Jump to content

Sony Ericsson P1i

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τωρα που ειπες σημα και το θυμηθηκα, για πειτε...

Οι ωρες που αναφερετε ολοι εσεις με 3-5-7 μερες ειναι ΜΕ 3G ή ΧΩΡΙΣ;

:X:blink::ninja::lol:

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το δικό μου με το bluetooth ανοικτό όλη μερα κραταει 5 με 7 ημέρες ανετα!!!!

stmst, δώσε λεπτομέρειες. Δεν παίζει αυτό που λες.

Εάν όμως ναι, post τα στοιχεία της μπαταρίας, και το SW του P1i.

Παιδιά, το κινητό μου είναι Business Tool, τίποτε άλλο. Κινούμε εντός Αθήνας.

10-30 κλήσεις την ημέρα και 5-10 SMS,

μόνο με Bluetooth ανοιχτό για το Handfree (το οποίο κρατάει και 6-7 ημέρες)

χωρίς 3G,

χωρίς IrDA,

χωρίς GPRS,

χωρίς Radio,

χωρίς Camera,

χωρίς MP3,

χωρίς τίποτε άλλο, είναι όπως από την μάνα του,

στο τέλος της δεύτερης ημέρας είναι στο 15%-5%, άσε που είναι το δεύτερο μου, και είναι το ίδιο όπως και το πρώτο.

3η ημέρα μισή, μόνο εάν δεν μιλήσω καθόλου για 2 ημέρες.

... και όταν ΔΕΝ το φορτίζω από τον δικό του φωρτηστή αλλά από USB ή του Handsfree, ακόμα λιγότερο.

... no regrets, just good memories ...:elephant:

Παιζει μεγαλο ρολο και η φωτεινοτητα που το εχετε,,,αν το βαλετε στο 20% εκει να δειτε ποσο κρεταει,,επισης χωρις 3g :D

Εγω τα εχω ολα στο φουλ και κραταει 2-3 μερες...οταν το προσεχω (χαμηλο φωτισμο κτλ) κραταει 3-4 μερες

Παντως παιδια δεν ξερω αν το ξερετε αλλα το p1 ειναι το νουμερο 1 σε αυτονομια απο ολα τα αλλα smartphones.............

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

stmst, δώσε λεπτομέρειες. Δεν παίζει αυτό που λες.

Εάν όμως ναι, post τα στοιχεία της μπαταρίας, και το SW του P1i.

Παιδιά, το κινητό μου είναι Business Tool, τίποτε άλλο. Κινούμε εντός Αθήνας.

10-30 κλήσεις την ημέρα και 5-10 SMS,

μόνο με Bluetooth ανοιχτό για το Handfree (το οποίο κρατάει και 6-7 ημέρες)

χωρίς 3G,

χωρίς IrDA,

χωρίς GPRS,

χωρίς Radio,

χωρίς Camera,

χωρίς MP3,

χωρίς τίποτε άλλο, είναι όπως από την μάνα του,

στο τέλος της δεύτερης ημέρας είναι στο 15%-5%, άσε που είναι το δεύτερο μου, και είναι το ίδιο όπως και το πρώτο.

3η ημέρα μισή, μόνο εάν δεν μιλήσω καθόλου για 2 ημέρες.

Κι εγω το ιδιο ρε παιδακια, απλο δικτυο (GSM) εχω επιλεξει, ουτε καν bluetooth για ακουστικο, απο ραδιο τιποτα γιατι ειμαι ολο στο αμαξι.. κι απο καμερα μηνυματα τις κλασσικες εφαρμογες του κινητου πολυ λιγα πραγματα ασε που οτι χρησιμοποιησω μετα το -κλεινω- απο τη Διαχειριση Εργασιων.. Αντε να αφησω κανα καταλογο Επαφων και, ή τα Μηνυματα ή τη Διαχ.Αρχειων

(μια ή δυο εφαρμογες να μενουν ανοιχτες..)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιζει μεγαλο ρολο και η φωτεινοτητα που το εχετε,,,αν το βαλετε στο 20% εκει να δειτε ποσο κρεταει,,επισης χωρις 3g :D

Εγω τα εχω ολα στο φουλ και κραταει 2-3 μερες...οταν το προσεχω (χαμηλο φωτισμο κτλ) κραταει 3-4 μερες

Παντως παιδια δεν ξερω αν το ξερετε αλλα το p1 ειναι το νουμερο 1 σε αυτονομια απο ολα τα αλλα smartphones.............

Παίδες αυτές τις απορίες τις είχα και εγώ στην αρχή , αλλά μετά από μερικές

φορτίσεις έρχεται σε κανονικά επίπεδα αυτονομίας.

Με 3g ενεργοποιημένο και φωτεινότητα στο 60% και αρκετή χρήση τις

καθημερινές μέρες χωρίς να ειναι κλειστό το βράδυ μου βγάζει περίπου 2 μέρες.

αν μεσολαβεί σαββατοκύριακο φτάνει 3-4 μέρες με πολύ λίγη χρήση.

Πάντως Νο1 σε αυτονομία δεν είναι !!!!!!!

Αν μου έλεγες για το Ν73 τότε θα συμφωνούσα μαζί σου.......

(το είχα και το έχω ακόμη και ξέρω).

paidia...sto 70% fwteinothta kai me bluetooth anoixto synexeia (logw hands free) me to 3g energopoiimeno mou krataei 3 meres kai to kokkino krataei 1 mera opote ftanei 4 meroules sto nero! To mystiko einai...oles oi fortiseis na einai 8wres opws h prwth!
MAK

Παίδες αυτές τις απορίες τις είχα και εγώ στην αρχή , αλλά μετά από μερικές

φορτίσεις έρχεται σε κανονικά επίπεδα αυτονομίας.

Με 3g ενεργοποιημένο και φωτεινότητα στο 60% και αρκετή χρήση τις

καθημερινές μέρες χωρίς να ειναι κλειστό το βράδυ μου βγάζει περίπου 2 μέρες.

αν μεσολαβεί σαββατοκύριακο φτάνει 3-4 μέρες με πολύ λίγη χρήση.

Πάντως Νο1 σε αυτονομία δεν είναι !!!!!!!

Αν μου έλεγες για το Ν73 τότε θα συμφωνούσα μαζί σου.......

(το είχα και το έχω ακόμη και ξέρω).

Eixa kai γω to n73 φιλε μου,,αν το κρινεις σε ιδια πραγματα, οπως να εχεις φουλ φωτεινοτητα, 3g και την ιδια περιπου χρηση το p1 αντεχει παραπανω,,

παρολο που εχει και μικροτερη οθονη το ν73,εχει ομως και μικροτερης χωρητικοτητας μπαταρια...το π1 με μεγαλυτερη μπαταρια αντισταθμιζει την διαφορα αυτη στην οθονη,,

επισης οπως θα εχεις διακρινει το ν73 σε φουλ φωτεινοτητα δεν ειναι το ιδιο με το π1 σε φουλ φωτεινοτητα..το 100% στο ν73 ειναι καπου στο 85% του π1;)

Οποτε αν το συγκινουμε στα ιδια το π1 ειναι καλυτερο απο το ν73 σε αυτονομια...

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

απενεργοποιησα τις εφαρμογες ωστε να μην εμφανιζονται στην κεντρικη οθονη κ αντι αυτων εμφανιζεται ενα ρολοι ψηφιακο μεγαλο.αυτο δε μικραινει γιατι οσο κ αν εχω ψαξει δε το χω βρει.
[sIGPIC][/sIGPIC]

απενεργοποιησα τις εφαρμογες ωστε να μην εμφανιζονται στην κεντρικη οθονη κ αντι αυτων εμφανιζεται ενα ρολοι ψηφιακο μεγαλο.αυτο δε μικραινει γιατι οσο κ αν εχω ψαξει δε το χω βρει.

Ναι, αυτο δεν αλλαζει μεγεθος, δεν τροποποιειται γενικα.

(Παντως αν τυχων το εκανες για λογους εξοικονομησης ενεργειας της μπαταριας δεν πειραζει αυτο.. Οι εφαρμογες που λεμε οτι τρωνε μπαταρια οταν μενουν ανοιχτες ειναι αυτες που βλεπεις στη Διαχειριση Εργασιων (στο Ανοιγμα), στο εικονιδιακι με τα δυο βελακια διπλα στη μπαταρια.)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κι εγω το ιδιο ρε παιδακια, απλο δικτυο (GSM) εχω επιλεξει, ουτε καν bluetooth για ακουστικο, απο ραδιο τιποτα γιατι ειμαι ολο στο αμαξι.. κι απο καμερα μηνυματα τις κλασσικες εφαρμογες του κινητου πολυ λιγα πραγματα ασε που οτι χρησιμοποιησω μετα το -κλεινω- απο τη Διαχειριση Εργασιων.. Αντε να αφησω κανα καταλογο Επαφων και, ή τα Μηνυματα ή τη Διαχ.Αρχειων

(μια ή δυο εφαρμογες να μενουν ανοιχτες..)

Εχω την ελάχιστη δυνατη φωτεινότητα ενεργοποιημένη, και φορτίζω την μπαταρία μόνο άν ανάψει κόκκινο. Επίσης μερικές φορές την αφήνω να αδειάσει τελείως, έτσι ώστε να κλείσει μόνο του.

Εχω την ελάχιστη δυνατη φωτεινότητα ενεργοποιημένη, και φορτίζω την μπαταρία μόνο άν ανάψει κόκκινο. Επίσης μερικές φορές την αφήνω να αδειάσει τελείως, έτσι ώστε να κλείσει μόνο του.

....οκ με τη φωτεινωτητα αλλα και παλι ποσο να την βαλω? Αντε να την βαλω 60-50%, παρακατω ομως ειδικα στον ηλιο δεν θα βλεπω τιποτα.! :lol:

Οσο για την φορτισα τελικα παρα-ποικιλουν οι αποψεις . ! Εγω δεν το αφηνω και να κλεισει αλλα την κοκκινη γραμμη την τελειωνω συνηθως..

Τωρα, δεν αμφισβητω ουτε εσενα (κι εμενα που ειμαι της ιδιας αποψης), αλλα ουτε και αλλους με αλλες γνωμες για τον τροπο φορτισης της μπαταριας μας.

Απλα νομιζω τελικα πως οτι και να την κανεις την μπαταριουλα, αυτη αν ειναι να κραταει πολυ θα κραταει.. αν οχι, δεν θα κραταει με τιποτα οπως και να τη φορτιζεις..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το εκανα καθαρα απο αποψη εμφανισης..κ μεγαλη βλακεια να μην υπαρχει ρυθμιση οπως στα κλασσικα κινητα της εταιριας μας.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Τι είν τούτο πάλι;;;

Αυτό φίλε Nkapa είναι το μυστικό για να βρεις κάτι να ασχολείσαι τον ελεύθερο χρόνο σου!!!!!!! Αν είχα εγώ 8 ώρες συνεχόμενες στο σπίτι μου, εκτός απ' το βράδυ που κοιμάμαι, θα είχα βρει και χόμπι!!! Χαχαχα!!!

Φίλε mak_zap, αυτό που γράφεις είναι πέρα για πέρα άκυρο. Οι σύγχρονες μπαταρίες μετά που θα ολοκληρωθεί η φόρτισή τους, δίνουν σήμα στο κύκλωμα φόρτισης για να διακόπτει τη μεταφορά φορτίου. Αυτό το βλέπεις, όπως σου είπε και ο φίλος πριν από εμένα, απ' το γεγονός ότι ο φορτιστής κρυώνει μετά που θα πάει στο 100% η μπαταρία. Διατηρώντας την 8 ώρες στην πρίζα, το μόνο που καταφέρνεις και μπορεί να έχει μία ελάχιστη θετική επίδραση στο χρόνο ζωής της μπαταρίας σου, είναι να μην καταναλώνει φορτίο για 6,5 ώρες περίπου, χρόνος στον οποίο εγώ ή οποισδήποτε άλλος την έχουμε βγάλει απ' το φορτιστή. ΚΑΜΙΑ άλλη διαφορά δεν υπάρχει.

Sing as you raise your bow,

Shoot straighter than before...

πως βλεπουμε τα video στο youtube και γενικα πως ανοιγουμε τα video που ειναι flash?

ειναι πολυ απλο δεν τα βλεπουμε:lol:μονο απο τη mobil εκδοση του youtube μπορεις να τα δεις... προς το παρον

....οκ με τη φωτεινωτητα αλλα και παλι ποσο να την βαλω? Αντε να την βαλω 60-50%, παρακατω ομως ειδικα στον ηλιο δεν θα βλεπω τιποτα.! :lol:

Οσο για την φορτισα τελικα παρα-ποικιλουν οι αποψεις . ! Εγω δεν το αφηνω και να κλεισει αλλα την κοκκινη γραμμη την τελειωνω συνηθως..

Τωρα, δεν αμφισβητω ουτε εσενα (κι εμενα που ειμαι της ιδιας αποψης), αλλα ουτε και αλλους με αλλες γνωμες για τον τροπο φορτισης της μπαταριας μας.

Απλα νομιζω τελικα πως οτι και να την κανεις την μπαταριουλα, αυτη αν ειναι να κραταει πολυ θα κραταει.. αν οχι, δεν θα κραταει με τιποτα οπως και να τη φορτιζεις..

Πάντως από όλα τα άρθρα που έχω διαβάσει έχω βγάλει τα εξής συμπεράσματα:

Οι παλιές μπαταρίες νικελίου-καδμίου θέλανε άδειασμα.

Οι κανονικές λιθίου Li-ion καλό είναι μια φορα το μήνα να αδειάζουν.

Οι λιθίου πολυμερών (Li-Polymer) που έχουμε εμείς γουστάρουν να φορτίζονται. Όσο πιο πολύ τις φορτίζεις τόσο πιο πολύ αντέχουν μετά.

Όταν λέω πιο πολύ εννοώ όποτε έχετε πρόχειρο φορτιστή να τις φορτίζετε ασχέτος %.

Τώρα ο καθένας κάνει ότι θέλει και στην πράξη τίποτα δεν είναι σίγουρο αλλά έχω την αίσθηση και από παλιότερες μπαταρίες ότι πράγματι οι Li-Polymer αντιδρούν καλύτερα όταν τις φορτίζεις τακτικά.

Eixa kai γω to n73 φιλε μου,,αν το κρινεις σε ιδια πραγματα, οπως να εχεις φουλ φωτεινοτητα, 3g και την ιδια περιπου χρηση το p1 αντεχει παραπανω,,

παρολο που εχει και μικροτερη οθονη το ν73,εχει ομως και μικροτερης χωρητικοτητας μπαταρια...το π1 με μεγαλυτερη μπαταρια αντισταθμιζει την διαφορα αυτη στην οθονη,,

επισης οπως θα εχεις διακρινει το ν73 σε φουλ φωτεινοτητα δεν ειναι το ιδιο με το π1 σε φουλ φωτεινοτητα..το 100% στο ν73 ειναι καπου στο 85% του π1;)

Οποτε αν το συγκινουμε στα ιδια το π1 ειναι καλυτερο απο το ν73 σε αυτονομια...

Φίλε THEO_LEGEND , η σύγκριση που ανέφερα είναι με τα δικά μου κριτήρια

χρήσης (και με παρόμοιες ρυθμίσεις και στα δυο τηλέφωνα). Ακόμα και μετά από περίπου 2 χρόνια με το ν73 ακόμα κρατεί

η μπαταρία .

Πάντως εγώ είμαι ευχαριστημένος από το Π1 ειδικά από το πληκτρολόγιο !!!

Αυτό είναι που με έχει βολέψει γιατί το χρησιμοποιώ στην δουλειά μου.

Και πρέπει να θυμόμαστε πάντα ότι κανένα τηλέφωνο δεν είναι τόσο

τέλειο ώστε να καλύψει τις ανάγκες όλων των χρηστών!!!!!

(αυτό που μου αρέσει ,στη δουλειά μου, είναι όταν βλέπω κάτι γιαγιάδες και

παππούδες να κυκλοφορούν με π1 ν95 ν82 κλπ και να μην ξέρουν που παν τα

τέσσερα).

Ναι ρε'συ... οντως! :lol: :lol: :lol:

Αλλα το χειροτερο δεν ειναι οτι τα εχουν κ δεν ξερουν τι να τα κανουν(!!),

ειναι οτι τα εχουν αυτοι αντι να τα εχουμε εμεις . . . .

Και το λεω αυτο γιατι αρκετα παιδια ενω μπορει να γνωριζουν απο τεχνολογια δεν εχουν την δυνατοτητα να τα παρουν, σε αντιθεση με τους περισσοτερους λεφταδες που τα περνουν μονο κ μονο επειδη γυαλιζουν και σχεδον δυσκολευονται να βγουν κι απ'το μενου αμα μπουν κατα λαθος.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φίλε THEO_LEGEND , η σύγκριση που ανέφερα είναι με τα δικά μου κριτήρια

χρήσης (και με παρόμοιες ρυθμίσεις και στα δυο τηλέφωνα). Ακόμα και μετά από περίπου 2 χρόνια με το ν73 ακόμα κρατεί

η μπαταρία .

Πάντως εγώ είμαι ευχαριστημένος από το Π1 ειδικά από το πληκτρολόγιο !!!

Αυτό είναι που με έχει βολέψει γιατί το χρησιμοποιώ στην δουλειά μου.

Και πρέπει να θυμόμαστε πάντα ότι κανένα τηλέφωνο δεν είναι τόσο

τέλειο ώστε να καλύψει τις ανάγκες όλων των χρηστών!!!!!

(αυτό που μου αρέσει ,στη δουλειά μου, είναι όταν βλέπω κάτι γιαγιάδες και

παππούδες να κυκλοφορούν με π1 ν95 ν82 κλπ και να μην ξέρουν που παν τα

τέσσερα).

ΟΚ συμφωνω:) Ειδικα σε αυτο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

καλημέρα παιδιά αυτό ακριβώς σκεφτόμουνα χτες πηγαίνοντας προς το γηπεδο (ΟΑΚΑ).Χάζευα εναν τύπο με cabrio ο οποίος ήταν σαν... μην πω καλύτερα!Και έλεγα κοίτα κάτι τύπους που έχουν cabrio αντί να το έχουν νέοι ανθρωποι να το χαρούν οπως τους αξίζει...

Το ίδιο συμβαίνει κ με τα κινητα...Δεν ξέρουν απο ποιο κουμπί ανοίγει και όμως παίρνουν το htc touch ας πούμε...

Δίχως διάθεση ρατσιστικής τάσης κ ελπίζω να μην παρεξηγηθώ...

(οπως επίσης πρέπει να πω για εναν 60 πελάτη που είχε το cruise και ήξερε τα πάντα να μου πει για το κινητό του.μου είπε οτι έχει πάρει όλα τα htc στην σειρά και πραγματικά τον χάρηκα...να τα λέμε όλα!)

Περπατάμε παράλληλα...και όλα θα γίνουν κατάλληλα (?) για να σμίξουμε πάλι...Μέχρι τότε θα.... έχω εναν πόλεμο ανοιχτό....ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ...

na rwtisw kati sxetika me to gps tou kinitou eixa katevasei kai egatastisei to garmin sto p1i ola kala me tin egatastasi kai me tis info gia xeklidwma alla den mou anagnwrize to gps....xerei kapoios na mou pei ti mporei na fteei???kai alli mia erwtisi xerete pou mporw na vrw to tom tom gt to eixa valei pio palia kai douleue kanonika apla meta apo mia anavathmisi to exasa....efxaristw prokatavolika....(ekana anazitisi gia na vrw kati gia to tom tom alla den vrika kati)! na rwtisw kai kati akoma yparxei gia to p1i antikleptiko programma???/

na rwtisw kati sxetika me to gps tou kinitou eixa katevasei kai egatastisei to garmin sto p1i ola kala me tin egatastasi kai me tis info gia xeklidwma alla den mou anagnwrize to gps....xerei kapoios na mou pei ti mporei na fteei???kai alli mia erwtisi xerete pou mporw na vrw to tom tom gt to eixa valei pio palia kai douleue kanonika apla meta apo mia anavathmisi to exasa....efxaristw prokatavolika....(ekana anazitisi gia na vrw kati gia to tom tom alla den vrika kati)! na rwtisw kai kati akoma yparxei gia to p1i antikleptiko programma???/

Στις ερωτήσεις για το Garmin δεν μπορώ να σου απαντήσω, γιατί τραβιέμαι εδώ και μια βδομάδα περίπου και μου έρχεται να το πετάξω στη θάλασσα αφού το βάψω μπλε.

Να 'ναι καλά ο PropheT με την υπομονή του που βοηθάει, αλλά άκρη δεν έχουμε βγάλει. Αρχίζω να νοιώθω ηλίθιος!

Όταν λες αντικλεπτικό πρόγραμμα, τι εννοείς; Π.χ. να μην αφήνει τον κλέφτη να το πάρει; Κάτι σαν τσοπανόσκυλο; Χεχε... Πλάκα κάνω... :p

Γιατί δεν ενεργοποιείς το κλείδωμα κάρτας και πλήκτρων με κωδικό; Αν βάλεις έναν 8-ψήφιο π.χ. κωδικό, σχεδόν κανείς δεν μπορεί να το βρει σε ρεαλιστικούς χρόνους. Αν πάλι πάει με υπολογιστή να σου το ξεκλειδώσει, ό,τι πρόγραμμα και να έχεις βάλει μέσα, δεν σε βοηθάει.

_________

Έχω κι εγώ ερώτηση...

Με τον μετρητή κλήσεων έχει κάνει κανείς κάτι; Ή δεν το χρησιμοποιείτε; Ήταν πολύ χρήσιμο για να ξέρουμε πόσο ακόμα απ' τον δωρεάν χρόνο μας έχουμε, αλλά στο P1 ζητάει pin2 και ορισμούς τιμής μονάδας και άλλες τέτοιες ανοησίες. Γίνεται κάτι ή να το ξεχάσω ως τρόπο ελέγχου;;;

(όχι, δεν μπορώ να βρω το pin2 της κάρτας μου, την έχω πολλά χρόνια και έχει χαθεί)

Sing as you raise your bow,

Shoot straighter than before...

Έχω κι εγώ ερώτηση...

Με τον μετρητή κλήσεων έχει κάνει κανείς κάτι; Ή δεν το χρησιμοποιείτε; Ήταν πολύ χρήσιμο για να ξέρουμε πόσο ακόμα απ' τον δωρεάν χρόνο μας έχουμε, αλλά στο P1 ζητάει pin2 και ορισμούς τιμής μονάδας και άλλες τέτοιες ανοησίες. Γίνεται κάτι ή να το ξεχάσω ως τρόπο ελέγχου;;;

(όχι, δεν μπορώ να βρω το pin2 της κάρτας μου, την έχω πολλά χρόνια και έχει χαθεί)

????

Πας Κλήσεις -> Περισσότ -> Συνολ. πληρ. κλησ. (επιλέγεις όποιο θέλεις και κάνεις επαναφορά κάθε 1 του μηνός)

Απλά..

Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire

Samsung GEAR S

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813

• The title was changed to Sony Ericsson P1i