asikis Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Διάβασε εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=188390 :) Σε ευχαριστω!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katath Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 Καλησπέρα σας! Έχω το P1i 3 χρόνια και 3 μήνες και πραγματικά την μπροστά πρόσοψη, την ασημένια, την έχω κολλήσει 3-4 φορές, γιατί ξεκολλάει σχετικά συχνά. Έχει συμβεί και στα δικά σας P1i αυτό? Επίσης πως κρίνετε γενικότερα την ποιότητα κατασκευής της εν λόγω συσκευής? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 τόσο καιρό το έχω και εγώ και δεν έχει κανένα πρόβλημα παρα το άνοιγμα που του εχω κάνει 5-6 φορες. φυτσικά κυκλοφορεί πάντα μέσα στη θήκη:) Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 Καλησπέρα σας! Έχω το P1i 3 χρόνια και 3 μήνες και πραγματικά την μπροστά πρόσοψη, την ασημένια, την έχω κολλήσει 3-4 φορές, γιατί ξεκολλάει σχετικά συχνά. Έχει συμβεί και στα δικά σας P1i αυτό? Επίσης πως κρίνετε γενικότερα την ποιότητα κατασκευής της εν λόγω συσκευής? Εμένα μια φορά μου ξεκόλησε, έβαλα εποξική κόλα και δεν φεύγει με τίποτα. Αν βάλεις κλασικές κόλες γενικής χρήσης, θα ταλαιπωρηθείς. Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 καλημέρα θέλω να ρωτήσω αν μπορώ να βάλω την ελληνική γλώσσα στο κινητό, το έχω αγοράσει από αγγλία. ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. March 2, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 καλημέρα θέλω να ρωτήσω αν μπορώ να βάλω την ελληνική γλώσσα στο κινητό, το έχω αγοράσει από αγγλία. ευχαριστώ ;) ....... - Πώς θα αλλάξω τις ρυθμίσεις γλώσσας στο τηλέφωνό μου; Όταν αγοράζετε το τηλέφωνό σας, υπάρχουν σ' αυτό προεγκατεστημένες μία ή περισσότερες γλώσσες. Για να "κατεβάσετε" επιπλέον γλώσσες στο τηλέφωνό σας: Μεταβείτε στο Downloads λογισμικού της SonyEricsson. και επιλέξτε ένα αρχείο γλώσσας. Ακολουθήστε τις οδηγίες εγκατάστασης στην οθόνη για να "κατεβάσετε" τη γλώσσα της προτίμησής σας. Στο τηλέφωνο, μεταβείτε στο «Κύριο μενού» > «Πίν. ελέγχου» > «Άλλα» > «Επιλογή γλώσσας». Μετακινηθείτε στη γλώσσα που "κατεβάσατε" και πατήστε «Επιλογή». Το τηλέφωνό σας θα επανεκκινηθεί με τη νέα γλώσσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katath Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 Από ποιο κατάστημα (ηλεκτρονικό, ή όχι) μπορώ να αγοράσω την αυθεντική μπαταρία που είχε το P1i στην συσκευασία του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. March 16, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 Από ποιο κατάστημα (ηλεκτρονικό, ή όχι) μπορώ να αγοράσω την αυθεντική μπαταρία που είχε το P1i στην συσκευασία του? :) http://www.skroutz.gr/c/582/mpataries-kinhtwn-tilefwnwn.html?keyphrase=sony+ericsson+p1+battery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 καλησπέρα πως μπορώ να καταλάβω εάν ένα sony ericsson p1i είναι γνήσιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meiva Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Γεια σας παιδια. Εχω το P1i εδω και 4 χρονια και ειμαι πολυ ευχαριστημενη. Πριν κατι ημερες η μπαταρια αρχισε να πεφτει πολυ γρηγορα και το θεωρησα πολυ φυσικο μετα απο τοσα χρονια. Πηγα λοιπον και αγορασα μια καινουρια την φορτισα κανονικα ολο το βραδυ και την αλλη μερα κρατησε φορτισμενη μονο 4 με 5 ωρες. Λεω, προβλημα θα εχει η μπαταρια. Πηγα και την αλλαξα με μιαν αλλη. Κι αυτη τα ιδια. Μου ειπαν οτι μαλλον φταιει το κινητο οτι τραβαει πολυ ρευμα και πρεπει να παω στο σερβις του. Εσεις τι λετε? Υπαρχει καποια λυση οικονομικη γιατι φανταζομαι πως αμα το παω για σερβις θα ειναι ασυμφορο μιας και το κινητο ειναι παλιο. Γνωριζετε κατι γι' αυτη την περιπτωση που πεφτει η μπαταρια τοσο γρηγορα και τι μπορω να κανω. Ευχαριστω πολυ!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Αν δεν έχεις εγκαταστήσει καμία εφαρμογή τελευταία που να σου τρώει την μπαταρία τότε όντως είναι περίεργο. Κοίταξες μήπως βρεις καμία εφαρμογή που να σου δείχνει τί καταναλώνει τη μπαταρία; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Μπορει καπου να βραχυκυκλωνει η μπαταρια Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meiva Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 (edited) Δεν εχω εγκατατστησει καμμια καινουρια εφαρμογη. Υπαρχει περιπτωση να εχει προβλημα το κινητο και να τραβαει πολυ ρευμα? Τι εφαρμογη μπορω να βρω βρε παιδια για να δω τι μου τρωει την μπαταρια? Edited June 10, 2011 by meiva Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Ισως τον τελευταιο καιρο πηρε υγρασια απο καπου. Αν ειναι θεμα υγρασιας, τις προσεχεις μερες θα φτιαξει Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meiva Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Ισως τον τελευταιο καιρο πηρε υγρασια απο καπου. Αν ειναι θεμα υγρασιας, τις προσεχεις μερες θα φτιαξει Ισως εχεις δικιο prodigy θα το παρακολουθησω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meiva Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 Εκανα update το καινουριο firmware και ολα μου τα βγαζει στα αγγλικα ενω εχω επιλεξει ελληνικα σαν γλωσσα. στα μηνυματα μια χαρα υπαρχουν τα ελληνικα αλλα ολο το μενου δεν μπορω να το αλλαξω στα ελληνικα. τι κανω εδω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos79 Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 Παιδιά, σας παρακαλώ μία βοήθεια εδώ: Πρέπει οπωσδήποτε να περάσω επαφές από outlook στο P1 μου, για να το χρησιμοποιώ ως 2η συσκευή. Προσπάθησα να κατεβάσω το PC suite απ' το site της S.E. αλλά δεν υπάρχει πλέον διαθέσιμο, αντ' αυτού διατίθεται ένα pc companion το οποίο απλά δεν μου δουλεύει. Είμαι εξωτερικό και δεν έχω το κουτί του τηλεφώνου για να πάρω το cd του. Μπορεί κάποιος να μου πει πού θα βρω μια έκδοση του pc suite που να δουλεύει κανονικά με το τηλέφωνο αυτό; Ευχαριστώ πολύ!!! (Χρησιμοποιώ το myphoneexplorer, αλλά για να συνδεθεί, θέλει το pc suite για να βρει drivers κτλ. ) Παράθεση Sing as you raise your bow, Shoot straighter than before... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verikets Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 Μπορεί κάποιος να μου πει πού θα βρω μια έκδοση του pc suite που να δουλεύει κανονικά με το τηλέφωνο αυτό; http://www.mediafire.com/?iz5yjyzoyhi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos79 Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, με έσωσες!!! Παράθεση Sing as you raise your bow, Shoot straighter than before... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Char_sx1 Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Εχω ακριβως το ιδιο προβλημα Παιδιά, σας παρακαλώ μία βοήθεια εδώ: Πρέπει οπωσδήποτε να περάσω επαφές από outlook στο P1 μου, για να το χρησιμοποιώ ως 2η συσκευή. Προσπάθησα να κατεβάσω το PC suite απ' το site της S.E. αλλά δεν υπάρχει πλέον διαθέσιμο, αντ' αυτού διατίθεται ένα pc companion το οποίο απλά δεν μου δουλεύει. Είμαι εξωτερικό και δεν έχω το κουτί του τηλεφώνου για να πάρω το cd του. Μπορεί κάποιος να μου πει πού θα βρω μια έκδοση του pc suite που να δουλεύει κανονικά με το τηλέφωνο αυτό; Ευχαριστώ πολύ!!! (Χρησιμοποιώ το myphoneexplorer, αλλά για να συνδεθεί, θέλει το pc suite για να βρει drivers κτλ. ) http://www.mediafire.com/?iz5yjyzoyhi κατεβασα αυτο που προτεινε ο φιλος αλλα και παλι στην διαχειριση συσκευων το Ρ1i ειναι με "ερωτηματικο ?" που σημαινει οτι δεν εχουν περαστει οι drivers. To myphoneexplorer δεν μπορει να το αναγνωρισει.Τι μπορω να κανω για να συγχρονισω τις επαφες Παράθεση Nokia 7110 -> Sony Ericsson T610 -> Siemens SX1 -> Sony Ericsson T610 -> Sony Ericsson P910i -> Sony Ericsson P1i -> HTC Desire HD -> iPhone 5 -> iPhone 7 Samsung Galaxy Tab Gt-P1000 (CyanogenMod 9.1) -> Ipad Air 2 (128GB/4G) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolinoniko Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 (edited) Καλημερα σε ολους!!!εχω καποιο προβλημα..εχω sony ericsson p1i και πριν λιγες μερες μου πεσε απο υψος 2-3 μετρων και εσπασε η οθονη και η προσοψη.τα παρηγγειλα και τα περασα ομως οταν το ανοιξα δεν επιανε καθολου σημα...σκεφτηκα οτι κατι εγινε με την κεραια και την αλλαξα και αυτη αλλα παλι δεν πιανει καθολου σημα...ολα τα υπολοιπα λειτουργουν κανονηκα!!εχει κανεις ιδεα γιατι μπορει να γινεται αυτο;;;θα σας ημουν υποχρεος...ευχαριστω εκ των προτερων!!! Edited December 12, 2011 by nikolinoniko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hawkoulinos Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 καλησπερα,,ξερει κανενας που μπορω να βρω firmware για το SE P1i?εχω θερισει το go0gle και βρηκα μονο αναφορες!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoutsi Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 αν το δει καποιος ρε αλανια ας βοηθησει ψαχνω να κανω αναβαθμιση το κινητο μου (επανεγκατασταση λογισμικου)πως μπορω?γιατι στο seus πλεον δεν υπαρχει το κινητο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verikets Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 αν το δει καποιος ρε αλανια ας βοηθησει ψαχνω να κανω αναβαθμιση το κινητο μου (επανεγκατασταση λογισμικου)πως μπορω?γιατι στο seus πλεον δεν υπαρχει το κινητο... Μπορείς μέσω του EMMA 3 εφόσον έχεις cda Generic World 2. Αν δεν έχεις, το αλλάζεις με το XS++. Μου έφερε πριν λίγες μέρες ένας φίλος μου το g900 που του έβγαζε μαύρη οθόνη. Τελικά κατάφερα να το φλασάρω με το παρακάτω πρόγραμμα και λειτούργησε κανονικά αν και δε θα έχεις ελληνικό μενού. Flashing UIQ3 Offline http://squallvai.blogspot.com/2011/08/flashing-uiq3-offline-emma-service.html Tutorial with Picture: http://www.4shared.com/file/DGW4cMLr/EMMA_III_Tutorial_by_squallvai.html Change UIQ3 CDA using XS++ http://squallvai.blogspot.com/2011/12/change-uiq3-cda-using-xs.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoutsi Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Μπορείς μέσω του EMMA 3 εφόσον έχεις cda Generic World 2. Αν δεν έχεις, το αλλάζεις με το XS++. Μου έφερε πριν λίγες μέρες ένας φίλος μου το g900 που του έβγαζε μαύρη οθόνη. Τελικά κατάφερα να το φλασάρω με το παρακάτω πρόγραμμα και λειτούργησε κανονικά αν και δε θα έχεις ελληνικό μενού. Flashing UIQ3 Offline http://squallvai.blogspot.com/2011/08/flashing-uiq3-offline-emma-service.html Tutorial with Picture: http://www.4shared.com/file/DGW4cMLr/EMMA_III_Tutorial_by_squallvai.html Change UIQ3 CDA using XS++ http://squallvai.blogspot.com/2011/12/change-uiq3-cda-using-xs.html ευχαριστω φιλε...δηλαδη δεν παιζει με τιποτα να εχω ελληνικο μενου η απλα ετυχε σε εσενα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts