Taz296 Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 Πιστεύω ότι αρκετοί από σας θα βρείτε ενδιαφέρον το παρακάτω. Θα έχετε την αείμνηστη Σαπφώ Νοταρά ως πλοηγό στο ταξίδι σας... :) Για την ώρα, το χρησιμοποιώ στο Destinator 7 και δουλεύει μια χαρά!Επί τη ευκαιρία, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον exelix για τη βοήθεια του στο να βρώ και να εγκαταστήσω το Destinator στο VM380 μου! :) http://rapidshare.com/files/68563127/SapfoNotaraVoice.rar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajo Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 Όταν βλέπεις τις κατηγορίες των POI πάτα το κάτω δεξιά κουμπί (δε θυμάμαι την ετικέτα του) και θα σου τα δείξει όλα. Ως συνήθως είσαι απόλυτα σωστός. Τα έχει όλα, απλά δεν είναι ταξινομημένα όπως περίμενα μέσα στα "κουμπιά"....ντάξει τι να κάνουμε. Ευχαριστώ exelix. Όλα δουλεύουν ρολόι:lol: Παράθεση Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι). Κινέζικη παροιμία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiva Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 Το πηρα τελικα την Πεμπτη, αλλα ξεχασα να παρω ανταπτορα!:rolleyes: Τωρα πρεπει να περιμενω μεχρι την Δευτερα για να ερθει ενας που εχω παραγειλει απο καποιον ηλεκτρολογο. Ετσι, μην εχοντας τι να κανω, καθισα και διαβασα τα εγχειριδια (καμια 10αρια φορες!:lol::lol:) και μου δημιουργηθηκαν δυο αποριες.:O Καταρχην με την βαθμονομιση. Τι πρεπει να κανω? Να στοχευω το κεντρο του σταυρου? Και δευτερον, αντι για γραφιδα τι αλλο μπορω να χρησιμοποιησω?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nicholas_mgr Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 μου δημιουργηθηκαν δυο αποριες.:O Καταρχην με την βαθμονομιση. Τι πρεπει να κανω? Να στοχευω το κεντρο του σταυρου? Ναι, πιέζεις στο κέντρο του σταυρού και σε κάθε σημείο που αυτός μετακινήτε. Και δευτερον, αντι για γραφιδα τι αλλο μπορω να χρησιμοποιησω?:confused: Αν δεν έχεις γραφίδα, μπορείς να το κάνεις με ένα στυλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geoponos31 Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 http://www.poiplaza.com/en/poi?poi=85 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiva Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 Αν δεν έχεις γραφίδα, μπορείς να το κάνεις με ένα στυλό. Πρεπει να ειναι μεταλλικο το αντικειμενο που θα χρησιμοποιω? Και δεν λεω μονο για την βαθμονομιση. Αλλα για την χρηση γενικα του GPS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziorange Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 εγω πηγα και πηρα γραφιδες για mio pna και ειναι μια χαρα...3 με 14 euro!!! οποτε μην σε ανησυχει τπτ..οποιαδηποτε γραφιδα και να παρεις θα κανει την δουλεια της!!! Παράθεση vector master 390 the ultimate PNA machine!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiva Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 Εκτος απο γραφιδα ομως? Μπορω να χρησιμοποιησω κατι αλλο? Πηρουνι για παραδειγμα.:p Το ρωταω γιατι εδω δεν υπαρχει καταστημα με αναλωσιμα, εναν Γερμανο εχουμε και μετα η αλλη λυση ειναι 120χλμ ως τη Σαλονικη για γραφιδες!:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziorange Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 το πηρουνι δεν μου ακουγεται καλη ιδεα...δοκιμασε μπατονετα για τα αυτια..αυτη σιγουρα κανει γιατο το εχω κανει...ο γερμανος σιγουρα θα εχει γραφιδες!!! Παράθεση vector master 390 the ultimate PNA machine!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nicholas_mgr Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 Αλλα για την χρηση γενικα του GPS. Γι' αυτό δε χρειάζεσαι γραφίδα. Με το δάχτυλο κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου. Τώρα μη με ρωτήσεις με ποιο δάχτυλο... Αν δε βρίσκεις γραφίδα, βολέψου προσωρινά με μια οδοντογλυφίδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exelix Δημ. November 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2007 Αν δεις τη δική μου γραφίδα θα γελάσεις! Έχω λιμάρει τέλεια ένα τσόπστικ (ναι αυτό που τρως κινέζικο!) και με βολεύει απίστευτα. Στο C4 που έχω είναι υποχρεωτικά μακριά μου το GPS οπότε χρειάζομαι μια μακριά γραφίδα και αντίθετα με τις πλαστικές του εμπορίου (που σε φίλους μου έχω δει ότι κάνουν χαρακιές στην οθόνη αν τις πιέσεις λίγο παραπάνω) δε δημιουργεί καμία παρενέργεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziorange Δημ. November 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2007 παιδια εγω τι ξαναλεω!!! 3 mio γραφιδες με 14 euro απο το πλαισιο..και ειναι και πτισομενες!!! μια χαρα... Παράθεση vector master 390 the ultimate PNA machine!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clutchmaster Δημ. November 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2007 parte mia odontoglyfida re seis, douleyei teleia. to diko mou to Novita M1 eixe mesa 1 ptyssomenh grafida,alla den exei pouthena ypodoxh gia na thn fylaw. (polyyy mprosta...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiva Δημ. November 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2007 Τσοπστικ, οδοντογλυφιδες..Με καλυψατε απολυτα!:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nicholas_mgr Δημ. November 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2007 H νέα έκδοση Destinator v7.0.0.588.11 για την οποία γίνεται λόγος στο ανάλογο topic, μπαίνει στο Vector Master? ή θα πρέπει να περιμένουμε έκδοση για pna? Μπορεί κάποιος να απαντήσει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filaraki Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 Την περασμένη Πέμπτη πήρα από τα Καρφούρ το 380. Θα ήθελα να πάρω από αυτό ότι μπορεί να δώσει. Πήρα λοιπόν μια νέα κάρτα -να φυλάμε και τα νώτα μας- έβαλα και το νεομενου1 του bbbb -μπράβο φίλε για όλα- αλλά όπως καλά καταλάβατε δεν έχω Destinator ή και i go Θα μπορούσε κάποιος να βοηθήσει στο filaraki@otenet.gr με δυό λόγια περί της τοποθέτησης και διευθέτησης των σχετικών ini που πρεπει να πειραχτούν; Και πάλι σας ευχαριστώ.http://www.myphone.gr/forum/image/icons/icon12.gif Love Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosmar Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 Αν και είναι η πρώτη φορά που γράφω, παρακολουθώ από την αρχή το συγκεκριμένο post. Με έχει βοηθήσει πολύ και ευχαριστώ κι εγώ με τη σειρά μου τον bbbb που μας έδειξε τις δυνατότητες του VectorMaster 380-390. Στέλνω το αρχείο FoxitReader.zip με το οποίο, αν ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες, προσθέτει έναν pdf reader στο newmenu1 που μας έδωσε ο bbbb. ΟΔΗΓΙΕΣ: Αποσυμπιέστε το FoxitReader.zip και αντιγράψτε όλα τα αρχεία στο φάκελο \script της κάρτας. Στον ίδιο φάκελο υπάρχει το αρχείο SysInfoSettings.ini , ανοίξτε το και προσθέστε την γραμμή FoxitReader.ini Επανεκκινήστε τον πλοηγό και θα δείτε στη μέση αριστερά ένα νέο εικονίδιο. Πατώντας το, τρέχει ο reader. Με File/Open βρίσκετε το αρχείο .pdf που έχετε περάσει στην κάρτα και το διαβάζετε. Ελπίζω να ήμουν κατανοητός και να σας χρησιμεύσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ROADRUNNER19 Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 Να σας ευχαριστησω ολους οσοι βοηθησανε να βαλω το dest!Ρε παιδια το papago μου φαινεται πιο ευκολο η μου φαινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roserouge Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 Ωραίος panosmar το πέρασα και δουλεύει μια χαρά! ;) Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiva Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 Χαιρετε κι απο μενα. Επιτελους πηρα τον μετατροπεα και ειμαι ετοιμος για την πρωτη φορτιση. Ο μετατροπεας ειναι: AC Input 100-240Vac 0.65A Max. 47-63Hz DC Output 12Vdc (εως) 2Α. Φορτιζω?:w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 Ναι :) Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziorange Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 εβαλα και εγω το pdf reader και δουλευει μια χαρα!!!!! ΜΠΡΑΒΟ!!!! βρε παιδια ?? δεν γινεται να βαλουμε και ενα text editor..?? οπως το πατε θα καταλιξουμε να εχουμε wi-fi με τον ανταπτορα της SD ..χααχαχ καλη δουλεια παντως!!! Παράθεση vector master 390 the ultimate PNA machine!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajo Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 Να σας ευχαριστησω ολους οσοι βοηθησανε να βαλω το dest!Ρε παιδια το papago μου φαινεται πιο ευκολο η μου φαινεται? Ναι είναι πιο απλό. Κάνει λιγώτερα όμως και κυρίως για μεγάλες πόλεις. Το dest είναι σαφώς πιο αποτελεσματικό. Παράθεση Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι). Κινέζικη παροιμία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajo Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 Χαιρετε κι απο μενα. Επιτελους πηρα τον μετατροπεα και ειμαι ετοιμος για την πρωτη φορτιση. Ο μετατροπεας ειναι: AC Input 100-240Vac 0.65A Max. 47-63Hz DC Output 12Vdc (εως) 2Α. Φορτιζω?:w00t: Αντε και καλά ταξείδια επιτέέέέέλους.:lol::lol: Παράθεση Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι). Κινέζικη παροιμία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiva Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 Ευχαριστω!:D Εχω ξεπατωθει να παταω τα κουμπια του!:lol: Οταν το εβαλα στον φορτιστη ηταν κλειστο. Το ανοιξα μπας και δω το πορτοκαλι φωτακι αλλα τιποτα. Ετσι το ξαναεκλεισα και το αφησα μεχρι το πρωι (8 ωρες φορτιση). Οταν το ανοιξα σημερα το πρωι αντι για 5 γραμμες ειχε 4! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts