:\Vector Backup στην άδεια κάρτα.

 

• Κατεβάζεις το αρχείο Newmenu από εδώ http://rapidshare.com/files/49759085/newmenu.rar.html και το αποσυμπιέζεις στο φάκελο C:\Newmenu

 

• Αντιγράφεις το φάκελο MENU μέσα από το C:\Newmenu στην SD card που έχεις στο SD card reader.

 

• Ανοίγεις το φάκελο MENU από την SD card και εκεί θα πρέπει να βρεις το αρχείο e310e.ini το οποίο θα πρέπει να το ανοίξεις με το WordPad

o Σημείωση: Για να ανοίξεις το WordPad κλικ Start à Run γράφεις WordPad και κλικ στο Ok.

 

• Αν παρατηρήσεις στα path που υπάρχουν μέσα στο αρχείο αντί για SDMMC που είναι το όνομα φακέλου που βλέπει το Vector Master 290 για την

SD card έχει το Storage Card, αυτό θα πρέπει να αντικατασταθεί όπου υπάρχει με το SDMMC κάνοντας ένα Edit à Replace από το μενού του WordPad.

στο πεδίο Find What γράφεις Storage Card και στο Replace with γράφείς SDMMC και κλικ στο Replace All.

Αφού επιβεβαιώσεις ότι έχουν αλλάξει τα path σώζεις το αρχείο και κλείνεις το WordPad.

 

• Τώρα θα πρέπει να αντιγράψεις στην SD card το φάκελο με το Destinator 7 στη μορφή SDMMC\Destinator\...

o Σημείωση: Θα πρέπει να έχεις το Destinator 7 σε Folder Copy εγκατάσταση.

 

• Στην SD card τώρα θα πρέπει να έχεις τους εξής φακέλους Entertainment, Destinator, Menu, Navi αν δεν τους έχεις έλεγξε την διαδικασία από την αρχή.

 

• τώρα θα πρέπει να επεξεργαστείς το αρχείο APShell.ini το οποίο είναι το αρχείο το οποίο ελέγχει την εφαρμογή που θα ξεκινήσει επιλέγοντας κάποια

από το κεντρικό μενού της συσκευής, και βρίσκεται στο φάκελο MyFlashDisc της συσκευής. Σε αυτό το αρχείο θα πρέπει να τροποποιήσουμε την οδηγία Path ως εξής.

o Κατεβάζεις και κάνεις ceDesktop από εδώ http://rapidshare.com/files/37224775/ceDesktop.exe.html

o Αντιγράφεις το αρχείο ceDesktop.exe στην SD card στο φάκελο /Navi/

o Εκεί υπάρχει το αρχείο navigation.exe το οποίο θα κάνεις rename σε navigation.exe.bak και στη συνέχεια θα κάνεις rename το ceDesktop.exe σε navigation.exe

 

• Αφού έχεις ολοκληρώσει όλα τα παραπάνω θα πρέπει να βάλεις την κάρτα στο GPS και από το menu να επιλέξεις το Navigation

• Θα σου ανοίξει τον explorer των windows ce, βρες τον φάκελο MyFlashDisc και άνοιξε τον εκεί υπάρχει το αρχείο APShell.ini αντίγραψε το στο φάκελο SDMMC

και στη συνέχεια βγάλε την κάρτα από το GPS και τοποθέτησε τη στο SD card reader ( κάνε και ένα αντίγραφο του αρχείου APShell.ini και στο PC σου καλού κακού).

• Ανοιξε το αρχείο και άλλαξε τη γραμμή του Path όπως φαίνεται παρακάτω

o [shell]

Version=1.0.6.263

Language=11

[Navigation]

Path=\SDMMC\menu\newmenu.exe

Caption=Navigation

ClassName=

 

[Hardware]

Gain=10

• Αφού κάνεις την αλλαγή το σώζεις στην SD card και στην συνέχεια το ξανακάνεις αντιγραφή στον αρχικό του φάκελο κάνοντας overwrite to αρχικό.

• Κάνε ένα reset στη συσκευή μετακινώντας τον διακόπτη στο off και στη συνέχεια στο on.

• Επιλέγοντας navigation από το κεντρικό μενού θα εμφανίζεται τώρα το newmenu.

• Για να τρέξει το Destinator τρέξε πρώτα το calc και στη συνέχεια το destinator.

• Enjoy!!;-D

 

Αποκύρηξη ευθυνών: ¨Όλα τα παραπάνω γράφονται καθαρά για εκπαιδευτικούς λόγους και καμία ευθύνη δεν έχω για τυχόν βλάβες που μπορεί να προκαλέσει

ο οποιοσδήποτε στην συσκευή του, το υλικό και τα προγράμματα τα οποία χρησιμοποιούνται θα πρέπει να είναι αγορασμένα νόμιμα.

Οι οδηγίες προέκυψαν από διάφορα αλλά post στο συγκεκριμένο thread τα οποία με βοήθησαν να εφαρμόσω εγώ αυτά που γράφω, αν δεν είσαι σίγουρος για αυτό

που κάνεις απλώς μην το κάνεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

 

• Τώρα θα πρέπει να αντιγράψεις στην SD card το φάκελο με το Destinator 7 στη μορφή SDMMC\Destinator\...

o Σημείωση: Θα πρέπει να έχεις το Destinator 7 σε Folder Copy εγκατάσταση.

 

τι ειναι το folder copy εγατασταση εγω εχω βαλει τρια διαφορετικα

destinator και δε παιζει κανενα παταω calc kai meta to dest7

kai moy leei fehlendes im Command kai aPo kato ena kokkino x kai dipla SDMMC\DESTINATOR\DESTINATOR.EXE

 

to papago einai entaksei

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά συγχαρητήρια.Χαίρομαι που παίρνετε πρωτοβουλίες και φτιάχνετε αξιόλογα πράγματα.Το vector software έχετε καταφέρει να το τρέξετε από άλλη κάρτα?Αντιμετωπίζω εκεί ένα πρόβλημα με το μενού με τα εικονίδια,στο οποίο δεν χρειάζεται να ανοίγεις πρώτα το calc για να τρέξει το destinator.
Link to comment
Share on other sites

Παιδιά Καλησπέρα. Σε πρώτη φάση θέλω να πώ ένα μεγάλο BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO στον χρήστη bbbb που έχει προσφέρει πολλά με τις γνώσεις τους.

 

Στο θέμα μας τώρα.

 

Αγόρασα το VECTOR MASTER 590 και κατάφερα μέσα απο το site της εταιρίας να "ξεκλειδώσω" τα Windows ακολουθώντας τις οδηγίες του site. Η σελίδα είναι η ακόλουθη: http://www.dis.gr/index.asp?mod=articles&id=278 εκεί θα βρείτε και το αρχείο (zip) που πρέπει να κατεβάσετε για να κάνετε οτι λέει. Πειραματίστικα μόνος μου αρκετές μέρες αλλά επειδή δεν έβγαλα άκρη είπα να ψάξω και σε κανενα forum και να που έπεσα στο συγκεκριμένο. Ωραία όσα λέτε αλλά λίγο μπερδεμένα γιαυτό και δεν κατάφερα επίσης να βγάλω άκρη.

 

Έτσι έρχομαι να ζητήσω μια χάρη για τη διευκόλυνση τη δική μου αλλά και των υπολοίπων χρηστών καθώς μέσα απο τις 55 σελίδες κατάλαβα οχι και πολλά πράγματα (μάλλον είμαι χαζός :lol:). Αν είναι εύκολο απο κάποιον "έμπειρο" στο είδος του Vector Master 590 και Destinator 6 & 7 να μας παραθέσει σε μια απάντηση την διαδικασία που ακολουθούμε απο τη στιγμή που έχουμε μπεί στα windows του Vector για πρώτη φορά εως ότου καταφέρουμε να δουλέψουμε το Destinator 6 & 7 με το συγκεκριμένο μηχάνημα. Αυτά είχα να πώ περίμενω θετική απάντηση στο προβλημά μου και ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Link to comment
Share on other sites

http://rapidshare.com/files/85478848/menu590-final_version.rar.html

Κατεβάζετε από εδώ το μενού

1.Αποσυμπιέζετε στο pc και θα δείτε 3 φακέλους και ένα αρχείο.

Βoot,Destinatorapps,skin και calibration.exe.

Μέσα στο φάκελο Destinatorapps θα βάλετε το χάρτη(φάκελος GreeceU) και θα φτιάξετε άλλους 2 φακέλους Destinator και Destinator7 αντίστοιχα όπου θα βάλετε τα 2 destinator.Τους 3 αυτούς φακέλους τους στέλνετε στην κάρτα μνήμης.

2.Η συσκευή τώρα πρέπει να ξεκλειδώσει.Δεν ξέρω πως θα συμπεριφερθεί με το ξεκλείδωμα της dis γιαυτό θα αναφέρω τον τρόπο που χρησιμοποίησα εγώ.Συνδέουμε τη συσκευή με το pc.Aπαραίτητη προϋπόθεση να έχουμε εγκατεστημένο το activesync αν χρησιμοποιούμε win xp.Κάνουμε αντιγραφή το αρχείο calibration.exe που βρίσκεται στο φάκελο που μόλις κατεβάσαμε στο φάκελο windows του 590 αντικαθιστώντας το ήδη υπάρχον.

3.Κάνουμε soft reset.Xρησιμοποιούμε ένα αιχμηρό αντικείμενο και πιέζουμε την τρυπούλα που βρίσκεται στο κάτω μέρος της συσκευής,δίπλα από το on-off.

4.Mόλις επανεκκινήσει η συσκευή θα ανοίξει η μπάρα των windows.

Πάμε start-->programms-->file explorer και μπαίνουμε στην sdmmc.

5.Βρίσκουμε το φάκελο boot και τρέχουμε με διπλό κλικ το αρχείο boot.exe.Περιμένουμε.Η συσκευή θα κάνει επανεκκίνηση και θα επανέλθει στο κεντρικό μενού.

6.Πατάμε πλοήγηση και πλέον ανοίγει το νέο μενού.Υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση λόγω του ότι έβαλα την εντολή να κλείνει το original menu για να μην φορτώνεται επιπλέον η μνήμη ram της συσκευής.

7.Τα εικονίδια επάνω

Destinator 6-->Sdmmc\Destinatorapps\Destinator\Destinator.exe

Vector Navigation-->Aυτό το εικονίδιο λινκάρει μόνο του

Destinator7-->Sdmmc\Destinatorapps\Destinator7\Destinator.exe

Tα εικονίδια κάτω

οff button

soft reset

bluetooth handsfree

tcmp player

windows

άνοιγμα του original menu.

Πατώντας πλόηγηση επανερχόμαστε στο newmenu.

8.Aν θέλετε το κουμπί πλοήγηση να ανοίγει και πάλι το vector,μπαίνετε στα windows στην sdmmc στο φάκελο boot\restore και τρέχετε το boot.exe.Περιμένετε.Γίνεται επανεκκίνηση και το κουμπί θα ανοίγει και πάλι το vector software.

Με τον τρόπο που αναφέρω δεν επηρεάζεται η λειτουργία του vector navigation και μπορείτε να πραγματοποιείται κανονικά τις αναβαθμίσεις του.

9.Για να εξαφανίσουμε την μπάρα των windows,κλείνουμε τη συσκευή από το κουμπί on-off.Εν συνεχεία επανερχόμαστε στο νέο μενού με το κουμπί πλοήγηση.Η μπάρα των windows θα εμφανιστεί εαν και μόνο μπούμε στα windows.Eαν πάμε start-->settings-->taskbar and start menu μπορούμε να επιλέξουμε το autohide.Eτσι η μπάρα θα είναι κρυμμένη και θα την εμφανίζουμε πατώντας κάτω δεξιά στην οθόνη.Σε αυτή την περίπτωση θα βλέπετε μια γκρίζα γραμμή στο κάτω μέρος της οθόνης όπως φαίνεται και στην εικόνα που ανέβασα.

Γνωστά προβλήματα

1.Oταν είναι φορτωμένο το νέο μενού,η συσκευή δεν κλείνει από το επάνω κουμπί.Πατάμε το κουμπί στην οθόνη ή επιστρέφουμε στο original menu και την κλείνουμε κανονικά από το επάνω κουμπί.

2.Aν ανοίξουμε το vector software και το κλείσουμε από το Χ που έχει πάνω δεξιά,μένει ελαχιστοποιημένο στη μνήμη.Αν πάμε να το ξανανοίξουμε δεν ανοίγει.Θέλει soft reset.Aν πάμε αμέσως μετά να ανοίξουμε το destinator δε θα βρίσκει το gps.Eτσι έφτιαξα ένα script που μόλις πατάμε το εικονίδιο του destinator να ελέγχει αν το vector είναι ανοιχτό και αν είναι να το κλείνει,ώστε να αποδεσμευτεί το gps.Eτσι αν ανοίξουμε το vector και μετά το destinator θα δούμε κάποιες εναλλαγές στην οθόνη κατά το άνοιγμα.

3.Το κουμπί soft reset στην οθόνη,δεν δουλεύει πάντα.Καλύτερα να χρησιμοποιούμε την τρυπούλα.

4.Διπλό κλικ στην επιφάνεια εργασίας του νέου μενού έχει ως αποτέλεσμα να εμφανίζεται το about του κατασκευαστή του demo menu.Ξεκολλάει μόνο με soft reset.

Δοκίμασες αυτή την διαδικασία?Ποιο βήμα σε μπερδεύει?

Link to comment
Share on other sites

Και εγώ έχω μια σύντομη ερώτηση.

Έχω δοκιμάσει όλους τους τρόπους για την δημιουργία ενός 4ου .ico 32x32 για να προσθέσω και για το iGO εικονίδιο, μιας και τα υπόλοιπα είναι ήδη κατειλημμένα από Dest-Papago-Dest7.

Δοκίμασα με βάθος χρώματος 32bit μετά 24bit αλλά τίποτα.

Αναγκαστικά χρησιμοποιώ (copy-rename-paste) ίδιο με του Papago.

Έτσι έχω 2 ίδια Dest και δύο ίδια Papago στο desktop.

Μπλιάχ.:mad:

Κάποια καλή ιδέα?

Link to comment
Share on other sites

 

• Τώρα θα πρέπει να αντιγράψεις στην SD card το φάκελο με το Destinator 7 στη μορφή SDMMC\Destinator\...

o Σημείωση: Θα πρέπει να έχεις το Destinator 7 σε Folder Copy εγκατάσταση.

 

τι ειναι το folder copy εγατασταση εγω εχω βαλει τρια διαφορετικα

destinator και δε παιζει κανενα παταω calc kai meta to dest7

kai moy leei fehlendes im Command kai aPo kato ena kokkino x kai dipla SDMMC\DESTINATOR\DESTINATOR.EXE

 

to papago einai entaksei

 

Ειναι ο φάκελος του destinator προεγκατεστημένος και απλώς τον αντιγράφεις στην κάρτα, αλλά και η κανονική εγκατάσταση για PPC2003 θα πρέπει να παίζει.

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

290....το destinator δεν εχει φωνιτικη καθοδιγηση...καμια ιδεα κανενας?

 

Σε εμένα έχει, ελεξε μήπως δεν έχουν αντιγραφεί τα αρχεία ήχου στο

 

SDMMC\Destinator\Voices\All

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

Πολλα ευχαριστω στον "Μακεδονομαχο" bbbb απο Θεσσαλονικη-μπραβο φιλε μου αν και εγω δεν εκανα την εγκατασταση ψαχνω να βρω το DESTINATOR V7.0.0.588.11.ακομα μια φορα μπραβο.
Link to comment
Share on other sites

Σε εμένα έχει, ελεξε μήπως δεν έχουν αντιγραφεί τα αρχεία ήχου στο

 

SDMMC\Destinator\Voices\All

 

με πηρε τηεφωνο ο φιλος μου και μου ειπε οτι το dest 6.1 παιζει κανονικα και ηχο και βρισκει παντα κεραια!! τωρα για το dest 7? εβαλα ακριβως τον φακελο που εχω και στο 390 μου

vector master 390 the ultimate PNA machine!!!
Link to comment
Share on other sites

http://rapidshare.com/files/85749625/Skin.rar.html

Εδω θα βρεις το igo.ico

 

Αφού όλα τα vector ξεκλειδώθηκαν, τι λες, μπορείτε μαζί με τους nicholas, minotavrs καί τα άλλα εξαιρετικά άλλα παιδιά εκεί στο gpspocket.gr να φτιάξετε τίποτε updates για speed cameras και dangerous points για το papago και το vector navigation software, οπώς τα καταφέρατε για πολλά άλλα συστήματα πλοήγησης; Έτσι για να μην περιμένουμε την dis μόνον;

Μια ιδέα ρίχνω

Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι).

Κινέζικη παροιμία

Link to comment
Share on other sites

με πηρε τηεφωνο ο φιλος μου και μου ειπε οτι το dest 6.1 παιζει κανονικα και ηχο και βρισκει παντα κεραια!! τωρα για το dest 7? εβαλα ακριβως τον φακελο που εχω και στο 390 μου

 

σε έμενα έπαιξε κατευθείαν με φώνη, δες μήπως δεν έχει αντιγραφεί κάποιο αρχείο υπάρχουν προγράματα που ελέγχουν αν δυο φάκελοι έχουν το ίδιο περιεχόμενο και για την κεραία μόλις έβαλα στα settings σαν port την COM1 δεν μου παρουσίασε πρόβλημα ξανά.

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

Παιδια αγόρασα και εγώ το Vector 290 απο τα Carrefoure. Καλό μηχάνημα αλλά το λογισμικό άθλιο. Το χρησιμοποίησα μερικές φορές και κάθε φορά με έβγαζε σε μονόδρομους , ενώ και ο χάρτης είχε πολλά λάθη. Αν δεν ξέρεις εσύ την περιοχή τότε απλά χάθηκες. Ψάχνω λοιπόν και εγώ το destinator 6 η 7 για pna. Έψαξα στο forum αλλά δεν βρήκα τίποτα. Γνωρίζει κάποιος κάποιο link για να το καταβάσω; Παιδιά σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Πάντως κάνετε καλή δουλειά και δίνεται λύσεις σε πολλά προβλήματα! Συνεχίστε την καλή δουλειά.
Link to comment
Share on other sites

Ρε παιδια!Ξερεις κανεις να μου πει αν τα POI και τα Dangerous points που ήταν για το destinator 6 κανουν και για το destinator 7?

Αν όχι ξερει κανείς που μπορώ να τα βρώ?

Ευχαριστώ!:D:D

Link to comment
Share on other sites

Παιδες εκανα και εγω στο δικομου vector να τρεχει το destinator αλλα τωρα δεν τρεχει το papago οταν παταω στο papago μου ανοιγει τα windows ce με τους φακελους, τι εχω κανει λαθως; να πω οτι το εκανα συμφωνα με τον οδηγω που εδωσε ο φιλος papajo
Link to comment
Share on other sites

Χαιρετω και εγω!!καλος σας βρηκα παιδια!!!Εχω και εγω το vector 290,Βεβαια το εχω εδω και 5 μερες περιπου και το σκαλιζω...Δεν εχω δοκιμασει κατι ιδιαιτερο ακομα αλλα σημερα μαλλον θα πειραματιστω και εγω:D

 

Απλα εγραψα για να σας πω ενα γεια και να δωσω τα συγχαριτηρια μου σε ολα τα παιδια που ασχολουνται!!

Link to comment
Share on other sites

Αγαπητέ bbbb τα έκανα όσα μου είπες (στην sd βάζω τα εξής αρχεία BOOT, DESTINATORAPPS & SKIN απλά στο δεύτερο φάκελο βάζω άλλους τρείς φακέλους τον GreeceU, Destinator & Destinator7) αλλά δυστυχώς δεν πέτυχε και αυτό γιατί ενώ κάνω ρεσταρτ και με βγάζει σε περιβάλλον windows με το δικο σου τρόπο τρέχω το boot.exe κανει τα δικά του και μετά όταν πάω και πατάω πλοήγηση μου λέει οτι 'menu' is not a valid Windows CE application. Αυτά που λές. Α!!! έχω κάνει αναβάθμιση του χάρτη παίζει να έχει να κάνει με αυτό το προβλημα που συναντώ;

Δεν γίνεται να είμαι σε περιβάλλον Windows μόνιμα και να τρέχουν απο εκεί τα διάφορα προγράμματα;

Με το πρόγραμμα που δίνει η Dis για να το ξεκλειδώσεις μπαίνεις σε περιβάλλον Windows απο εκεί δεν παίζει να τρέξει τίποτα;

Ρωτάω επειδή τα Μιο τρέχουν απο οτι ξέρω κανονικά λες και είναι κανονικό PC. Αν σε κουφανα με όσα σε ρώτησα sorry αλλά το συγκεκριμένο χώρο (GPS, PNA κ.τ.λ.) δεν τον κατέχω καθόλου.

Α και αν μπορείς να με διαφωτίσεις αν υπάρχει διαφορά μεταξύ Windows CE v5.00 με Windows Mobile 5.

 

Ευχαριστώ και πάλι

Link to comment
Share on other sites

Τα windows ce με τα windows mobile έχουν διαφορά.Τώρα δε μπορώ να το εξηγήσω ακριβώς.Αλλά στην ουσία τα windows ce είναι ο πυρήνας των windows mobile χωρίς τις επιπλέον βιβλιοθήκες(dll).Κάποιο λάθος υπάρχει στην αντιγραφή των αρχείων.Ξεκλείδωσε το πάλι με το calibration και πήγαινε στο φάκελο sdmmc\boot\restore και τρέξε το boot.exe ώστε να επανέλθει στην κανονική κατάσταση.Μετά βάλε το αρχείο της dis και ξεκλείδωσέ το με αυτό.Δεν θα έχεις το μενού αλλά θα μπορείς να τρέχεις τα πάντα μπαίνοντας στον κατάλληλο φάκελο μέσα από τα windows.
Link to comment
Share on other sites

Ρε παιδια!Ξερεις κανεις να μου πει αν τα POI και τα Dangerous points που ήταν για το destinator 6 κανουν και για το destinator 7?

Αν όχι ξερει κανείς που μπορώ να τα βρώ?

Ευχαριστώ!:D:D

Eίναι τα ίδια

Αφού όλα τα vector ξεκλειδώθηκαν, τι λες, μπορείτε μαζί με τους nicholas, minotavrs καί τα άλλα εξαιρετικά άλλα παιδιά εκεί στο gpspocket.gr να φτιάξετε τίποτε updates για speed cameras και dangerous points για το papago και το vector navigation software, οπώς τα καταφέρατε για πολλά άλλα συστήματα πλοήγησης; Έτσι για να μην περιμένουμε την dis μόνον;

Μια ιδέα ρίχνω

Αυτό ίσως να μπορούσε να γίνει αν το papago r12 και το vector navigation software έτρεχαν και σε άλλες συσκευές.Το μεν papago αρνείται να τρέξει σε άλλη συσκευή όποτε δεν έχουν όλοι το vector για να δουν τον τρόπο λειτουργίας του και το δε vector navigation ζητάει κωδικούς ενεργοποίησης.Και στην τελική αν είχαν τους καλύτερους χάρτες όλοι θα ασχολούμασταν με αυτό και ίσως να βρίσκαμε λύσεις.Αλλά από ότι βλέπω τα περισσότερα παιδιά που έχουν αγοράσει το vector ενδιαφέρονται πιο πολύ πως θα βάλουν destinator ή igo και όχι για το πως θα γίνει πιο λειτουργικό και πλούσιο το ήδη υπάρχον πρόγραμμα.

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα σε όλους.

Τα POI είναι τα ίδια. Τσεκαρισμένο...πάντα για την περιοχή μου.

Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΙΑ,

ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΞΕΠΕΡΝΑΜΕ!!!:X

 

ΙΣΑΑΚ ΝΕΥΤΩΝ

Link to comment
Share on other sites

Μολις εβαλα το destinator 7 και εγω στο vector 290,Ευχαριστω τα παιδεια για την βοηθεια,Βεβαια το papago δεν παιζει μεσω newmenu.

Υπαρχει περιπτωση το menu να ειναι παρομοιο με αυτο που εκανε ο bbbb για το 590?

 

ευχαριστω!!

 

Φιλικα,Βαγγελης

Link to comment
Share on other sites

Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί όταν πάω να τρέξω το dest7 μου βγάζει το μήνυμα

 

Fatal Application Error

 

A security error of uknown

couse has been detected

which has corrupted the

Program's internal state. The

program cannot safely

continue execution and must

now be terminated.

 

Program: Destinator.exe

 

Dest6,papago kai igo τρέχουν κανονικά.Είμαι κάτοχος του 380 και έχω περασμένο το newmenu1.

Ευχαριστώ.

 

Υ.Γ. :Για αυτά που άκουσα ότι πωλείται το σπάσιμο των pna στο δίκτυο,λυπάμαι πολύ.Κάποιοι κόπιασαν για να μπορούμε οι υπόλοιποι να έχουμε ένα φτηνό αλλά εξαιρετικό gadget και να περνάμε την ώρα μας.Όπως πολύ καλά ξέρετε όμως,"Ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος" - ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ .Συνεχίστε την καλή δουλειά παιδιά και νομίζω ότι η internet community είναι αρκετά έξυπνη και θα απομονώσει τους όποιους επιτήδειους.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...