jim19 Δημοσιεύτηκε June 1, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 1, 2007 Το How I Met Your Mother είναι μια κωμωδία που ασχολείται με τη ζωή του Τεντ (Josh Radnor) και πως ερωτεύτηκε τη μητέρα των παιδιών του. Όλα αρχίζουν όταν ο καλύτερος φίλος του Τεντ, ο Μάρσαλ (Jason Segal), κατέπληξε τους πάντες λέγοντας ότι θα παντρευτεί την καπέλα του που είναι μαζί για πολύ καιρό, την Lily (Alyson Hannigan), μια δασκάλα στο νηπιαγωγείο. Τότε ο Τεντ συνειδητοποιεί ότι θα πρέπει να κάνει κάτι αν κι αυτός θέλει να βρει την πραγματική αγάπη. Σ΄ αυτή του την αναζήτηση τον βοηθάει ο Μπάρνεϊ (Neil Patrick Harris), ένας φίλος με ατελείωτες, κάποιες φορές εξωφρενικές, απόψεις, με εμμονή στο να φορά κοστούμια και ένας σίγουρος τρόπος να γνωρίσεις γυναίκες. Όταν ο Τεντ γνωρίζει την Ρόμπιν (Cobie Smulders), είναι σίγουρος ότι την ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά, αλλά η μοίρα ίσως έχει κάτι άλλο στο νου. Η σειρά ξεδιπλώνεται μέσα από φλάσμπακ από το μέλλον με τη φωνή του Μπομπ Σάγκετ. Έχει απίστευτο γέλιο και το καστ των ηθοποιών είναι το ιδανικό, αφού ο καθένας παίζει το ρόλο του τέλεια. Πριν λιγο καιρο ειδα το πρωτο επεισοδιο,και μπορω να πω οτι η σειρα ειναι απο τις καλες,ενω στο μελλον πιστευω θα παει ακομα καλυτερα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sinistro Δημ. June 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2007 Πολύ χαίρομαι που τη βλέπουν και αλλοι τη σειρά στην Ελλάδα! Μου αρέσει πάρα πολύ, έχει κάποια πρωτότυπα σημεία και είναι διασκεδαστική. Από τους δε χαρακτήρες, ο Μπάρνεϊ (Neil Patrick Harris) καταφέρνει ταυτόχρονα να μου είναι ο πιο συμπαθής και ο πιο αντιπαθής! Όσοι φίλοι μου έχουν δει τη σειρά συμφωνούν, είναι κάτι το ανεξήγητο. Έχει ήδη ολοκληρωθεί ο πρώτος κύκλος της σειράς και φέτος θα αρχίσει να προβάλλεται και η δεύτερη σεζόν Για την ακρίβεια έχουν ολοκληρωθεί δύο σαιζόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. June 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2007 What up?! Φανταστική ("legendary") σειρά! Μερικά επεισόδια τα έχω ήδη δει άπειρες φορές! Ευτυχώς, ανανεώθηκε και για τρίτη σεζόν, ενώ κυκλοφορούσαν φήμες για το αντίθετο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M_daVinci Δημ. June 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2007 Πάρα πολυ καλή σειρά . Η μόνη επιτυχημένη κωμωδία μετα τα φιλαρακια! Κάποια επισόδεια ίσως είναι και καλύτερα. Μπάρνευ rules!!! Ο 3ος κύκλος θα είναι legen..(wait for it....).....................dary!! Παράθεση Yπάρχουν δυο τρόποι για να πετύχεις… 1)ποτέ μη λες όλα όσα ξέρεις 2) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alter_bridge Δημ. June 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2007 exw katevasei thn prwth season alla oi upotitloi pou exw vrei einai oti na nai ..mhden sugxronismos!!kai thelw toso polu na tn dw.. Παράθεση ...no one can find me... ...here in my soul... ...kicking and screaming... ...out of control... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. June 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2007 exw katevasei thn prwth season alla oi upotitloi pou exw vrei einai oti na nai ..mhden sugxronismos!!kai thelw toso polu na tn dw.. Τα επεισόδια που έχεις κατεβάσει είναι TV captures ή από DVD; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alter_bridge Δημ. June 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2007 apo dvd giauto den sunxronizontai.. Παράθεση ...no one can find me... ...here in my soul... ...kicking and screaming... ...out of control... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. June 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2007 Κολλας με τη σειρα...