Jump to content

visitor

Members
  • Δημοσιεύσεις

    107
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About visitor

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

visitor's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Φίλε astronaytis Δεν έχω λόγο να διαφωνήσω σε αυτό που περιγράφεις. Απλά η αλήθεια είναι ότι παρά τις αξιέπαινες προσπάθειες που γίνονται από τους κατέχοντες το άθλημα, για βελτίωση, υπάρχει πάντα το ρίσκο να γίνει το τηλέφωνο άχρηστο κουτί, με τα φλασαρίσματα το ένα πάνω στο άλλο αν κάτι πάει στραβά. Και η αλήθεια είναι ότι ΔΕΝ υπάρχει μια εγγυημένη rom που με αποδοχή όλων των χρηστών είναι σταθερή, πλην των εργοστασιακών, που το μόνο μειονέκτημα τους είναι η ταχύτητα όπως την περιγράφουν οι χρήστες. Ο ένας έχει πρόβλημα εδώ, ο άλλος εκεί, ο τρίτος παραπέρα. Και το βασικό είναι ότι αν έχεις μια συσκευή να περνάς την ώρα σου με δοκιμές, το επικροτώ. Αν όμως σε αντίθετη περίπτωση η χρήση του τηλεφώνου είναι πρωτίστως για επικοινωνία και μετά για πειραματισμούς :) , εκεί χμμμμμμμμ.......! Και τελικά για να μην μακρηγορώ, (με απόλυτο σεβασμό σε όποια προσπάθεια γίνεται για βελτίωση από όποιον και αν προέρχεται) θα πω το γνωστό ρητό. Ότι δουλεύει ΜΗΝ το πειράζεις. Αν και ο πρώτος που πολλάκις δεν το τηρώ, είμαι εγώ. :p Keep flashing boys!!
  2. E.... μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Φιλικά το λέω. :) Αν κάποιος φορτώνει ένα κινητό με ότι χαζολοϊδι σε εφαρμογή βρει, αναμενόμενο είναι. Εμένα γιατί από μαμά με εκνεύριζε η ταχύτητα του όπως λ.χ. στο σκρόλ να περνάει αυτό πού επιθυμούσα, και να το ψάχνω ανάποδα, η να ανοίγει εφαρμογή αμέσως από λάθος άγγιγμα και να την κλείνω στην συνέχεια μιας και δεν την επιθυμούσα ? Εφαρμογές έχω αυτές που πράγματι εξυπηρετούν κάποιο σκοπό, και όχι ότι σερβίρει ο κάθε πονηρός που τροποποιεί έναν κώδικα που πήρε από κάποιον άλλο που είχε πάρει από κάπου αλλού, και το πασάρει στο μάρκετ για να φανεί το όνομα του. Και στο κάτω κάτω πρόκειται για μια αξιοπρεπέστατη συσκευή, που με τα χρήματα που κοστίζει η αγορά της, είναι μακράν καλύτερη από άλλες της ίδιας οικογένειας. Και φυσικά μετά την εργοστασιακή I5800XWJG8 που είχε το δικό μου, πλέον εδώ και 1-2 μέρες τρέχει με την I5800XWJPE και πάει σφαίρα. Πάντα φιλικά, και καλή Ανάσταση σε όλους.
  3. Ευχαριστώ kyrillos13 Μια ερώτηση ακόμα. Υπάρχει κάποιο λινκ για να έχουμε την original Ι5800XWJG8 - I5800XXJG3 και I5800VGRG1 κάπου για dload για να μην κάνουμε downgrade το Kies?
  4. Αν εσύ ξέρεις λίγα.... όπως λες, εγώ να δεις πόσα ξέρω. :lol: Ευχαριστώ που μου έσωσες τον χρόνο μου, αλλά πιθανόν και το τηλέφωνο. :D
  5. Θα δουλέψει, η ........ θα γίνει το τηλέφωνο τούβλο? Android 2.2 ROM official Froyo http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1037459 :wacko:
  6. Λοιπόν με βοήθησες να βρω την αιτία. :) Ρυθμίσεις - Πληροφορίες σχετικά με το τηλέφωνο - Ρυθμίσεις USB Και το έβαλα να Γίνεται ερώτηση κατά την σύνδεση. Τώρα μάλιστα. :D Εντιτ: Ηταν σε Kies.
  7. Όταν το κάνω αυτό, απλά δεν συνδέεται με τον υπολογιστή. Ενώ με απενεργοποιημένη την επιλογή συνδέεται κανονικά. Να το πετάξω? :D
  8. Σε ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση κατ' αρχήν αλλά... Δεν φεύγει με τίποτα. Παραμένει το εικονίδιο και απο κάτω 5-6 τελείες να κινούνται και με την αναγραφή : Συνδέθηκε. Μόλις βγάλω το καλώδιο όλα δουλεύουν εντάξει. Και για την version έχω PDA: I5800XWJG8 PHONE: I5800XXJG3 CSC: I5800VGRJG1 Ετσι ακαδημαϊκά δηλαδή.
  9. Καλησπέρα σε όλους. Ερώτηση από άσχετο (εμένα). Όταν συνδέουμε το USB καλώδιο, τηλέφωνο δηλαδή με τον υπολογιστή, υπάρχει τρόπος να φύγει αυτό το εικονίδιο με το usb στην οθόνη, και να δουλεύει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ σαν τηλέφωνο? Όχι, manual δεν έχω διαβάσει. :X
  10. Και που να μας έρθουν τα HUD αυτοκινήτων. Εκεί να δεις πόσοι θα ονειρεύονται ότι είναι πιλότοι μαχητικών, στους δρόμους. Και θα μας μείνει το VECTOR για MP3 και Dvix. Ούτε iGO ούτε Papago. :)
  11. Αν και λέω αν, το iGO είχε, η υποστηριζόταν από χάρτες σαν του Dest (η αν τους αποκτίσει στο μέλλον) τι θα είχες στο VECTOR ? (Για να μην είμαστε offtopic :D). Με το χέρι στην καρδιά που λένε. Γιατί είπα και συμφώνησα με την δραματική διαφορά χαρτών. Αλλά για το πρόγραμμα καθ' εαυτού η ερώτηση. Άσε με να φανταστώ........χμμμμμ! Αφού σου αρέσει και εσένα το ωραίο, γιατί μου το χαλάς? :lol:
  12. Σωστά, πάνω από όλα οι χάρτες, αλλά.... Εδώ που τα λέμε, και έχουν ξαναειπωθεί αρκετές φορές, δεν είναι μόνο να είναι καλός ο χάρτης. Κινούμαι στην Αττική οδό και περνάω τα τούνελ της, και τα τούνελ του περιφερειακού Υμηττού. Τα Dest6 Dest7 Papago παθαίνουν σοκ. Λες και είχαμε παλμό ατομικής έκρηξης. Πλήρη ακινησία. Το ρημάδι το iGO συνεχίζει να δείχνει κίνηση λαμβάνοντας υπόψιν του το γεγονός των τούνελ. Άλλο παράδειγμα. Στρίβω, και στην στροφή απάνω ακούω στα άλλα ....στρίψτε τώρα δεξιά!!! Το iGO γιατί με προλαβαίνει πάντα? Σε κίνηση. Ε τα τρία πρώτα μου θυμίζουν εκείνο το παιχνίδι με τις δυο παύλες και την τετράγωνη μπίλια στην οθόνη. Το πίνκ πόνκ. Το θυμόσαστε. Είχε βγει και σε κουτί με κέρμα στα καφενεία. Το δε iGO βρε παιδί μου έχει αυτό που λέμε ομαλή κίνηση. Σε χαλαρώνει. Μετά εγώ ξέρω που πάω και πώς θα πάω. Θέλω μια ένδειξη ευανάγνωστου ταχυμέτρου. Ποιος έχει το καλύτερο? Ε ποιός? Άσε που με τα skin του, το προσαρμόζεις και στο χρώμα της ταπετσαρίας, και του φωτισμού των οργάνων του οχήματος. Και άλλα που δεν πρέπει γιατί είμαι offtopic. Καλά για το vector 390 τα λέω εγώ για να μην παρεξηγηθούμε έτσι? :)
  13. Εδώ που τα λέμε δεν είναι μόνο οι ταινίες που χρειάζεται ο χώρος. Για σκέψου το iGO8 με τα 3D του, τα σεα και τα μεα του, πώς θα το στριμώξουμε σε μικρή κάρτα? Θα πνίγεται. Να του ετοιμάσουμε λοιπόν από τώρα το δωμάτιο του ε? :D
  14. Χμμμμ! Καί φορητό DVD Player μεταξύ των άλλων. Τρία πράγματα μένουν σε εκκρεμότητα. Τηλεόραση, ραδιόφωνο, και anti-radar. :) Η ερώτηση σου μάλλον αφορά αυτό που διάβασες στο rapidshare για 90 ημέρες. Δεν αφορά αυτό-αυτά που κάνεις dload. Αφορά αυτόν που δωρεάν κάνει upload. To rapid το κρατάει στον server του 90 ημέρες και μετά το διαγράφει ΑΝ εν το μεταξύ δεν έχει ζητηθεί για dload από κάποιον. :)
  15. Micro SD σε adaptor SD. :) Λάθος. MicroSD βάζουμε με adaptor SD. Λόγο κεκτημένης ταχύτητας....... SD είναι το σωστό.
×
×
  • Create New...