Jump to content

Vector Master 380 (PNA)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

http://www.ngi.gr/page.php?languageid=2&pageid=59&categoryid=1

Aν το έχεις κάνει ήδη,πρέπει να κάνεις εγγραφή http://www.destinatortechnologies.com/de_DE/mydestinator/index.html

δίνοντας το κλειδί του προϊόντος.

εννοώ πως δεν ξέρω με ποιό τρόπο να το κάνω, όταν πατάω το πλήκτρο ABC με το οποίο εκ περιτροπής εμφανίζεται το ελληνικό ή το αγγλικό πληκτολόγιο, να μπορούσε να εμφανιστεί το κυρύλλικό δηλαδή το σλάβικο(πχ ρώσσικα). Όταν εγκατέστησα το dest7, έβγαζε μόνο αγγλικά. Κάποιος απο το site έδωσε ένα προγραμματ'άκι, το keyboard2.ini, που μόλις το έβαλα μπορούσε το dest7 να εμφανίσει ελληνικούς χαρακτήρες. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο για άλλους χαρακτήρες; (ρώσσικα, κινέζικα, αραβικά ή άλλοι χαρακτήρες)

αυτό που είχα πει στην πρώτη απάντηση ισχύει: τροποποιώντας το keyboard.ini έχεις όποιες γλώσσες θέλεις ανά δύο (Ελλ/Αγγλ η Αγγλ/Κυριλ ή Ελλ/Κυριλλ κλπ.

αυτό που είχα πει στην πρώτη απάντηση ισχύει: τροποποιώντας το keyboard.ini έχεις όποιες γλώσσες θέλεις ανά δύο (Ελλ/Αγγλ η Αγγλ/Κυριλ ή Ελλ/Κυριλλ κλπ.

Ευχαριστώ. Μάλλον κατάλαβα. Μπορώ δηλαδή να αλλάξω κάποιοα λατινικά σύμβολα σε ρωσσικά. Τα επιπλέον όμως σύμβολα που έχουν τα ρωσικά, μου φαίνεται γύρω στα 28-33, πως τα αλλάζω; Να καταργήσω πχ τόνους ή κόμα κλπ και στη θέση τους να βάλω τα επιπλέον;

Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι).

Κινέζικη παροιμία

Φτιάξε ένα file μέσα στο file destinatorapps. Μέσα στο τελευταίο βάλε τον-τους χάρτες. Δεν έχει σημασία αν έχεις τον χάρτη κάπου αλλού. Εκεί τον ψάχνει και δεν τον βρίσκει.

Ωραια τον βρηκε τον χαρτη και ολα ελληνικα. Το δευτερο πρόβλημα τώρα είναι οτι μου ζηταει εγγραφη. Εβαλα το destcore.dll αλλα τιποτα! Δοκιμασα να το βάλω σε διαφορους φακελους μεσα στους χάρτες, εξώ αλλα τιποτα!

iPad Pro 2020, iPhone 12 pro max

Νέος χάρτης για όλα τα συστήματα πλοήγησης

Νέος χάρτης (26/11/2007) από την DIS για τα παρακάτω συστήματα πλοήγησης

PapaGOV7

Vector Master 380 - 390

Vector Master 550

Η αναβάθμιση του Νοεμβρίου περιλαμβάνει :

Επικαιροποίηση / διορθώσεις του οδικού δικτύου σε:

- Εγνατία Οδός: προσθήκη νέων τμημάτων σε όλο το μήκος της οδού.

- Ν. Αττικής: επικαιροποίηση οδικού δικτύου σε τμήματα του νομού.

- Ν. Αχαϊας: προσθήκη οδικού δικτύου με ονοματολογία στην Κάτω Αχαϊα.

- Ν. Θεσσαλονίκης: προσθήκη οδικού δικτύου με ονοματολογία στην Καρδιά (Δ. Μίκρας), επικαιροποίηση οδικού δικτύου σε τμήματα του νομού.

- Ν. Ιωαννίνων: προσθήκη οδικού δικτύου με ονοματολογία στο Μέτσοβο, επικαιροποίηση οδικού δικτύου σε τμήματα του νομού.

- Ν. Αιτωλοακαρνανίας: προσθήκη οδικού δικτύου με ονοματολογία σε Αμφιλοχία, Βόνιτσα.

- Ν. Κυκλάδων: προσθήκη οδικού δικτύου με ονοματολογία σε Μύκονο, Φηρά (Θήρα), Τήνο, επικαιροποίηση οδικού δικτύου στα νησιά Κίμωλος,

Μήλος, Μύκονος, Σαντορίνη, Σέριφος, Σίκινος, Σίφνος, Τήνος, Φολέγανδρος.

- Ν. Ξάνθης: επικαιροποίηση οδικού δικτύου σε τμήματα του νομού.

- Ν. Χαλκιδικής: επικαιροποίηση οδικού δικτύου σε τμήματα του νομού.

- Ν. Πιερίας: επικαιροποίηση οδικού δικτύου σε τμήματα του νομού.

- Ν. Λαρίσης: επικαιροποίηση οδικού δικτύου σε τμήματα του νομού.

- Ν. Τρικάλων: επικαιροποίηση οδικού δικτύου σε τμήματα του νομού.

- Ν. Θεσπρωτίας: επικαιροποίηση οδικού δικτύου σε τμήματα του νομού.

- προσθήκη επιπλέον 1431 σημείων ενδιαφέροντος σε όλη τη χώρα.

vector master 390 the ultimate PNA machine!!!

Χα μόλις το είδα και πάω να τον δοκιμάσω αμέσως.

Ανανέωση χάρτη σε 1 μήνα περίπου, τρομερή πρόοδο βλέπουμε.

1-2 freddy is coming, 3-4 better lock your door...

Αν κι έχω εγκαταστήσει σωστά τους drivers της motherboard για το USB 2.0, όταν συνδέω το Vector Master 380 με το καλώδιο USB στον υπολογιστή μου, μου βγάζει το κίτρινο μπαλονάκι που λέει "Αυτή η συσκευή μπορεί να λειτουργήσει ταχύτερα - Η συσκευή USB θα λειτουργήσει ταχύτερα εάν την συνδέσετε σε μια θύρα υψηλής ταχύτητας USB 2.0 Για μια λίστα των διαθέσιμων θυρών, κάντε κλικ εδώ" Όταν κάνω κλικ εκεί, μου βγάζει ένα παραθυράκι που μου δείχνει όλες τις θύρες USB 2.0 ελεύθερες ενώ κι αυτή που έχω ήδη συνδέσει το Vector Master είναι USB 2.0!!!

Φταίει το PC μου ή το Vector Master;

Έχω Windows XP Professional με SP2 και τους τελευταίους drivers για τα πάντα...

Αν κι έχω εγκαταστήσει σωστά τους drivers της motherboard για το USB 2.0, όταν συνδέω το Vector Master 380 με το καλώδιο USB στον υπολογιστή μου, μου βγάζει το κίτρινο μπαλονάκι που λέει "Αυτή η συσκευή μπορεί να λειτουργήσει ταχύτερα - Η συσκευή USB θα λειτουργήσει ταχύτερα εάν την συνδέσετε σε μια θύρα υψηλής ταχύτητας USB 2.0 Για μια λίστα των διαθέσιμων θυρών, κάντε κλικ εδώ" Όταν κάνω κλικ εκεί, μου βγάζει ένα παραθυράκι που μου δείχνει όλες τις θύρες USB 2.0 ελεύθερες ενώ κι αυτή που έχω ήδη συνδέσει το Vector Master είναι USB 2.0!!!

Φταίει το PC μου ή το Vector Master;

Έχω Windows XP Professional με SP2 και τους τελευταίους drivers για τα πάντα...

Απλά αγνόησε το μήνυμα. ΜΗΝ πατήσεις στο "ΕΔΩ". Δουλευέι και έτσι, απλά θα ήθελε να δουλεύει ταχύτερα. Απλώς κλείσε το παραθυράκι και συνέχισε. Πιστεύω οτι σου διαβάζει το vector σαν εξωτερικό δίσκο. Δεν χρειάζεσαι μεγαλύτερη ταχύτητα. Χρειάζεσαι καλλίτερα ένα card reader

Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι).

Κινέζικη παροιμία

ego eimai stin rodo kai deixnei oti nane

olo ektos dromou mou bgazei oti eimai. eno to destinator to 6 einai akrives

Εμένα η νέα έκδοση με βγάζει ανάποδα σε μονόδρομο, που έγινε μονόδρομος εδώ και 1,5 χρόνο. Φαίνεται ότι βιάζονται να καλύψουν την Ελλάδα όπως όπως και ίσως αργότερα να διορθώσουν τέτοια φινόμενα. Προς το παρόν, δοκιμές σε γνωστούς δρόμους με κάνουν να πιστεύω ότι από χάρτες καλά πάνε αλλά από πλοήγηση, πάρτε καλλίτερα ένα σκύλο εκπαιδευμένο να οδηγεί τυφλό. Πιο σίγουρα θα βρείτε έτισι την σωωστή πορεία. ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ. (Το destinator 6 ήδη έχει την σωστή πορεία για για τέτοιους δρόμους). Ευτυχώς που το μηχανάκι και φυσάει και τρέχει τα destinatorς