Ειναι παρα πολυ καλη με ΠΟΛΥ γελιο!Σιγουρα αξιζει να τη δει κανεις! Αντε παει και για τριτο κυκλο??Νομιζα οτι θα το τελειωναν φετος.. Παράθεση THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. September 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2007 Με το που διάβασα κάπου εδώ μέσα ότι η σειρά έχει κάτι από Φιλαράκια... έσπευσα να δω περί τίνος πρόκειται... Τελικά το όλο στήσιμο των χώρων και του γενικότερου στυλ, πράγματι, θυμίζει FRIENDS !!!! :D :D Είδα και κανα δύο επεισόδια (μεταξύ αυτών και το πρώτο) και μπορώ να πω ότι είναι σχεδόν το ίδιο χαριτωμένη, αλλά με λιγότερους ήρωες... Μήπως έχει ακούσει κανείς αν θα βγάλουν τις seasons οι εδώ εταιρίες ??? :worry: :worry: Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. September 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2007 Με το που διάβασα κάπου εδώ μέσα ότι η σειρά έχει κάτι από Φιλαράκια... έσπευσα να δω περί τίνος πρόκειται... Τελικά το όλο στήσιμο των χώρων και του γενικότερου στυλ, πράγματι, θυμίζει FRIENDS !!!! :D :D Είδα και κανα δύο επεισόδια (μεταξύ αυτών και το πρώτο) και μπορώ να πω ότι είναι σχεδόν το ίδιο χαριτωμένη, αλλά με λιγότερους ήρωες... Μήπως έχει ακούσει κανείς αν θα βγάλουν τις seasons οι εδώ εταιρίες ??? :worry: :worry: Σε DVD κάτι έχει πάρει το μάτι μου για season 1, αλλά δεν είμαι σίγουρος... Για όποιον ενδιαφέρεται πάντως, η 3η σεζόν ξεκινά 24/9 :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. September 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2007 Σε DVD κάτι έχει πάρει το μάτι μου για season 1, αλλά δεν είμαι σίγουρος... Για όποιον ενδιαφέρεται πάντως, η 3η σεζόν ξεκινά 24/9 :happy: EXCELLENT !!! :up: Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. September 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2007 Παιδια την δειχνει σε καποιο ελληνικο σταθμο; Εγω σχεδον τελειωσα την πρωτη σεζον στο βουλγαρικο σταθμο που εχει ο Ant1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 Παιδια την δειχνει σε καποιο ελληνικο σταθμο; Εγω σχεδον τελειωσα την πρωτη σεζον στο βουλγαρικο σταθμο που εχει ο Ant1. Όχι, δεν την δείχνει κάποιο ελληνικό κανάλι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. October 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2007 Πολύ καλά ξεκίνησε η 3η σεζόν, αν και το 3x02 ήταν κάπως μέτριο. Στο πρώτο επεισόδιο έκανε κατά κάποιον τρόπο την "εμφάνισή" της η μητέρα, έστω και για λίγα δευτερόλεπτα, και σχεδόν μάθαμε πώς θα συναντηθούν... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 Πως μπορεί να είναι μέτριο ένα επεισόδιο στο οποίο ο Barney αγοράζει ζώνη και κορώνα ως επιβράβευση για τα κατορθώματά του; Και μόνο γι' αυτή τη σκηνή άξιζε το επεισόδιο, είχα σκάσει στα γέλια :lol: Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 To ξεκίνησα πριν λιγο καιρό και το παράτησα στο 3ο επεισόδιο της πρώτης season. Δε με ενθουσιάσε ιδιαίτερα και βρήκα κάποιους χαρακτήρες εκνευριστικούς παρά αστείους. Για μένα είναι αρκετά πίσω από άλλα καλά comedy shows όπως My name is Earl, Office, Arrested Development, Scrubs, Extras. Ίσως αργότερα του δώσω και δεύτερη ευκαιρία μια και τα έχω προμηθευτεί όλα από τις 2 πρώτες season. Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 Πως μπορεί να είναι μέτριο ένα επεισόδιο στο οποίο ο Barney αγοράζει ζώνη και κορώνα ως επιβράβευση για τα κατορθώματά του; Και μόνο γι' αυτή τη σκηνή άξιζε το επεισόδιο, είχα σκάσει στα γέλια :lol: Αυτό ήταν το 3x03 και όχι το 3x02... :p To 3x03 ήταν πολύ καλό! To ξεκίνησα πριν λιγο καιρό και το παράτησα στο 3ο επεισόδιο της πρώτης season. Δε με ενθουσιάσε ιδιαίτερα και βρήκα κάποιους χαρακτήρες εκνευριστικούς παρά αστείους. Για μένα είναι αρκετά πίσω από άλλα καλά comedy shows όπως My name is Earl, Office, Arrested Development, Scrubs, Extras. Ίσως αργότερα του δώσω και δεύτερη ευκαιρία μια και τα έχω προμηθευτεί όλα από τις 2 πρώτες season. Το χιούμορ είναι όντως διαφορετικό (λιγότερο ανορθόδοξο) από αυτό των σειρών που παραθέτεις. Αλλά είναι αρκετά έξυπνο και σαφώς ανώτερο από ένα απλό sitcom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 Αυτό ήταν το 3x03 και όχι το 3x02... :p To 3x03 ήταν πολύ καλό! Όντως, έκανα λάθος. Και το 3x02 δεν ήταν καθόλου κακό πάντως. Ειδικά το κομμάτι με Lily-Marshall ήταν ήταν πολύ καλό. Επίσης δεν ξέρω αν πρόσεξες στην τελευταία σκηνή στο μέλλον ότι ο Marshall έχει κρεμασμένο σε κορνίζα ένα πρωτοσέλιδο στο γραφείο του που λέει "NYC lawyer discovers Nessie" :lol: Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 Όντως, έκανα λάθος. Και το 3x02 δεν ήταν καθόλου κακό πάντως. Ειδικά το κομμάτι με Lily-Marshall ήταν ήταν πολύ καλό. Επίσης δεν ξέρω αν πρόσεξες στην τελευταία σκηνή στο μέλλον ότι ο Marshall έχει κρεμασμένο σε κορνίζα ένα πρωτοσέλιδο στο γραφείο του που λέει "NYC lawyer discovers Nessie" :lol: Εννοείται! Το φινάλε Μάρσαλ-Λίλυ ήταν όντως εξαιρετικό! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 Κατά πάσα πιθανότητα άλλα δύο επεισόδια θα προβληθούν πριν η σειρά πάει σε hiatus για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα (βλ. απεργία)... Το επόμενο είναι προγραμματισμένο για την άλλη Δευτέρα, όταν και θα έχουμε ένα ακόμα slap του Marshal προς τον Barney! :happy: Το χθεσινό επεισόδιο ήταν καλό, αλλά μέχρι τώρα αξεπέραστο παραμένει για φέτος το 3x05 ("Ηοw I Met Everyone Else")... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Για όσους είδαν το επεισόδιο της περασμένης Δευτέρας... http://www.tedmosbyisajerk.com/ :rotfl: :up: :respect: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 Και πάλι, για όποιον είδε το χθεσινό επεισόδιο (ελπίζω να μην έχω απομείνει να το βλέπω μόνος μου... :p) συνέβη κάτι για το οποίο μας είχαν προϊδεάσει εδώ και καιρό... o Barney και η Robin είναι το νέο ζευγάρι της σειράς. Αν και ομολογώ ότι έγινε με πολύ ωραίο τρόπο, δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάζομαι με την ιδέα. Οι δυο τους περνούσαν μια χαρά ως φίλοι, παίζοντας laser tag κλπ:p και δεν μου κάθονται εύκολα ως ζευγάρι. Άλλες κορυφαίες στιγμές του επεισοδίου: -Η μεταμόρφωση (re-vertigo) της Lilly ("I'mma tell ya for real, Simon's a dawg... y'feel Michelle?") :lol: -"Sandcastles In The Sand" -αν και κατώτερο από το Mall, είχε στίχους όπως "together we would gonna travel the globe, from Alberta to Ontario". :respect: PS: H Robin έχει ομορφύνει πάρα πολύ :love: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 Δεν έχω δει ακόμα ούτε το προηγούμενο οποτε ούτε που πλησιάζω τα spoilers σου :p Αλλά, πίστεψέ με, δεν έχεις απομείνει μόνος σου να το βλέπεις. Έχω κολλήσει την παρέα μου ολόκληρη HIMYMmania. Βλέπεις τι κάνει η στέρηση από Friends? :rolleyes: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 H 4η σεζόν απλα ΤΑ ΣΠΑΕΙ! Ιδιαίτερα δε το τελευταίο επεισόδιο ήταν από τα καλύτερα. Ο Neil Patrick Harris δε....απλά δεν περιγράφεται. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ. Word.:p Καλός και ο Piven στο Entourage, δε λέω. Αλλά το emmy έπρεπε να το είχε ήδη τσιμπήσει ο NHP. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 ^μήπως εννοείς την 3 σεζόν? :p Γιατί όντως τα σπάει Η δε 4η που παίζει τώρα μετράει 4 επεισόδια που επιεικώς είναι απαράδεκτα Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts