Jump to content

sin242

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About sin242

  • Ημ. Γέννησης 24/02/1986

sin242's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Shattered faith, κο-μμα-τά-ρα. Αλλά ρε φίλε δεν συγκρίνουν τέτοια συγκροτήματα μεταξύ τους. Είναι ιεροσυλία. Το καθένα έχει τη δική του ιστορία. Υ.Γ. Οι Offspring μέχρι πριν λίγο καιρό είχανε 32.000.000 πωλήσεις. Tα 12.000.000 ήτανε μόνο από το Smash. Κορυφαίο κατόρθωμα για Punk-Rock συγκρότημα.
  2. Αν έχει ξανάγραφτεί συγχωρέστε με. Μπαίνει ένας τύπος με καλσόν στο κεφάλι σε μια τράπεζα σπέρματος κατευθύνεται προς την ταμία και της λέει. -Βγαλε μωρή 3 μπουκαλάκια σπέρμα. -Μα κύριε... -Βγάλτα TΩPA, λέει απειλώντας την με το όπλο του. Τα βγάζει η ταμίας και της λέει ο τύπος. -Πιές τα. -Δεν μπορώ κύριε. -Πιές τα αμέσως, της λέει απειλώντας την πάλι. Τελικά τα πίνει και ξαφνικά βγάζει τη καλσόν και ήταν ο άντρας της και της λέει. -Είδες βρε Μαρία τίποτα δεν είναι.
  3. Tα τέσσερα τουλάχιστον τελευταία album των afi είναι ΠOΛY ωραία. Σκοτεινα, μερικές φορές πολύ ρομαντικά, άλλες πολύ δύνατα. Με μια λέξη τελεία.
  4. Πολύ cool οι Strung out. Υπάρχει μια πολύ ωραία συλλογή από την epitaph records το 'punkorama'. Νομίζω ότι έχει βγεί μέχρι vol.10 . Οποίος θέλει να ακούσει ένα πολύ διαφορετικό punk-rock ας ψάξει να βρει AFI. Είναι απίστευτοι.
  5. Εγώ πήρα ένα x-box 1 και προσπάθησα νά το "τροποποίησω" και έκαψα το τροφοδοτικό. Αν έχει κανείς τροφοδοτικό που νά μην το χρειάζεται ας μου το πει.
  6. Offspring ακούω πολλά χρόνια. Με έχουνε βγάλει από δύσκολες στιγμές. Βγάζουνε καινούριο album και περιμένω με αγωνία και πόρωση νά το πάρω και νά φύγω για μέρη μακρινα ακούγοντάς το. Να αισθανθώ αυτή τη θεϊκή ενέργεια του "Smash" που σε απελευθερώνει από τις σκοτουρες της καθημερινότητας. Να αισθανθώ σαν νά μην ανήκω πουθενά και παντού. Έχουν ένα τρόπο νά το κάνουνε τα άτομα. "Maybe life is like a run on a freeway, dodging bullets while you trying to find your way". Respect.
  7. Ο γλάρος (όσο πάμε κόβουμαι και τον τίτλο) μιλάει -στην ουσία διαβάζεται- για γλάρους αλλά αναφέρεται σε ανθρώπους. Είναι καθαρά συμβολικό βιβλίο. Θα ανακαλύψεις πράγματα του εαυτού σου μέσα στο βιβλίο. Εγγυημένα σου το λέω. Θα σε κατάπληξει.
  8. Βασικα χαίρεται. Είμαι πολλά χρόνια σ'αυτό το χώρο και γουστάρω με χίλια. Offspring, Bad Religion, AFI, Pennywise, NOFX, όλα τα συγκροτήματα είναι ένα προς ένα. Ένα είδος αλλά παρ'όλα αυτα διαφορετικά μεταξύ τους. Υπάρχουν βέβαια και άλλοι που αξίζουν αλλά είναι ΠOΛΛA. Ανέφερα τα σημαντικότερα. Περιμένω προτιμήσεις, σχόλια και συζητήσεις.
  9. NA ΔΙΑΒΆΣΕΙΣ ΤΟ Ο ΓΛΆΡΟΣ ΙΩNAΘΑΝ ΛΙΒΙΓΚΣΤΟΝ. ΕΊΝΑΙ ΦΟΒΕΡΌ. ΜΙΚΡΌ ΑΛΛΆ ΜΕ ΜΕΓΆΛΟ ΝΌΗΜΑ. ΦΟΒΕΡΌ ΒΙΒΛΊΟ.
  10. Δοκίμασα κι εγώ τα μπλέ. Καλά είναι αλλά δεν είναι σαν το Assos μπλέ.
×
×
  • Create New...