Jump to content

Sony Ericsson P1i

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

από αναβαθμίσεις ομως θα έχουμε άλλες

Άμα θυμάμαι σωστά.. Είχαν αναφέρει ότι δεν θα έβγαζαν νεώτερη αναβάθμιση από την "R9K009" (:().

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

που το ειδες στο e-shop μονο το πενακι του πουλανε ακομα...

ακη λες αμα την ξαναπερασω να διωρθωθουν τα Bugs ...

η θα βρω αλλα και θα φτιαξουν τα παλια που φοβαμαι πιθανοτατα θα γινει..!?

που το ειδες στο e-shop μονο το πενακι του πουλανε ακομα...

:worry: εδώ :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια καπου ακουσα οτι εχει καταργηθεί και όντως

δεν το βρίσκω πουθενα...

απο αναβαθμίσεις ομως θα εχουμε αλλες εγω εχω ακομα το προβλημα με το Τ9 που μου βγαζει dump file error 3

εχω την

R9K009

http://www.skroutz.gr/s/13256/Sony-Ericsson-P1i.html?keyphrase=p1+sony

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0274157&catid=100400

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

ακη λες αμα την ξαναπερασω να διωρθωθουν τα Bugs ...

η θα βρω αλλα και θα φτιαξουν τα παλια που φοβαμαι πιθανοτατα θα γινει..!?

Όχι φίλε μου δεν θα διορθωθούν!

:worry: εδώ :)

Το πενάκι είναι αυτό :rolleyes:!!

Λίγα μαγαζιά έμειναν να το έχουν στo site..

http://www.skroutz.gr/s/13256/Sony-Ericsson-P1i.html?keyphrase=sony+ericsson+p1

paidia kalispera, sigxaritiria gia thn kalh douleia.

agorasa k egw proxtes ena p1i alla eimai teleiws ma teleiws newbie!! Den kserw ti na tou valw panw, apo pou , ti efarmoges prepei na exw kai poies douleyoun sto p1i.

An kapoios exei thn diathesh k thn eygenikh kalosini as me voithisei h as mou steilei ena pm. Sas eyxaristw poly ek twn proterwn gia ton xrono sas

καλοριζικο το κινητακι σου.απο που το πηρες και ποσο?

εφοσον εισαι τελειως newbie,οπως λες, μπορεις να ξεκινησεις διαβαζοντας αυτο το θεμα:

Sony Ericsson Ρ1 FAQ

και κατι αλλο.μην γραφεις με λατινικους χαρακτηρες(greeklish δηλαδη).

edit:

για εφαρμογες,παιχνιδια,θεματα κλπ μπορεις να δεις το παρακατω θεμα εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=146455

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση!! Είμαι στην Σουηδία και το αγόρασα από ένα γνωστό site δημοπρασιών εδώ ελαφρώς μεταχειρισμένο μαζί με το gps 110 ευρώ. Πάρα πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής από την ποιότητά του αλλά είναι το πρώτο μου symbian smartphone και έχω ψιλοχαθεί. Τα παραπάνω λινκ όμως είναι ότι πρέπει για αρχή! :) Ευχαριστώ πολύ!:)

Το δουλεύει κανείς με emails από MS Exchange? Προσανατολίζομαι σε blackberry για αυτήν και μόνο τη δυνατότητα, αλλά ωραίο κτο P1... Μέχρι σιτγμής με Nokia Symbian δεν έχω καταφέρει να δω τα εταιρικά emails μου... :(

Φίλε μου απο το site της Sony Ericsson μπορείς αν έχεις το P1i να κατεβάσεις την εφαρμογή blackberry και να κατεβάζεις email, αλλά πρέπει να ενεργοποιήσεις και ειδικό πρόγραμμα αναλόγως την εταιρεία δικτύου που έχεις. Π.χ. στην Vodafone που είμαι εγώ υπάρχει ειδικό πακέτο δεδομένων Blackberry. Εγώ έχω κατεβάσει μια άλλη εφαρμογή την Visto Mobile Email αλλά με αυτήν μπορείς να χρησιμοποιήσεις λογαριασμους POP3 και IMAP.

Ελπίζω να σε βοήθησα

Το δουλεύει κανείς με emails από MS Exchange? Προσανατολίζομαι σε blackberry για αυτήν και μόνο τη δυνατότητα, αλλά ωραίο κτο P1... Μέχρι σιτγμής με Nokia Symbian δεν έχω καταφέρει να δω τα εταιρικά emails μου... :(

Το έχω συνδέσει εγώ μέσα από το Active Sync και δουλεύει άψογα. Αρκεί να υποστηρίζει το mobile και ο Exchange server σου.

Ρε παιδια ειμαι μεταξυ Ν82, W960i και P1i τι προτηνετε? πια ειναι η τιμη τους τωρα? το W960i και το P1i δεχοντε μετα GPS σωστα? εχω διαβασει ολα τα threads και των τριων κινητων και μπερδευτικα μπορω να πω για την επιλογη... μια καλη ευκολια θα ητανε η τιμη... μεσω επιδοτηση απο την wind θα το παρω...οποτε εαν ξερετε τιμες....ευχαρηστω εκ των προτερων....

ΥΓ μου αρεσουνε τα SE που εχουνε οθονη αφης αλλα το Ν82 τα εχει ολα.... εκτος απο αυτο

Vespa

αν και δεν ειναι το σωστο μερος για συγκρισεις...

ν82 περιπου 400

w960 κοντα στα 450

π1 στα 350 στην wind.

το π1 εχει gps στην συσκευασια και το w960 δεχεται.

θα επερνα το ν82 αν ειχα χρηματα αλλιως π1

αν και δεν ειναι το σωστο μερος για συγκρισεις...

ν82 περιπου 400

w960 κοντα στα 450

π1 στα 350 στην wind.

το π1 εχει gps στην συσκευασια και το w960 δεχεται.

θα επερνα το ν82 αν ειχα χρηματα αλλιως π1

φιλε μου εισουνα κατατοπιστικοτατος.... ετσι ακριβως θα πραξω και εγω... εαν ειναι καλη η επιδοτηση και μπορω να παρω το Ν82 τοτε θα το παρω αλλιως P1i .... αν και ξενερωσα ρε φιλε που δεν χρυπαει το ξυπνητηρη με κλειστο κινητο.... απο camera ειναι πιο χαλια απο κινητο της Νοκια με 2,0Mpixel? η οθονη αφης του τι λεει? εχει καλη αποκριση? ειναι αργο κινητο?

Vespa

δεν γνωριζω και πολλα για το κινητο γιατι δεν το ειχα ποτε....δυστυχως...

απο οτι εχω ακουσει και διαβασει ειναι ενα απο τα καλυτερα της σονυ.οσο για την καμερα εχω ακουσει καλα σχολια.και η οθονη αφης επισης οτι ειναι απο τις καλυτερες.οσο για την αποκριση δεν ακουσα καλα λογια λογω του οτι φοραει αργο επεξεργαστει(νομιζω στα 200mhz).ολα αυτα τα λεω με επιφυλαξει,γιατι οπως προειπα δεν εχω προσωπικη εμπειρια με αυτο το τηλεφωνο.

ok φιλε μου σε ευχαρηστω πολυ γιατι με βοηθησες για τις τιμες. τωρα περημενω να μου απαντησουνε και τα παιδια που το εχουνε το κινητο στα χερια τους :D
Vespa

φιλε μου εισουνα κατατοπιστικοτατος.... ετσι ακριβως θα πραξω και εγω... εαν ειναι καλη η επιδοτηση και μπορω να παρω το Ν82 τοτε θα το παρω αλλιως P1i .... αν και ξενερωσα ρε φιλε που δεν χρυπαει το ξυπνητηρη με κλειστο κινητο.... απο camera ειναι πιο χαλια απο κινητο της Νοκια με 2,0Mpixel? η οθονη αφης του τι λεει? εχει καλη αποκριση? ειναι αργο κινητο?

Αυτό δεν είναι πρόβλημα γιατί το κινητό με δυο κλικ στην οθόνη μπαίνει σε flight-mode.Ακόμα καλλίτερα δηλαδή από το να το κλείσεις γιατί όλες οι άλλες λειτουργίες παραμένουν ανοιχτές!

Η απόκριση της οθόνης είναι πολύ καλή,ακόμα και με λίγη δύναμη με το δάκτυλο παίρνει την εντολή!μέχρι να το συνηθίσεις όμως,σε κάποιες γωνιές θα φτάνεις δύσκολα με το δάκτυλο,εγώ μετά από ένα χρόνο και ξεχνάω ότι έχω πενάκι!

Είναι πολύ μπόλικα τα πλαϊνά πλήκτρα,ροδέλα και το "πίσω"!Γενικά σε χρηστικότητα δεν παίζει να βρείς καλήτερο κατά την γνώμη μου.Σε γρηγοράδα ίσως υπάρχουν πιο γρήγορα κινητά,απλά σε καμια περίπτωση δεν θα γίνει εμπόδιο η ταχύτητα!

:)

Αυτό δεν είναι πρόβλημα γιατί το κινητό με δυο κλικ στην οθόνη μπαίνει σε flight-mode.Ακόμα καλλίτερα δηλαδή από το να το κλείσεις γιατί όλες οι άλλες λειτουργίες παραμένουν ανοιχτές!

Η απόκριση της οθόνης είναι πολύ καλή,ακόμα και με λίγη δύναμη με το δάκτυλο παίρνει την εντολή!μέχρι να το συνηθίσεις όμως,σε κάποιες γωνιές θα φτάνεις δύσκολα με το δάκτυλο,εγώ μετά από ένα χρόνο και ξεχνάω ότι έχω πενάκι!

Είναι πολύ μπόλικα τα πλαϊνά πλήκτρα,ροδέλα και το "πίσω"!Γενικά σε χρηστικότητα δεν παίζει να βρείς καλήτερο κατά την γνώμη μου.Σε γρηγοράδα ίσως υπάρχουν πιο γρήγορα κινητά,απλά σε καμια περίπτωση δεν θα γίνει εμπόδιο η ταχύτητα!

Με κάλυψες κ εμένα φίλε μου :rolleyes:!!

κοιτα να δεις που ελεγα για Ν82, μετα για W960i και τελικα θα καταληξω στο P1i το οποιο πηγα σημερα στο πλαισιο και δεν το ειχε για να το δω-χειριστω. ελπιζω την επομενη βδομαδα που θα εχω επιδοτηση να το εχουνε γιατι καποιος ειπε εδω μεσα οτι δεν βγαινει πλεον και οτι δεν θα το βρουμε
Vespa

κοιτα να δεις που ελεγα για Ν82, μετα για W960i και τελικα θα καταληξω στο P1i..

Άμα ΔΕΝ έχεις κατασταλάξει σίγουρα ακόμα.. θα σου πρωτινά να άνοιγες ένα θέμα στην

ενότητα Διαξιφισμοί για να πάρεις περισσότερες γνώμες. Εδώ πείρες ΜΟΝΟ για το Ρ1 ;).

Νέο firmware?

Στο forum uiq3.eu κυκλοφορεί η φήμη ότι βρίσκεται σε δοκιμαστικό στάδιο νέο firmware για το κινητό μας. Ακούγονται πράγματα όπως Opera 9.5 και Flash Lite 3.1 .....

Λέτε να αληθεύει???

πηγή

no sig...

Εγω παντως θα σου προτεινα το W960 καθαρα και μονο απο ζητημα ευχρηστιας του πληκτρολογιου.Η οθονη αφης βολευει αφανταστα,αλλα το πληκτρολογιο ειναι απο τα μεγαλα συν.

Εγώ θα έλεγα οτι το W960 είναι ποιο δύσχρηστο από το Ρ1. Καταρχή το πλήκτρο επιστροφής είναι μακρυά από την ροδέλα, ενώ στο Ρ1 είναι ακριβώς δίπλα. Επίσης απουσιάζουν από το W960 το αριστερό και δεξί βελάκι που είναι στα πλήκτρα * και # του Ρ1, τα οποία είναι πολύ χρήσιμα. Επίσης αν συνηθήσεις το qwerty του Ρ1 είναι ασυναγώνιστο.
Less is more...

με βλεπω για το P1i... εχει ολο το πακετο... οθονη αφης, wifi, καλη τιμη και gps.... τωρα να ρωτησω δυο τρια πραγματακια... απο θεμα εφαρμογων εχει πραγματα? απο θεμα gps διαβασα οτι δεν εχει κατι καλο και ολοκληρωμενο, στο ιντερνετ μεσω του κινητου ενοειτε μπορω να βαλω msn? βιντεο στο youtube βλεπω? μηνυμα πως γραφω? εχω το πληκτρολογιο το οποιο ειναι σαν του pc και θα το συνηθισω γρηγορα, αλλος τροπος ειναι με την γραφιδα .... εχει εικονικο πληκτρολογιο? αυτα προς το παρων... εχω διαβασει ολες τις σελιδες απο εχθες..... :D
Vespa

• The title was changed to Sony Ericsson P1i