Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6500 Slide

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έβαλα άλλη κάρτα και πάλι τα ίδια και η κάρτα που είχα μέσα στο 6500 μπήκε σε άλλο κινητό και δούλευε κανονικά.

Ναι φίλε μου το ανέφερα και πριν.

Και αυτό έκανα (δηλαδή άλλη κάρτα στο 6500 η οποία επίσης δε δούλεψε) και το ανάποδο (την υπάρχουσα κάρτα σε άλλη συσκευή και δούλεψε).

Opel Astra OPC

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλησπερα σε ολους. Μια ερωτηση οποιος μπορει να βοηθησει...Εβαλα κωδικο στο κινητο για να κλειδωνω το πληκτρολογιο και τωρα δεν μπορω να τον βρω. Ειχα καιρο να χρησιμοποιησω το κινητο. Υπαρχει καποιος τροπος για να τον αλλαξω? Με καποιο hard format ισως?
Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ

το κινητό δεν διαβάζει πλέον την micro-sd card...

η κάρτα είναι ΟΚ, την διαβάζει άλλο κινητό. βάζω άλλη κάρτα, το ίδιο. τίποτα..

αν κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (πως γίνεται by the way?) θα φτιάξει λέτε?

(δεν είναι το ίδιο πρόβλημα με του MIXALHS_PSYCHO αφού εμένα είναι λες και δεν υπάρχει κάρτα μέσα)

Edited by Demis_CY

Εσένα φίλε μου είναι μάλλον το σιδεράκι που πιέζει την κάρτα για να κάνει επαφή.

Δεν την πιέζει αρκετά και δεν αναγνωρίζει ότι έχεις βάλει κάρτα μέσα.

Νομίζω το τραβάς προσεκτικά λίγο και φτιάχνει.

(Μιλάω για το σιδεράκι που είναι στο καπάκι της συσκευής)

Ελπίζω να βοήθησα.

Opel Astra OPC

• 1 month later...

είχα πάθει το ίδιο πριν κανένα χρόνο......εάν δεις προσεκτικά το καπάκι στην πάνω πλευρά του έχει ένα "δόντι" που όταν κουμπώνει πιέζει ένα ελασματακι μικρο!

με μια καρφίτσα τράβηξε το έλασμα προς τα έξω για να μπορεί να κάνει επαφή......λειτουργεί σαν ενα είδος γείωσης και έτσι "διαβάζει" οτι έχεις κλειστό το πορτάκι.....

• 2 weeks later...
παιδια χθες εκανα αναβθμιση το 6500 και μετα την αναβαθμιση δεν εχει πια ελληνικα το τηλ!!!!η εκδοση αν θυμαμαι καλα ειναι η 10.00 υπαρχει τροπος να μπουν ξανα?το εκανα 2-3 φορες μπας και εφταιγε η αναβαθμιση αλλα τπτ εχει 7-8 γλωσσεσ αλλα οχι ελληνικα!!!!!!!
ola kala!!!!

Guest lagoudakis
το πας σε νοκια shop και με καποιο κοστος(15 ευρω περιπου αν θυμαμε καλα)σου περνανε ελληνικα,προφανως η συσκευη σου δεν ηταν ελληνικης αντιπροσωπειας

Κι ομως ειναι αγορασμενη απο δω καινουργια με αποδειξεις κλπ δεν ειρθε παοεξω και ειναι αγορασμενη μονο συσκευη ουτε δλδ απο επιδοτηση κλπ!!!!το θεμα ειναι γινεται να μπουν ελληνικα χωρις να το παω σε Νοκια?
ola kala!!!!

Guest lagoudakis
Κι ομως ειναι αγορασμενη απο δω καινουργια με αποδειξεις κλπ δεν ειρθε παοεξω και ειναι αγορασμενη μονο συσκευη ουτε δλδ απο επιδοτηση κλπ!!!!το θεμα ειναι γινεται να μπουν ελληνικα χωρις να το παω σε Νοκια?
δεν εχει σημασια φιλε μου,πολλα ελληνικα καταστηματα κανουν δικες του εισαγωγες

• 4 weeks later...
παιδια εχω το συγκεκριμενο κινητο κ εχω ο εξης προβλημα...οταν μου στελνουν μυνηματα η ωρα παραδοσης του μηνυματος ειναι λαθος..τι μπορω να κανω?

Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801)

Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta

Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V.

Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz

Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD

ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ - ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΩΡΑ - ΡΥΘΜΙΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΩΡΑΣ - ΖΩΝΗ ΩΡΑΣ ----> GMT +3

Και μετά φτιάχνεις και την ώρα σου να δείχνει σωστά.

Αν κάτι δε σου βγαίνει δοκίμασε άλλο συνδιασμό και τσέκαρε από τα μηνύματα σου αν το πέτυχες.

Από εκεί το ρυθμίζεις πάντως.

;););)

Opel Astra OPC

• 2 weeks later...
Παίδες έχω ένα 6500 slide αγορασμένω από το εξωτερικό αλλά είναι κλειδωμένο για δικτυο του εξωτερικού. Μπορώ να το ξεκλειδώσω μόνος μου με κάποιο τρόπο ή πρέπει να το πάω σε κατάστημα?

καλησπερα σε ολους η αδερφη μου εχει ενα 6500s και συνεχεια μου λεει οτι δεν βλεπει την καρτα μνημης ειναι συνηθισμενο προβλημα αυτο ?

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Συνηθισμένο δεν είναι.Μήπως δεν κάνει καλή επαφή και δεν την αναγνωρίζει το τηλέφωνο;Υπολογιστής μπορεί να την διαβάσει;

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

μαλλον κατι τετοιο συνεβαινε το εκανα βιδες το ξαναεδεσα και τωρα την βλεπει κανονικα ευχαριστω impreza_sti

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Μου έχει πέσει άπειρες φορές κάτω και δεν είχε πάθει τίποτα...

Πριν 3 μέρες έπεσε από το γραφείο και λογικά βρήκε στο πόδι της καρέκλας και έσπασε εσωτερικά η οθόνη...

Από έξω δεν έπαθε τίποτα.

Υποθέτω δε συμφέρει να ψαχτώ να το επισκευάσω ε?

Opel Astra OPC

Αν το πας σε nokia shop θα σου πάρουν κανα 60άρι. Μπορείς βέβαια να ψάξεις στο ίντερνετ να βρεις μία οθόνη και να την περάσεις μόνος σου.

Παίδες έχω ένα 6500 slide αγορασμένω από το εξωτερικό αλλά είναι κλειδωμένο για δικτυο του εξωτερικού. Μπορώ να το ξεκλειδώσω μόνος μου με κάποιο τρόπο ή πρέπει να το πάω σε κατάστημα?

Ξέρει κανείς να μου απαντήσει?

Καλημέρα.

Απ' όσο γνωρίζω θέλει ειδικό εξοπλισμό για να το ξεκλειδώσεις. Οπότε καλύτερα να πας σε κάποιο κατάστημα και να ρωτήσεις. Ρίξε μια ματιά και στο στο 9volto.gr.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

• 1 month later...

μετα απο 2 χρονια.....χανει η ωρα....δλδ ξαφνικα παει πισω! την ρυθμιζω κανινκα...μετα απο 3-4 μερες ισως και πραπανω......ξανα τα ιδια.....

εχει συμβει σε κανεναν αλλον αυτο?

'Εχω ένα nokia 6500slide στο οποίο ξαφνικά δε δουλέυουν τα κουμπιά 1,4,7.

Το κινητό είναι 1,5 έτους και εντός εγγύησης, αλλά δε νομίζω να το φτιάξω μιας και μάλλον δεν αξίζει.

Προσπαθώ να ανακτήσω τα δεδομένα μέσω του pc suite αλλά επειδή είχε ενεργοποιημένο τον κωδικό ασφαλείας, δεν ανάβει (δεν μπαίνει στην αναμονή), οπότε το pc suite δε το βλέπει.

Υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα με το οποίο μπορώ να τα ανακτήσω με κλειστό το κινητό;

Ευχαριστώ.