tsetha Δημ. March 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΟ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΤΗ ΑΘΗΝΑΣ. ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΛΛΕΙΠΗΣ ΕΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ Ο ΧΑΡΤΗΣ. ΧΑΡΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis0123 Δημ. March 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2008 ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΟ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΤΗ ΑΘΗΝΑΣ. ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΛΛΕΙΠΗΣ ΕΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ Ο ΧΑΡΤΗΣ. ΧΑΡΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ? Σε μαγαζιά όπως το ΠΛΑΙΣΙΟ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sector2001 Δημ. March 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2008 καλησπερα παιδια ειμαι κατοχος ενο μιο Σ220 καταφερα να το ξεκλειδωσω βεβαια δεν εχω βρει την σωστη εκδοση για το ΝΤΕΣΤΙΝΑΤΟΡ εχω βαλει την 6.1 δουλευει αλλα οταν παω να γραψω μια οδο πρεπει να γραφω το πρωτο γραμμα κεφαλεω και μετα να το κανο μικρα για να καταλαβει την διευθηνση........ υπαρχη καποια λυση ???? δοκιμασα 3-4 πληκτρολογια αλλα ολα το ιδιο πραγμα....... σας Ευχαριστω εκ τον προτερων !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση sector:superman: ! Nubia M2 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bazil_63 Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 Εχω διαβάσει πως στο MioMap V3.3(σπασμένο) μπορείς να βάλεις τον χάρτη του i-go8 (που είναι και πρόσφατος).Δοκίμασα αλλά ενώ τον βλέπω στους χάρτες, δεν τον βλέπει το πρόγραμμα.Μήπως χρειάζεται πριν κάποια διαδικασία ή κάνω κάποιο λάθος? Οποιος γνωρίζει ας απαντήσει, γιατί οι χάρτες του i-go είναι αρκετά καλοί, και ετσι θα λυθουν αρκετά προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis0123 Δημ. March 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2008 Εχω διαβάσει πως στο MioMap V3.3(σπασμένο) μπορείς να βάλεις τον χάρτη του i-go8 (που είναι και πρόσφατος).Δοκίμασα αλλά ενώ τον βλέπω στους χάρτες, δεν τον βλέπει το πρόγραμμα.Μήπως χρειάζεται πριν κάποια διαδικασία ή κάνω κάποιο λάθος? Οποιος γνωρίζει ας απαντήσει, γιατί οι χάρτες του i-go είναι αρκετά καλοί, και ετσι θα λυθουν αρκετά προβλήματα. Φίλε μου τον ίδιο χάρτη χρησιμοποιούν το igo2006plus και το miomapv3.x. Το igo8 χρησιμοποιεί άλλη έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpeppas Δημ. March 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 καλησπερα παιδια ειμαι κατοχος ενο μιο Σ220 καταφερα να το ξεκλειδωσω βεβαια δεν εχω βρει την σωστη εκδοση για το ΝΤΕΣΤΙΝΑΤΟΡ εχω βαλει την 6.1 δουλευει αλλα οταν παω να γραψω μια οδο πρεπει να γραφω το πρωτο γραμμα κεφαλεω και μετα να το κανο μικρα για να καταλαβει την διευθηνση........ υπαρχη καποια λυση ???? δοκιμασα 3-4 πληκτρολογια αλλα ολα το ιδιο πραγμα....... σας Ευχαριστω εκ τον προτερων !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ με το D7. Έχω κατεβάσει το αρχείο από τον akaliptos66, και πράγματι παιζει (αν βάλεις πρώτα κεφαλαίο και μετά μικρά) αλλά ΠΟΛΥ ταλαιπορία αυτό το πράγμα. Έτσι πάιζει το Destinator για PDA? Στο RYE που το έχω, δεν καταλαβαίνει τίποτα (από μικρά-μεγάλα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kfran Δημ. March 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2008 Μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου πει που μπορώ να βρω τους drivers για το C220? Χάθηκε το CD και δεν μπορώ να τους βρω ούτε στο mio.com ουτε στο google.. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliartos Δημ. April 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2008 Μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου πει που μπορώ να βρω τους drivers για το C220? Χάθηκε το CD και δεν μπορώ να τους βρω ούτε στο mio.com ουτε στο google.. Ευχαριστώ h..p://rapidshare.com/files/104737515/usbdriver.rar οριστε οι drivers.το ειχα παθει και γω μια φορα:p Παράθεση Η γνώση είναι για όλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrospix Δημ. April 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2008 Παιδιά έβαλα τoν Ελληνικό Χάρτη τον 2008.01 NaviGreece[071220] όταν το αγόρασα είχε τον 2006 και έχω περασμένους και χάρτες από τις γειτονικές χώρες. Όταν βάζω μία διαδρομή από Καβάλα ( ο τόπος μου ) για π.χ Κωνσταντινούπολη με βγάζει στην οθόνη '' Δεν βρέθηκε η διαδρομή, χάρτες απομον. '' και δεν βγάζει τη πορεία. Αυτό με το κάνει από τότε που πέρασα το χάρτη της Ελλάδας τον 2008.01 ενώ με τον παλιό δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Τί μπορεί να φτάει; Και κάτι ακόμη γιατί από τότε που ξεκλείδωσα το GPS δείχνει λάθος ώρα (όχι του PNA) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlopERdroM Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 Θα πρέπει να βρεις ..... http://rapidshare.com/files/101232214/dest6.1.-PNA-MIOC220.rar και να "βαλεις" το destinator για PN .... έχει άλλη φιλοσοφία δομής ... Δεν εκγαθίσταται ... απλά το βάζεις στην κάρτα έτσι όπως είναι και τρέχεις το MobileNavigator.exe από το φάκελο MobileNavigator Εχω ενα c250 kai εχω μπει στο σύστημα με τον τροπο Method 2 - MioC220-SY2. Τωρα εχω βάλει στην SD card το προγραμμα dest 6.1 αλλα μολις παω να ανοιξω το mobilenavigator.exe μου βγάζει <..Remove LOCK protectio..> καμια συμβουλή ?? Παράθεση Greek Android Developers [ Facebook [Page] [Group] ] [ Google+ [Page]] Google Nexus One Cyan7.2.0 v2.3.7 SAMSUNG Galaxy S 2 II v4.1.1 - Baseband: I9100XXLPW Kernel:3.0.42-Siyah-Dorimanx-V5.76B Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kfran Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 h..p://rapidshare.com/files/104737515/usbdriver.rar οριστε οι drivers.το ειχα παθει και γω μια φορα:p thanx!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis1984 Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 επειδη ημουν κ εγω ενας απο αυτους που ηθελαν να <σπασουν> το mio, ο πιο ευκολος τροπος που βρηκα ειναι ο εξης: κατεβαζουμε τα απαραιτητα αρχεια απο h**p://uploaded.to/?id=thq1sf και τα βαζουμε χυμα μεσα στην καρτα μνημης .Εχοντας ανοιχτο το mio,μολις βαλουμε την καρτα μνημης μας βγαζει ενα παραθυρο.Παταμε ΟΚ και αμεσως μετα κανει μονο του restart. Φορτωνει το mio map και στη συνεχεια απο μονο του εμφανιζει το μενου που θελουμε οπου windows media player(παιζει τα παντα!!) και file explorer ειναι σε πρωτο πλανο!!! Στη συνεχεια αφαιρουμε τα αρχεια που ειχαμε περασει χυμα στην καρτα μνημης. Μετα απο hard reset πρεπει να κανουμε ακριβως τα ιδια απο την αρχη Aν θελουμε αλλο προγραμμα πλοηγησης θα πρεπει να το τρεχουμε μεσα απο τον file explorer... Εχω περασει destinator 7 και δουλευει τελεια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jokulsarlon Δημ. April 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2008 το έχω σπάσει το MIO και του έχω βάλει destinator. Ποιοι ναυτικοι χάρτες παίζουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris2121 Δημ. April 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 μολις πηρα το c220 αλλα ειμαι εντελως ασχετος μ' αυτα, δεν ξερωουτε να κανω hard reset. υπαρχει καποιο link για καποιο guide που να εξηγει ακριβως τι πρεπει να κανουμε? η αν μπορειτε στειλτε μου pm η εμαιλ στο trelos3333@hotmail.com με τις οδηγιες που πρεπει να ακολουθήσω. Εγω βασικα θελω να κρατησω τον χαρτη τον επισημο ως εχει και να περασω το destinator 7 σε μια sd και να χρησιμοποιω οποιο θελω οποτε θελησω γινεται? αν ναι πως? Παράθεση free sms με δυνατότητα αλλαγής του αποστολέα [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antons Δημ. May 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2008 Ξερετε πως να ενεργοποιησω να μου δειχνει τις καμερες στο παραπανω gps ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionso Δημ. May 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2008 Παιδιά γεια σας, έχω λίγο καιρό ενα MIO C220 το έχω ΄΄σπασμένο΄΄ και ψάχνω να βρώ το destinator 7 για να περάσω στην sd. Μήπως ξέρει κάποιος που μπορώ να το βρώ. Εχω κατεβάση μια έκδοση (7.0.0.588.11) αλλά δεν έχει πουθενα το αρχείο exe από ότι έχω καταλάβει αυτό είναι για update προγράμματος που ήδη έχει κάποιος. Ευχαριστώ Παράθεση Για όλα τα πράγματα υπάρχει η πρώτη φορά OPC power [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkar Δημ. May 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2008 Εχω ενα c250 kai εχω μπει στο σύστημα με τον τροπο Method 2 - MioC220-SY2. Τωρα εχω βάλει στην SD card το προγραμμα dest 6.1 αλλα μολις παω να ανοιξω το mobilenavigator.exe μου βγάζει <..Remove LOCK protectio..> καμια συμβουλή ?? Και μενα το ιδιο μου βγαζει.. Κανείς καμιά ιδέα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2008 Λογικά πρέπει να έχεις 2 φακέλους.X-road και mobilenavigator.Πάρε τα αρχεία από το φάκελο mobilenavigator και βάλτα στο φάκελο x-road\navigation Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
labkos Δημ. May 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2008 Γιατί δεν μπορώ να βάλω το IGO στο 220;Το έβαλα και μου το βγάζει στην μισή οθόνη.Τι μπορεί να φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merc200k Δημ. May 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2008 γεια σας παιδια.. εχω το εξης προβλημα..εχω ενα mio c220 σπασμενο και εχω βαλει αρκετους χαρτες ...αλβανια, τουρκια, fyrom, ρουμανια κλπ το προβλημα ειναι οταν επιλεγω διαδρομη απο την χωρα στην αλλη μου λεει δεν βρεθηκε διαδρομη χαρτες απομον. και μιλαω για διαδρομη αλεξανδρουπολη - κωνσταντινουπολη... οτα βαζω διαδρομες στην ιδια χωρα (τουρκια) λειτουργει αψογα... ξερει κανεις κατι???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telnet05 Δημ. May 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2008 Τελικα υπαρχει καποις οδηγος και αρχεια για να γινει η εγκατασταση????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliartos Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 γεια σας παιδια.. εχω το εξης προβλημα..εχω ενα mio c220 σπασμενο και εχω βαλει αρκετους χαρτες ...αλβανια, τουρκια, fyrom, ρουμανια κλπ το προβλημα ειναι οταν επιλεγω διαδρομη απο την χωρα στην αλλη μου λεει δεν βρεθηκε διαδρομη χαρτες απομον. και μιλαω για διαδρομη αλεξανδρουπολη - κωνσταντινουπολη... οτα βαζω διαδρομες στην ιδια χωρα (τουρκια) λειτουργει αψογα... ξερει κανεις κατι???? Υπαρχει ασυμβατοτητα των χαρτων.ειναι της ιδιας χρονιας?εγω ειχα navigreece 2008 Q1 και ειχα αυτο το προβλημα!δοκιμασα το 2007 και λυθηκε!αλλα προτιμω το χαρτη του 2008 οποτε τον ξαναπερασα.παντως αλλαζοντας το χαρτη εβγαλε διαδρομη Ελλαδα-Γερμανια!ελπιζω να βοηθησα! Παράθεση Η γνώση είναι για όλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merc200k Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 thanks επισης εβαλα ενα αλλο skin αυτο με το αυτοκινητο και αργει να βρει δορυφορους??? εβαλα και στο sys.txt nmea , baudr 4800 port 2 αλλα το ιδιο συμβαινει...πριν την αλλαγη του skin (data.zip) λειτουργουσε οκ.με το που το ανοιγα εβλεπε δορυφορους.τι γινεται? help meeeeeeee Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstanto Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 epeidh tha trelathw me th zegetron... agorazontas to mio C220 exei mesa ena dvd... diavazontas to ti grafei epanw katalabainw oti ektos apo to sxetiko documentation logika exei kai tous analogous drivers kathws kai ena programma wste na mporei kaneis na sundeei to mio me to pc tou... Logw fthoras tou dvd(einai stravwmeno kai den mporei to pc na to diavasei) kai meta apo thlefwnhma mou sthn zegetron wste na zhthsw mia antikatastash tou DVD mou lene oti to DVD den exei tpt allo para to documentation(odhgies xrhshs) kai tha epikhnwnisoun mazi mou authimeron(prin kanena 2mhno), ean xreiazetai na ginei h sxetikh antikatastash... parakalw peite mou oti exei kai ena programma...kai an einai kapoios eukairos as mou to kanei ena rip san image wtse epitelous na mporesw na parw ki egw sta xeria mou auto to polupothito DVD!!! opws katalabate akoma perimenw thl apo th zegetron!!! gia to riparisma an mporesei kai to kanei kapoios xritianos as mou steilei ena mail sto pconstanto@hotmail.com kai MIO xeirotera....:P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionso Δημ. May 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2008 Σε όποιον μπορεί να βοηθήσει. Το ΜΙΟ μου βγάζει αυτό το μήνυμα την στιγμή που πάει να φορτώσει το mainscreen FFUI error FFUIERROR:Parse error [</layer. expected]) αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην ανοίγει το MIO με τίποτα, ούτε και εαν βάλω το cd της εταιρίας και όταν ανοίγω το ΜΙΟ transfer κάνει συνέχεια restart και βγάζει το εξής μήνυμα fatall error occured restarting. Όλα αυτά γίνανε στην προσπάθεια να βάλω το ΜΙΟ pokcet κάνοντας install από την SD. :cry::cry::cry::cry::cry: HELP ME :!::!::!::!:: Παράθεση Για όλα τα πράγματα υπάρχει η πρώτη φορά OPC power [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts