Jump to content

Sony Ericsson P1i

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα σας! Έχω το P1i 3 χρόνια και 3 μήνες και πραγματικά την μπροστά πρόσοψη, την ασημένια, την έχω κολλήσει 3-4 φορές, γιατί ξεκολλάει σχετικά συχνά. Έχει συμβεί και στα δικά σας P1i αυτό? Επίσης πως κρίνετε γενικότερα την ποιότητα κατασκευής της εν λόγω συσκευής?

τόσο καιρό το έχω και εγώ και δεν έχει κανένα πρόβλημα παρα το άνοιγμα που του εχω κάνει 5-6 φορες.

φυτσικά κυκλοφορεί πάντα μέσα στη θήκη:)

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

• 2 weeks later...
Καλησπέρα σας! Έχω το P1i 3 χρόνια και 3 μήνες και πραγματικά την μπροστά πρόσοψη, την ασημένια, την έχω κολλήσει 3-4 φορές, γιατί ξεκολλάει σχετικά συχνά. Έχει συμβεί και στα δικά σας P1i αυτό? Επίσης πως κρίνετε γενικότερα την ποιότητα κατασκευής της εν λόγω συσκευής?

Εμένα μια φορά μου ξεκόλησε, έβαλα εποξική κόλα και δεν φεύγει με τίποτα. Αν βάλεις κλασικές κόλες γενικής χρήσης, θα ταλαιπωρηθείς.

Less is more...

• 2 weeks later...

καλημέρα

θέλω να ρωτήσω αν μπορώ να βάλω την ελληνική γλώσσα στο κινητό, το έχω αγοράσει από αγγλία.

ευχαριστώ

καλημέρα

θέλω να ρωτήσω αν μπορώ να βάλω την ελληνική γλώσσα στο κινητό, το έχω αγοράσει από αγγλία.

ευχαριστώ

;) .......

- Πώς θα αλλάξω τις ρυθμίσεις γλώσσας στο τηλέφωνό μου;

Όταν αγοράζετε το τηλέφωνό σας, υπάρχουν σ' αυτό προεγκατεστημένες μία ή περισσότερες γλώσσες.

Για να "κατεβάσετε" επιπλέον γλώσσες στο τηλέφωνό σας:

Μεταβείτε στο Downloads λογισμικού της SonyEricsson.

και επιλέξτε ένα αρχείο γλώσσας.

Ακολουθήστε τις οδηγίες εγκατάστασης στην οθόνη για να "κατεβάσετε" τη γλώσσα της προτίμησής σας.

Στο τηλέφωνο, μεταβείτε στο «Κύριο μενού» > «Πίν. ελέγχου» > «Άλλα» > «Επιλογή γλώσσας».

Μετακινηθείτε στη γλώσσα που "κατεβάσατε" και πατήστε «Επιλογή».

Το τηλέφωνό σας θα επανεκκινηθεί με τη νέα γλώσσα.

• 2 weeks later...
Από ποιο κατάστημα (ηλεκτρονικό, ή όχι) μπορώ να αγοράσω την αυθεντική μπαταρία που είχε το P1i στην συσκευασία του?

Από ποιο κατάστημα (ηλεκτρονικό, ή όχι) μπορώ να αγοράσω την αυθεντική μπαταρία που είχε το P1i στην συσκευασία του?

:) http://www.skroutz.gr/c/582/mpataries-kinhtwn-tilefwnwn.html?keyphrase=sony+ericsson+p1+battery

• 2 months later...
Γεια σας παιδια. Εχω το P1i εδω και 4 χρονια και ειμαι πολυ ευχαριστημενη. Πριν κατι ημερες η μπαταρια αρχισε να πεφτει πολυ γρηγορα και το θεωρησα πολυ φυσικο μετα απο τοσα χρονια. Πηγα λοιπον και αγορασα μια καινουρια την φορτισα κανονικα ολο το βραδυ και την αλλη μερα κρατησε φορτισμενη μονο 4 με 5 ωρες. Λεω, προβλημα θα εχει η μπαταρια. Πηγα και την αλλαξα με μιαν αλλη. Κι αυτη τα ιδια. Μου ειπαν οτι μαλλον φταιει το κινητο οτι τραβαει πολυ ρευμα και πρεπει να παω στο σερβις του. Εσεις τι λετε? Υπαρχει καποια λυση οικονομικη γιατι φανταζομαι πως αμα το παω για σερβις θα ειναι ασυμφορο μιας και το κινητο ειναι παλιο. Γνωριζετε κατι γι' αυτη την περιπτωση που πεφτει η μπαταρια τοσο γρηγορα και τι μπορω να κανω. Ευχαριστω πολυ!:D

