Jump to content

sakisma

Members
  • Δημοσιεύσεις

    19
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

sakisma's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. sakisma

    LG G Flex2 (H955)

    Καλησπέρα. Προ τριμήνου η κάμερα του κινητού τα παιξε (δούλευε μόνο σε selfie mode) και έστειλα το κινητό για επισκεύ στην procordia. Επέστρεψε στα χέρια μου, μετά από αλλαγή πλακέτας, και δούλευε μια χαρά. Πριν λίγες μέρες ξεκίνησαν επανεκκινήσεις, τυχαίες, αλλά δεν έδωσα σημασία. Χτες έσβησε πάλι και θεώρησα ότι ήταν μια απί τις γνωστές επανεκκινήσεις. Όμως έβγαλε μπλε οθόνη και δεν ξανάναψε. Έβαλα-έβγαλα τη μπαταρία, δοκίμασα να το φορτίσω, δεν επανέρχεται με τίποτα. Υποθέτω πάλι πρόβλημα στην πλακέτα. Πλέον έληξε η διετής εγγύηση. Ήθελα να ρωτήσω, επειδή προηγήθηκε αλλαγή πλακέτας, μήπως αυτό δημιουργεί μια επιπλέον εγγύηση;
  2. sakisma

    LG G Flex2 (H955)

    Εννοείται πως έκανα επαναφορά εγοστασιακών ρυμίσεων. Έβαλα-έβγαλα την κάρτα sd, δοκίμασα με κάρτα και χωρίς, με άλλη κάρτα, έκανα φορμάτ την παλιά, τίποτα. Έβαλα άλλη εφαρμογή κάμερας και δοκίμασα τρίτες εφαρμογές που χρησιμοποιούν κάμερα (facebook,instagram κτλ). Καθάρισα μνήμη, γενικά δοκίμασα τα πάντα. Και μένα μου φαινόταν ότι ήταν software αφού δουλεύει σε selfie mode. Στις δέκα επανεκκινήσεις, μια φορά μπορεί να εμφανιστεί κανονικά η κάμερα αλλά θα κρασάρει αμέσως. Δε δουλεύει δυστυχώς.
  3. sakisma

    LG G Flex2 (H955)

    Μέχρι χτες ήμουν και γω στους απόλυτα ικανοποιημένους χρήστες του flex. Δυστυχώς η κάμερα σταμάτησε να λειτουργεί ξαφνικά. Δουλεύει μόνο σε selfie mode, είτε κρασάρει. Έφυγε για procordia. Κρίμα ρε γμτ γιατί μετά από δεκάδες συσκευές είχα βρει μία που τη γούσταρα. Σχεδόν δύο χρόνια και ζήτημα να είχε κολλήσει πέντε φορές. Καταπληκτικό κινητό. Τώρα βρίσκομαι με ένα δανεικό lumia και αισθάνομαι σα να προσπαθώ να ανάψω φωτιά με πέτρες. Ελπιζω να επισκευαστει σύντομα.
  4. Έκανα αίτηση για νέα τηλεφωνική γραμμή (μόνο το internet με ενδιαφέρει) για μονοκατοικία στην COSMOTE. Ήρθε ο τεχνικός, είδε την τοποθεσία (Σέρρες, εντός σχεδίου,δεν είναι απομακρυσμένη περιοχή) και μου είπε ότι θα τραβήξουν καλώδιο από την απέναντι μονοκατοικία. Όλη η οδός δεν έχει κολώνες του ΟΤΕ , οπότε το δίκτυο μεταφέρεται από σπίτι σε σπίτι, εναέρια,με καλώδιο. Τον ρώτησα για το κόστος και μου είπε ότι είναι δωρεάν γιατί είμαι πολύ κοντά (10-15μ από τον απέναντι). Πέρασε σχεδόν ένας μήνας και δεν έγινε τίποτα. Οπότε επσικέφτηκα το τοπικό κατάστημα και μου είπαν ότι το κόστος είναι 480 ευρώ. Επειδή λέει θα πρέπει να βάλουν δύο κολώνες. Και ότι από 1-1-2017, τέρμα το τζάμπα και ότι ο ΟΤΕ είναι επιχείρηση. Τους είπα ότι όλοι παίρνουν εναερίως με καλώδιο αλλά μου είπαν ότι αυτό απαγορεύεται και θα πρέπει να πληρώσω το ποσό. Μου είπαν μάλιστα ότι δεν έχουν σκοπό να κάνουν αυτοί τα δίκτυα και μετά οι πελάτες να φεύγουν σε άλλους παρόχους. Του είπα ότι έχει ένα point σε αυτό και ότι θα μπορούσε να μου φέρει τη γραμμή και γω να κάνω ένα διετές ακριβό πρόγραμμα , ώστε να τα πάρει τα 480 ευρώ που ήθελε. Η απάντηση ήταν αρνητική, πλήρωσε εσύ τα 480 και μετά κάνε ότι θες. Ανατωτιέμαι, αφού ο ΟΤΕ είναι επιχείρηση και δεν τον παίρνει να χάνει έσοδα-πελάτες, προτιμάει να πάρει από μένα 480 ευρώ εφάπαξ, παρά να μου τα παίρνει κάθε χρόνο; Την έχω ψωνίσει τόσο που θα μεταφέρω τις επαγγελματικές γραμμές μου (που είναι πολλές) σε άλλο πάροχο και θα τραβήξω καλώδιο μόνος μου από γειτονικό συγγενικό σπίτι και δε θα δουν ευρώ από μένα ποτέ ξανά.
  5. sakisma

