verikets Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 Πώς θα γίνει να μην εμφανίζεται το παράθυρο για την εγκατάσταση του παραπάνω αρχείου??? Θα μπεις στο memory stick στο φάκελο D:\Private\10202dce και θα σβήσεις το sis που έχει πρόβλημα αφού το τρέξεις πρώτα για να βεβαιωθείς ότι είναι αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than_007 Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 Θα μπεις στο memory stick στο φάκελο D:\Private\10202dce και θα σβήσεις το sis που έχει πρόβλημα αφού το τρέξεις πρώτα για να βεβαιωθείς ότι είναι αυτό. και ολα τα sis που ειναι μεσα στο συγκεκριμενο φακελο να σβησεις δεν υπαρχει κανενα προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verikets Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Το post που έκανες παράθεση είναι από τις 16 Αύγ. 2008 και ο nasos79 έχει να μπει 12 μέρες στο forum. Αν αναφέρεσαι στο youtube, τσέκαρε τον CorePlayer 1.30 ή μπες από τον browser στο m.youtube.com όπου βέβαια η ποιότητα είναι χαμηλότερη από την κανονική έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thnitos Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 Παιδιά έχω το εξής πρόβλημα: Διέγραψα το λογαριασμό push email που είχα από: Κύριο μενού\Πίν ελέγχου\Μυνήματα\Λογ email, και προσπαθώ να περάσω/εγκαταστήσω μέσω PC Suite\Εγκατάσταση εφαρμογών την εφαρμογή BlackBerry_Connect_Client_Software_4_82.SIS, και αφού κάνει μεταφορά αρχείου στο κινητό, μου βγάζει στο κινητό το μύνημα εγκατάσταση λογισμικού blackberry κλπ και όταν επιλέγω εγκατάσταση: η εγκατάσταση απέτυχε, η λειτουργία push email είναι ήδη εγκατεστημένη. Καταργήστε αυτή την εγκατάσταση προκειμένου να εγκαταστήσετε μια άλλη εφαρμογή push email. Γνωρίζει κάποιος να με βοηθήσει παρακαλώ??? Παράθεση Θα ’θελα να ’μουνα παιδί… Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verikets Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 Γνωρίζει κάποιος να με βοηθήσει παρακαλώ??? Νομίζω ότι πρέπει να σβήσεις το ActiveSync. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannidg Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 pos ginete na kano format sto kinito kai tin karta.gia to p1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. February 25, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 pos ginete na kano format sto kinito kai tin karta.gia to p1 ;)... - Πώς μπορώ να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; Πατήστε... «Μενού» > «Πίνακας Ελέγχου» > «Άλλα» > «Γενική Επαναφορά» ..................... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viglaman Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 Παιδιά καλημέρα!Αυπνίες και ο προβληματισμός συνεχίζεται...Έχω περάσει το mod του dongxanh για την κάμερα του κινητού όμως συνεχίζω να ψάχνω και δε βρίσκω κάτι...Είναι τελικά δυνατή η λήψη video 640χ480 στο P1i?Ευχαριστώ πολύ guys!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theognr21 Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 Ρε παιδια...2 απορίες... γιατι δεν μπορω να εγκαταστήσω τον opera? μου λεει στο μεσον περιπου της εγκαταστασης οτι ειμαι εκτος ιντερνετ, που κατι τετοιο δεν ισχυει....εχω κανονικα με συνδεση wifi! κ 2ον υπαρχει καποιο μροβλημα με το http://www.m.youtube.com? γιατι δεν μου ανοιγει videos? Ευχαριστω Παράθεση Rock n' Roll will never die... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 Παιδια αξιζει να αφησω το soul u900 στην γυναικα μου και να παρω ενα μεταχειρησμενο P1?Επειδη θελω symbian και wifi...να το επιχειρησω? Και κατι αλλο μεχρι ποση χωρητικοτητας καρτας,η καμερα τραβαει καλες φωτο και επειδη ειναι symbian παιρνει εφαρμογες οπως τα ΝΟΚΙΑ?? Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 Παιδια αξιζει να αφησω το soul u900 στην γυναικα μου και να παρω ενα μεταχειρησμενο P1?Επειδη θελω symbian και wifi...να το επιχειρησω? Και κατι αλλο μεχρι ποση χωρητικοτητας καρτας,η καμερα τραβαει καλες φωτο και επειδη ειναι symbian παιρνει εφαρμογες οπως τα ΝΟΚΙΑ?? Για πειτε καμια γνωμη βρε παιδια....:O Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallis Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 Κατα πρώτον βιάζεσαι..... Κατα δεύτερον φωτογραφίες τραβάει πολύ μέτριες ,καμία σχέση με cybershot κινητο.Οι εφαρμογές των NOKIA δεν τρέχουν στο P1i .Μεταχειρισμένο κινητό δεν θα έπαιρνα με τίποτα.Θα περίμενα να βγεί το επόμενο μοντέλο για να το αγοράσω καινούριο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 Παιδια αξιζει να αφησω το soul u900 στην γυναικα μου και να παρω ενα μεταχειρησμενο P1?Επειδη θελω symbian και wifi...να το επιχειρησω? Και κατι αλλο μεχρι ποση χωρητικοτητας καρτας,η καμερα τραβαει καλες φωτο και επειδη ειναι symbian παιρνει εφαρμογες οπως τα ΝΟΚΙΑ?? οι φωτογραφίες του είναι αρκετά καλές! ένα κλικ κάτω απο το Κ800 που έχω. symbian είναι αλλά δεν παίρνει τις ίδιες εφαρμογές με τα Nokia γιατί είναι UIQ. κάρτα μνήμης (Μ2) νομίζω παίρνει μέχρι 8GB.τέλος το wifi του είναι μετριότατο... Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallis Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 Ε οχι και ενα κλικ πιο κάτω!Εχω κι εγω το Κ800 και ειναι η μέρα με τη νύχτα.Δεν εχω βγάλει φωτογραφία με το P1i που να μην ειναι κουνημένη ή ανεστίαστη.Πολύ δύσκολα θα βγάλεις αποδεκτή φωτογραφία ,αλλά και δεν θα το αγοράσεις για τη φωτογραφική του.Θα το αγοράσεις για τη μεγάλη του οθόνη,για τις εφαρμογές του και για το wifi του που τουλάχιστον εμένα δεν μου έχει βγάλει κάποιο πρόβλημα εκτός από το κλασσικό που βγάζει σε όλους.Εννίοτε δείχνει οτι συνδέεται αλλα δεν κατεβάζει σελίδες με τίποτα.Αν πετύχεις τις ρυθμίσεις σωστά ,τότε δουλέυει άψογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. March 5, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 δεν θα το αγοράσεις για τη φωτογραφική του. Θα το αγοράσεις για τη μεγάλη του οθόνη, το TouchScreen, για τις εφαρμογές του και για το wifi του. @tarirs: Συμφωνώ με τα παραπάνω :rolleyes:.. Και θα συμπληρώσω και εγώ ότι η φωτογραφική του δεν είναι και ότι καλύτερο. Όχι βέβαια και πολύ τραγικά, βγάζει καλές φωτο, αλλά δεν έχει καμία σχέση με το K800 ή το U900 που θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
electricgr Δημ. March 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2009 γενικα οσο λιγοτερο smart ειναι ενα smartphone τοσο καλυτερες φωτο βγαζει...λιγο γενικο και ισοπεδωτικο αυτο που λεω αλλα εμπειρικα σωστο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. March 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2009 οι φωτογραφίες του είναι αρκετά καλές! ένα κλικ κάτω απο το Κ800 που έχω. symbian είναι αλλά δεν παίρνει τις ίδιες εφαρμογές με τα Nokia γιατί είναι UIQ. κάρτα μνήμης (Μ2) νομίζω παίρνει μέχρι 8GB.τέλος το wifi του είναι μετριότατο... Τελικα πηρα το samsung i780:O Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximusv Δημ. March 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2009 Το δωσα ήδη στη Vodafone για να μου το φτιαξουν. Δεν γινόταν να κάνω αναβάθμιση γιατί το xs++ με το που ξεκινάει διαβάζει πρώτα το Gdfs αρχειάκι που έχει το κάθε κινητό. Απαξ και δεν το βρεί δεν σου κάνει τίποτα. Μόλις μου το ξαναδώσουν πίσω απο το service θα το κάνω ένα back up για να μην έχω ξανα πρόβλημα με την αναβάθμιση σε περίπτωση που κολλήσει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!Το πήρα πίσω!!!!!Τελικά μου αλλάξαν όλη την συσκευή.Πλέον έχω ένα ολοκαίνουριο P1i!!!!!!!Το λειτουργικό που έχει είναι το R9H. Υπάρχει και πιο καινούριο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theognr21 Δημ. March 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2009 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!Το πήρα πίσω!!!!!Τελικά μου αλλάξαν όλη την συσκευή.Πλέον έχω ένα ολοκαίνουριο P1i!!!!!!!Το λειτουργικό που έχει είναι το R9H. Υπάρχει και πιο καινούριο? Ναι υπάρχει.......R9K009 Παράθεση Rock n' Roll will never die... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximusv Δημ. March 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 Ναι υπάρχει.......R9K009Καλά θυμόμουν. Μπα λέω να μην την βάλω ακόμα. Μια χαρά είναι αυτή που έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nkapa Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 Να τη βάλεις βελτιώνει κάποια πράγματα μακάρι να βγάζανε και καμια πιο καινούρια να διόρθωνε κάποια bug που υπάρχουν. Τελικά σε κάποια πράγματα δε μπορεί να πλησιάσει τη Νοκια. Για το P1i μόλις 3 firmware έβγαλε, και να πεις ότι δεν υπάρχουν προβλήματα να διορθώσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plusangel Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 Αγαπητοί φίλοι θα ήθελα τη βοήθεια σας... όταν γράψουμε ένα sms και πατήσούμε πάνω στο "Προς" βγαίνει μια λίστα από όπου επιλέγουμε επαφή. Σε αυτή τη λίστα κρατά όλες τις επαφές που έχουμε στείλει κατα καιρούς...υπάρχει τρόπος να τις σβήσουμε, να καθαρίσουμε τη λίστα, για να μην εμφανίζεται αυτό το κατεβατό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny1 Δημ. March 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2009 Αγαπητοί φίλοι θα ήθελα τη βοήθεια σας... όταν γράψουμε ένα sms και πατήσούμε πάνω στο "Προς" βγαίνει μια λίστα από όπου επιλέγουμε επαφή. Σε αυτή τη λίστα κρατά όλες τις επαφές που έχουμε στείλει κατα καιρούς...υπάρχει τρόπος να τις σβήσουμε, να καθαρίσουμε τη λίστα, για να μην εμφανίζεται αυτό το κατεβατό? ηθελα και γω να το κανω αλλα δεν ειχα βρει καποιο τροπο . και νομιζω οτι δεν γινετε ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nkapa Δημ. April 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2009 στείλε 5-6 μηνύματα σε άτομα που δεν είναι στη λίστα αυτή και θα αντικατασταθούν λογικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
David_Swinton Δημ. April 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2009 Σήμερα το πρωι με "κουφανε" :blink: Με το που το ανοιξα και αρχισε να γεμιζει η μπαρα εκκινησης εκλεισε απο μονο του και ξανανοιξε μετα απο 1-2 δευτερολεπτα. Οταν εφτασε στην οθονη επιλογης ενεργοποιησης της συσκευής και flight mode εβγαλε μια καρτελα που ελεγε οτι "η συσκευη επανεργοποιηθηκε για βελτιστοποιηση της αποδοσης" :confused: (ή καπως ετσι το ελεγε τελος παντων) Απο εκει και περα ολα καλα Εχει συμβει σε καποιον αλλο αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts