Jump to content

Sony Ericsson P1i

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρες

Πουλάει ενας φίλος απο το φόρουμ ενα Ρ1 σε πολύ καλή κατάσταση και το σκέφτομαι στα 100 ευρώ.

Αξίζει λέτε για κυρίως χρήση τηλεφώνου και λίγο δουλειάς,?

Εφαρμογές δεν μου χρειάζονται πολλές λόγω του Acer s200 που είναι το κύριο τηλ μου και πάει σφαίρα:D

Ευχαριστώ για τις γνώμες!

Κατά την γνώμη μου φίλε μου το P1i αξίζει πολύ σαν συσκευή για χρήση ως τηλέφωνο, ακόμα και ως κύριο, αν δεν σε ενδιαφέρει η δουλειά, μέσω της συσκευής σου. Έχω πάνω από 2 χρόνια την εν λόγω συσκευή και είναι τρομερά αξιόπιστη, με πολύ καλή μπαταρία, πολλές δυνατότητες και φυσικά στην τιμή την οποία έχεις την δυνατότητα να το αγοράσεις, σίγουρα αξίζει κάθε ευρώ, ειδικά αν το χρησιμοποιήσεις αποκλειστικά ως τηλέφωνο. Δεν είχα κανένα παράπονο όσα χρόνια το έχω και παρόλο που τώρα έχω το HD2, χρησιμοποιώ και το P1 σε αρκετά συχνή βάση.

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Όχι φίλε μου. Η απάντηση γίνεται μόνο από την οθόνη αφής αλλά το κλείσιμο γίνεται και από το πλήκτρο επιστροφής στο αριστερό μέρος του κινητού. Εγώ πάντα την οθόνη αφής χρησιμοποιώ. Το βρίσκω πιο εύκολο.

Εγώ γιατί απαντάω και με το Enter?

Πρέπει να το δοκιμάσεις.

GoGoBear - Hephaestus - OrangeKick

Τελικά το πήρα απο τον φίλο Nkapa(thanks!).

Πολύ καλή πρώτη εντύπωση, νομίζω θα με βολέψει.

Καλές δυνατότητες,μικρό μέγεθος ,καλή αυτονομία,χαμηλό SAR:D

Πολύ διάβασμα όμως:lol:

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

καλησπερα. που μπορω να βρω screen protector για P1i? Θελω να κανω αγορα απο καταστημα οχι απο το ιντερνετ. ευχαριστω.:)

Καλησπέρα

Έχω ένα πρόβλημα εδώ και καιρό και σκέφτηκα να το συζητήσω μαζί σας έχω ένα Sony Ericsson P1i όταν το αγόρασα ήταν όλα καλά μέχρι που μια στιγμή αποφάσισα να του κάνω update από τότε μου βγάζει πρόβλημα στα Μηνύματα, οπότε πάω να γράψω μήνυμα μου βγάζει σφάλμα η εφαρμογή και μου το κλείνει, Όταν πήγα στο κατάστημα που το πήρα μου είπαν να ξανακάνω Update μήπως δεν έκανα κάτι σωστά αλλά και πάλι το ίδιο πρόβλημα, το έστειλα και στα κεντρικά αλλά και εκεί μόνο Update μου έκαναν, έχετε κάποια λύση να μου προτείνετε?

βγαλε το Τ9 ηταν απο τα κυρια προβληματα της τελευταίας αναβαθμισης το

οποιο παρατήθηκε αφου δεν εχουμε νεα εδω και ενα χρονο ...

βγαλε το Τ9 ηταν απο τα κυρια προβληματα της τελευταίας αναβαθμισης το

οποιο παρατήθηκε αφου δεν εχουμε νεα εδω και ενα χρονο ...

Ευχαριστώ πολύ θα το δοκιμάσω

εδω και λιγο καιρο η ροδελα κυλισης μου κανει κολπα... εγω την κινω προς τα πανω και η οθονη κυλαει προς τα κατω....:lol: υπαρχει κανεις που εχει το ιδιο προβλημα? να επισημανω οτι ειμαι πλεον εκτος εγγυησης οποτε αν καποιος το εχει αλλαξει ποσο μπορει να κοστισει κατι τετοιο?

και εμένα το ίδιο.το άνοιξα, το φύσηξα, το καθάρισα, αλλά πάλι το ίδιο.στην SE ρώτησα κ μου είπαν γύρω στα 31€ για να μου αλλάξουν το ρολάκι. μάλλον απο βδομάδα θα πάω να το κάνω

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Παιδια γειά σας.

Θα ήθελα τα φωτα σας σχετικα με ένα πρόβλημα που αντιμετοπιζω.

Επι 3 περιπου ετη έχω το συγκεκριμένο κινητο και ειπα να κανω μετα απο αρκετό καιρο ενα update ( το 2ο ).

Παω και προχωράω με τη διαδικασια κανονικα. κάνενα conflict μέσω της κονσόλας αναβάθμισης.

Κάνει επανεκκίνηση ( εδω αρχίζει το περίεργο) βάζω pin στη SIM και ζητάει κλειδωμα κινητου. βαζω τα 0000 και μετα τέλος... invalid sim.

Δεν είχα βλαει καποιο κωδικο custom εγω.....

Λέω Οκ στραβό upgrade...

Ξανα εγκατάσταση το update πάλι τα ίδια ....

Αλλη SIM πάλι τα ιδια....

Πηγα σε rollback, μέχρι και downgrade αλλα πάλι τα ίδια....

Μπορει κάποιος να δωσει καποια ίδέα, ειναι κριμα γιατι το κινητό ειναι σαν καινουριο σχεδον ( το έχω σε αψογη κατασταση)

εκανα search αλλα δεν ειδα κατι σχετικο, τουλαχιστον απ'οσα ειδα, αν μου ξεφυγε ζητώ συγνώμη..

καλησπέρα,

υπαρχει κάποιο πρόγραμμα για να κανω backup τα sms απο το κινητο στο pc?

το Myphone explorer δεν βλεπει τους φακέλους που εχω δημιουργησει οποτε δεν μπορω να τα δω

Πως σας φαίνεται το back up που έχει η συσκευή μας, μέσω της κάρτας μνήμης? Το χρησιμοποιείτε? Σας έχει βολέψει μέχρι στιγμής, ή έχετε κάποιο παράπονο, όσον αφορά την αξιοπιστία, ή την ταχύτητα?

καλησπέρα,

υπαρχει κάποιο πρόγραμμα για να κανω backup τα sms απο το κινητο στο pc?

το Myphone explorer δεν βλεπει τους φακέλους που εχω δημιουργησει οποτε δεν μπορω να τα δω

Δεν ξέρω αν βοηθάει αλλά υπάρχει ενα προγραμματάκι για το κινητό που σώζει όλα

τα sms σε ένα html που μπορείς να το διαβάσεις στο pc. Λέγεται Ola Melen SMS Diary.

1. Μέχρι τί χωριτικότητας κάρτα μνήμης μπορεί να λειτουργίσει στο P1?

2. P1i, ή P1 είναι η σωστή-επίσημη ονομασία από την sony ericsson?

3. Τα videos τα οποία είναι τραβηγμένα από την camera της εν λόγω συσκευής, σε τί μορφή αποθηκεύονται? Εννοώ αν είναι mp3, mp4, κτλ, κτλ.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.

1. Μέχρι τί χωριτικότητας κάρτα μνήμης μπορεί να λειτουργίσει στο P1?

2. P1i, ή P1 είναι η σωστή-επίσημη ονομασία από την sony ericsson?

3. Τα videos τα οποία είναι τραβηγμένα από την camera της εν λόγω συσκευής, σε τί μορφή αποθηκεύονται? Εννοώ αν είναι mp3, mp4, κτλ, κτλ.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.

1) Μέχρι 16gb.

2) P1i και P1 νομίζω δεν έχουν καμιά διαφορά και ούτε είναι λάθος κάποιο από αυτά. Το i υποδηλώνει την international έκδοση της συσκευής για να ξεχωρίζει π.χ από το P1c που είναι μόνο για την Κίνα.

3) Το container format είναι 3GP και γράφει σε H.263 ή MPEG-4 ανάλογα την ποιότητα που επιλέγεις με μέγιστη ανάλυση 320x240 στα 15fps.

1) Μέχρι 16gb.

2) P1i και P1 νομίζω δεν έχουν καμιά διαφορά και ούτε είναι λάθος κάποιο από αυτά. Το i υποδηλώνει την international έκδοση της συσκευής για να ξεχωρίζει π.χ από το P1c που είναι μόνο για την Κίνα.

3) Το container format είναι 3GP και γράφει σε H.263 ή MPEG-4 ανάλογα την ποιότητα που επιλέγεις με μέγιστη ανάλυση 320x240 στα 15fps.

Ευχαριστώ πολύ για τις περιεκτικές απαντήσεις σου. Πιστεύετε (ο καθένας για την δουλειά που το είχε αγοράσει), πως υστερεί συγκριτικά με πιο νέας τεχνολογίας smartphones, που κυκλοφορούνε στην αγορά? Είμαι και εγώ κάτοχος ενός P1i, από την πρώτη στιγμή που είχε κυκλοφορήσει στην Ελλάδα και πραγματικά πιστεύω πως άξιζε κάθε ευρώ της αξίας του. Είναι τρομερά σταθερό, με πολύ καλό σήμα, δυνατότητες.

Συμφωνώ

Εγώ που το πήρα τώρα διαπιστώνω ότi με καλυπτει και μπορώ να κάνω αρκετά πράγματα που κάνω και με το Acer.

Με χαμηλό sar και υψηλή φορητότητα ;)

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

Και εγώ προσπάθησα να "αναβαθμιστώ" με Windows Mobile.

Ναι μεν μεγάλη ποικιλία apps, μεγαλύτερη οθόνη (στις touch συσκευές),

αλλά το P1i ΜΑΚΡΑΝ πιο εύχρηστο σαν τηλέφωνο (χωρίς να παιδεύεσαι

με γραφίδες, δάχτυλα και... νύχια) και κατά 80 - 90% μπορείς κάνεις τα ίδια πράγματα.

Μόνο στο internet μου δίνει την εντύπωση ότι "χαζεύει" λίγο.

Και στο surfing... "(screen) size does matter".

Μεγάλη κουβέντα:)

Παιδιά τα σις αρχεία μετά την εγκατάσταση μπορούμε να τα σβήσουμε?

(Όπως τα cab δηλαδή?:lol:)

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

Από ό,τι θυμάμαι, νομίζω ότι πράγματι μπορείς να τα σβήσεις!

(Πάει βέβαια ΠΟΛΥΣ καιρός από τότε που εγκατέστησα app στο P1i :) )

Εναλλακτικά, μπορείς να εκτελείς το sis στο pc όσο είναι συνδεδεμένο με το κινητό!

Αυτό δεν το ήξερα..Θα το δοκιμάσω!

Μάλλον θα σβήσω ενα δοκιμαστικά.Ευχαριστώ!

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

Παιδιά τα σις αρχεία μετά την εγκατάσταση μπορούμε να τα σβήσουμε?

(Όπως τα cab δηλαδή? :lol:)

Από ό,τι θυμάμαι, νομίζω ότι πράγματι μπορείς να τα σβήσεις!

(Πάει βέβαια ΠΟΛΥΣ καιρός από τότε που εγκατέστησα app στο P1i :) )

Και εγώ αυτό θυμάμαι! Τα σβήνεις μετά (αν θες).

Εγώ τα κρατούσα σαν backup μέσα στην κάρτα μνήμης ;)

• The title was changed to Sony Ericsson P1i