Αν δεν έχεις εγκαταστήσει καμία εφαρμογή τελευταία που να σου τρώει την μπαταρία τότε όντως είναι περίεργο. Κοίταξες μήπως βρεις καμία εφαρμογή που να σου δείχνει τί καταναλώνει τη μπαταρία;
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Δεν εχω εγκατατστησει καμμια καινουρια εφαρμογη. Υπαρχει περιπτωση να εχει προβλημα το κινητο και να τραβαει πολυ ρευμα?

Τι εφαρμογη μπορω να βρω βρε παιδια για να δω τι μου τρωει την μπαταρια?

Edited by meiva

Ισως τον τελευταιο καιρο πηρε υγρασια απο καπου.

Αν ειναι θεμα υγρασιας, τις προσεχεις μερες θα φτιαξει

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Ισως τον τελευταιο καιρο πηρε υγρασια απο καπου.

Αν ειναι θεμα υγρασιας, τις προσεχεις μερες θα φτιαξει

Ισως εχεις δικιο prodigy θα το παρακολουθησω.

Εκανα update το καινουριο firmware και ολα μου τα βγαζει στα αγγλικα ενω εχω επιλεξει ελληνικα σαν γλωσσα. στα μηνυματα μια χαρα υπαρχουν τα ελληνικα αλλα ολο το μενου δεν μπορω να το αλλαξω στα ελληνικα. τι κανω εδω?

• 2 months later...

Παιδιά, σας παρακαλώ μία βοήθεια εδώ:

Πρέπει οπωσδήποτε να περάσω επαφές από outlook στο P1 μου, για να το χρησιμοποιώ ως 2η συσκευή. Προσπάθησα να κατεβάσω το PC suite απ' το site της S.E. αλλά δεν υπάρχει πλέον διαθέσιμο, αντ' αυτού διατίθεται ένα pc companion το οποίο απλά δεν μου δουλεύει. Είμαι εξωτερικό και δεν έχω το κουτί του τηλεφώνου για να πάρω το cd του. Μπορεί κάποιος να μου πει πού θα βρω μια έκδοση του pc suite που να δουλεύει κανονικά με το τηλέφωνο αυτό;

Ευχαριστώ πολύ!!!

(Χρησιμοποιώ το myphoneexplorer, αλλά για να συνδεθεί, θέλει το pc suite για να βρει drivers κτλ. )

Sing as you raise your bow,

Shoot straighter than before...

Μπορεί κάποιος να μου πει πού θα βρω μια έκδοση του pc suite που να δουλεύει κανονικά με το τηλέφωνο αυτό;

http://www.mediafire.com/?iz5yjyzoyhi

• 1 month later...

Εχω ακριβως το ιδιο προβλημα

Παιδιά, σας παρακαλώ μία βοήθεια εδώ:

Πρέπει οπωσδήποτε να περάσω επαφές από outlook στο P1 μου, για να το χρησιμοποιώ ως 2η συσκευή. Προσπάθησα να κατεβάσω το PC suite απ' το site της S.E. αλλά δεν υπάρχει πλέον διαθέσιμο, αντ' αυτού διατίθεται ένα pc companion το οποίο απλά δεν μου δουλεύει. Είμαι εξωτερικό και δεν έχω το κουτί του τηλεφώνου για να πάρω το cd του. Μπορεί κάποιος να μου πει πού θα βρω μια έκδοση του pc suite που να δουλεύει κανονικά με το τηλέφωνο αυτό;

Ευχαριστώ πολύ!!!

(Χρησιμοποιώ το myphoneexplorer, αλλά για να συνδεθεί, θέλει το pc suite για να βρει drivers κτλ. )

κατεβασα αυτο που προτεινε ο φιλος αλλα και παλι στην διαχειριση συσκευων το Ρ1i ειναι με "ερωτηματικο ?" που σημαινει οτι δεν εχουν περαστει οι drivers.

To myphoneexplorer δεν μπορει να το αναγνωρισει.Τι μπορω να κανω για να συγχρονισω τις επαφες

Nokia 7110 -> Sony Ericsson T610 -> Siemens SX1 -> Sony Ericsson T610 -> Sony Ericsson P910i -> Sony Ericsson P1i -> HTC Desire HD -> iPhone 5 -> iPhone 7

Samsung Galaxy Tab Gt-P1000 (CyanogenMod 9.1) -> Ipad Air 2 (128GB/4G)

• 1 month later...
Καλημερα σε ολους!!!εχω καποιο προβλημα..εχω sony ericsson p1i και πριν λιγες μερες μου πεσε απο υψος 2-3 μετρων και εσπασε η οθονη και η προσοψη.τα παρηγγειλα και τα περασα ομως οταν το ανοιξα δεν επιανε καθολου σημα...σκεφτηκα οτι κατι εγινε με την κεραια και την αλλαξα και αυτη αλλα παλι δεν πιανει καθολου σημα...ολα τα υπολοιπα λειτουργουν κανονηκα!!εχει κανεις ιδεα γιατι μπορει να γινεται αυτο;;;θα σας ημουν υποχρεος...ευχαριστω εκ των προτερων!!! Edited by nikolinoniko

• 4 months later...
καλησπερα,,ξερει κανενας που μπορω να βρω firmware για το SE P1i?εχω θερισει το go0gle και βρηκα μονο αναφορες!!

αν το δει καποιος ρε αλανια ας βοηθησει ψαχνω να κανω αναβαθμιση το κινητο μου (επανεγκατασταση λογισμικου)πως μπορω?γιατι στο seus πλεον δεν υπαρχει το κινητο...

αν το δει καποιος ρε αλανια ας βοηθησει ψαχνω να κανω αναβαθμιση το κινητο μου (επανεγκατασταση λογισμικου)πως μπορω?γιατι στο seus πλεον δεν υπαρχει το κινητο...

Μπορείς μέσω του EMMA 3 εφόσον έχεις cda Generic World 2. Αν δεν έχεις, το αλλάζεις με το XS++. Μου έφερε πριν λίγες μέρες ένας φίλος μου το g900 που του έβγαζε μαύρη οθόνη. Τελικά κατάφερα να το φλασάρω με το παρακάτω πρόγραμμα και λειτούργησε κανονικά αν και δε θα έχεις ελληνικό μενού.

Flashing UIQ3 Offline

http://squallvai.blogspot.com/2011/08/flashing-uiq3-offline-emma-service.html

Tutorial with Picture:

http://www.4shared.com/file/DGW4cMLr/EMMA_III_Tutorial_by_squallvai.html

Change UIQ3 CDA using XS++

http://squallvai.blogspot.com/2011/12/change-uiq3-cda-using-xs.html

Μπορείς μέσω του EMMA 3 εφόσον έχεις cda Generic World 2. Αν δεν έχεις, το αλλάζεις με το XS++. Μου έφερε πριν λίγες μέρες ένας φίλος μου το g900 που του έβγαζε μαύρη οθόνη. Τελικά κατάφερα να το φλασάρω με το παρακάτω πρόγραμμα και λειτούργησε κανονικά αν και δε θα έχεις ελληνικό μενού.

Flashing UIQ3 Offline

http://squallvai.blogspot.com/2011/08/flashing-uiq3-offline-emma-service.html

Tutorial with Picture:

http://www.4shared.com/file/DGW4cMLr/EMMA_III_Tutorial_by_squallvai.html

Change UIQ3 CDA using XS++

http://squallvai.blogspot.com/2011/12/change-uiq3-cda-using-xs.html

ευχαριστω φιλε...δηλαδη δεν παιζει με τιποτα να εχω ελληνικο μενου η απλα ετυχε σε εσενα?

• The title was changed to Sony Ericsson P1i