Jump to content

viglaman

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by viglaman

  1. Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά!Το P900 μου κάνει το γνωστό πρόβλημα "Η συσκευή επανενεργοποιήθηκε για βελτίωση απόδοσης" κατά τη διάρκεια των κλήσεων!Έχω ψάξει με τις ώρες στο internet,έκανα reset,format internal drive,τα πάντα...Παρατήρησα ότι η SE, έχει αφαιρέσει το τηλέφωνο από το SEUS!Πώς μπορώ να κάνω reinstall το firmware ΧΩΡΙΣ χρήση SEUS??? Αν δε γίνεται αυτό που ζητάω,πώς μπορώ να το μετατρέψω σε P910 και ποια προβλήματα θα έχω τότε? Ευχαριστώ τα μέγιστα!!!
  2. Ναι ρε γμτ!Κι εμένα μετά από master reset!Τελικά αναγκάστηκα να του περάσω από την αρχή το firmware...ευτυχώς έστρωσε!
  3. Παιδιά καλησπέρα, έχω ένα θέμα που μου έχει σπάσει το νευρικό σύστημα...Πήγα το P1i για αλλαγή ακουστικού γιατί είχε πέσει η ένταση του κατακόρυφα κι από τότε που γύρισε πίσω,σώζει τα SMS ΜΟΝΟ στην κάρτα SIM...Αρνείται να σβήσει πολλά μαζί αν τα επιλέξω και πρέπει να μπω μέσα σε καθένα και να το σβήσω έτσι...ΓΙΑΤΙ το κάνει αυτό ρε παιδιά?Γιατί αρνείται να βάλει τα μηνύματα στην εσωτερική μνήμη???? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων, Γιάννης
  4. Παιδιά όχι και καλό το service στην Καλλιθέα...Μην τρελαθούμε τελείως!Χειρότερη μάπα δεν υπάρχει!Το καλύτερο είναι ΕΝΑ!Omnitech Τζωρτζ 3,Αθήνα κοντά στην Κάνιγγος!
  5. Παιδιά καλημέρα!Αυπνίες και ο προβληματισμός συνεχίζεται...Έχω περάσει το mod του dongxanh για την κάμερα του κινητού όμως συνεχίζω να ψάχνω και δε βρίσκω κάτι...Είναι τελικά δυνατή η λήψη video 640χ480 στο P1i?Ευχαριστώ πολύ guys!:)
  6. Να'σαι καλά ρε bro αλλά αυτό το έχω βάλει και δεν ανεβάζει την ανάλυση να πάρει...Μήπως δε λέμε το ίδιο...Ένα mod του dongxanh λέω...
  7. Παιδιά καλησπέρα!Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάνεις σας έχει καταφέρει να βρει κάποια εφαρμογή για video recording στο P1i που να τραβάει 640χ480 όπως τα Nokia...Κρίμα είναι ρε ****το να με τρώνε έτσι στο θέμα αυτό κάτι 'άχαρα' N95...:D Αν βρείτε κάτι υποκλίνομαι...
  8. Παιδιά να κάνω μια ερώτηση...Θέλω να αλλάξω πρόσοψη στο P1 μου καθώς και το πίσω πλαστικό καπάκι της μπαταρίας...Τα έχω σκίσει στις γρατζουνιές και μου τη σπάει να είναι έτσι...Πόσο λέτε να τα χρεώνουν?
  9. Αναφέρει η SE ότι ο operator πιθανόν να έχει αλλάξει το pass...Κοινώς ας απευθυνθώ πρώτα στη Wind εκεί από όπου πήρε το τηλέφωνο κι αν δε βγάλω άκρη,φαντάζομαι πώς μιας και έχω νόμιμη απόδειξη αγοράς,δε θα είναι πρόβλημα να μου το ξεκλειδώσουν...Σωστά?
  10. Μωρέ εγώ το manual το διάβασα απλά το κινητό το πήρα από ένα παιδί και μάλλον έχει αλλάξει τον κωδικό!Γι'αυτό ρώτησα κι εδώ...Λες να είμαι χαζός?Τώρα αν δεν τον θυμηθεί,τι θα κάνω?Με απόδειξη αγοράς στην Sony Ericsson για ξεκλείδωμα??? Edit:Τώρα μίλησα με το παιδί και μου είπε ότι δεν τον έχει αλλάξει...Με μια πρόχειρη αναζήτηση στο νετ,είδα ότι κι άλλοι έχουν αυτό το θέμα...Έχετε μήπως τη λίστα με τους πιθανούς κωδικούς?
  11. Ρε παιδιά κανείς το code?
  12. Παιδιά χαίρετε!Να ρωτήσω!Ποιος είναι ο default κωδικός του P1 για factory reset??
×
×
  • Create New...