Jump to content

How I Met Your Mother (CBS)

jim19
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εμενα γιατι αρχιζει να με...κουραζει.....;;:wacko:

Λογικό είναι τόσα χρόνια μετά να μην έχει τη φρεσκάδα με την οποία ξεκίνησε. Κι εμένα με έχει ψιλο-κουράσει, και μπορεί πλέον να μην είναι η τοπ-κωμωδία της σεζόν, αλλά δεν παύει να έχει χαρακτήρες (βασικά όλους πλην Ted :p) που έχουν πλάκα και παραμένουν -για μένα- αγαπητοί.

• Απαντήσεις 271
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

χανει σε αρκετες φασεις τη κυρια κατεθυνση...ειδικα φετος αρκετα...ισως γιαυτο κουραζει γιατι δε βλεπεις σκοπο σε μερικα επεισοδια

• 1 month later...

http://www.hitfix.com/blogs/whats-alan-watching/posts/how-i-met-your-mother-creators-promise-a-return-to-emotion-and-romance

Οι δημιουργοι λενε οτι θα ξαναγυρισουν πισω στο κυριως storyline, το συναισθηματικο δλδ, και αυτο που ωθει την εξελιξη των χαρακτηρων, αντι για τις μεμονωμενες αστειες ιστοριες. Επισης αναφερουν οτι το ερωτημα "ειναι αυτη η Μητερα, μηπως ειναι η αλλη;" θα απαντηθει απο το πρωτο κιολας επεισοδιο (Rachel Bilson?), ενω θα δημιουργηθει και ενα νεο μελλοντικο framework ιδιου τυπου (θα μας παρουσιασουν καποια κομματια του τι εχει γινει στο μελλον, και μετα θα κινουνται στα πλαισια των teasers).

Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι,

όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει

εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του.

http://www.hitfix.com/blogs/whats-alan-watching/posts/how-i-met-your-mother-creators-promise-a-return-to-emotion-and-romance

Οι δημιουργοι λενε οτι θα ξαναγυρισουν πισω στο κυριως storyline, το συναισθηματικο δλδ, και αυτο που ωθει την εξελιξη των χαρακτηρων, αντι για τις μεμονωμενες αστειες ιστοριες. Επισης αναφερουν οτι το ερωτημα "ειναι αυτη η Μητερα, μηπως ειναι η αλλη;" θα απαντηθει απο το πρωτο κιολας επεισοδιο (Rachel Bilson?), ενω θα δημιουργηθει και ενα νεο μελλοντικο framework ιδιου τυπου (θα μας παρουσιασουν καποια κομματια του τι εχει γινει στο μελλον, και μετα θα κινουνται στα πλαισια των teasers).

Αρα πάμε για τελευταία σεζόν να υποθέσω; :p :ninja:

• 1 month later...

Απο οτι ειδα μολις τωρα στο σιτε του Αντεννα, θα ξεκινησει να δειχνει την σειρα: http://www.antenna.gr/tv/show?sid=223319

απο 25 Σεπτεμβριου.

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

Σήμερα, Δευτέρα βράδυ προβάλλεται η σειρά.

Άντε να δούμε τι μας επιφυλάσσει η νέα σαιζόν!

--- Sony Xperia 5 II ---

Δεν ήταν κακό, ούτε και κάτι το φοβερό όμως... Δεν μου έκανε για πρεμιέρα, θα μπορούσε να είναι ένα οποιοδήποτε επεισόδιο. Για να δούμε τα επόμενα...

Μπορεί να θυμάμαι και λάθος αλλά

είχα την εντύπωση ότι ήταν επιβεβαιωμένο ότι η συγκάτοικος της μελαχροινής ήταν η μελλοντική μητέρα. Τώρα μας δείξαν ότι αυτό δεν ισχύει. Εκτός και αν η ξανθιά δεν ήταν τελικά η συγκάτοικός της αλλά κάποια άσχετη.

Kαλά θυμάσαι Dead ANgel..! :) Aπλά δεν ήτνα η συγκάτοικος, γι'αυτό και ήθελα να δει τους αστραγάλους της.. ;)

Ωραίο το πρώτο επεισόδιο, αν και θα ήθελα κι εγώ ακόμα κάτι πιο συναρπαστικό για opening Season.

--- Sony Xperia 5 II ---

Νομίζω πως το 2ο επεισόδιο ήταν σαφώς καλύτερο από το πρώτο, είχε πολύ Barney άλλωστε! Ήταν και κάπως συγκινητικό προς το τέλος.

Highlight o Barney να κάνει φωνητικά όταν οι άλλοι έπαιζαν πιάνο -προσέξτε και την έκφραση της Robin στα δεξιά, που δείχνει πραγματικά να το διασκεδάζει!

Όντως πολύ καλό επεισόδιο.

Αυτό που παρατηρώ εγώ πάντως σε κάθε επεισόδιο είναι πως ο Ted και η Robin έχουν πραγματικά καλή χημεία και είναι κρίμα που όπως όλα δειχνουν δεν είναι η Μητέρα της ιστορίας.

Αλλά ο Barney κλέβει την παράσταση κάθε φορά (και εκείνου του κλέβουν το Emmy κάθε χρονιά :p)

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

• 2 weeks later...

Highlight o Barney να κάνει φωνητικά όταν οι άλλοι έπαιζαν πιάνο -προσέξτε και την έκφραση της Robin στα δεξιά, που δείχνει πραγματικά να το διασκεδάζει!

πως δε ξεκαρδιστηκε σε αυτη τη φαση, με το ζορι θα κρατηθηκε..:lol:

• 2 weeks later...

Πολύ βαρετό το πέμπτο επεισόδιο.

Χαζά αστεία και μηδέν εξέλιξη στην υπόθεση.

Εκτός και αν η νέα προσθήκη (η Jennifer Morrison) αποδειχθεί τελικά πως είναι η Μητέρα.

Για την Jennifer Morrison έχω επίσης να πω πως την έβλεπα στην πρώτες σεζόν του House (πριν το βαρεθώ) και την είχα συνηθίσει σε δραματικό ρόλο. Πάντως νομίζω πως στο προχθεσινό επεισόδιο μια χαρά τα πάει και στην κωμωδία (και επίσης είναι κούκλα - αυτό δεν έχει σχέση με κωμωδία/δράμα αλλά πάντα είναι σημαντικό :p)

Μου άρεσαν πάρα πολύ και τα μικρά hints που έριχναν οι σεναριογράφοι για να μας κάνουνε να τσιμπήσουμε ότι αυτή είναι η μητέρα (όπως π.χ. στο τέλος του επεισοδίου όπου ο Ted αναρωτιέται

αν θα την ξαναδεί ποτέ και εμφανίζεται κάτω από το παράθυρό του και του πετάει αυγά και λέει "Yes, I would see her again" με νόημα

).

Εντάξει μπορεί να πέφτω και έξω αλλά μιας και οι παραγωγοί είχαν δηλώσει πως φέτος θα έχουμε σημαντική εξέλιξη στη βασική storyline, υποθέτω πως μπορεί όντως να την ξαναδούμε αρκετά :)

κορυφαίο το τραγούδι του μπάρνευ και ψάξτε για το extended version στο youtube να δείτε γέλιο!!!

http://www.youtube.com/watch?v=LXrxp97rtrU&NR=1 :lol:

- Alex

πολύ μούφα το επεισόδιο της δευτέρας!!έχει ξεφύγει πολύ από το αρχικό θέμα και δεν επιστρέφει με τίποτα όμως!!ούτε αναφορές δεν κάνει για το ποιά είναι η π..... η μάνα τους!!

πολύ μούφα το επεισόδιο της δευτέρας!!έχει ξεφύγει πολύ από το αρχικό θέμα και δεν επιστρέφει με τίποτα όμως!!ούτε αναφορές δεν κάνει για το ποιά είναι η π..... η μάνα τους!!

Όντως, πολύ μέτριο το τελευταίο. Νομίζω πως ήταν το χειρότερο για φέτος.

Έχω ξεχάσει ήδη ότι το είδα.

Βλέποντας το 6x07, με πήρε δύο φορές ο ύπνος (στα 20 λεπτά του επεισοδίου).

Χωρίς να νυστάζω πριν το ξεκινήσω.

ναι...είναι ΤΟΣΟ βαρετό.

είναι λίγο βαρετό..... και αυτό το επεισόδιο...

δεν γίνεται!κάτι τρέχει τώρα τελευταία!πρέπει να βελτιωθεί και γρήγορα μάλιστα!!