Jump to content

mobile_89

Members
  • Δημοσιεύσεις

    77
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mobile_89

  1. Καλησπέρα!! Εδώ και λίγες μέρες έχω αγοράσει το Νόκια Ε66 και θέλω να περάσω τις επαφές από το Samsung Corby!! Γίνεται μέσω Bluetooth? Αν ναι, τότε κάτι πρέπει να κάνω λάθος! Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος μεταφοράς?
  2. Καλησπέρα σας!! Θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου να κάνω μια ερώτηση! Όταν θες να γράψεις κάποιο μήνυμα στο pro μπορείς να το γράψεις μόνο με qwerty πληκτρολόγιο ή μπορείς και με το κλασικό πληκτρολογίο που βγαίνει στην οθόνη αφής? Γενικότερα θα μου το προτείνατε για αγορά αυτό το τηλέφωνο?? Είναι βολικό?
  3. Motorola V8 Luxury edition.... Άψογο...Με στυλ αλλά παρολ' αυτά ΠΟΛΥ ακριβό!!
  4. Θα συμφωνήσω με τον gvg!!Μόνο που θέλω να προσθέσω ότι χρειάζομαι λίγες μερούλες ακόμα για να συνιθίσω την οθόνη!
  5. Και οι 2 συσκευές που έχω είναι νόκια οπότε δεν μπορώ να το δοκιμάσω!! Θα το κάνω μόλις πάρω το κινητό και θα γράψω!!ελπίζω το απόγευμα να το πάρω!! Δεν το είχε φέρει η υπάλληλος σήμερα το πρωί!!(δεν το είχε σε ροζ και περιμένω να μου το φέρουν!)
  6. Σκεφτόμουν αν γινόταν ο συγχρονισμός των επαφών μέσω Bluetooth οπως γίνεται Από Νόκια σε νόκια...αλλιώς θα με πονέσει το χεράκι μου γιατι σε πολλές επαφές εχω και 2-3 αριθμούς και απο την Sim στο τηλέφωνο θα πρέπει να τις αποθηκεύω σε μια επαφή!
  7. Αύριο το μεσημέρι θα το έχω στα χέρια μου...Ελπίζω το βράδυ να το θέσω σε λειτουργία και να το ψάξω!!!Μπορώ από Νόκια να συγχρονίσω τις επαφές μου?
  8. Αν το αγοράσω μέσω Ιντερνετ,για παράδειγμα μέσω e-bay δεν θα ισχύει η εγγύησή μου ε?
  9. Και αν έχω κάνει jailbreak που μπορώ να βρω περισσότερες εφαρμογές ?
  10. Παιδιά συγγνώμη αλλά έχω μπερδευτεί λίγο!! Μπορείτε να μου πείτε που μπορώ να βρω εφαρμογές για το touch?? Συγγνώμη που ρωτάω , σίγουρα θα υπάρχει κάπου αλλού αλλά όσο κι αν έψαξα δεν το βρήκα...!Μάλλον λάθος θα έψαξα!
  11. Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ manolissinger για την απάντησή σου!! Ήταν πάρα πολύ κατατοπιστική!:rolleyes: Αρχικά να σου πω ότι με άγχωσες σχετικά με το jb...Νόμιζα πως θα ήταν κάπως πιο εύκολο και θα υπήρχε περίπτωση διόρθωσης οποιουδήποτε σφάλματος! Μάλλον θα πρέπει να προετοιμαστώ πάρα πολύ πριν κάνω πράξη το Jb στο ipod οταν το αποκτήσω!! Σχετικά με την χωριτικότητα τώρα νομίζω πως θα μου φτάσουν τα 8GB (αυτό είναι σχετικό πάντα!:lol:),αφενός δεν θέλω να δώσω περισσότερα χρήματα και αφετέρου αλλάζω συχνά το περιεχόμενο του ipod μου οπότε δεν το πολυφορτώνω!!Άμα δεν είναι πολύ φορτωμένο ο επεξεργαστής λειτουργεί άψογα έτσι? Δεν τρώει μεγάλα κολλήματα? Διάβασα ότι η Apple μπλοκάρει το jb στο iphone...το ίδιο συμβαίνει και το ipod touch?:O Τώρα έχω εδώ και πάρα πολλά χρόνια ένα ipod shuffle 1GB οπότε νομίζω πως πρέπει να γίνει η αλλαγή,εφόσον δεν κατάφερα να πάρω το iphone!Αυτό που με ενθουσιάζει πιο πολύ απ'όλα είναι η οθόνη αφής και το WiFi,αλλά και το γεγονός ότι θα μπορώ να βλέπω καμμιά ταινία και στο ipod καθ'οδόν! Εχώ δει στο ipod ενός άλλου και ενθουσιάστηκα!!! Σ'ευχαριστώ πολύ και πάλι!:D
  12. Και εγώ έχω ενα Νοκια 5310 και δεν το ακούω καθόλου (σχεδον!)!! Το Non Stop έχει χτυπήσει κόκκινο!!!:lol::lol: Από βδομάδα θα έχω νέα και ίσως κατα πάσα πιθανότητα θα το έχω στα χεριά μου!!Όποια άλλη γνώμη είναι δεκτή!
  13. Πήγα σήμερα σε ένα κατάστημα vodafone και το είδα! Πολυ καλό τηλέφωνο! και επειδή και η επιδότηση μου κινείται σε αυτά τα επίπεδα δηλάδη γύρω στα 170 ευρω μάλλον την επόμενη βδομάδα θα το έχω στην κατοχή μου! Είπαμε το ηχείο του είναι πολύ καλό ετσι? Απο μπαταρία πως πάμε?
  14. Γεια σας!! Σκέφτομαι να πάρω το ipod touch 8gb!! Μπορεί κάποιος κάτοχος του να μου πει αν είναι ευχαριστημένος από την συσκευή? Ποια έκδοση κυκλοφορεί τώρα? Ρωτάω γιατί ψάχνω για jailbreak και για εφαρμογές έτσι ώστε να είμαι προετοιμασμένη! Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
  15. Σκέφτομαι πάρα πολύ να το αγορασω αυτό το τηλέφωνο και επειδή η τιμή του είναι χαμηλή και επειδή έχει ωραία εμφάνιση! Ωστόσο με ενδιαφέρει πολύ να μάθω αν η οθόνη αφής είναι καλή ,δηλαδή αν ανταποκρίνεται γρήγορα στις εντολές! Το δεύτερο που με ενδιαφέρει είναι το ηχείο!!Θέλω να ακουγέται αρκετά καλά ο ήχος!!! Περιμένω εντυπώσεις από τους κατόχους του τηλεφώνου!
  16. Πως μπορούμε να μάθουμε την ημερομηνία κατασκευής του τηλεφώνου,απο πότε μπλκάρεται το jailbreak?
  17. χαχαχαχαχαχα :D!! Τέσπα άφου όλα είναι καλά μέχρι στιγμής τότε δεν υπάρχει πρόβλημα!! Ελπίζω να μην αλλάξει τίποτα μέχρι να το έρθει η επιδότηση!:happy:
  18. Παραμένω σταθερή στο 16αρι αλλά με προβληματίζει το γεγονός ότι η Apple μπλοκάρει το jailbreak! Τι λέτε να κάνουμε? το θέλω τόσο αλλά αμά δεν μπορώ να του βάλω εφαρμογές free....προβληματίζομαι λιγάκι!:O
  19. Κρίμα βρε παιδιά..... :( :( Ελπίζω να βρεθεί σύντομα μια λύση!!
  20. χαχαχα.... Μα το 16GB σκέφτομαι σε άσπρο για την ακρίβεια!!!! Θα το πάρω δεν πάει άλλο η κατάσταση...!! είναι άπαιχτο το τηλέφωνο...!!!
  21. Να ρωτήσω κάτι? Υπάρχει περίπτωση να πέσει καθόλου η τιμή έστω και με το νέο έτος? Είναι ακριβούτσικο το άτιμο, μου φαίνεται όμως ότι όσο και να κάνει θα το αποκτήσω....είναι τόσο καλό!!!
  22. Με 'γεια το καινούριο σου iphone CarpeNoctum....!! Περίμενουμε σύντομα εντυπώσεις!!! :D
  23. φθορά ελπίζω πως δεν θα έχει...θα το προσέχω σαν τα μάτια μου!! :lol: :lol:
  24. ίσως στην αρχή να το αφήσω χωρίς μεμβράνη και μετά άμα δω ότι υπάρχει μικρή φθορά θα βάλω.... Στην περίπτωση που θέλεις να βγάλεις την μεμβράνη που έχεις επάνω, αν την βγάλεις μένουν υπολείμματα?:O
  25. Μάλιστα!! απλώς ξέρεις θέλω να αποφύγω όσο γίνεται τις φθορές (γι'αυτο και θα το προσέχω σαν τα μάτια μου :P ) και σκέφτηκα να βάλω μια μεμβράνη!! αφού όμως υπάρχει αυτή η λεπτομέρια στην οθόνη δεν θα την βάλω!! Σ'ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή!
×
×
  • Create New...