Κινέζικη παροιμία

Απλά αγνόησε το μήνυμα. ΜΗΝ πατήσεις στο "ΕΔΩ". Δουλευέι και έτσι, απλά θα ήθελε να δουλεύει ταχύτερα. Απλώς κλείσε το παραθυράκι και συνέχισε. Πιστεύω οτι σου διαβάζει το vector σαν εξωτερικό δίσκο. Δεν χρειάζεσαι μεγαλύτερη ταχύτητα. Χρειάζεσαι καλλίτερα ένα card reader

Το ξέρω ότι δουλεύει κι έτσι, κι έχω και card reader. Δεν έχω πρόβλημα να μεταφέρω αρχεία στην κάρτα του Vector Master. Το ερώτημά μου είναι αν αυτό το κάνει σε όλους σας, οπότε έχει πρόβλημα το Vector Master, ή αν το κάνει μόνο σε μένα, οπότε έχει πρόβλημα ο υπολογιστής μου. Ιδού η απορία...

Το ξέρω ότι δουλεύει κι έτσι, κι έχω και card reader. Δεν έχω πρόβλημα να μεταφέρω αρχεία στην κάρτα του Vector Master. Το ερώτημά μου είναι αν αυτό το κάνει σε όλους σας, οπότε έχει πρόβλημα το Vector Master, ή αν το κάνει μόνο σε μένα, οπότε έχει πρόβλημα ο υπολογιστής μου. Ιδού η απορία...

ΝΑΙ μου το έκανε και μένα, αλλά σταμάτησε να μου βγάζει το μήνυμα και δουλεύει κανονικά(΄βέβαια δεν ξέρω με τι ταχύτητες, αν δηλαδή δουλεύει σαν usb1 ή 2 αλλά και δεν με απασχολεί). Πάντως δεν είναι κάποιο σφάλμα και έχω vista και νέο laptop, άρα λογικά δεν είναι πρόβλημα του υπολογιστή σου.

Κινέζικη παροιμία

Καπου διάβασα οτι για να βρει σήμα GPS πρεπει να μην υπάρχουν υλικά εμπόδια (εκτός απο γυαλί) και ειναι στραμμένο στον ουρανό. Στο σπίτι μέσα πως είναι δυνατον να βρισκει σήμα GPS και με κλειστό πατζούρι;

Οταν φορτίζει το vector380 ακούγεται πιο δυνατά ο ήχος; Στο δικό μου αυτό συμβαίνει πάντως και στις 2 περιπτώσεις

Για τον ήχο δεν μπορώ να σου πω σίγουρα γιατί δεν του έχω δώσει και μεγάλη σημασία! Τώρα για το σήμα GPS έχεις δίκιο, αλλά νομίζω (νομίζω λέω μην με φάει κανένας πιο ειδικός!) ότι έχω διαβάσει ότι χρησιμοποιούν με κάποιο τρόπο τις αντανακλάσεις στα άλλα κτίρια. Εγώ μέσα στο σπίτι το δοκιμάζω πολλές φορές, αλλά με κλειστό πατζούρι μου ακούγεται λίγο κάπως. Μήπως οι τρύπες του πατζουριού σου είναι δεκάποντες;!

Για τον ήχο δεν μπορώ να σου πω σίγουρα γιατί δεν του έχω δώσει και μεγάλη σημασία! Τώρα για το σήμα GPS έχεις δίκιο, αλλά νομίζω (νομίζω λέω μην με φάει κανένας πιο ειδικός!) ότι έχω διαβάσει ότι χρησιμοποιούν με κάποιο τρόπο τις αντανακλάσεις στα άλλα κτίρια. Εγώ μέσα στο σπίτι το δοκιμάζω πολλές φορές, αλλά με κλειστό πατζούρι μου ακούγεται λίγο κάπως. Μήπως οι τρύπες του πατζουριού σου είναι δεκάποντες;!

Για τον ήχο πρόσεξε μήπως όταν σου το κάνει , η μπαταρία έχει ψιλοαδιάσει. Μια φορά που το λειτούργησα χωρίς φορτιστή και άρχισε να αδειάζει η μπαταρία, το πρώτο που έκανε μάλλον για οικονομία ρεύματος ήταν να χαμηλώσει τον ήχο και μετά να χαμηλώσει την φωτεινότητα της οθόνης και να λειτουργεί μέχρις εσχάτων. Φαίνεται ότι σε αυτό κάνανε πολύ καλή δουλειά, αφού μας ενδιαφέρει κυρίως να μη χανόμαστε έστω και με χαμηλόφωνο ήχο ή οθόνη που μόλις φαίνεται. Να σημειώσεω ότι είχα βάλει την οθόνη στο Never, να μην κλείνει δηλαδή ποτέ χωρίς φορτιστή και έτρεχα το papago. Τα κόλπα άρχιεσαν μόλις η μπαταρία έφτασε στο 1 μόνο τετραγωνάκι. Πρίν δούλευε όπως είχα πει να δουλεύει.

Κινέζικη παροιμία

Ναι η μπαταρια εβγαζε και μηνυμα χαμηλή μπαταρια. Λογικα ειναι αυτό που αναφέρεις. Γιατι με πλήρη μπαταρια ειτε ειναι στο ρεύμα είτε οχι ακούγεται ιδιος ο ηχος

Νέος χάρτης για όλα τα συστήματα πλοήγησης

Νέος χάρτης (26/11/2007) από την DIS για τα παρακάτω συστήματα πλοήγησης

PapaGOV7

Vector Master 380 - 390

Vector Master 550

Η αναβάθμιση του Νοεμβρίου περιλαμβάνει :

Επικαιροποίηση / διορθώσεις του οδικού δικτύου σε:

- Εγνατία Οδός: προσθήκη νέων τμημάτων σε όλο το μήκος της οδού.

- Ν. Αττικής: επικαιροποίηση οδικού δικτύου σε τμήματα του νομού.

- Ν. Αχαϊας: προσθήκη οδικού δικτύου με ονοματολογία στην Κάτω Αχαϊα.

- Ν. Θεσσαλονίκης: προσθήκη οδικού δικτύου με ονοματολογία στην Καρδιά (Δ. Μίκρας), επικαιροποίηση οδικού δικτύου σε τμήματα του νομού.

- Ν. Ιωαννίνων: προσθήκη οδικού δικτύου με ονοματολογία στο Μέτσοβο, επικαιροποίηση οδικού δικτύου σε τμήματα του νομού.

- Ν. Αιτωλοακαρνανίας: προσθήκη οδικού δικτύου με ονοματολογία σε Αμφιλοχία, Βόνιτσα.

- Ν. Κυκλάδων: προσθήκη οδικού δικτύου με ονοματολογία σε Μύκονο, Φηρά (Θήρα), Τήνο, επικαιροποίηση οδικού δικτύου στα νησιά Κίμωλος,

Μήλος, Μύκονος, Σαντορίνη, Σέριφος, Σίκινος, Σίφνος, Τήνος, Φολέγανδρος.

- Ν. Ξάνθης: επικαιροποίηση οδικού δικτύου σε τμήματα του νομού.

- Ν. Χαλκιδικής: επικαιροποίηση οδικού δικτύου σε τμήματα του νομού.

- Ν. Πιερίας: επικαιροποίηση οδικού δικτύου σε τμήματα του νομού.

- Ν. Λαρίσης: επικαιροποίηση οδικού δικτύου σε τμήματα του νομού.

- Ν. Τρικάλων: επικαιροποίηση οδικού δικτύου σε τμήματα του νομού.

- Ν. Θεσπρωτίας: επικαιροποίηση οδικού δικτύου σε τμήματα του νομού.

- προσθήκη επιπλέον 1431 σημείων ενδιαφέροντος σε όλη τη χώρα.

Προκειμένου να κρατήσετε τις διευθύνσεις που έχετε κάνει αποθήκευση στα αγαπημένα, αλλά και τις πρόσφατες τοποθεσίες ιστορικού, ΜΗ διαγράψετε το φάκελο "user" που βρίσκεται μέσα στο φάκελο "Maganavi"

Έχουμε τίποτα πληροφορίες για το Vector Master 590? Τιμή? Πουλιέται πουθενά?

Αν δεν έχει βγει ακόμα στην αγορά, φαντάζομαι οτι θα βγει σύντομα στα Carrefour που έχει περίπτερο η DIS

Carrefour ΓΕΡΑΚΑ

Carrefour ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Carrefour ΑΛΙΜΟΥ

Carrefour ΠΕΤΡΟΥ ΡΑΛΛΗ

Carrefour ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Φαίνεται να είναι καλό εργαλείο και με επιπλέον δυνατότητες...;)

Όπου μπαίνει και ο ελληνικός. Ή θα φτιάξεις ένα ανεξάρτητο φάκελο destinatorapps κατευθείαν στην SD (όπου έχεις και το φάκελο με το Destinator) ή μέσα στο φάκελο του Destinator.