    LG G Flex2 (H955)

    Οι 2 ημέρες είναι πραγματικότητα. Με λογική χρήση. Τώρα αν είσαι 15 χρονών, έχεις βάλει cu και δε σου φτάνουν τα 1500 λεπτά και τα 1500 sms το μήνα (το αναφέρω γιατί το άκουσα και αυτό) και παίζεις ένα τρίωρο παιχνίδια, ε τότε συνδέσου με τριφασικό.
  6. sakisma

    LG G Flex2 (H955)

    Φίλε μου ειχα και γω τους ίδιους ενδοιασμούς με αυτά που διάβαζα στα forums. Σαν κάτοχος πλέον της συσκευής, θα σου έλεγα να μη διστάσεις και να προχωρήσεις στην αγορά του γιατί είναι πραγματική ευκαιρία. Κάποιες κιτρινίλες αχνές εμφανίζει όταν βρίσκεσαι σε απόλυτο σκοτάδι και σερφάρεις. Αν βέβαια δεν είχα διαβάσει προηγουμένως για αυτό, ίσως να μην το είχα προσέξει κιόλας. Είναι πραγματικά άνευ σημασίας. Η δε μπαταρία, που κάποιοι παραπονιούνται, με greenify, wifi ανοιχτό συνέχεια, φτάνω σχεδόν 2 μέρες (χωρίς παιχνιδια). Εκπληκτική οθόνη, πολύ καλή κάμερα και 76000 antutu με stock rom. Εκεί που λίγο χάνει είναι η φωτεινότητα της οθόνης κόντρα στον ήλιο (με αυτοματη φωτεινότητα). Εν τέλει, θα το αγόραζα ξανά και ξανά, σε αυτά τα λεφτά.
  7. sakisma

    LG G Flex2 (H955)

    Το πήρα και γω από nok-shop, σειρά 510, άψογη εξυπηρέτηση. Κάτοχος εδώ και 10 μέρες, είμαι πολύ ευχαριστημένος. Πληροφοριακά απλώς, ψώνισα από ebay τις παρακάτω θήκες και είπα να μοιραστώ τις εντυπώσεις μου , αφού είναι αρκετά φτηνές : http://www.ebay.com/itm/kwmobile-TPU-SILICONE-CRYSTAL-CASE-FOR-LG-G-FLEX-2-SOFT-COVER-SILICON-MOBILE-/351587386266?var=&hash=item51dc3dc39a:m:m8e0ZCZnkNHc-LadSrmr7PA Απλή, σιλικονούχα ,διάφανη. Τέλεια εφαρμογή και ταχύτατη αποστολή. Αυτή φοράω μόνιμα. http://www.ebay.com/itm/PU-Leather-Printed-Side-Flip-for-LG-G-Flex-2-Various-Colours-And-Designs-/172069509355?var=470918876177&hash=item28102458eb:m:mfZelEYRQk6Mp5VC7TtaAEQ Πήρα και αυτή για να βρίσκεται. Είναι και αυτή κουρμπαριστή ,οπότε το κινητό εφαρμόζει καλά. Το κούμπωμα είναι μαγνητικό. Δίνει την αίσθηση ότι είναι πιο ακριβή. Εντύπωση μου έκανε η συσκευασία του δέματος. Ο φάκελος πρέπει να κόστισε πιο πολύ από τη θήκη. Οι αγορές έγιναν από Ευρώπη για να φτάσουν γρήγορα στα χέρια μου (μια βδομάδα το πολύ) με τη χρήση της κάρτας Revolut που μου έχει λύσει τα χέρια με τα capital controls.
  8. Αν σε ενδιαφέρει αποκλειστικά και μόνο η πλοήγηση,το destinator 6 είναι μονόδρομος και οπότε διαλέγεις την ανάλογη συσκευή.Το 3100 και mio έχουν σπάσει και τα δύο.Η κοινότητα του Mio είναι μεγαλύτερη οπότε θα είχες καλύτερη υποστήριξη αν χρειαζόσουν κάτι.Αν θες μια πιο φθηνή λύση,πας σε vector της dis,το σπας και φορτώνεις ότι θες μιας και μπορείς να βρεις τα πάντα.
  9. Στο http://www.freesoft-board.to φαίνεται να έχει ωραία πραγματάκια.Παρακαλούνται οι γερμανόγλωσσοι να βοηθήσουν. Μήπως έχει δοκιμάσει κανείς τη δοκιμαστική έκδοση του igo2008?
  10. Αγαπητέ papajo και γω το ραδιόφωνο ψάχνω μανιωδώς.Αν βάλουμε βέβαια και αυτό μετά θα αρχίσουμε δειλά δειλά να λέμε πως θα ήταν ωραία αν έπαιζε και τηλεόραση.
  11. Αφού άρεσαν τα προηγούμενα παιχνίδια,ορίστε και το μεγάλο πακέτο. Αναφέρω και πάλι ότι δεν ξέρω ποια από αυτά μπορεί να έχουν ανέβει,αλλά επειδή είναι πολλά,πιστεύω ότι θα υπάρχουν και νέα παιχνιδάκια,που από μια ματιά που έριξα είναι και πολύ όμορφα.Μερικά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν τρέχουν,γι'αυτό κάποιος πιο σχετικός από μένα,θα μπορούσε να κάνει ένα ξεσκαρτάρισμα και να τα κατηγοριοποιήσει(π.χ. ποια παίζουν σε vertical screen),τι είδους παιχνίδι είναι το καθένα και τέλος να κάνει ένα mega πακέτο και να το ανεβάσει στο rapidshare ώστε να έχουμε όλοι πρόσβαση σε αυτά.Υπόσχομαι να συνεχίσω τις αναζητήσεις στο δίκτυο και να επανέλθω με νέο software. Θα ήθελα και μια βοήθεια από τους ειδικούς.Εγκατέστησα το syrig στο vector,φορτώνει μια χαρά αλλά ζητά activation code για τους χάρτες.Αν γνωρίζει κάποιος κάτι ας βοηθήσει.
  12. Και μερικά παιχνίδια για το vector μας.Συγχωρέστε με αν έχουν ξανανέβει.Τρέχουν μια χαρά.
  13. Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί όταν πάω να τρέξω το dest7 μου βγάζει το μήνυμα Fatal Application Error A security error of uknown couse has been detected which has corrupted the Program's internal state. The program cannot safely continue execution and must now be terminated. Program: Destinator.exe Dest6,papago kai igo τρέχουν κανονικά.Είμαι κάτοχος του 380 και έχω περασμένο το newmenu1. Ευχαριστώ. Υ.Γ. :Για αυτά που άκουσα ότι πωλείται το σπάσιμο των pna στο δίκτυο,λυπάμαι πολύ.Κάποιοι κόπιασαν για να μπορούμε οι υπόλοιποι να έχουμε ένα φτηνό αλλά εξαιρετικό gadget και να περνάμε την ώρα μας.Όπως πολύ καλά ξέρετε όμως,"Ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος" - ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ .Συνεχίστε την καλή δουλειά παιδιά και νομίζω ότι η internet community είναι αρκετά έξυπνη και θα απομονώσει τους όποιους επιτήδειους.
  14. Όλα εντάξει.Έβαλα το μενου και το dest6.Η κάρτα έφταιγε μάλλον.Ευχαριστώ όσους βοήθησαν με τις γνώσεις τους.
  15. Το πήρα από carrfour 169 ευρώ χωρίς κουπόνια.Σου έστειλα μήνυμα τί πρόβλημα αντιμετωπίζω.
×
×
  • Create New...