Jump to content

[Επίσημο] Motorola RAZR2 V8/V9

lordelesar
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Me geia!

I exoteriki othoni den exei dikes tis rithmiseis giaa fotismo, wallpaper klp klp.

Oti kaneis gia tin esoteriki othoni isxiei aftomata k stin exoteriki.

Πράγματι δεν υπάρχει πουθενά υπομενού για ρύθμιση της εξωτερικής οθόνης, είχα όμως την εντύπωση πως λόγω του μεγέθους της θα έδειχνε όλες τις πληροφορίες ακριβώς όπως και η εσωτερική, όμως ενώ δείχνει όλα τα άλλα δεν εμφανίζει το όνομα του παρόχου - δικτύου, ορθώς λοιπόν δεν το εμφανίζει, ή υπάρχει κάποιο πρόβλημα;

Το μεγαλύτερο λάθος ενός ανθρώπου είναι όταν δεν καταλαβαίνει τα λάθη που κάνει, ώστε να τα διορθώσει!

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πράγματι δεν υπάρχει πουθενά υπομενού για ρύθμιση της εξωτερικής οθόνης, είχα όμως την εντύπωση πως λόγω του μεγέθους της θα έδειχνε όλες τις πληροφορίες ακριβώς όπως και η εσωτερική, όμως ενώ δείχνει όλα τα άλλα δεν εμφανίζει το όνομα του παρόχου - δικτύου, ορθώς λοιπόν δεν το εμφανίζει, ή υπάρχει κάποιο πρόβλημα;
Ναι, ετσι ειναι.No problem!

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Όχι, η διαδικασία δεν αλλάζει.

Πρόσεξε όμως το f/w που θέλεις να φλασάρεις να είναι συμβατό με τη συσκευή που έχεις.

• 2 weeks later...

με V8 και Cosmote τι πρέπει να κάνω για να παίξει το wap?

μπήκα στο site της Moto, μου έστειλε sms κλπ αλλά το wap δεν παίζει.

στα profile του browser έχω 3 της Cosmote, και όποιο και να επιλέξω δεν.

Ρύθμισα το v9 ώστε να κατεβάζει τα μειλ μου στο κινητό.

όλα πάνε μια χαρά, αλλά δεν μπορεί να μου εμφανίσει ελληνκούς χαρακτήρες. Μου βγάζει ερωτηματικά (????).:mad:

Τους λατινικούς χαρακτήρες τους εμφανίζει μια χαρά.

Υπάρχει τρόπος να διορθωθεί αυτό?:worry:

Ρύθμισα το v9 ώστε να κατεβάζει τα μειλ μου στο κινητό.

όλα πάνε μια χαρά, αλλά δεν μπορεί να μου εμφανίσει ελληνκούς χαρακτήρες. Μου βγάζει ερωτηματικά (????).:mad:

Τους λατινικούς χαρακτήρες τους εμφανίζει μια χαρά.

Υπάρχει τρόπος να διορθωθεί αυτό?:worry:

Ισως παιζει κατι με τα unicode και την μορφη γραμμ/ρας!

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

• 2 weeks later...

Καλημέρα σας!!!

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το V8 Luxury Edition και θα ήθελα να μου πει κάποιος που το έχει ήδη στην κατοχή του αν είναι ευχαριστημένος, αν έχει παρουσιάσει κάποια προβλήματα,γενικότερα τι εντύπωση του έχει αφήσει και αν αξίζει να το πάρω!!!

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!!

:D

Ισως παιζει κατι με τα unicode και την μορφη γραμμ/ρας!

Σιγουρα κατι τετοιο ειναι. Ελπιζω να λυθει με μελλοντικη αναβαθμιση,αν και χλωμο.

Καλημέρα σας!!!

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το V8 Luxury Edition και θα ήθελα να μου πει κάποιος που το έχει ήδη στην κατοχή του αν είναι ευχαριστημένος, αν έχει παρουσιάσει κάποια προβλήματα,γενικότερα τι εντύπωση του έχει αφήσει και αν αξίζει να το πάρω!!!

Το ιδιο με το v8 ειναι εσωτερικα. Κυριοτερο μειον η αδυναμη μπαταρια. Γενικα ομως δεν εχει προβληματα

Καλημέρα σας!!!

θα το αγορασεις;;;και γω το θελω αλλα ειναι πανακριβο και εχει σχετικα λιγες καλες λειτουργιες...τεσπα αν το παρεις καλοριζικο!

σκέφτομαι πάρα πολύ σοβαρά να το πάρω....μου αρέσει πολύ η εξωτερική του εμφάνιση αλλά από την άλλη είναι και πολλά τα χρήματα και έχουν βγει και καλύτερα μοντέλα....Από την άλλη σκέφτομαι να πάρω κάποιο κινητό με οθόνη αφής...

Αν το πάρω θα το πάρω με την επιδότηση από την ανανέωση του συμβολαίου μου, η οποία αργεί λίγο αλλά καλό είναι να ενημερωνόμαστε πολύ καλά πριν πάρουμε κάποιο κινητό που δεν θα μας ικανοποιεί!

:D

• 1 month later...

Παιδια να ρωτησω κατι.

Οταν ανοιγω το πορτακι στο v9 και το βαζω στο αυτι για να μιλησω, οταν το πιεζω λιγακι , ακουω ενα θορυβο, κατι σαν ελατηριο.

Ειναι ενας μεταλλικος ηχος.

Το κανει και σε εσας?

Ειναι δηλαδη φυσιολογικο ή το πορτακι αρχισε να τα παιζει?

Δεν θυμαμαι αν το εκανε παλιοτερα...

Ω, ναι! Το έχει και το δικό μου.

Ο θόρυβος προέρχεται από το σημείο επαφής ανάμεσα στο καπάκι και το σώμα όταν είναι ανοιχτό το καπάκι. Όταν πιέζεται στο αυτί τότε παρατηρείται αυτό το κάτι σαν "τρίξιμο". Το είχα πάει και στο service παλιά όπου διαπίστωσαν και επιβεβαίωσαν το πρόβλημα. Λύση δεν υπάρχει (ή δεν την ξέρω). Πάντως από ότι κατάλαβα δεν εμφανίζεται σε όλα τα V9.

Αυτό που κάνω είναι να ακουμπάω ένα δάχτυλο (τον δείκτη) στο καπάκι έτσι ώστε να μην πιέζεται το καπάκι όταν ακουμπάει στο αυτί και έτσι δεν κάνει θόρυβο.

Ω, ναι! Το έχει και το δικό μου.

Ο θόρυβος προέρχεται από το σημείο επαφής ανάμεσα στο καπάκι και το σώμα όταν είναι ανοιχτό το καπάκι. Όταν πιέζεται στο αυτί τότε παρατηρείται αυτό το κάτι σαν "τρίξιμο". Το είχα πάει και στο service παλιά όπου διαπίστωσαν και επιβεβαίωσαν το πρόβλημα. Λύση δεν υπάρχει (ή δεν την ξέρω). Πάντως από ότι κατάλαβα δεν εμφανίζεται σε όλα τα V9.

Αυτό που κάνω είναι να ακουμπάω ένα δάχτυλο (τον δείκτη) στο καπάκι έτσι ώστε να μην πιέζεται το καπάκι όταν ακουμπάει στο αυτί και έτσι δεν κάνει θόρυβο.

Μάλιστα.

Χτυπάνε τα μέταλλα δηλαδη ε?

Εντάξει, δεν είναι και τραγικό, αλλά μου έκανε εντύπωση.

εχω επιδοτηση εντος εβδομαδος κ σκεφτομαι να χτυπησω ενα v8 ως κλασικος κ αμετανοητος μοτορολαμαν που ειμαι.το προτεινετε ή να παω για κανα ve66?

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

VE66 φυσικά! Προσφέρει περισσότερα από το V8 (WiFi, ραδιόφωνο, καλύτερη μπαταρία, πιο καινούργιο firmware, microSD κάρτα έως 32GB) και στη θέση σου θα το προτιμούσα.

Αν θες να έχεις και ένα V8 κοίτα στο ebay για κανένα μεταχειρισμένο σε καλή κατάσταση με 60-80 ευρώ. Μπορεί να πετύχεις και 2GB μοντέλο (όχι στη luxury έκδοση όμως).

Παιδιά το V8 σε πόσα χρώματα έρχεται στην Ελλάδα;

Σήμερα στην WIND μου έδειξαν ένα κουτί που είναι λέει

το χρώμα του χαλκού. Εννοούν το ροζ;

Παιδιά το V8 σε πόσα χρώματα έρχεται στην Ελλάδα;

Σήμερα στην WIND μου έδειξαν ένα κουτί που είναι λέει

το χρώμα του χαλκού. Εννοούν το ροζ;

Ναι, το ρόζ.

Προσωπικά, δεν ξέρω ρόζ ξε-ροζ, μου αρέσει πολύ!

• 4 weeks later...
Παιδια πηρα το κινητακι προχθες. Αψογο εμφανισιακα, λιγο δυσκολο το μενου, ειδικα αν προερχεσαι απο sony ericsson!!!! Παρατηρησα ενα προβλημα μονο, οταν ειναι κλειστο το καπακι του, και κουνησεις το πανω μερος του τηλεφωνου που ειναι η εξωτερικη καμερα δεξια αριστερα, εχει εναν μικρο τζογο εκει που δενει στην κλειδωση του κινητου. Υπαρχει δλδ ενα μικρο κενο και κουνιεται το πανω μερος ελαχιστα δεξια αριστερα. Ο οποιος τζογος βεβαια δεν υπαρχει οταν εχω το τηλεφωνο ανοιχτο και κοιταω την οθονη και κουναω το πανω μερος παλι δεξια αριστερα... Ενας φιλος με το ιδιο τηλεφωνο εχει ακριβως το ιδιο θεματακι... Ειναι φυσιολογικο;
Dust in the wind, all we are is dust in the wind..............

