Jump to content

[Επίσημο] Motorola RAZR2 V8/V9

lordelesar
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αυτο ειναι: MicroUSB to 3.5mm http://www.amazon.com/Motorola-MicroUSB-3-5mm-Headset-Adapter/dp/B001CZBZEM http://ecx.images-amazon.com/images/I/41uKSIRc-XL._SL500_AA300_.jpg

Αλλα δεν το βρισκω πουθενα...

Edited by nikosxeng3

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

• 3 weeks later...
  • Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδια ξερει κανεις πως βγαινει η δονηση οταν πατας τα εξωτερικα τα πληκτρα?ξερετε αυτη η σπαστικη δονηση που κανει?ευχαριστω

λογικα οπως στο V9, κι οπως λεει το manual:

menu -> ρυθμισεις -> ρυθμιση ηχων -> κουδουνι κι επιλεγεις κατι χωρις δονηση...

το Motorola phone tools 5 update απο που το κατεβαζω;

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Το ειχα βαλει. δεν βρηκα download για την αναβαθμιση στο 5αρι.

μολις πηρα motorola v8!φοβερο!ξερει κανεις πως βλεπω αναπαντητη χωρις να ανοιξω το τηλ?γιατι το προσπαθω και δεν γινεται!

να ρωτησω και κατι τελευταιο!!!μολις κανω κλησεις ακουω τον αλλο πολυ καθαρα αλλα τη φωνη μου καπως πιο δυνατη λες και μιλαω σε μικροφωνο!τι ειναι αυτο?μηπως ειναι η τεχνολογια crystal talk?η συμβαινει κατι αλλο?για την ακριβεια οταν μιλαω στο κινητο και μιλαω κοντα στο ακουστικο της συσκευης ακουγεται πολυ δυνατα η φωνη μου!οταν μιλαω οχι τοσο κοντα τοτε δεν γινεται κατι!sos!!!!!!!!!!!!!!!!!SOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!την τεχλολογια crystal talk την καταλαβαινεις δηλαδη?ευχαριστω

Edited by bomber21

δεν το βρισκει το 5αρι update.

εχω νομιμα το cd του 5 και θελω το νομιμο update του...

δεν εχω net σπιτι...

Καλησπέρα, έχω στο V8 Rose 2gb αυτό το firmware: SJUG4855BB GCQLIDOCOREEU058 R601_G_80.54.60R

Σε παλαιότερο post έχω βρει αυτό: R601_G_80.54.60R_LP0031_GSQLIDO2GBLXRTGR

Γνωρίζουμε αν είναι παλαιότερο, νεότερο, διαφέρουν μόνο στις διαθέσιμες γλώσσες?

Και κάτι τελευταίο, το usb που πρέπει να είναι ρυθμισμένο, συγχρονισμός πχ, γιατί το Motorola software update δεν ‘βλέπει’ την συσκευή μου. Το Phone Tools το βλέπει κανονικά. Ευχαριστώ.

Πίστευε και Μη, Ερέυνα

εχοντας καει απο αντιπροσωπεια motorolas αποφασισα να στειλω το κινητο σε service ιδιωτικο!για αρχη πολυ εξυπηρετικοι!

http://www.phone-service.gr/new-mobiles_gr.php?sub_category_id=4

τι λετε?

Καλησπέρα, έχω στο V8 Rose 2gb αυτό το firmware: SJUG4855BB GCQLIDOCOREEU058 R601_G_80.54.60R

Σε παλαιότερο post έχω βρει αυτό: R601_G_80.54.60R_LP0031_GSQLIDO2GBLXRTGR

Γνωρίζουμε αν είναι παλαιότερο, νεότερο, διαφέρουν μόνο στις διαθέσιμες γλώσσες?

Και κάτι τελευταίο, το usb που πρέπει να είναι ρυθμισμένο, συγχρονισμός πχ, γιατί το Motorola software update δεν ‘βλέπει’ την συσκευή μου. Το Phone Tools το βλέπει κανονικά. Ευχαριστώ.

Πρέπει να κατεβάσεις την νεότερη έκδοση RSD Lite (από 4.9 και πάνω) και μπορείς να βρεις μια μεγάλη γκάμα firmware στο modmymobile

Old noob, plays like a pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

αυτο το φιλτρο ενοχλητικης αλληλογραφιας, τι είναι;

μπορω να ορίσω αριθμούς;

ρυθμισεις για μετατροπη video με το avc...

