Jump to content

Ne0

Members
  • Δημοσιεύσεις

    48
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Ne0

  1. Ρε παίδες..Επειδή έχω να μπώ πολύ καιρό....λόγω υποχρεώσεων μου προς την ''μαμα πατρίδα''....σε ποιά έκδοση χάρτη έχουμε μείνει στο destinator?
  2. Πλάκα στην πλάκα η dis ακόμα να κάνει αναβάθμιση λογισμικού για την δική μας συσκευη.... Την παράτησαν τελείως μου φαίνεται...Οχι πως με πολυενδιαφέρει...αλλά έτσι για το γ***το..
  3. Μακάρι να είχε το συγκεκριμένο pda τόσο φθηνά.... Δεν είναι αυτό πάντως. Είναι ένα παλιότερο pna που αν θέλεις να το δείς μπορείς να βάλεις στο google search για vectormaster 550.
  4. Μήπως έχεις κανένα link από τη συγκεκριμένη συσκευή γιατί δεν την ξέρω?:O
  5. Καλά είστε αστέρια...Το έχετε κάνει τούμπανο το μηχάνημα...:p:p Ρε παιδιά ξέρετε αν μπορεί να πάρει και κανένα πρόγραμμα πλοήγησης με χαρτες εκτός δρόμου? Καλά αν το καταφέρετε και αυτο....Ποιος μας πιάνει!!:D:D
  6. Μια ερώτηση: Το νέο engine.ini μου το είχες δώσει παλιότερα και πράγματι τα προβλήματά μου(όταν έκλεινα τον διακόπτη στο πίσω μέρος της συσκευής) λύθηκαν. Τα υπόλοιπα που έχεις μέσα σε τι εξυπηρετούν?
  7. Ne0

    Destinator 7

    Στο dest6 και στο 7 για να δημιουργήσεις μια διαδρομή με στάσεις(αν κατάλαβα σωστά τι ζητάτε), πας στα πρόσθετα και επιλέγεις διαδρομή με στάσεις.Πατάς στο κουμπί ενέργειες και πατάς προσθήκη διαδρομής,την ονοματίζεις (κατι δηλαδή σαν ένα φάκελο να το φανταστείς) και αρχίζεις να προσθέτεις στάσεις.Κάποια απο αυτές την ορίζεις ως αφετηρία(μεταφέροντάς την, με τα βελάκια που έχει στη βάση,στην κορυφή) και κάποια ως προορισμό(μεταφέροντάς την στο τέλος).Σε κάθε στάση που προσθέτεις, βάζεις την διεύθυνση και πατάς μεταφορά, και στην συνέχεια δίνεις ένα όνομα στην στάση αυτή και πατάς ΟΚ!Δεν είναι ανάγκη να τις βάλεις με τη σειρά που θέλεις.Μπορείς να αλλάξεις τη σειρά με τα βελάκια που έχει στη βάση!
  8. Sorry!Έχεις δίκιο!Στο 6 δεν υπάρχει πυξίδα! Μπερδεύτηκα με το 7! Στο 6 η διόρθωση γίνεται μέσω των ρυθμίσεων χάρτη(δηλ. με τον άλλο τρόπο)!
  9. Πάτα επάνω στην πυξίδα ή πήγαινεστη διαχείρηση χάρτη, στις ρυθμίσεις χάρτη και πάτα στον προσανατολισμό χάρτη=>εμπρός είναι πάνω και με τά λήξη!
  10. To vector 390 εχω! Τι κανει αυτό το πρόγραμμα και που μπορώ να το βρω? Ευχαριστώ!
  11. Μια ερώτηση! Στο destinator γινεται πλοήγηση με συντεταγμένες (όπως στο iGO) και αν ναι, πως?
  12. Ρε παιδια!Ξερεις κανεις να μου πει αν τα POI και τα Dangerous points που ήταν για το destinator 6 κανουν και για το destinator 7? Αν όχι ξερει κανείς που μπορώ να τα βρώ? Ευχαριστώ!:D:D
  13. Welcome back φίλε bbbb! Μην πτοεισαι απο τους κατατόπους λαλάκες! Σκέψου και εμάς τους ανίδεους!:D:O
  14. Τους έστειλες e-mail και σου απάντησαν για το πως ξεκλειδώνεται η συσκευή, έτσι απλά? Δεν τους νοιάζει δηλαδή τον αν θα ξεκλειδώσει κάποιος την συσκευή τους? Πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο?Μπράβο τους!!!!:D Έκτός και αν δεν λές αυτό και κατάλαβα λάθος εγώ....:O
  15. Πάρε το 390 από τα Carrefour, που είναι ίδιο με το 380 και έχει και 169Ε!Και δέχεται και τα πάντα(πράγμα δοκιμασμένο)! Συμφέρει!;)
  16. Το vector ειναι ένα PNDή PNA,απ'ότι έχω καταλάβει δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ των δύο(αν υπάρχει διορθώστε με). Αυτό που ήθελα να πώ εγώ είναι ότι με τόσες εφαρμογές που περάσαμε, τελικά δεν έχει να ζηλέψει και πολλά πράγματα από τα PDA! Thnx again φίλε bbbb!:D
  17. Και εγώ θέλω να σε ευχαριστήσω αφού με τη βοήθειά σου καταφέραμε να κάνουμε μια από τις φθηνότερες συσκευές της αγοράς να δουλεύει σαν ένα πανάκριβο pda!;)
  18. Σοβαρά μιλάς ότι συμβαίνει αυτο? Αυτο καταντάει γελίο.... ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!
  19. Είναι φυσιολογικό! Έτσι είναι και το δικό μου!
  20. Γεια σας παιδιά!Χρόνια πολλά, καλή χρονιά! Εχω μία ερώτηση για το newmenu1! Μήπως γνωρίζει κανείς πως μπορώ αντί για το destinator 7 ή το papago να βάλω το iGo? Το πρόγραμμα το έχω, απλά αναρωτιέμαι αν γίνεται στη θέση του του dest/papago (στο newmenu1) γίνεται να βάλω το iGO! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!:)
  21. Μήπως γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρώ blue skin για το dest6? Γιατί έχω μόνο το red (και το all)
  22. Καταρχήν, στο engine.ini μέσα υπάρχει \script\script.exe και όχι .mcsr! Επίσης παρατήρησα ότι μέσα στο φάκελο script του newmenu1 υπάρχει το Desktop.exe... οπότε εγω πρεπει να το ξαναβάλω? Γιατί άλλα μέλη από εδώ μέσα μου είπαν ότι δεν χρειάζεται διότι το έχει το newmenu1!Με έχετε μπερδέψει...:O!
  23. Ουφφφφ!Ησύχασα! Και ήμουν έτοιμος να πάω στο carrefour και να τους ξεχέσω!
×
×
  • Create New...