Παιδια πηρα το κινητακι προχθες. Αψογο εμφανισιακα, λιγο δυσκολο το μενου, ειδικα αν προερχεσαι απο sony ericsson!!!! Παρατηρησα ενα προβλημα μονο, οταν ειναι κλειστο το καπακι του, και κουνησεις το πανω μερος του τηλεφωνου που ειναι η εξωτερικη καμερα δεξια αριστερα, εχει εναν μικρο τζογο εκει που δενει στην κλειδωση του κινητου. Υπαρχει δλδ ενα μικρο κενο και κουνιεται το πανω μερος ελαχιστα δεξια αριστερα. Ο οποιος τζογος βεβαια δεν υπαρχει οταν εχω το τηλεφωνο ανοιχτο και κοιταω την οθονη και κουναω το πανω μερος παλι δεξια αριστερα... Ενας φιλος με το ιδιο τηλεφωνο εχει ακριβως το ιδιο θεματακι... Ειναι φυσιολογικο;

Από vodafone το πήρες που έχει την προσφορά με τα 119 ευρά; Εγώ το πήρα με αναβάθμιση από μια σύνδεση με 50 ευρώ. Not bad για κινητό που πωλείται αλλού πάνω από 200. Μάλλον θα είνα τα τελευταία κομμάτια από Voda. Για το τρίξιμο τι να σου πώ. Λογικά η Motorola για να ρίξει τα κόστη έριξε και την ποιότητα.

Evolution is the solution... :D

Από vodafone το πήρες που έχει την προσφορά με τα 119 ευρά; Εγώ το πήρα με αναβάθμιση από μια σύνδεση με 50 ευρώ. Not bad για κινητό που πωλείται αλλού πάνω από 200. Μάλλον θα είνα τα τελευταία κομμάτια από Voda. Για το τρίξιμο τι να σου πώ. Λογικά η Motorola για να ρίξει τα κόστη έριξε και την ποιότητα.

Όχι παιδιά, συγγνώμη, αλλά δεν είναι έτσι.

Πάντα τα καπάκια της μότο ήταν αξιόπιστα, αλλά πάντα είχαν και ένα τζόγο. (βλέπε v3, v3xx, k1, k3 κλπ κλπ). Ο τζόγος υπάρχει μόνο όταν το πορτάκι είναι κλειστό ή όταν το ανεβάζεις. Όταν ανοίξει τελείως δεν κουνιέται. όλα τα μότο ίδια είναι.

Αυτό δεν είναι πρόβλημα, ούτε αστοχία κατασκευής.

Έτσι είναι φτιαγμένο το καπάκι.

Μην σε απασχολεί καθόλου.

Και το δικό μου έχει ένα μικρό τζόγο, αγορασμένο από wind πριν8 μήνες καθώς και το v8 που είχα, αγορασμένο πάλι από wind πριν ενάμιση χρόνο και βάλε....

Ok ηρεμησα!!! :)

Κατι αλλο... Οταν απενεργοποιω την απαντηση με ενεργο πορτακι, και επιλεγω να απανταω με κουμπι, τοτε μολις με καλει καποιος και ανοιγω το τηλεφωνο να απαντησω πατωντας το κουμπι, σταματαει να χτυπαει το τηλεφωνο (να ακουγεται δλδ ο ηχος κλησης...) και συνεχιζει να δειχνει στην οθονη το ονομα του καλουντος περιμενοντας βεβαια να απαντησω πατωντας το κουμπι. Ειναι φυσιολογικο αυτο;;

Και τελος.... Πως βαζουμε αυτη την ρημαδα την αναφορα στα sms;;;;;;;;;;;

μολις το απεκτησα κι εγω με την προσφορα της Vodafone.

μια και το χρησιμοποιω σε Cosmote, υπαρχει τροπος να βγαλω το Vodafone-firmware και να το αντικαταστησω με αυτο της Motorola?

ευχαριστω

HTC Magic > Samsung Galaxy S2 > Samsung Galaxy S7 > Xiaomi Redmi Pro > Xiaomi Redmi Note 8Pro > Xiaomi Mi8 > Poco X3 pro > Xiaomi Mi10T > Google Pixel 6a 😄 

• 4 weeks later...

Ρε παιδια προσπαθω ματαια να βρω μια θηκη για το κινητακι... Μονο krusell υπαρχουν και αυτες το αφηνουν ψιλοεκτεθημενο! Ηθελα να βρω μια Bodyglove σαν αυτη: http://images.google.gr/imgres?imgurl=http://www.marquel.com/store/media/9074004.jpg&imgrefurl=http://www.marquel.com/store/9074004info.shtml&usg=__Q_GliWkkiaMcfsY-F8oXtQkpzBg=&h=319&w=291&sz=52&hl=el&start=3&um=1&tbnid=QjyTO5vN8RW63M:&tbnh=118&tbnw=108&prev=/images%3Fq%3Dbodyglove%2Bv8%26hl%3Del%26sa%3DN%26um%3D1 αλλα δεν υπαρχει κατι. Δεν θελω τις θηκες που ειναι σαν πουγκια αλλα κανονικοτατα ολοσωμες.... :)

Που μπορω να βρω; Στην Vodafone που φερνει Bodyglove ρωτησα αλλα μου ειπαν οτι εκλεισε η Bodyglove και δεν ξερει αν θα παραλαβει...