• 1 month later...
Παίδες, μικρό πρόβλημα... Ήρθε χτες ανταλλακτικό για το χαλασμένο flex στο v8, αλλά έχω χάσει βίδες που χρειάζονται. Βρίσκεται κανενός περίσσευμα μήπως; Αλλιώς θα το πουλήσω για εξαρτήματα...

• 7 months later...
ξανα διαθεσιμο στο καταστημα που με τιποτα δεν το περιμενα.. βεβαια stock αλλα απο το ολοτελα!! http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/Motorola-V9-T444-000-000.htm

My Mobile Phone History:

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

• 1 month later...
ξανα διαθεσιμο στο καταστημα που με τιποτα δεν το περιμενα.. βεβαια stock αλλα απο το ολοτελα!! http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/Motorola-V9-T444-000-000.htm

Δεν υπάρχει

Send from my Sexy Samsung Galaxy R using tapatalk

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

• 10 months later...
Υπάρχει περίπτωση να βρεθεί κανένα καινούργιο V8 στις μέρες μας; Κάτι που πουλάνε στο ebay τι λένε; thx Edited by jlian

• 1 month later...
Καλησπέρα ψάχνω καινούριο V8/V9 ξέρετε που μπορούμε να βρούμε διαθεσιμα κάποια;;
The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me

Καλησπέρα ψάχνω καινούριο V8/V9 ξέρετε που μπορούμε να βρούμε διαθεσιμα κάποια;;

Καινούριο δύσκολο. Είναι αρκετά παλιά συσκευή.. Μόνο ανακατασκευασμένο ( refurbished ), δηλαδή να είναι μεταχειρισμένο και να του έχουν αλλάξει τα εξωτερικά κομμάτια ( συνήθως με κινέζικα ) και όσα έχουν πρόβλημα. Για ανακατασκευασμένα ξέρω ότι πωλούνται μόνο από sites του εξωτερικού.. :)

Huawei Nova 5T

• 3 months later...
Καλησπερα! Εχω ενα Motorola RazR2 V9 το οποιο αν και ηταν σφραγισμενο ελληνικο ειχε πανω At&t ROM απο λαθος του εργοστασιου. Ξερει κανεις απο που μπορω να βρω να κατεβασω την ελληνικη ROM και ισως ποιο ειναι το καλυτερο προγραμμα για flashing? Δεν εχω ασχοληθει ποτε με Motorola και επειδη ειναι καπως παλιο τα links κλπ εχουν πεθανει στα περισσοτερα sites...

It's not technology, it's what you do with it!

Nokia 5130 -> 3310 -> 6210 -> N70 -> N82 -> N97 Mini -> (HTC Desire) -> N8 -> N9 & Lumia 800 & N900 -> Lumia 1020

Καλησπερα! Εχω ενα Motorola RazR2 V9 το οποιο αν και ηταν σφραγισμενο ελληνικο ειχε πανω At&t ROM απο λαθος του εργοστασιου. Ξερει κανεις απο που μπορω να βρω να κατεβασω την ελληνικη ROM και ισως ποιο ειναι το καλυτερο προγραμμα για flashing? Δεν εχω ασχοληθει ποτε με Motorola και επειδη ειναι καπως παλιο τα links κλπ εχουν πεθανει στα περισσοτερα sites...

Το καλύτερο πρόγραμμα για flashing είναι το RSD Lite. Κάποια ROM ίσως βρεις εδώ για να φλασάρεις.

http://www.mmus.us/forum/downloads.php

ΥΓ: Πάντως να έχουν περάσει αμερικάνικη ROM σε ελληνικό κινητό πρώτη φορά το ακούω. :O

Σ'ευχαριστω για την αμεση απαντηση. Και ομως να που εχει συμβει. Πρεπει να ειναι η υπερσπανια περιπτωση.... θα εχω δουλεια για το βραδυ μεχρι να τα βρω!!!! και παλι ευχαριστω!

Nokia 5130 -> 3310 -> 6210 -> N70 -> N82 -> N97 Mini -> (HTC Desire) -> N8 -> N9 & Lumia 800 & N900 -> Lumia 1020

Το φλασαρα με την ROM που ηταν για τα ελληνικα Vodafone και ενω εγκατασταθηκε ΟΚ μου το βγαζει κλειδωμενο και λεει να επικοινωνησω με τον παροχο. Καμμια ιδεα????? Παιρνει το pin κανονικα αλλα μετα πεταει αυτο το μηνυμα...