nasos79 Δημ. August 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2008 απο οτι φαινετε εχει να κανει με τα ρουτερ και τις ρυθμισεις σε αλους λειτουργει και σε αλλους οχι Ενδιαφέρον αυτό. Ξέρουμε μήπως τι ρυθμίσεις απαιτούνται; Παράθεση Sing as you raise your bow, Shoot straighter than before... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than_007 Δημ. August 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2008 Ενδιαφέρον αυτό. Ξέρουμε μήπως τι ρυθμίσεις απαιτούνται; αυτο ψαχνω και γω πρεπει να μας πουν αυτοι που τους δουλευει τι ρυθμισεις εχουν κανει να δουμε μηπως παιξει και σε μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_13 Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 SOS.Εχασα τις ρυθμισεις για e-mail και περασα νεες.Αλλα ενω λαμβανω μυνηματα κανονικα δεν μπορω να στειλω και μου βγαζει μην."κλειδωμενο"Ο e-mail client ειναι το yahoo.ξερει κανεις κατι?οι ρυθμισεις σταλθηκαν στο κινητο απο την sony.Thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_13 Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Τωρα μαλιστα!δεν μου ανοιγει καθολου τα μυνηματα sms & e-mail και μου βγαζει το εξης μυν.Q mapp κωδ.αιτιας C32USER-CBASE ΑΡ ΑΙΤ. 21.εκανα αναβαθμιση και 2-3 reststart αλλα τιποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotis_dim Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 παιδια να ρωτησω κατι...πηγα σημερα στο public θεσσαλονικη..και ειδα οτι για το p1i ειχε δεικτει sar 1.35 παρακαλω...ενω εγω ηξερα οτι ειναι 0.56..πειτε μ οτι γραφουν μπαρουφες.....αλλα δεν σας κρυβω οτι οταν το κινητακι μασ ειναι διπα απο ηχειο...τα σπαει..μηπως και?....ευχαριστω Υ.Γ.εγω το pdf που κατεβασα απο την SE ελλαδας λεει 0.56 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]"Υπάρχουν 10 ειδών άνθρωποι. Αυτοί που ξέρουν δυαδικό σύστημα και αυτοί που δεν ξέρουν" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. August 20, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 παιδια να ρωτησω κατι...πηγα σημερα στο public θεσσαλονικη..και ειδα οτι για το p1i ειχε δεικτει sar 1.35 παρακαλω...ενω εγω ηξερα οτι ειναι 0.56..πειτε μ οτι γραφουν μπαρουφες.....αλλα δεν σας κρυβω οτι οταν το κινητακι μασ ειναι διπα απο ηχειο...τα σπαει..μηπως και?....ευχαριστω Υ.Γ.εγω το pdf που κατεβασα απο την SE ελλαδας λεει 0.56 Το βιβλιαράκι του SAR-info που έχει μέσα στο κουτί αναγράφει τιμή 0.56W/kg (όπως και το pdf) :rolleyes:.. Συνεπώς συμπεραίνω ότι μπαρούφες γράφουν ;). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_13 Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Μπορει καποιος να μου πει ποια ειναι η τελευταια αναβαθμιση του κινητου?Εγω εχω την R6G04. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paschos76 Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Καλησπέρα! Ήθελα να ρωτήσω με ποιό τρόπο μπαίνουμε στο secret menu του P1. Στα απλά SE είναι >*<<*<* αλλά στο P1 δεν υπάρχει το κλασικό αριστερά-δεξιά... Παράθεση Redmi Note 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than_007 Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Καλησπέρα! Ήθελα να ρωτήσω με ποιό τρόπο μπαίνουμε στο secret menu του P1. Στα απλά SE είναι >*<<*<* αλλά στο P1 δεν υπάρχει το κλασικό αριστερά-δεξιά... ανοιγεις το εικονικο τηλ και jog up *jog down jog down * jog down * Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scarface5323 Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 και πως το ανοίγουμε αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. August 20, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Μπορει καποιος να μου πει ποια ειναι η τελευταια αναβαθμιση του κινητου?Εγω εχω την R6G04. Την τελευταία έχεις (R9K009) :). και πως το ανοίγουμε αυτό? Με το TouchDial2 ;). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb_papi Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Αν θέλεις μας λες ακριβώς τι έχεις κάνει, διότι εγώ.... :( :( :( δεν τα κατάφερα! tipota apolytws. aplos piga sths selida kai patisa watch video Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos79 Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 tipota apolytws. aplos piga sths selida kai patisa watch video Σε εμένα (και πολλούς άλλους) αυτό δεν δουλεύει! :(:(:( Παράθεση Sing as you raise your bow, Shoot straighter than before... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeRoi Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 Για δώστε και εδώ μία βοήθεια παίδες. Εδώ και μία εβδομάδα περίπου, το κινητό λαμβάνει νεα μηνύματα, χωρίς να με ειδοποιεί γι' αυτά και το μόνο που μπορώ να κάνω, είναι να ελέγχω συχνά τα εισερχόμενα. Με αναβάθμιση firmware, θα λυθεί το πρόβλημα? Επίσης ξέρει κανείς πόσο περίπου κοστίζει μία νέα γραφίδα και από που μπορώ να την προμηθευτώ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια βοήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_13 Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 Μια ακομα ερωτηση σχετικα με τα e-mails.Ενω εχω διαγραψει καποιους λογαριασμους e-mail πανω στην οθονη εχει μεινει η ειδοποιηση οτι εχω μυνημα e-mail.Βεβαια στο γραμμματοκιβωτιο δεν εχω τιποτα.Πως γινεται να φυγει απο εκει αυτο το σηματακι.(εχω κανει update) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Μία ερώτηση... Γιατί ΔΕΝ μπορώ να βρώ πουθενά τα αρχεία που στέλνω στο P1 με bluetooth απο άλλο κινητό; Διάβασα στο FAQ του P1 οτι τα αρχεία πάνε στο φάκελο με τα μηνύματα. Εγώ δεν βλέπω τίποτα! Τί δεν κάνω σωστά; Μήπως υπάρχει καμιά ρύθμιση; edit 1 Τελικά Δεν μπορώ να δώ τίποτα που έχει Ελληνική ονομασία π.χ Τραγούδι.mp3 ή Βίντεο.3gp. Άν είναι με Αγγλικά δηλαδή Tragoudi.mp3 ή Video.3gp όλα καλά... Τί ΚΟΥΛΑΜΑΡΑ είναι αυτή... Όταν στέλνω κάτι με Ελληνικό τίτλο, το τηλέφωνο λαμβάνει κανονικά, αλλα... ΔΕΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΕΙ!!! Όταν στέλνω κάτι με Αγγλικό τίτλο όλα καλά...! Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Παιδες ξερει κανεις πως βλεπουμε τον αριθμο των σταλθεντων και εισερχομενων μηνυματων ?? Εχω φαει ολο το μενου αλλα τιποτα .....:( Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Παιδες ξερει κανεις πως βλεπουμε τον αριθμο των σταλθεντων και εισερχομενων μηνυματων ?? Εχω φαει ολο το μενου αλλα τιποτα .....:( πουθενα :lol: Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PSP Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 πουθενα :lol: Ψαξε στα μηνυματα - εισερχομενα , μπορει να είναι εκει . η απαντηση αφορα τον clio1400 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viglaman Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 Παιδιά να κάνω μια ερώτηση...Θέλω να αλλάξω πρόσοψη στο P1 μου καθώς και το πίσω πλαστικό καπάκι της μπαταρίας...Τα έχω σκίσει στις γρατζουνιές και μου τη σπάει να είναι έτσι...Πόσο λέτε να τα χρεώνουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scarface5323 Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 εδώ για το καπάκι και εδώ ψάξε και για την πρόσοψη που θέλεις...βάλε και γύρω στα 5 Ε μεταφορικά έξοδα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manchester_ Δημ. August 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 Καλησπέρα. Θέλω να έχω αγγλικό μενού, αλλά να μπορώ να γράφω στα ελληνικά όταν στέλνω sms. Γίνεται? Εγκατέστησα την ελληνική γλώσσα (που δεν το είχα κάνει τόσο καιρό) αλλά πάλι φως στο τούνελ δεν βλέπω. Προφανώς αυτό είναι μόνο για να έχω ελληνικό μενού. Επίσης βρήκα στο help index των μηνυμάτων κάτι για το predictive text που επιλέγεις 1η και 2η γλώσσα, αλλά και πάλι, αυτό λειτουργεί μόνο για το predictive text και όχι γενικότερα για το κινητό. Τελικά, υπάρχει τρόπος να έχεις αγγλικό μενού και να γράφεις sms στα ελληνικά? Το έχει κάνει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb_papi Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 παιδιά πήγα να γράψω στο myphone ενα μύνημα απτο π1 και το έβγαλε έτσι.Γιατί? Ξ?ΞΞ ΞΒ*ΞΒΞΒ ΞΞΞΞΞΒΞΞΞΒ½ΞΒ±ΞΞΞΞΞΞ ΞΒΞΞ ΞΞΞΞΞΒ½ΞΒ·ΞΒΞΞ! ΞΞΞΞΞΒ½ ΞΒΞΞ ΞΒ±ΞΒΞΒ·ΞΒ½ΞΒ ΞΒ±ΞΒ ΞΒΞΒ± ΞΒΞΞΞΒΞΞΞΒ± ΞΞΞΞΞΒ.ΞΞΞΒ·ΞΒΞΒΞΒ ΞΒ²ΞΒΞΒ·ΞΞΞΞ ΞΞΞΒ±ΞΒ½ΞΞΞΞΞΒ ΞΒΞΒΞΒ ΞΒ½ΞΒ± ΞΞΞΒ±ΞΒ½ΞΒ ΞΒΞΒΞΞΞΒΞΒΞΒΞΞΞΒ½ΞΒ± ΞΞΞΒΞΒΞΞΞΞ ΞΒΞΒ»ΞΒ·ΞΞΞΒΞΒΞΞΞΒ»ΞΞΞΒ³ΞΞΞΞ ΞΒΞΞ ΞΒ±ΞΒ³ΞΒ³ΞΒ»ΞΞΞΞΞΞ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_13 Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Mηπως μπορει να βοηθησει καποιος?στην πανω μερια της οθονης εχει μεινει η ειδοποιηση για e-mail απο εναν λογαριασμο που εχω διαγραψει και δεν μπορω να το βγαλω απο εκει!εκανα restart κτλπ αλλα αυτο επιμενει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cursez Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 Καλημέρα , πρόσφατα έγινα κάτοχος του κινητού και ψάχνω μια γρ ήγορη εφαρμογή για προσπέλαση jpeg ή αρχείου pdf, υπάρχουν προτάσεις ?,ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts