coa00kt Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 Τελικά βρήκα τι "επαιζε"... Όποιος ενδιαφέρεται ασ στείλει PM........ Gia su, exo to c230 me Destinator 7 Pn , brikes akri na mu pis ti pezei me to keyboard parakalo... Stilete mu ena email sas parakalo eime odigos ke to xo anagki. Kostas removed@removed.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miogps Δημ. October 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2008 Gia su, exo to c230 me Destinator 7 Pn , brikes akri na mu pis ti pezei me to keyboard parakalo... Stilete mu ena email sas parakalo eime odigos ke to xo anagki. Kostas ti problhma exeis? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stonecityboys Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 Καλημερ παιδια, Εχω ενα Mio c220 και υπαρχει ενα προβλημα.Προσπαθω εδω και μερες να κανω αναβαθμηση του χαρτη αλλα με τιποτα δεν μου αναγνωριζει το USB. Εχω κατεβασει το activesynch και βρηκα και τους drivers του usb αλλα αρνειται κατηγορηματικα να το "δει". Σαν συσκευη το εχει αναγνωρισει (κουφο αλλα το εχει δει στο My Computer αλλα δεν μπορω να δω "μεσα" τιποτα και οταν τρεχω το Mio update μου λεει να κανω εγκατασταση τους usb drivers. Καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stonecityboys Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 Μαλλον θα εννοει οτι το πρωτο γραμμα ειναι κεφαλαιο και τα υπολοιπα μικρα πχ Πετρουπολη. Αληθεια ποιος μπορει να βοηθησει με αυτο το προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DPF Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 EXEI BALEI ANEIS TO GARMIN SE C220 ? SE C320B TO EBALA KAI TREXEI MIA XARA STO C220 DEN TREXEI. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Presvis Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 Βρήκε τελικά κανείς λύση στο πρόβλημα με τα Ελληνικά, δηλαδή το πρώτο γράμμα κεφαλαίο και τα υπόλοιπα μικρά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csip Δημ. March 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2009 μια υπεροχη καλημέρα σε όλους!υπάρχει περίπτωση να βρούμε τους drivers να αναγνωρίζει επιτέλους το mio c220 το pc μας?αν υπάρχει δυνατότηα (θείος,...κτλ)παρακαλώ pm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spydoc Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 μια υπεροχη καλημέρα σε όλους!υπάρχει περίπτωση να βρούμε τους drivers να αναγνωρίζει επιτέλους το mio c220 το pc μας?αν υπάρχει δυνατότηα (θείος,...κτλ)παρακαλώ pm Kαλημερα..http://service.mio.com/M0100/MainFrame.aspx?menuid=100101 Επιλεγεις συσκευη και κατεβαζεις τους drivers.. Ρε παιδια να ρωτησω κατι κι εγω.. Το εχω σπασει το mio μου με την ευκολη μεθοδο της sd..Αλλα οταν το ξεκινω ξεκιναει παντα με το miomap και πρεπει να βγαλω και να ξαναβαλω την sd για να μπει στον explorer..Καμια ιδεα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkokalis Δημ. May 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2009 guys help me.... υπάρχει κάποιος χριστιανός να μου στίλει το original cdaki του mio c220 γιατι μου κάνει κάτι κονκσες και θέλω να το κάνω ένα recovery? το μαιλ μου είναι djkokalis@hotmail.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1977 Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 και εγώ τα ίδια το έχασα και το ψάχνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopis Δημ. May 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 guys help me.... υπάρχει κάποιος χριστιανός να μου στίλει το original cdaki του mio c220 γιατι μου κάνει κάτι κονκσες και θέλω να το κάνω ένα recovery? το μαιλ μου είναι djkokalis@hotmail.com και εγώ τα ίδια το έχασα και το ψάχνω Γεια σας Μπορείτε να κατεβάσετε το CD από εδώ http://rapidshare.com/files/231605285/mioc220.rar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveneo Δημ. August 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2009 Το Link δεν δουλεύει πλέον. Μήπως υπάρχει κάποιο άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsapul Δημ. August 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2009 Γεια σε όλους. Εχω το mio 220 σπασμενο με πολλα προγράμματα στην sd κάρτα του. μπορει να μου πει κάποιος πως μπορούμε να κάνουμε συντομεύσεις στην επιφάνεια εργασίας για να τρέχουν απο εκει. Ευχαριστώ εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irongud Δημ. August 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2009 εχω mio c250 και το εχω ξεκλειδωσει του εχω βαλει πανω destinator, miomap 2008 , igo 8 και γενικα βαζεις οτι γουσταρεις πανω καθοτι ουσιαστικα ειναι wm το λειτουργικο του. το ξεκλειδωμα ειναι ενα προγραμμα που λεγεται miopocket , το χωνεις στην καρτα και αν βγαλεις και βαλεις την καρτα σου πεταει ενα κουμπακι το πατας και φορτωνει. εκει μεσα βαζεις οοοοοοοοτι γουσταρεις εχει παιχνιδια προγραμματα απο ολα http://www.gpspassion.com/forumsen/topic.asp?TOPIC_ID=109690 μπορεις να κανεις edit με notepad τις συντομευσεις στο προγραμμα και να τρεξεις οτιδηποτε προγραμμα θες με δικο του εικονιδιο στο desktop του miopocket Παράθεση http://www.kataskeves-saliaris.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsapul Δημ. August 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2009 Φιλε irongud σε ευχαριστω για την απάντηση, ομως το προβλημά μου δεν ειναι το miopoket 2008 το οποιο εχω εγκαταστήσει ήδη όπως και πιο πάνω ανέφερα αλλά ο τρόπος που δημιουργείς συντομεύσεις στην επιφάνεια εργασίας. Κάτι αναφέρεις με το notepad όμως αυτο δεν με βοηθάει. Αν θέλεις μπορείς να γίνεις λιγο πιο συγκεκριμένος (δωσε λεπτομέρειες ή αν γίνεται κάποιο link στα ελληνικά με οδηγίες). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irongud Δημ. August 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2009 θα ψαξω το δικο μου να θυμηθω πως το εκανα και θα σου πω Παράθεση http://www.kataskeves-saliaris.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irongud Δημ. August 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2009 πας στο φακελο MioAutoRun\Skin\Pages και βρισκεις το σκιν το οποιο χρησιμοποιεις. σε οποια καρτελα θες να προσθεσεις εικονιδιο πχ στην navigation του σκιν VistaUltimate βρισκεις το αντιστοιχο .ini αρχειο δηλαδη : VistaUltimate320x240_Navigation και το ανοιγεις με notepad. εχει πολλα ζευγη τετοιων καταχωρησεων : ICONXPBUTTON x = 18 y = 100 NewIni = ..\..\Scripts\IGoLauncher.mscr SizeNormal = 40 SizePushed = 40 ScaleAlpha = 100 IconNormal = ..\Icons\iGo.ico ScaleAlpha = 100 IconPushed = ..\Icons\iGo.ico TEXT x = 13 y = 140 Text = iGo2006 Color = FFFFFF FrameColor = 000000 Size = 12 Weight = 700 CreateFont καθε ενα τετοιο ζευγος ειναι ενα εικονιδιο οπου στο πανω μερος ICONXPBUTTON x και y ειναι οι συντεταγμενες του εικονιδιου και αντιστοιχα στο κατω μερος text x και y ειναι τα γραμματα κατω απο το εικονιδιο. το ονομα του καθε εικονιδιου το γραφει πανω πχ αυτο ειναι συντομευση για το igo. ολες οι πληροφοριες φαινονται οπως ποιο εικονιδιο χρησιμοποιει που ειναι το αρχειο το οποιο ενεργοποιει κτλ. κανοντας copy paste σε ενα τετοιο τυχαιο ζευγος κανοντας ενα αντιγραφο απο αυτο το τοποθετεις κατω απο ενα αλλο ζευγος και δινοντας του καινουριες συντεταγμενες ως προς το που 8α παει να κατσει ( ισως χρειαστει να αλλαξεις συντεταγμενες απο καποιο γειτονικο του για να χωρεσουν η σε μια αδεια θεση την οποια θα βρεις κοιταζοντας τις συντεταγμενες απο αυτο και βαζοντας λιγο μεγαλυτερη αξια στο χ να παει λιγο πιο δεξια.) αλλαζεις το ποιο προγραμμα ενεργοποιει φακελος MioAutoRun\Scripts φτιαχνεις ενα καινουριο (ErrorLevel("off") Include("Variables.mscr") Call Variables ############## Run(ProgramsFolder\"BeeLineGPS\BeeLineGPS.exe") WaitFor("BeeLineGPS", 10) SendTab SendCR αυτο ειναι ενα που εκανα εγω για το BeeLineGPS ενα προγραμμα που δινει στιγμα χωρις χαρτες για να βρεις εναν ψαροτοπο πχ η ενα σημειο στο βουνο.) αν θες βαζεις καινουριο icon αν δε σε νοιαζει χρησιμοποιησε ενα υπαρχον απλα θα εχει το ονομα που θελεις εσυ και βουαλα!!! καινουρια συντομευση. ICONXPBUTTON x = 178 y = 155 NewIni = ..\..\Scripts\BeeLineGPS.mscr SizeNormal = 40 SizePushed = 40 ScaleAlpha = 100 IconNormal = ..\Icons\GPS2.ico ScaleAlpha = 100 IconPushed = ..\Icons\GPS2.ico TEXT x = 173 y = 195 Text = BeeLineGPS Color = FFFFFF FrameColor = 000000 Size = 12 Weight = 700 CreateFont αυτη ειναι η συντομευση του και ενα παραδειγμα για σενα σε ολη τη διαδικασια καλο ειναι να εχεις ανοιχτο το c220 διπλα να βλεπεις σε πια θεση πας σε ποια καρτελα ποιο σκιν κτλ... ειναι πακετο αλλα νομιζω δεν υπαρχει αλλος τροπος. ελπιζω να βοηθησα. Παράθεση http://www.kataskeves-saliaris.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsapul Δημ. August 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2009 Φίλε irongud και μόνο που κάθησες να γράψεις με τόσες λεπτομέρειες τον τρόπο δημιουργίας συντομεύσεων στην επιφάνεια εργασίας σου αξίζουν χίλια ευχαριστώ, θα ακολουθήσω την ''συνταγή σου'' βήμα βήμα και πιστεύω να τα καταφέρω. Και πάλι πολλα ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irongud Δημ. August 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2009 περιμενω αποτελεσματα :) Παράθεση http://www.kataskeves-saliaris.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnp_33 Δημ. August 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2009 Ρε παιδία έχω ένα Becker z203 το έφερα από Γερμανία το ξεκλείδωσα και όλα καλά, έχω το miomap v3 σε cd γνήσιο μιας και είχα παλαιότερα ένα c520. Το πρόβλημα είναι ότι αν και το φορτώνω στην κάρτα δεν μπορεί να το ξεκινήσει και κάτι παίζει και με τα χρώματα από ότι κατάλαβα. Ξέρει κανένας τίποτα η που μπορώ να βρω το πρόγραμμα έτοιμο? Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_mio Δημ. September 6, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2009 full mega pack sd για mio c220 λινκ? επίσης πιο igo προτείνεται ? και ποιον χάρτη? έχω αρκετό καιρό να ασχοληθώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos4744 Δημ. September 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2009 Καλησπέρα σας παίδες! Μήπως έχει να μου δώσει κάποιος το miomap 2008 για Mio C220? (Πήρα τηλ στην Mio να προμηθευτώ τον χάρτη 2008. Τιμή... € 40.00. Δεν πάνε καλά!!! € 120.00 είχε συνολικά η μπακατέλα που αγοράσα.) Ανάθεμα την ώρα και την στιγμή μου πήρα αυτό το Mio C220!!! Το έχω σπάσει πριν από πολύ καιρό προσθέντοντας σε μία SDcard το Dastinator7, αλλά η αλήθεια είναι πως με έχει βάλει αρκετές φορές σε μονόδρομους και 2 φορές οδηγώντας εκτός Αθήνας πάνω σε βουνό νύχτα μου είπε να στρίψω δέξια, όπου δεξια δεν υπήρχε καν δρόμος αλλά γκρεμός και χάρος. Πάλι καλά που δεν το εμπιστεύομαι τυφλά. Έχει κάποιος λοιπόν την καλή θέληση να μου δώσει να δοκιμάσω το miomam 2008 η κάποιο άλλο Dastinator? Έστω και πάλι έκδοση 7. Μπορεί απλά να έχει πρόβλημα το συγκεκριμένο πρόγραμμα που πέρασα. Ελπίζω να με βοηθήσετε... Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keno Δημ. November 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2009 Ηρθε στα χέρια μου ένα Mio C220 με κάτι αρχαίους χάρτες. Μπήκα στο site mio-tech.be αλλα δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη για να κάνω update... μονο ένα MioTransfer κατεύασα αλλά δεν έγινε και κάτι... Τι προτείνετε να κάνω? Κάπου διάβασα ότι γίνετε να του εγκαταστήσω το destinator ξέρει κανείς τi διαδικασία πρεπει να ακολουθήσω η σε ποιο forum να απευθυνθώ? Παράθεση http://www.inflatable.net/costumes/keno.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miogps Δημ. December 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2009 Ηρθε στα χέρια μου ένα Mio C220 με κάτι αρχαίους χάρτες. Μπήκα στο site mio-tech.be αλλα δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη για να κάνω update... μονο ένα MioTransfer κατεύασα αλλά δεν έγινε και κάτι... Τι προτείνετε να κάνω? Κάπου διάβασα ότι γίνετε να του εγκαταστήσω το destinator ξέρει κανείς τi διαδικασία πρεπει να ακολουθήσω η σε ποιο forum να απευθυνθώ?[/quote ΟΔΗΓΙΕΣ ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟΣΥΜΠΙΕΣΤΕ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ. ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΓΡΑΨΤΕ ΤΑ ΣΕ ΜΙΑ SD KARTA (128 mb ΚΑΙ ΑΝΩ). ΚΑΝΤΕ HARD RESET STO C220. ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ C220 ΒΑΛΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ. ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΠΑΤΗΣΤΕ "ΟΚ". ΑΝ ΒΓΑΛΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΛΑΘΟΥΣ ΞΑΝΑ "ΟΚ". ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΝΑΚΙΝΗΣΗ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ "ΝΕΟ" ΜΙΟ C220. MIOMAP V3 (ΧΑΡΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ) MEDIA PLAYER (MP3 ,VIDEO) FILE MANAGER ΚΤΛ. ΠΡΟΣΟΧΗ ! ΑΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟ MIOMAP , ΘΕΛΕΙ ΞΑΝΑ HARD RESET ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ SCRIPT. http://rapidshare.com/files/161298096/SPASIMO_MIO_C220__Aplos_tropos_SD_.rar Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afentiko Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 Παιδιά δεν μπορώ να συνδέσω το c220 στο PC. Το συνδέω (το αναγνωρίζει ο υπολογιστής) αλλά αυτό δε μου βγάζει την εικόνα ότι συνδέθηκε με τον υπολογιστή. Είναι σπασμένο. Πώς μπορώ να το συνδέσω; γιατί θέλω να του κάνω ένα recovery. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts