kalligator Δημ. February 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2005 Nαι πλέον έχουμε και την Tellas και δεν ξέρω ποιους ακόμα με το "Free Internet" (=αστικό). Λέτε να μπορέσουμε να τους την φέρουμε μέσω Teledome; :D Στην Αγγλία πάντως την (παλαιολιθική) εποχή που έμπαινα με DialUp έπεφτε χαράτσι σε τέτοιες διεξόδους αργά ή γρήγορα. Παράθεση Mi A3 με EvolutionX 7.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. February 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2005 Nαι πλέον έχουμε και την Tellas και δεν ξέρω ποιους ακόμα με το "Free Internet" (=αστικό). Λέτε να μπορέσουμε να τους την φέρουμε μέσω Teledome; :D Στην Αγγλία πάντως την (παλαιολιθική) εποχή που έμπαινα με DialUp έπεφτε χαράτσι σε τέτοιες διεξόδους αργά ή γρήγορα. Δηλαδή πότε?? Και τι είδους πρόστιμο?? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. February 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2005 Δηλαδή πότε?? Και τι είδους πρόστιμο?? :confused:Δεν νομίζω πρόστιμο, εξάλου που εντοπίζεται η παρανομία; Απλώς δεν θα "απαγόρευαν" τις κλήσεις προς τον αστικό αριθμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalligator Δημ. February 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2005 Nαι ΟΚ όχι πρόστιμο, απλά την εποχή που πρωτοεμφάνησε η ΑΟL πχ 15 μέρες trial με κλήση σε 0800 (freephone) πολλές telco αρχισαν να χρεώνουν το συγκεκριμένο νούμερο. Ή άλλο παράδειγμα με τα free minutes από κινητά δεν μπορούσες να καλέσεις ελεύθερα τις χρονοκάρτες που είχαν αστική χρέωση... (Καλώντας στην κάρτα μέσω του αστικού της αριθμού είχες πολύ μικρότερη χρέωση για τον προορισμό σου σε σχέση με το να την καλούσες μέσω 0800) Παράθεση Mi A3 με EvolutionX 7.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ant0ine Δημ. July 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2006 Ρε παίδες... τελικά έχει απομείνει καμιά dialup σύνδεση από 210; Μπας και μπούμε καννα Internet, γιατί οτιδήποτε άλλο δεν ξεκινάει από 210 το κόβει το τηλεφωνικό κέντρο... Παράθεση Καλό ταξίδι Αλέξανδρε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. July 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2006 Ρε παίδες... τελικά έχει απομείνει καμιά dialup σύνδεση από 210; Μπας και μπούμε καννα Internet, γιατί οτιδήποτε άλλο δεν ξεκινάει από 210 το κόβει το τηλεφωνικό κέντρο... Η Forthnet έχει σίγουρα αστικό αριθμό κλήσης. Κάπου στο forum υπάρχει σίγουρα, ψάξε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. July 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2006 Η Forthnet έχει σίγουρα αστικό αριθμό κλήσης. Κάπου στο forum υπάρχει σίγουρα, ψάξε. Μάλλιστα έχει και 210 και 211 και σε μερικούς νομούς ακόμα με διάφορα προθέματα! Μπορούν να στα δώσουν και στο τμήμα πωλήσεων 801 100 8000 από σταθερό ή 211 100 8000 από κινητό :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ant0ine Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 Αααααα ευχαριστώ πολύ!!! θα το ψάξω! Παράθεση Καλό ταξίδι Αλέξανδρε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 210 6685200 To Τηλέφωνο πρόσβασης της HOL. Δοκιμασμένο Δείτε και στην σελίδα http://support.hol.gr/online/support/index.aspx?mid=140&HID=6 πρόσβαση στο δίκτυο της Hellas On Line μέσω τηλεφωνικών κέντρων εταιριών/ οργανισμών της περιοχής Αθηνών, που διαθέτουν φραγή στις κλήσεις οι οποίες ξεκινούν με "0", πραγματοποιούνταν με κλήση του αριθμού 6685200, ο οποίος πλέον έχει γίνει 210 6685200 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DxL Δημ. September 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2007 Καλησπέρα! Χρειάζομαι κι εγώ αριθμούς 210 από ISP's, γιατί δεν μπορώ να καλέσω κανένα άλλο αριθμό από τη δουλειά μου, αλλά έχω δωρεάν αστικά. Μπορώ να καλέσω μόνο από 210. Ξέρει κανείς ποια είναι, και ποια από τα παραπάνω ισχύουν?:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts