manolissinger Δημ. May 30, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2007 ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΕ ΝΑ ΜΗΛΑΣ ΑΚΟΜΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΑΓΟΡΑ!!! :p Σοβαρά πάντως δεν ξέρω.ean den to paro omos tha einai:( Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adam Δημ. May 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2007 2 ασυρματες καμερες (η μια νυκτος) και μια TV 7'', που πηρα πριν κανα χρονο και ακομα δεν εχω βγαλει απο τα κουτια τους...κυριολεκτικα σφραγισμενα...απλα τα ειδα και τα πηρα...χωρις συγκεκριμενο λογο... το Yamaha 5.1 συστηματακι, που εδωσα 600€, και το μετετρεψα σε earphones συστημα, αφου ταινιες βλεπω μετα της 12:00 το βραδυ, αφου κοιμηθει ο γιος μου και εννοειται με τα earphones τυπου ψειρες των 3€... πολλα-πολλα ρουχα που ακομα ειναι με τις ταμπελιτσες πανω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgios1974 Δημ. June 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2007 κάρτα οθόνης avermedia .. την πήρα για να μπορώ να γράφω άνετα 2 συγκεκριμένους σταθμούς από το ράδιο και ντοκυμαντερ από το κανάλι της Βουλής..ε μαντέψτε τι δεν πιάνει καλά... τελευταία ένα ασύρματο ποντίκι για φορητους της Logitech..η ασημίζουσα επενδυση του γρατζουνίζεται με το παραμικρό (έγινε χάλια σε χρόνο dt) και που και που χωρίς λόγο κολάει το αριστερό κουμπί και κάνει φασαρία άμα το πατάω..αίσχος..μου την έσπασε γιατί χρησιμοποιώ ποντίκια και 7-8 χρόνια το καθένα και ποτέ δεν μου έτυχε κατι τέτοιο... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sin242 Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 Εγώ πήρα ένα x-box 1 και προσπάθησα νά το "τροποποίησω" και έκαψα το τροφοδοτικό. Αν έχει κανείς τροφοδοτικό που νά μην το χρειάζεται ας μου το πει. Παράθεση A Big F to all the trendies... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 έχουμε και λέμε :O Motorola W375 : πιο αργό απο την καθυστέρηση Ετήσια ανανέωση Web hosting : έσκασα 70 euro και μετά παράτησα το site Sony Diskman : ζήτημα να το χρησιμοποίησα πάνω απο 10 ώρες Δερμάτινη καπαρντίνα : την φόρεσα μόνο 3 φορές Scanjet : σκάναρα 20 φώτος και τον έφαγε η ντουλάπα Fender strato + ενισχυτής : μετά απο μήνα διαλύσαμε την μπάντα και σαπίζει στην αποθήκη και πολλά πολλά άλλα... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zachar_ias Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 Εγω για ενα 5500 νοκια (αν και δεν εχει προβλημα με πληκτρολογιο μονο κατι κολληματα) ενα p900 οταν ειχε πρωτοβγει με δοσεις 1000κατι ευρω!Αλλα ημουν ερωτευμενος με το π900 οποτε δεν τα κλαιω και πολυ και τελος 7 ευρω για τα ντιουρεξ βιρπιρατιον που ηταν χαλασμενο!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasLover Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 diafora rouxa pou de ta dokimazw prin ta parw kai otan paw spiti einai mikra, stena ktl kai de ta epistrefw pote.. eixa kai egw metaniwsei yia ena ipod video pou phra alla twra teleutaia to xrhsimopoiw otan phgainw gym kai prin koimithw an kai de xreiazomoun to video toulaxiston to xrhsimopoiw yia mousiki Παράθεση I don't live in Greece, Greece lives in me... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CUSTOMADE Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 1.Philips discman των 50 ευρω:ελειινο και τρισαθλιο,ειχε τσακωθει με ολα τα CD 2.Μotorola mpx200:Το ειχα βαλει στο ματι απο καιρο,και την μερα που το πηρα απο το ηλιθιο κ@#λομενού του το εσπασα:wacko: :blink: 3.Και η πιο ηλιθια αγορα μου:το πρωτο πακετο τσιγαρα:rolleyes: Παράθεση TRUST YOUR SOLE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anitus Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 αγορασα καναπε που γινεται κρεβατι και πεταξα το παλιο 2πλο κρεβατι σε μια προσπαθεια να κερδισω χωρο. Μετα απο 3 μηνες που χρειαστηκε να ανοιξω τον καναπε διαπιστωσα οτι τελικα ο καναπες δεν γινεται κρεβατι!!!!! αλλα τουλαχιστον κερδισα χωρο! :cry: :cry: ΥΓ. ο καναπες ηταν απο το ικεα και στην παραπλανητικη διαφημιση εγραφε "καναπες κρεβατι" Παράθεση υπογραφες και βλακειες... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talentscout Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 :lol: :lol: :lol: Λοιπον εχουμε και λεμε: Χειροτερη αγορα Νο.1: Ipod video 30 gb (οπως και πολλοι αλλοι απ'οτι βλεπω,την πατησα κι'εγω) Χειροτερη αγορα Νο.2: Mouse + keyboard της Microsoft ασυρματα (Τα δοκιμασα οταν τα αγορασα,και απο τοτε απλα υπαρχουν σε μια κουτα που εχω με διαφορα ειδη για pc τα οποια δεν χρησιμοποιω...καλωδια κ.λ.π.) Ενσυρματα και παλι ενσυρματα! Χειροτερη αγορα Νο.3: Το πρωτο πακετο τσιγαρα (συμφωνω με τον φιλο πιο πανω) :( Αλλες δεν μου 'ρχοντε τωρα,αλλα σιγουρα ειναι,και αρκετες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. June 11, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 αγορασα καναπε που γινεται κρεβατι και πεταξα το παλιο 2πλο κρεβατι σε μια προσπαθεια να κερδισω χωρο. Μετα απο 3 μηνες που χρειαστηκε να ανοιξω τον καναπε διαπιστωσα οτι τελικα ο καναπες δεν γινεται κρεβατι!!!!! αλλα τουλαχιστον κερδισα χωρο! :cry: :cry: ΥΓ. ο καναπες ηταν απο το ικεα και στην παραπλανητικη διαφημιση εγραφε "καναπες κρεβατι"mporei na enoousan sthn diafimhsh o kanapes einai toso oraios pou miazei me krebati:lol: Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 Ερμ λίγο χλωμό να πήρες κάτι απ'τα ΙΚΕΑ που γράφει καναπές-κρεβάτι και να μην ισχύει. Δεν είναι το μπακάλικο της γειτονιάς, κοίταξέ το ξανά :) Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 Ναι και γω αυτό πιστεύω,το ΙΚΕΑ δεν κάνει τέτοια λάθη με τίποτα.Εκανες σωστά την συναρμολόγηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 τελευταία ένα ασύρματο ποντίκι για φορητους της Logitech..η ασημίζουσα επενδυση του γρατζουνίζεται με το παραμικρό (έγινε χάλια σε χρόνο dt) και που και που χωρίς λόγο κολάει το αριστερό κουμπί και κάνει φασαρία άμα το πατάω..αίσχος..μου την έσπασε γιατί χρησιμοποιώ ποντίκια και 7-8 χρόνια το καθένα και ποτέ δεν μου έτυχε κατι τέτοιο... Για πες ποιό μοντέλο είναι ακριβώς, γιατί έχω σταμπάρει ένα παρόμοιο για αγορά :cry: Το μόνο ηλίθιο που θυμάμαι ήταν 2 Creative CD-ROM πριν 6-7 χρόνια. Αφού χάλασε το πρώτο σε 3 μήνες πήγα και πήρα το επόμενο μοντέλο. Εκείνο πρέπει να έβγαλε 2 μήνες παραπάνω... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ecep Δημ. June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2007 Το subaru impreza 1.6 στούρμπο, το οποίο ερχόταν ατμοσφαιρικό από Ιαπωνία και γινόταν τούρμπο σε ελληνικό συνεργείο στους Αγίους Αναργύρους!!! Έντεχνα ποτέ δεν αναφερόταν στον πελάτη η τροποποίηση αυτή, παρά μόνο γινόταν γνωστό όταν ερχόταν το τσεκ της μηχανής στην επιφάνεια. Το αυτοκίνητο αυτό αφενός δεν είχε τα άλογα που "έταζαν", αφεταίρου δεν μπορούσε να περάσει κτεο λόγω υπερβολικών ρύπων!!! Κρίμα ένα τόσο μεγάλο όνομα να αφήνει τους ελληναράδες να το διασύρουν έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2007 1050 eyrw cash gia tin agora enos 2nd podilatou IDEAL HILLMASTER!!!Epeteiaki ekdosi tis shimano itan kai dn mporesa na antista8w!!!Allwste exoun perasei 3 xronia k kati apo tin agora tou agwnistikou podilatou mou to opoio mou kostise 4.000EURW Scott FX1 FULL XTR gis tous gnwstes!!!:cry: :cry: :cry: Alla dn metaniwsa gt akoma paw podilasies!!! Metaniwsa episis gia rouxa pou exw parei!!! Polla kinita kinita nokia!!!To poio prosfato E65:X :X :cry: Kai polla alla opws oloi mas alla dn erxontai sto mialo mou twra!!!:ninja: :ninja: :shifty: :O Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 Acer Ferrari 3000Lmi όσο γαμάτο και αν είναι εμφανισιακά αποδείχτηκε μεγάλη μούφα και με κρέμασε πολλές φορές! :mad: Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleka_gates Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 Το πιο πρόσφατο που μου έρχεται στο μυαλό είναι μια camera για το psp που αγόρασα.Δεν άξιζε με τίποτα τα λεφτά της το video και οι φωτογραφίες που βγάζει πολύ χειρότερες απο ένα κινητό με μια απλή κάμερα...κρίμα γιατι σαν gadget ήταν πολύ καλή ιδέα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axidous Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 1η αγορα χαλια : Μια virago 400cc (την σκοτωσα 500 ευρω) 2η αγορά : οι αμετρητοι υπολογιστες που εχω στο σπιτι 3η αγορα : Δορυφορικη tv (εχω δει σπανια ) 4η αγορα : UHF ασαυρματο 5η ....... Πολλα πραματα & gadgets που οτι βγαινει το παιρνω Απο κινητα δεν θυμαμαι τον αριθμο το εχω χασει φιλικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel01 Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 h xeiroterh agora mou htan ena nokia to 3330 an thimamai!to eixa parei giati pisteua oti htan kalytero apo to 3310 kai to mono kainourio pou eixe htan oti kouniontousan ta eikonidia !!!:lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 Το motorola V1050 Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 Το motorola V1050 Για μενα το Motorola V1075. Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 Το subaru impreza 1.6 στούρμπο, το οποίο ερχόταν ατμοσφαιρικό από Ιαπωνία και γινόταν τούρμπο σε ελληνικό συνεργείο στους Αγίους Αναργύρους!!! Έντεχνα ποτέ δεν αναφερόταν στον πελάτη η τροποποίηση αυτή, παρά μόνο γινόταν γνωστό όταν ερχόταν το τσεκ της μηχανής στην επιφάνεια. Το αυτοκίνητο αυτό αφενός δεν είχε τα άλογα που "έταζαν", αφεταίρου δεν μπορούσε να περάσει κτεο λόγω υπερβολικών ρύπων!!! Κρίμα ένα τόσο μεγάλο όνομα να αφήνει τους ελληναράδες να το διασύρουν έτσι.λιγο να το εψαχνες απο ιντερνετικα φορουμ για σουμπαρου θα το μαθαινες! ολοι εκει απετρεπαν τον κοσμακη απο το να παρει το S-turbo Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrdim Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 dn 8elw na se kanw na niwseis xeirotera alla to briskeis kainourgio me 500E http://www.expenses.gr/panorama/servlet/panorama/bike_specific.jsp?ITEM_ID=1 to hillmaster Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PrinceLights Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 agorasa apo to ebay mia Perouka pou otan tin foras fenesai falakros.. alla sketh apotoxia proion. Me to pou tin pira , tin foresa 3 lepta kai meta tin exwsa sto sirtari. 25 Europoula pigan peripato Παράθεση ----------------------- http://www.zoo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts